60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neruda
tebrik ediyoruuuuummmmmmmmmmmmmm
kendim vermiş gibi sevindım.
süpersin 1.8 ne demek ya helal olsun valla:81::81::81::81:

bende tavsiyelerine uydum ve incirleri dagıttım arkadaşlaraonlar düşünsün artık

famır

dediğin gibi burdakı eleştırılei duşunup kalorılı şeylerden uzak tutuyorum kendimi

hatta bugun baklavaları yazarken çok utandım ama dogruyu söylemem gerekiyoduki yanlışlarımla yuzleşim

ben de evliyım eşim hamur işleine bayılırdı ama 1-2 haftadır diyet yapıyo.sözde diyet yapmıyomuş bu kelimeyi yediremiyo kendıne ama sabah ve akşam yemeklerinde yanyanayız.benden kaçmıyo tabi

kızlar siz hergün mü yoksa haftada mı tartılıyorsunuz.bide leslie yi aradım ama bulamadım.indirebileceğim bi yer varmı

Canım genelde haftada bir tartılıyoruz, leslienin diyesayfam.com da 70dklık 5millik bir videosu var , genelde bizler 3mil yapıyoruz 5mil bana açıkçasıçok geliyo ama dünmesela 3 milleslie +15dk koşu bandı yaptım 1 saate tamamladım sen de bi başla bakalım eğer daha önce spor yapmadıysan 2 mille başla bikaç gün sonra 3mile çıkar zaten 45dk-1saat ideal spor için:13:

slm kızlar
2bardak su
1kk peynir
biavuç moydonoz
1salatalık,
yarım domates
1,5bisküvülight
1tatlı kaşıgı bal

Afiyet olsun tatlım bugün sen de gökkuşağı yapmışsın

Canım kolay gelsin tabii ki spor sayılır nekadar hareket ediliyo ev temizlerken hele ki seninki epey yorucu olmuştur hayırlı olsun iyigünlerde sağlıkla kullanın

neruda

Canım benimçook teşekkür ederim ben de çok mutluyum,yavaşlamış gibi geliyodu ama çokşükür her şey güzel devam ediyo düşün ben daha yeni 65.5 oldum sen zaten 66 sın işin daha kolay ve hepsi gidecek yeter ki şu tatlıdan uzak dur canım benim gerisi kolay hepberaber ulaşıcaz ideal kilolarımıza gelsin kıyafetler sağlıklı yaşam:13:

tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrsüpersin süper süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

utanmakmı o da ne demek tatlım. olurmu hiç öyle şey. hepimiz o hataları yaptık. yanlışları yapa yapa düzeldik. sende zamanla alışırsın azaltırsın. bi anda olmasa bile yavaş yavaş azaltırsın. elbette yememek lazım ama madem dayanamıyorsan sende bugün 4 baklava yiyorsan zamnala azlatırsın yavaş yavaş böyle böyle 1 baklava sana yeter hale gelir canım. yavaş yavaşta olur merak etme. acele yok

kalkınca 250 ml ılık su

1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 tk tahin pekmez
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1 yeşil biber
1 domates
250 şekersiz çay
afiyet olsun cnm

çok güzel famricğim harikaaa sın.sporun içinde tebrklerrrr

cnm 4 dilim baklavaya kadar hepsi iyi sayılıdım ama o fena olmuş olsun bozma moralini başlarda hepimiz yaptık.birde kuru incrleri dağıtmışsın gerçi ama toplamda kayısı ve incir 10 u geçmiş o da fazla.bende yiorum ama tatlı ihtiyacımı karşılamak için yani hem kuru meyveler hem çikolata baklava yersek olmaz.dikkat edersn cnm bende çok düşkündüm tatlıya ama zamnal hepsi oldu.kolay gelsn
afiyet olsun cnm süper
olablr cnm güzel fikir denerim.saol

slm kızlar
2bardak su
1kk peynir
biavuç moydonoz
1salatalık,
yarım domates
1,5bisküvülight
1tatlı kaşıgı bal
afiyet olsun cnmö

ayyyy cnm benm tebrk ederim tatlım harikasın nasıl sevndim anlataman.tebrk ediorum seni bende cumartesi tartılcam bakalımçok verdiğimi sanmıorum geçen haftaki kaçamaklar beni hala idare ediodur
pilatesimi de yaptım kızlar bugün kalça basen günüydü yandım yandım.nasıl acıdı kalçalarım yandı anlatamam çok mutluyumçpopişimde kalan selülitlerimde gştse çok mutlu olcam inş..bu arada hugocuk sen başlamadın dimi cnm pilatese spora kendine gel şölede öle başlarsın inş. cnm

tebrikler canım cok güzel

neruda

bencede canım onlar düşünsün,bende iş yerinde çıkan börekleri,çörekleri tatlıları arkadaşlara veriyorummmm,daha öncededediğim gibi pek bir paylaşımcı oldum son zamnlarada bende

