60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Rica ederim hugocukcuğum ben başta senin listenden çok faydalandım tabii hala da belirli besinleri (süt-yoğurt-et v.b)senin listene öre tüketmeye çalışıyorum çok teşekkür ederim sana tekrar takrar o yüzden örnek liste kendini ayarlamkata en başta çok etkili oluyo o yüzden paylaştım.Öpücükler tatlım:13:

afiyet olsun cnm çok güzel herzamnki gibi:)
bende şimdi ara öğün yapıorum.1 kupa nane limonlu yeşil çay içine çubuk tarçın tane karabiber karanfil koydum.yanında 2 kuru incir 5 fındık.

bu arada abimde rize ye gtmişti ordan yeşil çay almış 1 kutu.annem de bana verdi biz içmioruz die.bende evdeki poşet ler bitsin ona başlıcam onun demi daha güzel çıkıo ama çok koymamak lazım yoksa acı oluo.

gunaydın kızlarrr. kilo veren arkadaşları kutluyorummmm. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm. hastayken aldıgım 1 kiloyu sanırım 1 hafta içerisinde verdim. kendimi rahatlamış ve incelmiş hissediyorum. dün 3 saat alışveriş merkezinde gezdim. o yuzden eve gelince cok yorgundum ve spor yapamadım. 3 saat alışveriş merkezinde gezmek kalori yaktırır mı acep:)

büroda boş kaldıkca bel hareketi yapıyorum. ayakta düz durarak sağa sola 100 er kez eğiliyorum ve bu belimin incelmesini bayagı etkiledi sanırım.

bugun regl olmam lazım ama henuz olmadım ve hiç olacakmısım gibi de hissetmiyorum. yarın diyetisyene gidip tartılcam. umarım düşündüğüm gibi gitmiştir kilolarr. öpüyorum herkesiiiiii

Aynen canım, yani ben de yemekleri sebze yemeklerini 1yk yağ ile yapıyorum etlilere hiç koymuyorum ama arada salatama falan 1tk koyuyorum ama çerez işte geçen pazar değil önceki pazar çok antep fıstığı yedim diye yağlı kuruyemişleri kesmiştim 2 haftadır geçen çarşamba 67.3 düm bugün 65.5 olmuşum sanırım çerezlerind e etkisi büyük hem benim yağım fazladır daha çünkü kilom da fazla o yüzden çerez tüketmemeye karar verdim 60 olana kadar sonra ara ara yerim tabii şimdilik yağszı olduğundan beyaz leblebi tercih ediyorum ama onun dışında herşeyim aynı süt-yoğurt-et-sebze -ekmek herşeyi gerekli miktarda almaya çalışıyorum bi tek yağım çok diye fındık-badem falan onları kestim 2 haftadır ama tabii 2hafta kesmemdeki sebepe 2 hafta önce abartmış olmamdı ama daha rahat gitti kilolar bu süreçte o yüzden 60 olana kadar pek başlamayı düşünüyorum bi de ben çerez çoks everim tadı ağzıma deyince durmak zor oluyo o yüzden inşallah 60ı görünce arada yemeye başlarım tekrar şimdilik dursunlar

Evet ben de poşetlerin bitmesini bekliyodum dün yaprak aldım 500ml bi bardağım var ona 2 çk koydum işte karanfil,çubuk tarçın,karabiber biraz ılıyınca da limon sıkarım güzel oluyo ben zaten severim oldumolası yeşil çayı tarçın karanfil falan da çok hoş bi koku veriyo güzel oluyo

evet cnm tarçın karanfil karabiber yeşilçayın tadını kokusunu tamamen değiştiro.bende severek içiodum eskiden de ama böle dahaiyi oldu içemeynler böle deneyin derim

canım dediğin gibi aynı kilolarda sayılırız ama sen arkana bajtıgında verdiğin kilolarla gaza geliyosundur bense daha yolun başındayım hemde en başında

canım teşekkür ederim yazdıkların için..
dediğin gibi irademle mucadele ederek aşıcam bu tatlı krizlerini

bencede canım onlar düşünsün,bende iş yerinde çıkan börekleri,çörekleri tatlıları arkadaşlara veriyorummmm,daha öncededediğim gibi pek bir paylaşımcı oldum son zamnlarada bende

ben de pek bi fedakarım bu ara:81:
arkadalar bişey ikram edince hayır diyorum yada kıramıycagım biriyse alıp başka arkadasımın masasına koyuveriyorum

kalanchoe

söz veriyorum bu tatlı krizlerini en az zararla atlatıcam artık.yaptıgım spora ve emeğime yazık oluyo
cnm benm inanoıoruım ben sana çünkü sen kendine inanmışsın azimlisin kararlısın.yaptğın spora ve emeğe yazık kısmına çok katılıorum bi yerde okumuştum 1 dilim yaşpasta yediğinizde 9 km boyunca yürümek lazımmış yakmak için.bunu duyduktan sonra silkelendim kendime geldim.dedim ben meğer napıomuışum öle tatlılar yerdimk,i ben özellkle çikolatalar hergün mutlaka tatlısız günüm geçmezdi ama inan cnm kilo verkçe motive oluo motive oldukça tatlıdan uzak duruosun cnm sende yaşıycaksın bunu.inanması şu an zor gelebilir ama görüceksn cnm.kolay gelsn.

tartım mutfakta amaçok seksi olmazmıyım
ilahiiiiiiii famiiiiiiiiiiirrrrr nasıl güldüm nasıl anlatamam Allah ta seni güldürsün.Al ozman tartıya banyoya taşı cnm.Allah muhafaza mutfakta öle seksi seksi camdan fln biri görürde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…