kızlar siz hergün mü yoksa haftada mı tartılıyorsunuz.bide leslie yi aradım ama bulamadım.indirebileceğim bi yer varmı
slm kızlar
2bardak su
1kk peynir
biavuç moydonoz
1salatalık,
yarım domates
1,5bisküvülight
1tatlı kaşıgı bal
herkese günayydııın.pencerelerime pvc takıldı.o yüzden 2 gündür gelemedim sözde sadece pencereler değişti ama bütün ev ayağa kalktı.2 gündür derle topla ancak bitirebildim.bu arada spor flan yapamadım ama evde silinmedik yer yıkanmadık bişey kalmadı.spor yerine geçmişmidir bilemiyorum.hemen sabah yediklerimi yazayım;yarım domates,dört tane siyah zeytin 1kk yarım yağlı peynir,1 haşlanmış yumurta,1 haşlanmış yumurta beyazı(sarısını bebeklerim yedi),3 yaprak marul veeee 1 kupa şekersiz çay(ilk defa şekersi içebildim.kabuk tarçın koydum).3 bardak su içtim.Bu arada 2-3 gün dikkat edemedim yarım kilo almışım gibi görünüyo.gerçi şuan regl olduğum için bunun şişkinliğide olabilirmi bilmiyorum.:26:
neruda
tebrik ediyoruuuuummmmmmmmmmmmmm
kendim vermiş gibi sevindım.
süpersin 1.8 ne demek ya helal olsun valla:81::81::81::81:
bende tavsiyelerine uydum ve incirleri dagıttım arkadaşlaraonlar düşünsün artık
Eveeeeeeeeeeeeet az önce tartıldııııııııııııııııııııııııım veee çoooooooooooooook mutluyummmm inşallah da böyle devam eder:13::13:
Kızlaaaaaaaaaaaaar 65.5 olmuşummmmm sanırım 2 haftadır çerezleri yemeyince benm yağ oranım da yüksek ya e spor da var epey bi etkili oldu 1.8 kg gitmiş2 hafta önceki kaçamağımda çok antep fıstığı pizza falan yedim diye 2 haftadır çerez yemiyodumm yalnız onu kestim ki yağ oranım çok bi 60 olana kadar yemesem daha iyi diyodum veeeeeeeeee 65.5 olmuşummmm çoooooooook mutluyum şükürler olsun ve hepinize sonsuuuuuuuuz teşekkürler desteğiniz,varlığınız sayesinde inşallah da yolumuza hepberaber devam edicez ve tüm fazlalıklarımızdan hep beraber sağlıkla kurtulucaz kızlar durmak yok yola devammmmmm:13::13::13::13::13::13::13:
famır
dediğin gibi burdakı eleştırılei duşunup kalorılı şeylerden uzak tutuyorum kendimi
hatta bugun baklavaları yazarken çok utandım ama dogruyu söylemem gerekiyoduki yanlışlarımla yuzleşim
ben de evliyım eşim hamur işleine bayılırdı ama 1-2 haftadır diyet yapıyo.sözde diyet yapmıyomuş bu kelimeyi yediremiyo kendıne ama sabah ve akşam yemeklerinde yanyanayız.benden kaçmıyo tabi
afiyet olsun cnmkalkınca 250 ml ılık su
1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 tk tahin pekmez
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1 yeşil biber
1 domates
250 şekersiz çay
çok güzel famricğim harikaaa sın.sporun içinde tebrklerrrrherkese günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünkü menüm
sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
2zeytin
2 dlm kepek ekmeği
ara
1elma
öğle
6 çk taze fasülye
1 kase domates çorba
1,5 çk fırın makarna
2 dlm kepek ekmeği
ara
1 portakal
akşam
1 tabak karnıbahar salatası(1çk zeytinyağı ile)
2 köfte büyüklüğünde tavuk
2 zeytin
ara
1elma
1 bardak süt
3 badem
5 fındık
akşam yemekten sonra 35 dk 5.0 temposunda yürüdüm.spor yapımak süper bişey insan kendine geliyor,akşamları deliksiz uyuyorher ne kadar kızım rahat bırakmasada 35 dk yapmayı başardımm
menüme yorum plsssssssssssssssssssssss
cnm 4 dilim baklavaya kadar hepsi iyi sayılıdım ama o fena olmuş olsun bozma moralini başlarda hepimiz yaptık.birde kuru incrleri dağıtmışsın gerçi ama toplamda kayısı ve incir 10 u geçmiş o da fazla.bende yiorum ama tatlı ihtiyacımı karşılamak için yani hem kuru meyveler hem çikolata baklava yersek olmaz.dikkat edersn cnm bende çok düşkündüm tatlıya ama zamnal hepsi oldu.kolay gelsnherkese kocamaaaaaannnnn gunaydın.sabah kalkar kalkmaz kk'ı düşünmeye başladım
