slm kızlar 50dakka uzaya gittim geldim
birazsonra bi nescafeyle bifincan leblebi yerim eger dahada geç yatrsan bde yeşilelmamıda yerim
farmisi bizi bırakmaz allah izin veririse demi canım
herkese günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünkü menüm
sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
2zeytin
2 dlm kepek ekmeği
ara
1elma
öğle
6 çk taze fasülye
1 kase domates çorba
1,5 çk fırın makarna
2 dlm kepek ekmeği
ara
1 portakal
akşam
1 tabak karnıbahar salatası(1çk zeytinyağı ile)
2 köfte büyüklüğünde tavuk
2 zeytin
ara
1elma
1 bardak süt
3 badem
5 fındık
akşam yemekten sonra 35 dk 5.0 temposunda yürüdüm.spor yapımak süper bişey insan kendine geliyor,akşamları deliksiz uyuyorher ne kadar kızım rahat bırakmasada 35 dk yapmayı başardımm
menüme yorum plsssssssssssssssssssssss
inşallah bırakmam canım rabbim müsade ettiği sürece
anca geçmişi okumaya oturdum
canım ben şahsen listeni çok beğendim
canım akşam 2 kaşık olsun yoğurt yemeni ya da ayran içmeni öneririm nacizane gene de sen bilirsin
herkese kocamaaaaaannnnn gunaydın.sabah kalkar kalkmaz kk'ı düşünmeye başladım
arkadaslar dunku menumu yazıyorum sonunda kızcaksınız buna bile hazırladım kendimi çünkü bende kızıyorum kendıme:18:
sabahın bi köründe:
05:30-06:30 sabahın bi köründe kalkıp plates yaptım ebrucumla
sonra bir bardak limonlu sıcak su
kahvaltıda:
1.5 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
2 kibrit kutusuna yakın peynir
bir bardak şekersiz çay(zaten yıllardır şekersiz içiyorum)
yarım domates
yarım salatalık
08:30-08:50 arası işyerine tempolu yuruyus
işyerinde:
1 küp şekerli türk kahvesi
yeşil sallama çay
5'li zayıflama çayı
yarım litre su
Ara öğün:
125 gr sütaş diyet yogurt
3 kuru incir
3 kuru kayısı
Ögle yemeği:
balık tava
bol salata(kırmızı lahana,kıvırcık,havuç,roka karışık)(yağ hiç atmıyorum ama azıcık tuz attım)
1 kepçe ezogelin çorba
ekmek yok
ara öğün:
1 lıtreye yakın su
yarım portakal
yarım mandalına
125 gr sütaş diyet yogurt
3 kuru incir
1 bardak sallama yeşil çay
17:00-17:20 arası işten eve yuruyüş
evde bır salatalık yıyıp spora başladım
18:20-19:00 arası nivea body ile dinamık sbahlar cd'nden yaptım
19:30 akşam yemeği:
1 tabak bamya
1 kepçe mercimek çorbası
5-6 dilim domates ve 5- dilim salatalık
ekmek yok
ara ögün:1 muz ve 2 avuca yakın çekirdek
veeeee 4 dilim baklava yedim evet 1 dilimde dur diyemedım tatlıya karşı acayıp zaafım var23:30 da da yattım.bu sabah spora kalkmadım çünkü ölü gibi uyumuşum ama akşam yapcam....
şimdi kızabilirsiniz bana ama inanın daha çok dikkat edıcembi arkadaş tarcınlı yogurt yıyebilirsin demişti tatlı krizine girince bunu denemeliyim
Herkese merhaba,
Neruda, tebrikler. Aynen devam...
Dün resmen aşure detoksu yaptım. Kaç kase yediğimi söylemeye utanıyorum.Bol meyvalı,az şekerli yapmıştım ama yine de çooook ama çoook yedim.
2 gündür 61 çıkıyorum tartıda.
Bugünden itibaren dikkat etmeye başladım yine.
Bu arada eşim de diyete başladı. Ara öğünleri için meyva,diyet bisküvi koyuyorum yanına işe giderken. Ara öğün saatlerinde arayıp hatırlatıyorum.
Akşam eve gelince yemek öncesi 10 dakika kadar karın egzersizleri yapıyoruz.
merhaba canım afiyet olsun ama kızlar niye saklıyorsun yediklerinizi içtiklerinizi tüm çıplaklığı ile lütfen yayınlayın ki günah sevap herşey ortada olsun lütfen yoksa sakıncalı gördüklerimizi kaçamaklarımızı ödüllerimizi yazmazsak yanlış ya da eksik bilgi vermiş olmaz mıyız birbirimize
kızlar şimdi de 250 ml tarçınlı süt içiyorum
kızlar masanın üzerine büyük oğlan 1 paket milka milkinis çikolata koymuş
içinde 8 tane var 1 tanesi 10.94 gr geliyor.
sütümün içerisine yarısını 5- 6 gr kadarını renklendirmesi için koysam mı ne ?:26:
İçine koyma bence tadını çıkara çıkara ye. Üstüne sütünü içersin :)
canım dün ben aşure yazmıştım hatta sanada ikram edeyim yazmıştım. acaba ben aşure yazınca canın çektide ondanmı kaçırdın fazla. daha geçen gün dedim tatlı resimleri veya tatlıdan bahsederken dikkatli olalım başkasıda bizim yüzümüzden fazla kaçırabilir diye. çünkü bu olay devrimin başına gelmişti. şeker hastası olduğu içinde hastalanmış yedikten sonra. ay ben daha geçen gün uyardım sonra kendim yazdım ondan sende kaçırmışsındır fazlabidaha asla yazmayacağım vallahi üzülüyorum. belki ben yazmasaydım böyle olmayacaktı. kusura bakma canım gerçekten işim çoktu kafam dalgındı hiç dikkat etmedim ben aklıma bile gelmedi
canım dün ben aşure yazmıştım hatta sanada ikram edeyim yazmıştım. acaba ben aşure yazınca canın çektide ondanmı kaçırdın fazla. daha geçen gün dedim tatlı resimleri veya tatlıdan bahsederken dikkatli olalım başkasıda bizim yüzümüzden fazla kaçırabilir diye. çünkü bu olay devrimin başına gelmişti. şeker hastası olduğu içinde hastalanmış yedikten sonra. ay ben daha geçen gün uyardım sonra kendim yazdım ondan sende kaçırmışsındır fazlabidaha asla yazmayacağım vallahi üzülüyorum. belki ben yazmasaydım böyle olmayacaktı. kusura bakma canım gerçekten işim çoktu kafam dalgındı hiç dikkat etmedim ben aklıma bile gelmedi
Yediklerim hakkında bir şüphem olsa; az mı olmuş çok mu dengeli mi vs yazarım ama o gün yediklerim çok abartıysa bunu şu kadar şundan yedim şu kadar şundan diye yazmak istemiyorum.
saygı duyarım canım elbette karar senin afiyet olsun gene de
Yok canım ben zaten sen dediğin gün geceden buğdayı ıslatmıştım. Sen söylemeden niyetlenmiştim yani.
Ben tatlı fotosu falan koymam ama koyulsa da onu görüp tatlıya saldırmam. Bana çok saçma geliyor. Bu gibi şeylerden ,izole yaşamıyoruz ki. Tvde,markette,internette sürekli resimleri,kendilerini görüyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?