60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence gayet güzel canım...Ekmek de yememişsin zaten fazla değil yani.değişik şeylerden tadınca çok geldi sanırım:)

Aynen ben de çok severim ama işte aslında yememek lazım da o geldi aklıma ev yapımı da olunca evde yaptım bende 2 kepçe yedim valla ama ekmek yemedim, zeytin de bunu annem yapmış çok beğendim yiyverdim 4 tane ama dediğim 1,5 aydır toplam 10 tane yemişimdir ben neyse artık yarın öğlen çorbayı 1kepçe içerim başka da içmem zaten hem ekmek de günde 2-3 dilim yiyiorum herhalde bi şey olmaz okadarcık çorbadan daha önce olsa ben o çorbanın yanında 2 büyük dilim beyaz ekmek yerdim diğerlini de yerdim peynir de lor olmazdı kaşar falan olurdu böyle bile düşününce gayet sağlıklı olmuş önceye göre

merhaba hayırlı sabahlar hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu ve de fazlalıkların gittiği güzel bir gün diliyorum

kahvaltı yapıyorum şu anda 2 dilim kepek ekmek, 1 dilim yuzsuz beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, nane, marul, maydanoz, 3 yeşil biber, 1 kivi, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, 2 kuru kayısı, 1 kupa ıhlamur

canım ben et yemiyorum normalde zorlada olsa yiceksin ete alışman lazım dedi belki ondan azdır..

Eğer çatlakların yoksa neredeyse eskisi gibi olur bence. Sporla tabi ki.
Ben de sezaryen oldum, o kesik yüzünden illa ki az da olsa kat olacak ama dışarıdan dümdüz görünmesini engellemez.
inşallah canım ya.. zaten ben göbeğim için gittim... çok moralim bozuluyo inşallah kurtulurum...

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
1/ 2 kk beyaz peynir
3 zeytin
250 ml şekersiz çay

herkese günaydınnnnnnn
dünkü menümü yazayım

sabah
yarım simit
çeyrek kk beyaz peynir
3 altınbaşak büskivi

ara
1mandalina

öğle
2çk pataes yemeği
1kase yoğurtlu yarma çorba
2 dlm kepek ekmeği
salata

ara
1 mandalina
1 küçük elma
çeyrek simit

akşam
1 fırında levrek
1 kase mercimek çorba
2 yeşil zeytin
1,5 dlm kepek ekmeği

ara
1elma
5 fındık
5 badem

dün geç kalkmammaın etkisi ile berbat bir gün geçirdim.
akşam eve gittiğimde kayınvalidem 2 tepsi katmer yapmıştı (bir tür börek çeşidi) ucundan acıcık tadına baktım ama nasıl olduğunu anlayamadım tabi düşünün yani okadar azıcık almışım,sanırım dün simit yemiş olmamın etkisi ile canımda pek istemedi,ya da beynim yememesi gerktiğinde kendini iyice inandırmış olabilir.amniiinnn yoksa ben o katmeri yiyemedim diye aklım fikrim mutfakta kalır dururdu.şimdi o katmeri yemeyipte iş yerinde çıkan yağlı börekleri yemek de ayıp olur dimiAllahım hamurişi yememek için amma felsefe yaptım haaa

canım ben et yemiyorum normalde zorlada olsa yiceksin ete alışman lazım dedi belki ondan azdır..

inşallah canım ya.. zaten ben göbeğim için gittim... çok moralim bozuluyo inşallah kurtulurum...

maibeyazcım anlaşılan sezeryan doğumdan kalmış göbeğin. canım sen listene uy sporunu aksatma. ekmek olayına gelince. diyetisyenin hergün spor verdiği için canım o yüzden karbonhidrat olayını ona göre ayarlamıştır canım. sonuçta uzman yani. hem diyetler kişiye göre ayarlanır metabolizma hızına günlük aktivitelere göre ayarlanır. o da sana ve hergün yapacağın spora göre ayarlamış canım anormal bişey yok. zaten olsa bile kontrolde tekrardan metabolizma hızına kilo verme hızına göre ayarlar kendisi. ayrıca canım göbek için pilates yaparsan en etkili sonucu alırsın canım. pilatesle göbekten kurtulmak mümkün. eğer yağ varsada karnında o da kardiyo ve diyetinle gider. ama doktorun doğum dediğine göre karnında yağdan çok sezeryandan kalan deformasyon belki yumuşama vardır. sen bunu pilatesle toplarsın zaten 1 ayda bayağı fark olur canım

bugün aşure yapacağım kızlar kocişin yoğun isteği üzerine aşure yapacağım tekrardan

sabah kahvaltımı yazayım...
7:00 de 1 bardak ılık su 4 kayısı
8:00 de 1 bardak ılık su
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin(tuzlu olunca 3 yedim)
5 yaprak marul..
2 ceviz
yarım greyfurt

Günaydın,
Benim kilom 1 haftadır falan yerinde saymaya başladı sayılır. Geçen yıl da kilo verirken böyle olmuştu.
excelde grafik yapıyorum ben, orada çok net görülüyor; önce hızla düşüşe geçiyor bir kiloda sabitleniyor bir süre sonra tekrar düşüyor.

Kahvaltıda tahin-pekmezi biraz abarttım

Benim de kocamandı göbeğim, üstelik çatlak dolu. Kilo verdikçe ve sporla toparlanıyor inan. Hem çatlaklar da göze batmaz hale geliyor küçüldükçe.

bugün aşure yapacağım kızlar kocişin yoğun isteği üzerine aşure yapacağım tekrardan

Ben de isterim :) Dün gece buğdayı suya koydum, şimdi haşlıyorum. Çorbaya falan koymak için buzluğa atacağım. İlerleyen günlerde kendime hafif şekerli aşure yapmak istiyorum.

canım sezeryan doğumdan kaldı evet ama sonradan aldığım kilolarında etkisi var... işte o kilolarınki gidermiş de sezeryanın ki gitmezmiş... ama ben azimle göbeğimden kurtulup gidip dr a göstericem...
7 dilim ekmek hakkım var... ama işte 1 kepçe çorba, 4 kaşık bulgur pilavı vb durumlarda 1 ekmek hakkım gidiyo...sizinde öyledir dimi...
bende senin gibi düşünüyorum... 15 gün sonra yeniden gideceğim için liste bana uymazsa değiştirir diye düşünüyorum..

canım çatlaklarım için ben kahve limon frmülünü uyguluyorum... çok azaldı şu anda bi kaç aya onlarda gider inşallah... kalın kalın kırmızı çizgiler var ya onlar gitti incecik çizikler oldu...küçük olanlarda kayboldu.... ma her gün akşam yatmadan yapıyorum... tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…