60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geldim fulyacığımmmm . . .
Canım bu arada hemen ofis için aklıma gelen bi iki bir şeyden bahsedeyim . . .
Yumurta haşlayarak yanına alabilirsin ve etiform kızarmış ekmeği ve üçgen peynir ile tüketebilirsin . . .

Sonra biliyorsun benim favorim patlıcan köz kavanoz alıp bunu yine etiform kızarmış ekmeği üzerine sürebilirsin hatta bu közün içine evde biber taze soğan gibi eklemelerde yaparsan ofiste ziyafet çekebilirsin . . .
Yine evde akşamdan yapacağın patates salatasını bir saklama kabına alıp bunu ofise götürebilirsin . . .
Tabi patates salatasını patatesi az yeşilliği bol biçimde hazırlarsın ve bunun yanında etiform ekmek tüketmezsin . . .
Aklıma geldikçe yine paylaşırım fulyacığım . . .

Zatennnn ben sendeki o saçların formülünü isticektimmmm . . . :1ninca:

Yaptığın özel bir kür var mı yonciciğim . . ? Sağlığı parlaması v.s için ve ne kullanıyorsun genel olarak yıkamada ve krem v.s de ????

Sabuncuğum Flyyy 'a verdiğin fikirden bende faydalanıcam yarın patates salatası yapıcam bol yeşillikli ofise getiricem. Bugünde aklıma gelmişti zaten canım çok çekmişti yarın onu yicem öğlen :)))

ya ablam sen nasıl duruyosun bukadar yemeye. zaten kilolar bu yüzden gidiyo maşallah
ah be pırlantam söz verdim size, elim mahkum artık:):)canımcım bişey itiraf edeyimmi,ben ilk defa bu kadar mutlu ve motivasyonlu diyet yapıyom,inan sizlerin sayesinde :1hug:
bizim topik diyet ortaklığını geçti,çok güzel bi dostluk ortamı oldu...bukadar güzel insan nasılda biraraya geldi,mucize gibi...iyiki varsınız..

Valla öyle ablam. Evlibarklı mesela 58 oldu topikten gitme dedim.:1hug: Hepimiz 59'un altına düşsekte topikten gitmeyelim yada topluca gidelim.

Valla öyle ablam. Evlibarklı mesela 58 oldu topikten gitme dedim.:1hug: Hepimiz 59'un altına düşsekte topikten gitmeyelim yada topluca gidelim.

benim daha 59a inmeye çok var ama gitmeyelim burası çok eğlenceli a.s okadar motive oluyorumki kilo veresim geliyo sizlerlekaydirigubbakcemile3 herkes birbiriyle ilgileniyo gerçek hayatta böle dostluk zor bulunur iiiki varsınız kıslar yaa:1hug:

yaa muhasebecilik ne zor iş bakkal faturalarını diziyorum kat kat tat tahinli yazıyo çikolata yazıyo senağlama canım çekti valla

Keşkeee. Bende bu topik sayesinde acayip motive oluyorum.

mavibenekli kaç yaşındasın pirlanta_a abla diyor ya merak ettim gamyoncuiremsu

Canım atlamış gibi olucam ama mavibenek çıkmış yazayım dedim. 38 yaşında.

yaa muhasebecilik ne zor iş bakkal faturalarını diziyorum kat kat tat tahinli yazıyo çikolata yazıyo senağlama canım çekti valla

Boşver sen onlara bakma. Süper vücut olucan. Gelinlikle kuğular gibi olucan incecik bel. Bunları düşün. Çikolotada neymiş :1closedeyes:

olmasmi canim zaten sac uzayinca bi haddeden sonra kirilmaya basliyo

ben türkiyeye gidince kücück cantam var aktari dolduruyom icine ohhh bi sene yetiyo

simdi ben 5 senedir filan cam terebentini kullaniyom sampuan sisemin icine 100 damla

arada da maske yapiyorum sacima formül su

cam terebentini
zeytin yagi
menekse yagi (mmmm bunu kullaninca sac acayip güzel kokuyo)
ceviz yagi
bir cay kasigi sirke

bunu bakim icin yapiliyo

yokkk ben uzatmakta istiom diyosan

ya 1 turp siyah ama yada 1 turp kadar zencefil rendeliyosun biraz suyla kisik ateste yarim saat kaynatiyosun suyunu ilik olunca icinede bi yumurta sarisi ekliyosun stechfilmle sarip en az bi saat bekliosun ilik suyla durluyosun sampuanlayabilirsin sonra

sacin uzamasi icin 2-3 günde bir bu maskeyi yaparsan 10 günde 1-2 cm kadar uzuyo hihoyyyt

Hatlar karıştı flyyycığım :)) Küslük müslük yok :)) evlibarklım küsmez naz yapıyo :))

bende yerleri silerim o işi verirsiniz artıkın

hayata küsüm ben naniknanik

Aşkolsun evlim barklım kıyamam ki ben sanaaaa........ yerim ben seni yerim...:asigim::1hug:

yok ablam sen bizi motive ediyon :)) Ya bu forum sayesinde kendime dur demeyi öğrendim. :enbuyukkk:

Kessssinliklennn aynnennn.. Mavi beneklim sen bizim motivasyon kraliçemizsin zatiiii...:sm_cool:

Teşekkür ederim canımcığım. Bunlar benim işimi çok görücek .. Çok teşekkür ederim canım benimmm...:1hug:

sağol pırlantacım bugünde bana inat gibi müşterilerden biri kurabiye alıp gelmiş geldi masama bıraktı gitti kaydirigubbakcemile3 ama ben kuğu olcam hayattada yimem vallakaydirigubbakcemile2

katılıyorum pırlantam... Hiç biyere gitmek yoookkk.. Kalalım burdaaaa...:sm_cool::sm_cool:

canım benim daha senin incecik vücudunla,kuğu gibi gelin oluşunu görücez alkisalkisalkis

çağırcakmısın ciciş bizi düğüne sositososito

Aşkolsun evlim barklım kıyamam ki ben sanaaaa........ yerim ben seni yerim...:asigim::1hug:

bende seni yerim cicişşşşşş Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…