60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 1 kk büyüklüğünde 2 adet kayınvalidemin getirdiği bulgurlu kuşbaşı etli köftelerden yedim sıcak sıcak

neruda avatarım nasıl ama ?
Haaah şimdi oldu süperrrr

Tatlım valla çalışıyosun sonuçta ve hayatın boyunca hergün 45dk 1 saat yapabilecek misin en önemlisi??çünkü ilerde bırakınca tekrar alma rski var yani ben evdeyimama yine de gün aşırı ya da işte toplamda haftada 3 gün 45dk-1 saat yapıyorum daha az olmamalı ancak böyle yağ yakılıyormuş ama bundan fazlası senin direncine,ve sonraki durumuna bağlı bence gün aşırı yap ve bi leslie yap bi koşu bandı ben mesela bugün 3 mil leslie+15dk koşu bandı yaptım yani çocuğun var işe gidiyosun bence hergün biraz abartı ama sen bilirsin bir de mesela ben kaçamak yaptıysam o zaman ekstradan spor yapıyorum ama normalde haftada 3 gün 45 er dk-1 er saat arası yapıyorum

kızlar 1 kk büyüklüğünde 2 adet kayınvalidemin getirdiği bulgurlu kuşbaşı etli köftelerden yedim sıcak sıcak

Afiyet olsun atomcuuum(kısaca) famirin mesaisi bitti çıktı sanırırm:26:

Afiyet olsun atomcuuum(kısaca) famirin mesaisi bitti çıktı sanırırm:26:

hayırlısı canım nasip değilmiş

evet karınca güzel oldu değil mi ? ahh ahh galiba küçükken çok izlediğim için atomkarıncağı ona çekmiş bazı huylarım bir orda bir burda

nerudacım ama ben bu ikiliyi de çok seviyorum ordaki jerry ben

kızlarcıııımm leslie ciğimle buluşalım sonra duş sonra kociş gelşir yemek vakti inş.akşm yemeğimi yazayım size
1 kepçe mercimek çorbası
1 kuru biber dolması
2 kaşık z.yağlı barbunya
salata
yemeyi düşünüorum ekmek yemycem dolma da yeternce bulgur ve pirinç var zaten
hepinizi öpüorum yarın görüşmek üzeree:79:

bence süper ötesi bir menü canım yanına yoğurt ya da ayran da düşünebilirsin gene de sen bilirsin

çizelgendeki gibibibebgin olur inşşlah canım çok tatlı bi çizelge olmuş

inşallah canım olurda senden yardım alırım değilmi. ne de olsa tecrübesiz olucam. senin kızın resmini ben oyuncak bebek sanmıştım tek ayağı arkada oyuncak bebek gibi duruyor çünkü çok tatlı

hayırlısı canım nasip değilmiş

evet karınca güzel oldu değil mi ? ahh ahh galiba küçükken çok izlediğim için atomkarıncağı ona çekmiş bazı huylarım bir orda bir burda

Ben de bayılırım atom karınca,arı maya bi de yakari vardı küçük kızılderili çocukçok severdim bunları sana da çok yakıştı canım
nerudacım ama ben bu ikiliyi de çok seviyorum ordaki jerry ben

Ay evet bunlar da çoook güzellll

Afiyet olsun canım güzel bi menü bence de ama yoğurt olmalı bence de ya da ayran yani tabii sen bilirsin ama uyar yani

nerudacım birazdan akşam yemeği ölçülerimi yemek için dönceğim inşallah
kayınvalidemin getirdiği kuşbaşı etli bulgurlu köftelerden 2 tanesini erken saatlerde yedim şimdi yemiyeceğim
pirinçli ıspanak yaptım bir de yoğurt ve de vişne kompostosu kornişon domates biber salatalık nasıl sence tatlım?

aman Allah'ım neruda amcamız da eşimle peynirli pide yaptırıp göndermiş
1 ya da 2 kk kadar da ondan yesem mi acaba ne dersin ?

akşam yemeğim
1 top köz patlıcanı ve
1 avuç iiçi büyüklüğündeki tavuk göğsünü karıştırdım sarımsaklı yoğurdun içine kattım bol nane ve kırmızı biberle yedim... ekmek yemedim... inşallah bu da çok olmamıştır...

şimdi ebru şallının plates CD sinden plates yapacağım... aslında Callenetics yapsa o daha etkili ama o zor geliyo şimdi...

bende aksam yemeyinde diyet karniyarik yaptim cok nefisti...normal karniyariktan daha lezzetliydi ve hafifti..tavsiye ederim..

merhaba hayırlı akşamlar kızlar
akşam menüm

1 adet kuşbaşı etli bulgurlu köfte
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
1.5 kk büyüklüğünde peynirli pide
2 kornişon
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

Ayyy çok nefis geliyo kulağa ben de mi yapsam yahu bi köz tenceresi alamadım yaaa fırında biraz kuru oluyo sen fırında mı közledin canım ben patlıacana bayılırım hele de kzölenmişine yoğurtla sarımsaklı Allahımmmmm bence çok olmamış gayet güzel dengelemişsin öğlenki çorbaları

Ttalım afiyet olsun en doğla hakkın bence herşey kararında ve güzelll rengarenk bir akşam menüsü

aman Allah'ım neruda amcamız da eşimle peynirli pide yaptırıp göndermiş
1 ya da 2 kk kadar da ondan yesem mi acaba ne dersin ?

Canım benim pide senin ödülün bugün ödülleri hakettin bence

Kızlarcım akşam menüm

1 adet fırında ızagara levrek

bol yeşil salata

bol roka

1 dilim de tam buğday ekmeği

Ama henüz yemedim 15dk ya yiycem de levrek bitmez bence büyük çünkü bitiremiyorum genelde:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…