arkadaslar dunku menumu yazıyorum sonunda kızcaksınız buna bile hazırladım kendimi çünkü bende kızıyorum kendıme:18:
sabahın bi köründe:
05:30-06:30 sabahın bi köründe kalkıp plates yaptım ebrucumla
sonra bir bardak limonlu sıcak su
kahvaltıda:
1.5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
2 kibrit kutusuna yakın peynir
bir bardak şekersiz çay(zaten yıllardır şekersiz içiyorum)
yarım domates
yarım salatalık
08:30-08:50 arası işyerine tempolu yuruyus
işyerinde:
1 küp şekerli türk kahvesi
yeşil sallama çay
5'li zayıflama çayı
yarım litre su
Ara öğün:
125 gr sütaş diyet yogurt
3 kuru incir
3 kuru kayısı
Ögle yemeği:
balık tava
bol salata(kırmızı lahana,kıvırcık,havuç,roka karışık)(yağ hiç atmıyorum ama azıcık tuz attım)
1 kepçe ezogelin çorba
ekmek yok
ara öğün:
1 lıtreye yakın su
yarım portakal
yarım mandalına
125 gr sütaş diyet yogurt
3 kuru incir
1 bardak sallama yeşil çay
17:00-17:20 arası işten eve yuruyüş
evde bır salatalık yıyıp spora başladım
18:20-19:00 arası nivea body ile dinamık sbahlar cd'nden yaptım
19:30 akşam yemeği:
1 tabak bamya
1 kepçe mercimek çorbası
5-6 dilim domates ve 5- dilim salatalık
ekmek yok
ara ögün:1 muz ve 2 avuca yakın çekirdek
veeeee 4 dilim baklava yedim evet 1 dilimde dur diyemedım tatlıya karşı acayıp zaafım var23:30 da da yattım.bu sabah spora kalkmadım çünkü ölü gibi uyumuşum ama akşam yapcam....
şimdi kızabilirsiniz bana ama inanın daha çok dikkat edıcembi arkadaş tarcınlı yogurt yıyebilirsin demişti tatlı krizine girince bunu denemeliyim
afiyet olsun cnm süperkızlar günaydın
dün akşam gelemedim malesef, misafir vardı
akşam yemeğim
3 yk bezelye
1 kase pul biberli yoğurt
5-6 yk mantar kavurma
ekmek yok
ara olarak da 1 saat dolapta bekletilmiş tarçınlı muz
sabah kahvaltım gayet renkliydi bugün
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri, salatalık ve çarliston
1 tk bal
2fındık
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( dün aldım, tadı gayet hoş )
şimdi de ara öğünümü yaptım küçük bi elma ile
yanında da 2 fındık ve yarım ceviz vardı
olablr cnm güzel fikir denerim.saolafiyet olsun canımmmmm,ben sucuklu yumurta yaparken sucuğun içine çok azıcık su koyuyorum su akynarken sucukta yağını salıyor ve o yağın üstüne kırıyorum yumurtayı bu nedenle extra yağ oymak da gerekmiyor
afiyet olsun cnmöslm kızlar
2bardak su
1kk peynir
biavuç moydonoz
1salatalık,
yarım domates
1,5bisküvülight
1tatlı kaşıgı bal
Eveeeeeeeeeeeeet az önce tartıldııııııııııııııııııııııııım veee çoooooooooooooook mutluyummmm inşallah da böyle devam eder:13::13:
Kızlaaaaaaaaaaaaar 65.5 olmuşummmmm sanırım 2 haftadır çerezleri yemeyince benm yağ oranım da yüksek ya e spor da var epey bi etkili oldu 1.8 kg gitmiş2 hafta önceki kaçamağımda çok antep fıstığı pizza falan yedim diye 2 haftadır çerez yemiyodumm yalnız onu kestim ki yağ oranım çok bi 60 olana kadar yemesem daha iyi diyodum veeeeeeeeee 65.5 olmuşummmm çoooooooook mutluyum şükürler olsun ve hepinize sonsuuuuuuuuz teşekkürler desteğiniz,varlığınız sayesinde inşallah da yolumuza hepberaber devam edicez ve tüm fazlalıklarımızdan hep beraber sağlıkla kurtulucaz kızlar durmak yok yola devammmmmm:13::13::13::13::13::13::13:
neruda
tebrik ediyoruuuuummmmmmmmmmmmmm
kendim vermiş gibi sevindım.
