ya geçmiş sayfaları bi okuyayım dedim bin pişman oldum birincisi kimse benim kilomu yamamış herkesi yazmışsınız bn yokum darıldım walla ikincisi o krep neydi öyle ya içim gitti walla zaten açım nese biraz önce geldim ewe yediklerimi yaziim
sabah bir dilim beyaz ekmek küçük bir salatalık bir çatal labne peyniri 1 çeri domatesi nane maydonoz
öğlen 5 tane ülker as bisküvü ama kızlar en az kalorisi olan şey oydu walla okulun kantininde bir paket çubuk kraker yada ülker altınbaşağın saman bisküvileri bile daa fazlaydı bu kadar bir litrede su içtim şu saate kadar şimdi gidip su içicem portakal suyu içicem çay içicem
bideeeeeeeeeeeee sabah tartıldım 100 gram wermişim 64.6 olmuşum bugün yemem bişi artık sıvı alırım sadece inş 31 mayısa kadar 59 olcam
Derinciğimmmm sarımsağı delmenin nedenini merak ettim canım daha kolay sindirilebilmesi bakımından mı ?
:çok üzgünüm:
Canlarrrr siteye giremiyorum kolay kolay şu çehre zımbırtısından . . .
Motivasyonum düşecek diye çok tedirginim umarım en kısa zamanda hallolur şu çehre hadisesi . . . kötükedihüso
Yoncicim bi şi sorucam sana bak kaç gündür dahil olamadığım için soramadımda . . .
Canımcığım biz şimdi cencefili kaynamış sıcak su veya süt ile birlikte tüketiyoruz ya acaba diyorum bu ısı cencefilin faydasına bir olumsuz etki yapar mı . . ?
Çünkü taze cencefil kullanıyoruz ve taze sebzeler ısı ile karşılaştığında biliyoruz ki pek çok vitaminini kaybediyor . . .
:uhm:
Flyyy ....................62........... ........... .........
Evlibarkli ...............58.2......... .......... ..........
balbademesra.........66........... .......... ..........
gulcicek61_67.........68.......... ......... ............
Pirlanta_a ..............64.7........ .......... ...........
YAREM .................65.4........ ......... ...........
durcheinander..........64.7........ ....... ..........
Sabun ....................62.......... .......... ..........
Yonca54.................65.......... ......... ..........
mavibenek1.............61
vintage....................66
melek ve mucizesi...61.5
emosum.................65
gulgulmez..............
derin.....................
lunapeina..............
(flyyycığım ben şimdilik bukadar bulabildim canım şu sıralar pek kimse giremiyo ya son kilolara bakıyorum verenlerde değiştirir ismi olmayanlarda ekler) Bu arada sağol :)) liste yayınlayıcımız :))
ana sayfada çehrenin bir gecede 4 kilo verdirdiğini yazıyo kızlar gördünüzmü?
ana sayfada çehrenin bir gecede 4 kilo verdirdiğini yazıyo kızlar gördünüzmü?
Derinciğimmmm sarımsağı delmenin nedenini merak ettim canım daha kolay sindirilebilmesi bakımından mı ?
:çok üzgünüm:
Canlarrrr siteye giremiyorum kolay kolay şu çehre zımbırtısından . . .
Motivasyonum düşecek diye çok tedirginim umarım en kısa zamanda hallolur şu çehre hadisesi . . . kötükedihüso
Yoncicim bi şi sorucam sana bak kaç gündür dahil olamadığım için soramadımda . . .
Canımcığım biz şimdi cencefili kaynamış sıcak su veya süt ile birlikte tüketiyoruz ya acaba diyorum bu ısı cencefilin faydasına bir olumsuz etki yapar mı . . ?
Çünkü taze cencefil kullanıyoruz ve taze sebzeler ısı ile karşılaştığında biliyoruz ki pek çok vitaminini kaybediyor . . .
:uhm:
Teşekkürler Pırlantam.. Senide yardımcım seçiyorum canım..kaydirigubbakcemile3 ..
ben neyim ya offffffffffffffffffffffffffffff senağlama
:1hug:
Oy oy oy gel canım ikimizde yardımcı olalım kıyamam oy oy oy:))
yok alındım ben bikere kaydirigubbakcemile3
ben neyim ya offffffffffffffffffffffffffffff senağlama
canlarııııım öncelikle sitemize bi
olmadı kurşun döktürücem valla:):)nazara geliyoz beya:):):)
şöyle bi baktımda sayfalara,moraller ve motivasyon süper :dance:
hemen bugün yediklerimi yazayım:
sabah:küçük bi dilim ekmek,az peynir,4 zeytin,tatlandırıcılı çay
ara:sütlü kahve(şekersiz)
öğle:bi paket eti form limonlu bisküvi
az öncede azıcık peynir yedim
yaaa ne dedim ki ben şimdiii:sm_confused:
Kırmak istememiştim... Hani dedin ya liste hazırlayıcımız diye.. sende listeyi düzenlediin için öyle dediim...:1no2:
Yanlış bişey dediysem üzgünüm..a.s.
iyi hadi bari bende ayak işlerine bakayım:):):)alkisalkisalkis
Hatlar karıştı flyyycığım :)) Küslük müslük yok :)) evlibarklım küsmez naz yapıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?