60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canımmmmmmm

Nooldu canım ben biraz anlarım ama umarım yardımcı olabileceğim bişeydir

ahh sağol canım inşallah bildiğin bişeydir...
şimdi ben windows xp kullanıyordum geçtiğimiz hafta windows çöktü...
ben xp SP2 bulamadım... xp nin vistaya benzetilmiş bi cd yükledim ama benim bilgisayarım eski olduğu için kaldırmadı... daha sonra onu kaldırıp yerine SP3 kurdum herşey çok güzelken bu gün yine bişeyler oldu...windows başlarken disk gözden geçirilmeli diyo ama gözden geçirmiyo orada takılı kalıyo...iptal et diyorum iptal de etmiyo... ben de yeniden format atayım dedimama SP3 cd sini takınca kur dosyaları inceliyor diyor... temizleme kısmına geçmiyor bir türlü... ekran kararıyor orada takılı kalıyor... CD nin sağlam olduğuna eminim... daha geçen hafta yükledim... kafayı yicem sabahtan beri uğraşıyorum.

Neruda çok güzel bir paylaşım olmuş canım..
şu fındık olayı işe yarıyor hakkatten..
Ben açlıktan gözüm döndüğünde birkaç fındıkla 1 saat kadar idare edebiliyorum..
Bilinçli yapmıyordum da şimdi öğrenmiş oldum..

kutluyorum canim,süper kilo vermissin.Emeklerinin karsiligini cok cok güzel almissin.masallah hep böyle devam etsin

Anladım canım ama sp3 de kaldırmıyor sanırım bilgisayarın vista tarzı bişeyi kaldırmıyosa sp3 hiç kaldırmaz yani yüklerken yükler ama sonra işte sorun çıkartabilir sp2 yüklemen lazım yani bi yerlerden bulmaya alışsan iyi olur kendin format falan atabiliyosan süper zaten sadece sp2 bulsan ve xp yi sp2 yüklesen hallolur diye tahmin ediyorum sp3 çakışıyor çoğu sistem dosyasıyla ve bi süre sonra sorun çıkartıyor.Ynai ben de benzer bir durum yaşamaıştım erkek arkadaşım işi bilgisayar ben de ondan öğrenmiştim sanırım seninkinde de benzer bir durum var,yani buradan bi şey yapamıyorum ama sp2 olması lazım onu söyleyebiliyorum sadece

kutluyorum canim,süper kilo vermissin.Emeklerinin karsiligini cok cok güzel almissin.masallah hep böyle devam etsin

Canım benim teşekkür ederim grubumuzun katkısı büyük bu başarıda inşallah devamı da gelecek hepimiz kurtulucaz tüm fazlalıkalrımızdan:13::13::13:

Evet canım benim aslında uyguladığımız şeyler kısmen ama arada böyle profesyonel birinin verdiği bilgiler iyi oluyor ben böyle yazıları falan okuyunca ya da başarı öykülerini de okuyunca çokdaha iyi motive oluyorum, ben şu ara pek yemiyorum fındık falan yağ ornaım yüksek diye 60 olunca yine yiycem inşallah ama ben de beyaz leblebi yiyiorum özellikle elma ve beyaz leblebi bir arada hem çok tok tutuyo hem de çok güzel oluyo ara öğünde

hımmm anladım canım... güya ben de bilgisayarcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyo işte... sp2 CD siyle deneyeyim bir de inşallah olur...olmazsa rahatsız ederim yine seni çok sağol canım...

bu faydali paylasimin icin sagol arkadasim,bildiklerimizi hatirlamis,bilmediklerimizi de ögrenmis olduk.

arkadaslar dün de sormustum ama sanirim gözden kactin lütfen bana sütlü türk kahvesini nasil pisirecegimi kisaca anlatabilirmisiniz?cezvede normal türk kahvesi yapar gibi mi pisirecegim?

hımmm anladım canım... güya ben de bilgisayarcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyo işte... sp2 CD siyle deneyeyim bir de inşallah olur...olmazsa rahatsız ederim yine seni çok sağol canım...

Canım benim senin işinmiş ben eminim senin kadar bilmiyorumdur sonuçta uzmanlığım değil ama benzer bir olay yaşadığımdan öneride bulunmak istedim,senin kadar bilmiyorum mutlaka ama yaşanan şeyler olunca başa gelince de daha iyi aklında kalıyo insanın, yine olmazsa sen yaz olmadı erkek arkadaşıma da sorarım ben onlar teknik servis aynı zamanda eminim bu tarz şeyler gelmiştir arıza olarak başka başka, belki bilmediğimiz nedenleri de vardır ama benim aklıma ilk o geldi bende de olmuştu çünkü

gülün diye söylemiştim zatennnnnben hala kıyafetle tartılayım öyle başladım çünkü,hem fazla çıkayım ki zayıflamma gerketiğine hepten inanayım,değişik bir mantık oldu
valla güldüm hemde ne gülme.

evet cnm bende tok ve kıyafetimle tartılıorum şu anki 59 kilom benm kıyafetli ve tok kilom yoksa aç ve çamaşırla 57.8 gelmiştim önceki hafta.ben yine giyink ve tok tartılmaya devam ediciğim dediğin gibi hedef kilomun 1-2 kilo altında olurum hemde fenamı

öğle menümü yazayım bende

5-6 çk kadar bezelyeli,tavuk sote
3 çk kadar bulgur pilavı
1 kase şehriye çorba

afiyet olsun tatlımm
ozamn bende yazayım öğle yemeğimi
1 kepçe mercimek çorbası(katılaşmış durunca braz da su koyunca 1.5 fln oldu sanırım)
1 kuru biber dolması
1 dilim kepek ekmek
1 kaşık yoğurt
yarım kadar kivi( yarısı ezik çıktı attım)

arkadaslar dün de sormustum ama sanirim gözden kactin lütfen bana sütlü türk kahvesini nasil pisirecegimi kisaca anlatabilirmisiniz?cezvede normal türk kahvesi yapar gibi mi pisirecegim?

Ben öyle yapıyorum.. Su yerine süt koyuyorum..
ben sevmem de kocama yapıyorum genelde..

Canım normal Türk kahvesi yapar gibi yapıyorum ben sanırım diğer arkadaşlarda öyle yapıyodur 1 bardak süte (yağsız ya da yarım yağlı) 1 çk Türk kahvesi,1çk tarçın koyuyorum ben ya da çubuk tarçında olur bu şekilde pişiriyorum nefiss oluyo AFİYET OLSUUUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…