Kızlarcım akşam menüm
1 adet fırında ızagara levrek
bol yeşil salata
bol roka
1 dilim de tam buğday ekmeği
Ama henüz yemedim 15dk ya yiycem de levrek bitmez bence büyük çünkü bitiremiyorum genelde:26:
sagol canım teyzesi sen dogur bizsana yardımcı oluruz nedemk ama çocuk çok zor biiş iyice düşünüp yapmak lazım ama bioakdarda harika bişeyinşallah canım olurda senden yardım alırımdeğilmi. ne de olsa tecrübesiz olucam. senin kızın resmini ben oyuncak bebek sanmıştım tek ayağı arkada oyuncak bebek gibi duruyor çünkü çok tatlı
afiyet olsun canım çok lezettliolmuş nerudanındedgigibi ellerine saglıkakşam yemeğim
1 top köz patlıcanı ve
1 avuç iiçi büyüklüğündeki tavuk göğsünü karıştırdım sarımsaklı yoğurdun içine kattım bol nane ve kırmızı biberle yedim... ekmek yemedim... inşallah bu da çok olmamıştır...
şimdi ebru şallının plates CD sinden plates yapacağım... aslında Callenetics yapsa o daha etkili ama o zor geliyo şimdi...
merhaba hayırlı akşamlar kızlar
akşam menüm
1 adet kuşbaşı etli bulgurlu köfte
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
1.5 kk büyüklüğünde peynirli pide
2 kornişon
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
afiyet olsun canım,menülerin gayet güzel,tebrikler
canım çok çok hafif ve de doyurucu güzel bir seçim olmuş afiyet olsunKızlarcım akşam menüm
bol yeşil salata
bol roka
Ama henüz yemedim 15dk ya yiycem de levrek bitmez bence büyük çünkü bitiremiyorum genelde:26:
canım çok güzel sebze tahıl süt ürünü dengesi sağlanmış harikasın bitanemafiyet olsun canım
menüm akşam yemegim
2kaşık ıspanakyemegi yogurtlu
4kaşık bulgur
bol salata
çok doydum valla şimdide yeşil çayımı içiyorum
selam herkese; yeni katıldım aranızakadınlar kulübüne hastayım bende zayıflasam iyi olur diye düşünüyorum beni destekleyin arkadaşlar lütfen yeni başlayanlar var mı aranızda beraber devam edebiliriz. Diyet olayları yalnız olmuyo
canım çok çok hafif ve de doyurucu güzel bir seçim olmuş afiyet olsun
canım çok güzel sebze tahıl süt ürünü dengesi sağlanmış harikasın bitanem
hoşgeldin aramıza canım
Ayyy çok nefis geliyo kulağa ben de mi yapsam yahu bi köz tenceresi alamadım yaaa fırında biraz kuru oluyo sen fırında mı közledin canım ben patlıacana bayılırım hele de kzölenmişine yoğurtla sarımsaklı Allahımmmmmbence çok olmamış gayet güzel dengelemişsin öğlenki çorbaları
Ttalım afiyet olsun en doğla hakkın bence herşey kararında ve güzelll rengarenk bir akşam menüsü
Canım benim pide senin ödülün bugün ödülleri hakettin bence
afiyet olsun canım
menüm akşam yemegim
2kaşık ıspanakyemegi yogurtlu
4kaşık bulgur
bol salata
çok doydum valla şimdide yeşil çayımı içiyorum
canım benim 1 patlıcanım daha var buyur gel onu da sana hazırlayayım...
canım ben kış patlıcanlarını sevmiyorum yazdan küçük küçük top patlıcanlar olur ya onu çatıya ateş yaktım bildiğin közde pişirdim...derin dondurucuya attım... şimdi çözdürüp ısıtıp yiyorum...
canım çok çok hafif ve de doyurucu güzel bir seçim olmuş afiyet olsun
canım çok güzel sebze tahıl süt ürünü dengesi sağlanmış harikasın bitanem
hoşgeldin aramıza canım
Kızlarcım akşam menüm
bol yeşil salata
bol roka
iyi aksamlar herkese
ögleden sonraki ara ögünüyle devam edeyim
1 meyveli yogurt,icine 1 yk müsli karistirdim yetmedi 1 petibör bisküvi yedim.
2 saat sonra 2 kayisi daha yedim (aksam yemeginden 1 saat önce) 2 ara oldu insallah fazla olmamistir.
aksam:
5 yk. portakalli zeytinyagli kereviz
2 yk. makarna
3-4 yk light yogurt
2 izgara köfte (Hindi eti kiymasindan)
simdi yesil cayimi iciyorum. 2,7 lt su icmisim.Kendimi su konusunda cok gelistirdigimi düsünüyorum.1 ay öncesine kadar 1lt zor iciyordum.
Arkadaslar sütlü türk kahvesinin yapimini yazabilir misiniz acaba?Normal tür kahvesi gibi mi pisiriyoruz?Tesekkürler cevabiiniz icin simdiden.
Grubumuza katilan tüm arkadaslara "HOSGELDINIZ" diyorum.Herkesin yolu acik olsun,hepimiz saglikla istedigimiz kilolara kavusalim insl.
afiyet olsun canım menün çok hoş olmuş bence sebze et süt tahıl herşey var
su kilo vermede önemli bir konu onu da halletmişsin daha ne olsun kolaylıklar dilerim
canim sagol valla sizler böyle destekledikce kendime olan güvenim daha da artiyor.Farmasi sen bizi hic birakma oldumu,koruma programini da bizimle yap,cok yakinda korumaya gecersin sen bu gidisle,masallah...
kızlar moralım çok bozuldu bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum bir kg almışım.regl dönemim yakın ondanmı acaba.ben bu zayıflama işni becemeyecegim.
kızlar şimdi pilatesimi bitirdim, benim spor saatlerimde iyice şaştı ama olsun, yapmamaktan iyidir, yarın tutulmazsam iyi walla
hemen hamlamışım sanki çok açıldıydım da gerçi
neyse gece gece metabolizmayı hızlandırmışızdır heralde
bi bakayım dedim yatmadan
o benim dünyam hoşgeldin canım
burda yediklerini içtiklerini paylaş biizmle
spor da yaptın mı tamamdır, 5 kilo dediğin nedir ki? hemencecik gider walla dikkat edip sporla destekledikten sonra[/QUOTsağol canım hoşbulduk. haklısın aslında burada ne yediklerimi yazarsam sanırım daha dikkatli olurum ama şu çikolatadan nasıl vazgeçerim bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?