süpersin 1.8 ne demek ya helal olsun valla:81::81::81::81:
bende tavsiyelerine uydum ve incirleri dagıttım arkadaşlaraonlar düşünsün artık
famır
dediğin gibi burdakı eleştırılei duşunup kalorılı şeylerden uzak tutuyorum kendimi
hatta bugun baklavaları yazarken çok utandım ama dogruyu söylemem gerekiyoduki yanlışlarımla yuzleşim
ben de evliyım eşim hamur işleine bayılırdı ama 1-2 haftadır diyet yapıyo.sözde diyet yapmıyomuş bu kelimeyi yediremiyo kendıne ama sabah ve akşam yemeklerinde yanyanayız.benden kaçmıyo tabi
tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrsüpersin süper süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun cnm
çok güzel famricğim harikaaa sın.sporun içinde tebrklerrrr
cnm 4 dilim baklavaya kadar hepsi iyi sayılıdım ama o fena olmuş olsun bozma moralini başlarda hepimiz yaptık.birde kuru incrleri dağıtmışsın gerçi ama toplamda kayısı ve incir 10 u geçmiş o da fazla.bende yiorum ama tatlı ihtiyacımı karşılamak için yani hem kuru meyveler hem çikolata baklava yersek olmaz.dikkat edersn cnm bende çok düşkündüm tatlıya ama zamnal hepsi oldu.kolay gelsn
afiyet olsun cnm süper
olablr cnm güzel fikir denerim.saol
afiyet olsun cnmö
ayyyy cnm benm tebrk ederim tatlımharikasın nasıl sevndim anlataman. tebrk ediorum seni bende cumartesi tartılcam bakalımçok verdiğimi sanmıorum geçen haftaki kaçamaklar beni hala idare ediodur
pilatesimi de yaptım kızlar bugün kalça basen günüydü yandım yandım.nasıl acıdı kalçalarım yandı anlatamam çok mutluyumçpopişimde kalan selülitlerimde gştse çok mutlu olcam inş..bu arada hugocuk sen başlamadın dimi cnm pilatese spora kendine gel şölede öle başlarsın inş. cnm
tebrikler canım cok güzel
Canım benim burası bir mucize Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin inşallahaslında şöyle düşünmek lazımbizler ve eşin de diyet yapmıyoruz bunca zaman abartmışız otunu çıkarmışız yani şimdi artık öncelikle sağlığımız için ve tabii ki daha mutlu olmak için sağlıklı yaşıyor,sağlıklı besleniyoruz :13: diyet olarak bakınca çok sevimsizoluyo bence
nerudacım 6.8 gitmiş,6.5 kalmışçoğu gitmiş azı kalmış yani ne güzellllll darısı hepimizin başınaaa
çıplak mı tarılıyon kız ben üstümle başımla tartılıyorum ne kadar farkeder ki sanki:44:
Kızlar dün gece bir liste paylaşmıştım gördünüzmü?? Taylan Kümeli hazırlamış, sonra annem demail atmış kendi özelliklerini yazıp ve bu listeden hergün 1 dilim ekmek çıkarıp uygulayabilirsiniz demişler cevap olarak yani bana çerezler biraz falza gibi geldi ama bence güzel örnek bir liste ki bizim tarzımıza uyuyo hem yeni arkadaşlara da örnek olur dün geceki en son mesajımda vardı isteyenler inceleyebilirler
nerudacım 6.8 gitmiş,6.5 kalmışçoğu gitmiş azı kalmış yani ne güzellllll darısı hepimizin başınaaa
çıplak mı tarılıyon kız ben üstümle başımla tartılıyorum ne kadar farkeder ki sanki:44:
