bu bilgiyi paylaşman çok güzel oldu canım. gerçektende bulunduğu yerde diyetisyen olmayan olabilir. bence kilo vermek isteyen diyetisyenden alınmış liste yapsa daha iyi olur kas kaybı en az olur düzenli verir. daha önce bende tüm listeleri bildiğimden dolayı diyetisyene gerek duymuyordum. fazla spor yapıyordum hızlı kilo veriyordum asma kas gidiyordu. pes ettim gittim diyetisyene. ama gidemeyenler bu şekilde yaptırabilir. taylan kümeli iyi bir diyetisyen. spora abartmadan yapılırsa çok güzel yağlar gider benceşahsen eğer imkanım olmasaydı diyetisyene gidemeseydim ben yaptırıdım taylan kümeliye. verdiğin bilgi için sağol bebişim
kızlar ben bugünkü yediklerimi yazmamışım heyecandan unuttum
kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane kırma yeşil zeytin
2kk yağsız peyaz peynir
domates-salatalık-yeşil biber
1çk bal
sonra yeşil çaylı bitki çayımı içtim
şimdi ara öğünde
1 elma 1 kahve fincanı beyaz leblebi yiyorum
bi de yeşil çay demledim yaprak aldım, içine kabuk tarçın,karanfil,karabiber tanesi attım demlensin limon da sıkarım içine bolca onu içerim inşallah
evet cnm bende inceledim saol paylaşımın için.bizimkine benzior cidden ama dediğin gibi kuruyemişler fazla geldi bana da.ama o da yemkler az yağlı yada yağsız olduğu için almamzı gereken yağı onlardan alalım die vermiş olabilr. ben beğendim güzel bi liste.kuru yemiş bende hergün düzenli tüketmiorum bazen 10-15-20 bazen 5 yada hiç yemiorum.senn dediğin gibi ara öğünlerde maksat metabolşzma bişiler geldi die çalışsın abartmaya gerek yok dimi cnm?
afiyet olsun cnm çok güzel herzamnki gibi:)
bende şimdi ara öğün yapıorum.1 kupa nane limonlu yeşil çay içine çubuk tarçın tane karabiber karanfil koydum.yanında 2 kuru incir 5 fındık.
bu arada abimde rize ye gtmişti ordan yeşil çay almış 1 kutu.annem de bana verdi biz içmioruz die.bende evdeki poşet ler bitsin ona başlıcam onun demi daha güzel çıkıo ama çok koymamak lazım yoksa acı oluo.
Evet ben de poşetlerin bitmesini bekliyodum dün yaprak aldım 500ml bi bardağım var ona 2 çk koydum işte karanfil,çubuk tarçın,karabiber biraz ılıyınca da limon sıkarım güzel oluyo ben zaten severim oldumolası yeşil çayı tarçın karanfil falan da çok hoş bi koku veriyo güzel oluyo
Canım benim burası bir mucize Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin inşallahaslında şöyle düşünmek lazımbizler ve eşin de diyet yapmıyoruz bunca zaman abartmışız otunu çıkarmışız yani şimdi artık öncelikle sağlığımız için ve tabii ki daha mutlu olmak için sağlıklı yaşıyor,sağlıklı besleniyoruz :13: diyet olarak bakınca çok sevimsizoluyo bence
utanmakmı o da ne demek tatlım. olurmu hiç öyle şey. hepimiz o hataları yaptık. yanlışları yapa yapa düzeldik. sende zamanla alışırsın azaltırsın. bi anda olmasa bile yavaş yavaş azaltırsın. elbette yememek lazım ama madem dayanamıyorsan sende bugün 4 baklava yiyorsan zamnala azlatırsın yavaş yavaş böyle böyle 1 baklava sana yeter hale gelir canım. yavaş yavaşta olur merak etme. acele yok
bencede canım onlar düşünsün,bende iş yerinde çıkan börekleri,çörekleri tatlıları arkadaşlara veriyorummmm,daha öncededediğim gibi pek bir paylaşımcı oldum son zamnlarada bende
kız kıyafetlerinle tartılırsan fazla çıkarsın canım benim. kıyafetlerininde ağırlığı var. iç çamaşırlarınla tartıl bebişim
kalanchoe
söz veriyorum bu tatlı krizlerini en az zararla atlatıcam artık.yaptıgım spora ve emeğime yazık oluyo
ısrarla format ugun değiol diyo.ben nerde hata yapıyorum ki
birde ben deneyeyim,yazsana bana
cnm benm inanoıoruım ben sana çünkü sen kendine inanmışsın azimlisin kararlısın.yaptğın spora ve emeğe yazık kısmına çok katılıorum bi yerde okumuştum 1 dilim yaşpasta yediğinizde 9 km boyunca yürümek lazımmış yakmak için.bunu duyduktan sonra silkelendim kendime geldim.dedim ben meğer napıomuışum öle tatlılar yerdimk,i ben özellkle çikolatalar hergün mutlaka tatlısız günüm geçmezdi ama inan cnm kilo verkçe motive oluo motive oldukça tatlıdan uzak duruosun cnm sende yaşıycaksın bunu.inanması şu an zor gelebilir ama görüceksn cnm.kolay gelsn.kalanchoe
söz veriyorum bu tatlı krizlerini en az zararla atlatıcam artık.yaptıgım spora ve emeğime yazık oluyo
ilahiiiiiiii famiiiiiiiiiiirrrrr nasıl güldüm nasıl anlatamam Allah ta seni güldürsüntartım mutfakta amaçok seksi olmazmıyım
boy 1.60 kilo 66.5 hedef 57 çizelgeyi yapıyorum ama kopyalayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?