60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar 50dakka uzaya gittim geldim
birazsonra bi nescafeyle bifincan leblebi yerim eger dahada geç yatrsan bde yeşilelmamıda yerim

farmisi bizi bırakmaz allah izin veririse demi canım

inşallah bırakmam canım rabbim müsade ettiği sürece
anca geçmişi okumaya oturdum

canım ben şahsen listeni çok beğendim
canım akşam 2 kaşık olsun yoğurt yemeni ya da ayran içmeni öneririm nacizane gene de sen bilirsin

canım ben şahsen listeni çok beğendim
canım akşam 2 kaşık olsun yoğurt yemeni ya da ayran içmeni öneririm nacizane gene de sen bilirsin

2 kaşık yemiştim yazmamışım:26:eşimin arta kaln yoğurdunu yemiştim,sağol canımmmmmmmmmmsenin meünde her zamanki gibi şahaneeeeeeeeeeee

canım listen gerçekten çok hoşuma gitti okurken dedim nesine kızacağız derken sonda bombayı patlattın helal olsun sana
ya baklava yemeni anladım da neden 4 sayı olarak 1 i sevmiyor musun
umarım kırmamışımdır ama ben kendine bu süreçte ödüller veren biri olarak bile 4 tane baklavayı üstüste yiyemem doğrusu maşallah sana
canım benim ama yılmadan yola devam etmeni öneririm

kızlar şimdi de 250 ml tarçınlı süt içiyorum

canım dün ben aşure yazmıştım hatta sanada ikram edeyim yazmıştım. acaba ben aşure yazınca canın çektide ondanmı kaçırdın fazla. daha geçen gün dedim tatlı resimleri veya tatlıdan bahsederken dikkatli olalım başkasıda bizim yüzümüzden fazla kaçırabilir diye. çünkü bu olay devrimin başına gelmişti. şeker hastası olduğu içinde hastalanmış yedikten sonra. ay ben daha geçen gün uyardım sonra kendim yazdım ondan sende kaçırmışsındır fazla bidaha asla yazmayacağım vallahi üzülüyorum. belki ben yazmasaydım böyle olmayacaktı. kusura bakma canım gerçekten işim çoktu kafam dalgındı hiç dikkat etmedim ben aklıma bile gelmedi

kızlar masanın üzerine büyük oğlan 1 paket milka milkinis çikolata koymuş
içinde 8 tane var 1 tanesi 10.94 gr geliyor.
sütümün içerisine yarısını 5- 6 gr kadarını renklendirmesi için koysam mı ne ?:26:

Yediklerim hakkında bir şüphem olsa; az mı olmuş çok mu dengeli mi vs yazarım ama o gün yediklerim çok abartıysa bunu şu kadar şundan yedim şu kadar şundan diye yazmak istemiyorum.

İçine koyma bence tadını çıkara çıkara ye. Üstüne sütünü içersin :)

hugocuk bence burada ne kendini ne de bir başkasını suçlamanın anlamı yok canım .
bizler elbette burada yediğimizi içtiğimizi paylaşacağız , bir resime bir sözcüğe takılacak olursak o zaman dışarıya hiç çıkamayız değil mi canım ? yani sokakta caddede neler neler var . önünden geçtiğimiz ne pastaneler ne restarontlar var değil mi canım ? aynı zamanda bütün engellere rağmen nefsimizi terbiye edeceğiz , irademizi güçlendireceğiz. bunlar benim öz şahsi düşüncelerim... hoşumuza gitmeyen yazıları ya da görüntüleri okumayıp ya da görmeyebiliriz bile .... lakin bence her açıdan burada yeni sağlıklı programa önümüze çıkan ve çıkacak olan engellere rağmen güçlendirdiğimiz iradelerimizle reddetmeyi de inşallah hep beraber başaracağız .
hata da yapacağız ama aslolan hatada ısrar değil hatayı çözen tamir eden bireyler olmayı başaracağız ....tabi bütün bunlar önce istemekle ya da istemeyi istemekle öncelikle mümkün olacaktır diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Yok canım ben zaten sen dediğin gün geceden buğdayı ıslatmıştım. Sen söylemeden niyetlenmiştim yani.

Ben tatlı fotosu falan koymam ama koyulsa da onu görüp tatlıya saldırmam. Bana çok saçma geliyor. Bu gibi şeylerden ,izole yaşamıyoruz ki. Tvde,markette,internette sürekli resimleri,kendilerini görüyoruz zaten.

pirene ve hülyacım öneriler için teşekkürler

Son düzenleme:
Yediklerim hakkında bir şüphem olsa; az mı olmuş çok mu dengeli mi vs yazarım ama o gün yediklerim çok abartıysa bunu şu kadar şundan yedim şu kadar şundan diye yazmak istemiyorum.

saygı duyarım canım elbette karar senin afiyet olsun gene de

saygı duyarım canım elbette karar senin afiyet olsun gene de

:)

Dün suyu da bol içmiştim.Aşure de bol meyvalı olunca 3-4 kez tuvalete çıktım

Az önce de ara öğün yerine 1 kase yedim. Bitene kadar rahat yok bana. Ama en azından bugün 1 kez yedim.

Dün komşuma bayağı vermiştim.Bugün de anneme verdim.Hala biraz kaldı.

tamam canım . biliyorum sağlıklı insanda olmaz ama şeker hastalarında durum farklı oluyor. kendini tutamayabiliyor. devrimde olmuştu. ben o yüzden devrim için daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. ama tabiki sağlıklı insanları etkilemez sonuçta bende ne resimden etkilenirim nede tatlıdan bahsedilince etkilenirim. ama simitten etkileniyorum çok severim sokak simitini. ama şu var devamlı gidip alayım diye aklıma gelmiyor. dışarda olduğum zamanda unutuyorum almayı

priene şekeri az değilmiydi aşurenin. ben normal yaptım eşime göre. az falan değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…