- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
çok güzel bi paylaşım tşkler canım
45dakka uzaya gittim duşumu aldım elmamı yiyorum
uzay derken anlamadım yahu
Ben kabağı şekersiz pişiriyorum, yerken pekmez ilave ediyorum.Biraz da öğütülmüş ceviz.
Afiyet olsun, az bile yemişsin bence.Ben çorbayı en az 1 tabak yiyorum o da 3 kepçe kadar alıyor.
Ben tarhana çorbasına bayılırım ama son zamanlarda hiç yapmadım.Çünkü 1 tencereyi 1 günde bitiririm :)
Zeytinsiz bir hayat düşünemiyorum.Ben de kardeşimin yaptığı çizilmiş yeşil zeytinleri yiyorum bir süredir.
Bana zeytin, incir, üzüm kutsal yiyecekler gibi gelir hep.
bence gayet güzel canım...Ekmek de yememişsin zaten fazla değil yani.değişik şeylerden tadınca çok geldi sanırım:)
Hayırlı olsun.
Güzel bir liste bence.
Bana hiç fazla gelmedi, zaten bunlara fazla desek bu kiloları nasıl aldığımızı sorarlar bize değil mi?
Hatta et miktarı az geldi bana, genelde avuç içi kadar veriyorlar.
inşallah canım ya.. zaten ben göbeğim için gittim... çok moralim bozuluyo inşallah kurtulurum...Eğer çatlakların yoksa neredeyse eskisi gibi olur bence. Sporla tabi ki.
Ben de sezaryen oldum, o kesik yüzünden illa ki az da olsa kat olacak ama dışarıdan dümdüz görünmesini engellemez.
canım ben et yemiyorum normalde zorlada olsa yiceksin ete alışman lazım dedi belki ondan azdır..
inşallah canım ya.. zaten ben göbeğim için gittim... çok moralim bozuluyo inşallah kurtulurum...
canım ben et yemiyorum normalde zorlada olsa yiceksin ete alışman lazım dedi belki ondan azdır..
inşallah canım ya.. zaten ben göbeğim için gittim... çok moralim bozuluyo inşallah kurtulurum...
bugün aşure yapacağım kızlar kocişin yoğun isteği üzerine aşure yapacağım tekrardan
canım sezeryan doğumdan kaldı evet ama sonradan aldığım kilolarında etkisi var... işte o kilolarınki gidermiş de sezeryanın ki gitmezmiş... ama ben azimle göbeğimden kurtulup gidip dr a göstericem...maibeyazcım anlaşılan sezeryan doğumdan kalmış göbeğin. canım sen listene uy sporunu aksatma. ekmek olayına gelince. diyetisyenin hergün spor verdiği için canım o yüzden karbonhidrat olayını ona göre ayarlamıştır canım. sonuçta uzman yani. hem diyetler kişiye göre ayarlanır metabolizma hızına günlük aktivitelere göre ayarlanır. o da sana ve hergün yapacağın spora göre ayarlamış canım anormal bişey yok. zaten olsa bile kontrolde tekrardan metabolizma hızına kilo verme hızına göre ayarlar kendisi. ayrıca canım göbek için pilates yaparsan en etkili sonucu alırsın canım. pilatesle göbekten kurtulmak mümkün. eğer yağ varsada karnında o da kardiyo ve diyetinle gider. ama doktorun doğum dediğine göre karnında yağdan çok sezeryandan kalan deformasyon belki yumuşama vardır. sen bunu pilatesle toplarsın zaten 1 ayda bayağı fark olur canım
Günaydın,
Benim kilom 1 haftadır falan yerinde saymaya başladı sayılır. Geçen yıl da kilo verirken böyle olmuştu.
excelde grafik yapıyorum ben, orada çok net görülüyor; önce hızla düşüşe geçiyor bir kiloda sabitleniyor bir süre sonra tekrar düşüyor.
Kahvaltıda tahin-pekmezi biraz abarttım
Benim de kocamandı göbeğim, üstelik çatlak dolu. Kilo verdikçe ve sporla toparlanıyor inan. Hem çatlaklar da göze batmaz hale geliyor küçüldükçe.
Ben de isterim :) Dün gece buğdayı suya koydum, şimdi haşlıyorum. Çorbaya falan koymak için buzluğa atacağım. İlerleyen günlerde kendime hafif şekerli aşure yapmak istiyorum.
sabah kahvaltımı yazayım...
7:00 de 1 bardak ılık su 4 kayısı
8:00 de 1 bardak ılık su
1 kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin(tuzlu olunca 3 yedim)
5 yaprak marul..
2 ceviz
yarım greyfurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?