60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben usg çektirdim geldim..
Anladığım kadarıyla da birkaç ay ilaçla düzelecekmiş..
Sonra da gitsin kilolar...
ama ben dikkatli yemeğe devam edeceğim..
sizinle beraber...

aynen canım yaaaa....evlenmeden önce her Allahın gunu kardeşimle markete ugrar çikolata yada profiterol alırdık tabı yanına da çeşit çeşit içecek.sonrada yemek yemiyoruz ama niye kilo veremıyoruz diye sorardık kendimize ...bu abur cuburlarla kilo almasam bile 1 gram bile veremezdimne körmüşüz.....

bana inandıgını söylemen de çok mutlu etti beni...motıve oldum mahçup olmıycam sözlerimi tutcam

selam arkadaslar,insallah gününüz güzel geciyordur,hepimiz kilo vermisizdir bugün de.
40 dk sporumu yapip dusumu aldiktan sonra,sabah ara ve ögle menülerimi yazmak üzere buradayim :))
sabah ac karnina 1tk zeytinyagi,700ml su
kahvalti:
1 kk normal yagli beyaz peynir
1/2 haslanmis yumurta (kizimin kahvaltisindan artmisti)
1,5 tam tahilli ekmek
1 cay kasigi tahin-pekmez
salatalik,biber,havuc sögüs(artanini yine ise götürdüm arada atistirarak bitirdim)
ara:
1 ufak elma
simdiye kadar 2 koca kupa yesil cay,1,7 lt su ictim.
ögle:Aksamkinin aynisi
5 yk. zeytinyagli kereviz
2 adet hindi köftesi
2 corba kasigi firinda makarna
2-3 dilim pancar tursusu
(yogurdu ara ögün olarak yiyecegim onun icin öglen yemedim)
iste böyle...
simdi sizin gönderilerinize göz atacagim

Kızlar ben usg çektirdim geldim..
Anladığım kadarıyla da birkaç ay ilaçla düzelecekmiş..
Sonra da gitsin kilolar...
ama ben dikkatli yemeğe devam edeceğim..
sizinle beraber...

geçmiş olsun cnm.inş.kilolarını en kısa sürede sağlıklı bi şeklde verrsin
ya cnm meğer bilmediğimz ne çok şey varmış dimi.işte biz bunun için burdayız öğrenioruz uygulauoruz be başarıoruz.inş.sende hedefine ulaşırsın sağlıklı bi şeklde

afiyet olsun cnm herşey kararında

teşekkür ederim canım iki saattir uğraşıyordum çok mu beceriksizim ne .sağol

beceriksizlikle alakası yok tatlım.bende "kilo çizelgesi nasıl yapılır"başlıgını uzun bi sure okuyunca bir arkadaş yazmış onun sayesınde ögrenmiştim.benimkinde farklı format diyodu baya ugraştırmıştı.ben de kilo verince nasıl değiştircez onu bilmiyorum

nasıl da odaklanmışım kilo verme olayına şimdiden çizelgemi nasıl değişticem diye düşünüyorum

arkadaşlaar bide şunu sorcam...
hanı "alıntı ile cevapla" deyıp 2-3 kişiyi ardarda cevaplıyosunuzya (hanı bi alıntı bi kendi cevabınızı yazıyorsunuzya) ben onu beceremedim....

gülün diye söylemiştim zatennnnnben hala kıyafetle tartılayım öyle başladım çünkü,hem fazla çıkayım ki zayıflamma gerketiğine hepten inanayım,değişik bir mantık oldu

hanı "alıntı ile cevapla" deyıp 2-3 kişiyi ardarda cevaplıyosunuzya (hanı bi alıntı bi kendi cevabınızı yazıyorsunuzya) ben onu beceremedim....

alıntı ile cevapla kısmı var her msjın altında ona tıkla ,birden fazla kişiye cevap yazmak istiyorsan onun yanındaki kare kısmına tıkla birkaç tane seç sontra yien alıntı ile ceaplaya tıkla hepsi gelir,anlayabildimi bilmoyrum ama

afiyet olsun canımmmm,çok iyi gidiyorsun tebriklerrr

canım dediğin gibi aynı kilolarda sayılırız ama sen arkana bajtıgında verdiğin kilolarla gaza geliyosundur bense daha yolun başındayım hemde en başında

Tabii veriyor olma çokmotive ediyor sen de göreceksin verdikçe çünkü bu azimle,inançla vericeksin ben inanıyorum sana ama başlangıcının böyle olası da güzel çabucak sağlıkla ulaşıcaksın canım benim inşallah hedefine

tartım mutfakta amaçok seksi olmazmıyım

ilahi gerçekten ben de genelde tok tartılıyorum ki bunu kalanchoe de yapıyodu sanırım:26: böylece hep 1kg daha hedefin altında olucam bu da böyle bi mantık senin giyinik tartılmadn a güzel kontrol aşamsında iyi olur bence

canım alıntı yapmak istediğin mesajların alt kısmında en sağdaki minik kutucuk yanında bir artı var ona tıkla alıntı yapacaklarının hepsine böyle tıkla en sonda da sayfanın altındaki büyük pembe yazılı her zaman tıkladığın konuya cevap vere tıkla mesaj yazma sayfasında hepsinin aralarına yaz yazacaklarını bu şekilde yapıyoruz canım

gülün diye söylemiştim zatennnnnben hala kıyafetle tartılayım öyle başladım çünkü,hem fazla çıkayım ki zayıflamma gerketiğine hepten inanayım,değişik bir mantık oldu

evett çok güldüm Allah da seni güldürsün balım ki bu da bi mantık bizim tokken tartılmamız gibi gerçi ben açkenkini tıckera yazıyorum ama tartıda 1 fazlasını görüp daha kontrollü oluyorum seninkine benzer bir mantık

kızlar acele bilgisayardan anlayan birini arıyorum.. bana yardım edebilecek var mı

tamam teşekkür ederim denedim oldu ama sayfaya göndermedim gerekmediği için...bundan sonra birden fazla kişiye yazacaksam dedğin gibi yapıcam...bişey daha ögrendım sayende:119:

öğle menümü yazayım bende

5-6 çk kadar bezelyeli,tavuk sote
3 çk kadar bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba

Kızlar annem göndermiş ben de hemen sizinle paylaşayım dedim

Tokluk hissini kontrol edebilir miyiz?