Canım benim burası bir mucize Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin inşallah aslında şöyle düşünmek lazımbizler ve eşin de diyet yapmıyoruz bunca zaman abartmışız otunu çıkarmışız yani şimdi artık öncelikle sağlığımız için ve tabii ki daha mutlu olmak için sağlıklı yaşıyor,sağlıklı besleniyoruz:13: diyet olarak bakınca çok sevimsizoluyo bence

tebrikleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrsüpersin süper süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

Balımm çok teşekkürlerrr o sizlerin superliğiiiÇook katkınız var ve hepberaber kurtulucaz hepsinden şu fazlalıkların:13::13:

Canım benim çok sağol ben deçok mutlu oldum nekadar güzel bir duygu nasıl bir mutlulukmuş bu yahu şükürler olsun:13: iyi ki varsınız çok teşekkürler tatlım:13: ben daha plateslik olmadım ama inşallah şu 60ı göreyim hayırlısıyla başlıycam ben de platese:13: ya kaçamklardan sonra da vücut şaşırıyo ve güzel veriliyo bence belki de vermişsinidr gerçi hissederim verince diyosun ama gitmiştir belki yine de hayırlısı tatlım senin zaten maşallahın var az bişey kaldı onlar da gider

tebrikler canım cok güzel

Tosticimçok teşekkrüler ne güzel böyle tebriklere cevap vermek inşallah hepimiz de sağlıkla ulaşıcaz ideal kilolarımıza sen de çok güzelgidiyosun zaten eminim super haberler vericeksin yine yakında bize:13:

Kızlar dün gece bir liste paylaşmıştım gördünüzmü?? Taylan Kümeli hazırlamış, sonra annem demail atmış kendi özelliklerini yazıp ve bu listeden hergün 1 dilim ekmek çıkarıp uygulayabilirsiniz demişler cevap olarak yani bana çerezler biraz falza gibi geldi ama bence güzel örnek bir liste ki bizim tarzımıza uyuyo hem yeni arkadaşlara da örnek olur dün geceki en son mesajımda vardı isteyenler inceleyebilirler

nerudacım 6.8 gitmiş,6.5 kalmışçoğu gitmiş azı kalmış yanine güzellllll darısı hepimizin başınaaa
çıplak mı tarılıyon kız ben üstümle başımla tartılıyorum ne kadar farkeder ki sanki:44:

Canım 600gr falan farkediyo denedim her şekilde tok-aç da 1kg farkediyo yani tok ve giyinikken 1,5kg falan fazal çıkıyo insan normal kilosundan:26:

Ttalım benim asıl hedefim 55 falan boyum 1.60 çünkü ama ilk hedef 59 koydum çok uzak hedef moral bozar diye inşallah 59 olayım 55 yapıcam onu

