Sabuncuum bende şimdi sana..SABUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNN diye seslenicektim. Bak duydun sesimi...kaydirigubbakcemile3
sen de yaz kilonu listeye bakiiimmm...
....................04.Mayıs.....11.Mayıs....18. Mayıs...... 25. Mayıs
Flyyy ...............62......... ........... .........
Evlibarkli ............58.2....... .......... ..........
balbademesra......66......... .......... ..........
gulcicek61_67......68........ ......... ..........
Pirlanta_a ...........64.7...... .......... ...........
YAREM ..............65.4...... ......... ...........
Durcheinander......
Sabun...............62.5
Herkes tamamlasın akşam evde excell de listeye atıcam.. Pazartesileri herkes kilosunu yazsın bende listeye aktarıp yayınliim olur mu? Daha düzenli olur böylece.. Listeler karışmaz.
ah be pırlantam söz verdim size, elim mahkum artık:):)canımcım bişey itiraf edeyimmi,ben ilk defa bu kadar mutlu ve motivasyonlu diyet yapıyom,inan sizlerin sayesinde :1hug:ya ablam sen nasıl duruyosun bukadar yemeye. zaten kilolar bu yüzden gidiyo maşallah
ah be pırlantam söz verdim size, elim mahkum artık:):)canımcım bişey itiraf edeyimmi,ben ilk defa bu kadar mutlu ve motivasyonlu diyet yapıyom,inan sizlerin sayesinde :1hug:
bizim topik diyet ortaklığını geçti,çok güzel bi dostluk ortamı oldu...bukadar güzel insan nasılda biraraya geldi,mucize gibi...iyiki varsınız..
Valla öyle ablam. Evlibarklı mesela 58 oldu topikten gitme dedim.:1hug: Hepimiz 59'un altına düşsekte topikten gitmeyelim yada topluca gidelim.
benim daha 59a inmeye çok var ama gitmeyelim burası çok eğlenceli a.s okadar motive oluyorumki kilo veresim geliyo sizlerlekaydirigubbakcemile3 herkes birbiriyle ilgileniyo gerçek hayatta böle dostluk zor bulunur iiiki varsınız kıslar yaa:1hug:
mavibenekli kaç yaşındasın pirlanta_a abla diyor ya merak ettim gamyoncuiremsu
yaa muhasebecilik ne zor iş bakkal faturalarını diziyorum kat kat tat tahinli yazıyo çikolata yazıyo senağlama canım çekti valla
Geldim fulyacığımmmm . . .
Canım bu arada hemen ofis için aklıma gelen bi iki bir şeyden bahsedeyim . . .
Yumurta haşlayarak yanına alabilirsin ve etiform kızarmış ekmeği ve üçgen peynir ile tüketebilirsin . . .
Sonra biliyorsun benim favorim patlıcan köz kavanoz alıp bunu yine etiform kızarmış ekmeği üzerine sürebilirsin hatta bu közün içine evde biber taze soğan gibi eklemelerde yaparsan ofiste ziyafet çekebilirsin . . .
Yine evde akşamdan yapacağın patates salatasını bir saklama kabına alıp bunu ofise götürebilirsin . . .
Tabi patates salatasını patatesi az yeşilliği bol biçimde hazırlarsın ve bunun yanında etiform ekmek tüketmezsin . . .
Aklıma geldikçe yine paylaşırım fulyacığım . . .
Zatennnn ben sendeki o saçların formülünü isticektimmmm . . . :1ninca:
Yaptığın özel bir kür var mı yonciciğim . . ? Sağlığı parlaması v.s için ve ne kullanıyorsun genel olarak yıkamada ve krem v.s de ????
Hatlar karıştı flyyycığım :)) Küslük müslük yok :)) evlibarklım küsmez naz yapıyo :))
bende yerleri silerim o işi verirsiniz artıkın
hayata küsüm ben naniknanik
yok ablam sen bizi motive ediyon :)) Ya bu forum sayesinde kendime dur demeyi öğrendim. :enbuyukkk:
Geldim fulyacığımmmm . . .
Canım bu arada hemen ofis için aklıma gelen bi iki bir şeyden bahsedeyim . . .
Yumurta haşlayarak yanına alabilirsin ve etiform kızarmış ekmeği ve üçgen peynir ile tüketebilirsin . . .
Sonra biliyorsun benim favorim patlıcan köz kavanoz alıp bunu yine etiform kızarmış ekmeği üzerine sürebilirsin hatta bu közün içine evde biber taze soğan gibi eklemelerde yaparsan ofiste ziyafet çekebilirsin . . .
Yine evde akşamdan yapacağın patates salatasını bir saklama kabına alıp bunu ofise götürebilirsin . . .
Tabi patates salatasını patatesi az yeşilliği bol biçimde hazırlarsın ve bunun yanında etiform ekmek tüketmezsin . . .
Aklıma geldikçe yine paylaşırım fulyacığım . . .
gitmiycez zaten,topiğin adını değiştirip 'kilosunu koruyanlar topiği'koyucaz hihoyyytValla öyle ablam. Evlibarklı mesela 58 oldu topikten gitme dedim.:1hug: Hepimiz 59'un altına düşsekte topikten gitmeyelim yada topluca gidelim.
Valla öyle ablam. Evlibarklı mesela 58 oldu topikten gitme dedim.:1hug: Hepimiz 59'un altına düşsekte topikten gitmeyelim yada topluca gidelim.
canım benim daha senin incecik vücudunla,kuğu gibi gelin oluşunu görücez alkisalkisalkisbenim daha 59a inmeye çok var ama gitmeyelim burası çok eğlenceli a.s okadar motive oluyorumki kilo veresim geliyo sizlerlekaydirigubbakcemile3 herkes birbiriyle ilgileniyo gerçek hayatta böle dostluk zor bulunur iiiki varsınız kıslar yaa:1hug:
38 yaşında,iki çocuk annesiyim bitanem...mavibenekli kaç yaşındasın pirlanta_a abla diyor ya merak ettim gamyoncuiremsu
Keşkeee. Bende bu topik sayesinde acayip motive oluyorum.
Canım atlamış gibi olucam ama mavibenek çıkmış yazayım dedim. 38 yaşında.
ben bilmiyordum meraktan sordum a.s.
Boşver sen onlara bakma. Süper vücut olucan. Gelinlikle kuğular gibi olucan incecik bel. Bunları düşün. Çikolotada neymiş :1closedeyes:
Aşkolsun evlim barklım kıyamam ki ben sanaaaa........ yerim ben seni yerim...:asigim::1hug:
38 yaşında,iki çocuk annesiyim bitanem...
canım benim daha senin incecik vücudunla,kuğu gibi gelin oluşunu görücez alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?