Bazen damarlarımızda veya beynimizde gerçekleşen kimyasal reaksiyonlar üzerinde hiç hakimiyetimiz yokmuş gibi görünebilir. Ancak yediklerinizi, hareketlerinizi değiştirerek kolesterol ve tansiyon gibi şeyleri kontrol edebildiğiniz gibi, beyninizin doyma merkezini de kontrol edebilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki yiyecek seçiminizle...

Vücudunuzla alakalı olduğu sürece, yiyecekler, ilaçtır. Yiyecekler, vücudunuza girip bütün o doğal kimyasal işlemleri değiştiren yabancı maddelerdir. Vücudunuza yiyecek girdiğinde değişik kimyasal tepkimeler olur ve bazı şeyleri devreye sokup bazılarını devre dışı bırakacak mesajlar yerine ulaşır.

Vücudunuz içerden emirler verirken, bu emirlerin tarzını ve doğrultusunu yediğiniz yiyeceklerle siz belirlersiniz. Doğru yiyecekleri yerseniz (fındık, ceviz gibi) hormonlarınız da sizi tok tutacaktır. Ancak basit şeker gibi yanlış yiyecekler tüketirseniz vücudunuz hormonal bir karışıklık yaşar ve bu da göbeğinizde fazladan bir kata daha neden olur.

En tok tutan yiyecekler

Konu kilo almak olunca bir kalori, bir kaloridir. Vücudunuz tarafından enerji için anında kullanılmayan kaloriler ya atık olurlar ya da yağ olarak depolanırlar. Ancak bu bütün kalorilerin vücudunuz tarafından aynı muameleyi gördüğü anlamına gelmiyor.

Örneğin, yüksek su içerikli protein ve lif tokluk üzerinde büyük etkiye sahiptir. Basit karbonhidratlar da en az etkili olanlardır. Yağ da protein ve lifle aynı etkiye sahiptir bu da düşük yağlı diyet uygulayan insanların neden sürekli aç olduğunu gösteriyor.

Ani aşermelere sağlıklı çözümler...

Her zaman hormon seviyelerinizi kontrol edemezsiniz. Örneğin vücudunuzdaki grelin (açlık sinyalleri veren hormon), leptin seviyesini (tokluk sinyalleri yollayan hormon) aştığında ve diyetteki bir aslandan daha aç hissettiğinizde... Aşermeleriniz kontrolden çıktığında yapabileceğiniz şeylerden biri de isteğinizi bastıracak acil durum yiyecekleri listesi hazırlamaktır. Örneğin bunlar, sıkma meyve suları, küçük bir avuç fındık, bir porsiyon meyve veya doğranmış sebzeler olabilir.

Güzel bir cilt için ne yemeli?

İşte çok eski bir güzellik sırrı... Akdeniz ülkeleri gibi bazı ülkelerin insanlarının nasıl olup da capcanlı ve parıldayan cilde sahip olduklarını hiç merak ettiniz mi?

Cevap o insanların, taze meyve, sebze ve sağlıklı yağ içeren beslenmelerinde gizli. İşte sizin de aynı ışıltıya sahip olabilmeniz için önerebileceğim bazı cilt dostu yiyecekler...

Avokado, yumurta, baklagiller ve kuruyemişler cildin kurumasını engelleyen biyotin içerir. Kırışıklıklarla savaşan omega 3 ve antioksidanlar için de somon balığı tüketmek düzenli uygulandığında çok iyi sonuç getirir. Güneşin zararlarına karşı koruyan polifenol içeren yeşil çay için. Ve antioksidanlarla dolup taşan narı mutlaka tüketin. Nar, kolajen üretimini harekete geçirir. Daha genç ve sağlıklı bir cilt için bu mucize yiyecekleri tüketin ve genel sağlığınıza dikkat edin, çünkü sağlık güzelliktir, unutmayın!

Neden antibiyotik kullanmak bazen zararlıdır?

Viral enfeksiyonlar için kullanılan antibiyotiklerin, yalnızca hassas bakterileri öldürüp, daha tehlikeli ve olan dirençli bakterilere eskisinden de güçlü tutunma noktaları sağlama etkisi olabilir. Ve bu durum, antibiyotiğe karşı dirençli bütün bakterilerin yaratmış olduğu soruna katkıda bulunabilir.

Bu da doktorunuz hastalığın virüs kaynaklı olduğunu söylediğinde ona antibiyotik vermesi için ısrar etmemeniz gerektiğini gösteriyor. İlacı almanız sizde bir tür plasebo etkisi yaratarak daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir, burası doğru. Ancak viral enfeksiyonunuzun üzerine bir de bakteriyel enfeksiyon sıkıntınız yoksa, bu antibiyotik aslında size yardım etmiyor ve hatta zarar veriyor olabilir.

Dr. Mehmet Öz --

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…