gördüm canım. taylan kümeli ünlü bir diyetisyen. pekçok insanı zayıflatmış. mail yoluyla liste hazırlamasıda güzel aslında. diyetisyene gidemiyen imkanı almayan insanlar için uygun. kişi eğer tahlillerini yaptırdıysa karaciğer tahlillerini troit hormon vitamin falan bunları yaptırmış ve bişey çıkmadıysa bu şekilde sporla beraber çok güzel zayıflar. ben haluk saçaklıyı çok taktir ediyorum. kendisine mail atmıştım. ama mutlaka kliniğine çağırıyor ölçüm için falan. görmesi gerekiyor. ben kaç kilo verdiğimi yazmıştım kendisine. kibarca teşekkür etmişti. çok yaaralı bilgiler veriyor. ama dediğim gibi kliniğine gitmek lazım. ama benim imkanım yok. olsa giderdim tanışmak için. ben memnunum diyetisyenimden. sağlıksız olsa kas versem bırakırdım ama yalan değil yani. kas verdikten sonra anlamı yok yine kilo alacağım demektir o zaman. kaslar gidecek zayıflayacağım sonra bırakınca kaslar olcak yine başladığım noktaya döneceğim. ne anlamı var değilmi. diyetisyenime gelen tüm hastalarla konuşuyoruz herkes daha çok yağ vermiş. sadece ben değil yani. herkes harfi harfine uygulamasa bile yağ vermiş. demekki kadın işini güzel yapıyor. burda başka diyetisyenlerde var ama onlar kısa sürede hızlı kilo verdiriyor. listeleride bayağı sıkıydı. ölçüm cihazları yok birde. benimkinde kocaman ölçüm cihazı var. tahlilde yaptırıyor tahlillerdede çıkıyor sonuçlar. elbette makinalara çok güven olmaz ama tahlillerde çıkıyor sonuçlar. karaciğere baktırıyor tahlillerle. eğer psikolojik sorunlar varsa kilo almaya sebep. depresyon falan o zamanda psikoloğa yolluyor. bence işini en iyi şekilde yapıyor. önce tahlil sonra psikolog sonra ölçüm sonra liste. bende ilk baş gittim psikoloğa yolladı mecbur gidiyorsun. psikologla konuşuyorsun eğer sorun yoksa diyetisyene çıkabiliyorsun. ben sadece 1 seans gittim herhangi bişey çıkmadı sonra diyetisyene çıktım. tüm bunlarda ücretsiz. daha ne olsun. her hastaya 1 saatini ayırıyor diyetisyen bence süper ücretsiz olmasınıda düşünürsek süper

kız kıyafetlerinle tartılırsan fazla çıkarsın canım benim. kıyafetlerininde ağırlığı var. iç çamaşırlarınla tartıl bebişim

Tabii hugocukcuğum seninki süper maşallah kesinlikle hepsi öyle olmuyor çok şanslısın o konuda...Ben biraz da örnek olsun gidemeyenlere diye paylaştım ama sen hakikaten çok şanslısın o konuda uyguluyo musun bu ayki listeni spora da başlayınca bu ay da verirsin ben ce sen de inşallah zaten artık ayda 1-2 kg gitse yeter sana ne kalmış ki

bu bilgiyi paylaşman çok güzel oldu canım. gerçektende bulunduğu yerde diyetisyen olmayan olabilir. bence kilo vermek isteyen diyetisyenden alınmış liste yapsa daha iyi olur kas kaybı en az olur düzenli verir. daha önce bende tüm listeleri bildiğimden dolayı diyetisyene gerek duymuyordum. fazla spor yapıyordum hızlı kilo veriyordum asma kas gidiyordu. pes ettim gittim diyetisyene. ama gidemeyenler bu şekilde yaptırabilir. taylan kümeli iyi bir diyetisyen. spora abartmadan yapılırsa çok güzel yağlar gider bence şahsen eğer imkanım olmasaydı diyetisyene gidemeseydim ben yaptırıdım taylan kümeliye. verdiğin bilgi için sağol bebişim

kızlar ben bugünkü yediklerimi yazmamışım heyecandan unuttum

kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği

3 tane kırma yeşil zeytin

2kk yağsız peyaz peynir

domates-salatalık-yeşil biber

1çk bal

sonra yeşil çaylı bitki çayımı içtim

şimdi ara öğünde

1 elma 1 kahve fincanı beyaz leblebi yiyorum

bi de yeşil çay demledim yaprak aldım, içine kabuk tarçın,karanfil,karabiber tanesi attım demlensin limon da sıkarım içine bolca onu içerim inşallah

evet cnm bende inceledim saol paylaşımın için.bizimkine benzior cidden ama dediğin gibi kuruyemişler fazla geldi bana da.ama o da yemkler az yağlı yada yağsız olduğu için almamzı gereken yağı onlardan alalım die vermiş olabilr. ben beğendim güzel bi liste.kuru yemiş bende hergün düzenli tüketmiorum bazen 10-15-20 bazen 5 yada hiç yemiorum.senn dediğin gibi ara öğünlerde maksat metabolşzma bişiler geldi die çalışsın abartmaya gerek yok dimi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…