gördüm canım. taylan kümeli ünlü bir diyetisyen. pekçok insanı zayıflatmış. mail yoluyla liste hazırlamasıda güzel aslında. diyetisyene gidemiyen imkanı almayan insanlar için uygun. kişi eğer tahlillerini yaptırdıysa karaciğer tahlillerini troit hormon vitamin falan bunları yaptırmış ve bişey çıkmadıysa bu şekilde sporla beraber çok güzel zayıflar. ben haluk saçaklıyı çok taktir ediyorum. kendisine mail atmıştım. ama mutlaka kliniğine çağırıyor ölçüm için falan. görmesi gerekiyor. ben kaç kilo verdiğimi yazmıştım kendisine. kibarca teşekkür etmişti. çok yaaralı bilgiler veriyor. ama dediğim gibi kliniğine gitmek lazım. ama benim imkanım yok. olsa giderdim tanışmak için. ben memnunum diyetisyenimden. sağlıksız olsa kas versem bırakırdım ama yalan değil yani. kas verdikten sonra anlamı yok yine kilo alacağım demektir o zaman. kaslar gidecek zayıflayacağım sonra bırakınca kaslar olcak yine başladığım noktaya döneceğim. ne anlamı var değilmi. diyetisyenime gelen tüm hastalarla konuşuyoruz herkes daha çok yağ vermiş. sadece ben değil yani. herkes harfi harfine uygulamasa bile yağ vermiş. demekki kadın işini güzel yapıyor. burda başka diyetisyenlerde var ama onlar kısa sürede hızlı kilo verdiriyor. listeleride bayağı sıkıydı. ölçüm cihazları yok birde. benimkinde kocaman ölçüm cihazı var. tahlilde yaptırıyor tahlillerdede çıkıyor sonuçlar. elbette makinalara çok güven olmaz ama tahlillerde çıkıyor sonuçlar. karaciğere baktırıyor tahlillerle. eğer psikolojik sorunlar varsa kilo almaya sebep. depresyon falan o zamanda psikoloğa yolluyor. bence işini en iyi şekilde yapıyor. önce tahlil sonra psikolog sonra ölçüm sonra liste. bende ilk baş gittim psikoloğa yolladı mecbur gidiyorsun. psikologla konuşuyorsun eğer sorun yoksa diyetisyene çıkabiliyorsun. ben sadece 1 seans gittim herhangi bişey çıkmadı sonra diyetisyene çıktım. tüm bunlarda ücretsiz. daha ne olsun. her hastaya 1 saatini ayırıyor diyetisyen bence süper ücretsiz olmasınıda düşünürsek süper
Tabii hugocukcuğum seninki süper maşallah kesinlikle hepsi öyle olmuyor çok şanslısın o konuda...Ben biraz da örnek olsun gidemeyenlere diye paylaştım ama sen hakikaten çok şanslısın o konudauyguluyo musun bu ayki listeni spora da başlayınca bu ay da verirsin ben ce sen de inşallah zaten artık ayda 1-2 kg gitse yeter sana ne kalmış ki
Kızlar dün gece bir liste paylaşmıştım gördünüzmü?? Taylan Kümeli hazırlamış, sonra annem demail atmış kendi özelliklerini yazıp ve bu listeden hergün 1 dilim ekmek çıkarıp uygulayabilirsiniz demişler cevap olarak yani bana çerezler biraz falza gibi geldi ama bence güzel örnek bir liste ki bizim tarzımıza uyuyo hem yeni arkadaşlara da örnek olur dün geceki en son mesajımda vardı isteyenler inceleyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?