tamam canım. biliyorum sağlıklı insanda olmaz ama şeker hastalarında durum farklı oluyor. kendini tutamayabiliyor. devrimde olmuştu. ben o yüzden devrim için daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. ama tabiki sağlıklı insanları etkilemez sonuçta bende ne resimden etkilenirim nede tatlıdan bahsedilince etkilenirim. ama simitten etkileniyorum çok severim sokak simitini. ama şu var devamlı gidip alayım diye aklıma gelmiyor. dışarda olduğum zamanda unutuyorum almayı
bence fikir çok güzel yanında salata ve yoğurt yemeyi özellikle unutma bacımmmmmmmmmmmbende akşam ızgara köfte 4tane 2kaşıkda bulgur yerim yeter bana
sütümün içine atmadım da yemedim de 53 kg aklıma gelince vallaİçine koyma bence tadını çıkara çıkara ye. Üstüne sütünü içersin :)
afiyet olsun cnm.çok sağlıklı salata bende bi ton balığı alayımda aralarda yiyeyim bari.güzel olur kaçamaklarıda dengeler hemayy ilahi ben nereleri düşünüorum bak beni gidi benii nçççç nçç nççç çok ayıpladım kendimi
hoşgedln cnm çok iyi bi yere geldin.göbek hepimzn sorunu malesef kilolar gdnce göbek te siniyor içe doğru ama tamamen gtmesi için sabır lazım tatlı hamur işi kızartmalar biraz uzak durmak ta fayda var ve tabiki spor şart.ben kardio ve pilates yapıorum şiddetle tavsiye ederm cnm
afiyet olsun cnm.sporun içinde tebrkler
Ben öyle yapıyorum.. Su yerine süt koyuyorum..
ben sevmem de kocama yapıyorum genelde..[/QUO
Canım inan nefis oluyo bilmiyorum belki de tatmışsınıdr ama tatlı ihtiyacını mükemmel kesiyo ve tok tutuyo yani o amaçla da çok iyi ya da işte muz üzerine ceviz mesela ya da meyve yanında 2-3 kaşık tarçınlı yoğurt bunlar kan şekereini dengede tuttuğundan tatlı isteğini bastırmaya birebir yoğurt-tarçın özellikle haa bide keten tohumu
sagolun arkadaslarim... o zaman simdi beni bir türk kahvesi keyfi bekler.yaninda olsaydi 1 tane cifte kavrulmus lokum yerdim ama yok,iyiki de yok :)))
Canım sen iç o mis gibi tarçınlı Türk kahveli sütü lokum falan istemez zaten canın tarçın Allahın bir mucizesi bence
bende akşam ızgara köfte 4tane 2kaşıkda bulgur yerim yeter bana
Aaaaa ben de akşama ızgara köfte yapıcam yanına da boool salata tatlım salata da ye biraz ya da haşlanmış sebze falan kuru kuru yeme bence ama sen bilirsin tabii
Tickerın hayırlı olsun bu arada. iyi etmişsin.
Çin susamı falan derken simit keyfimizi de kaçırdılar yaa...
priene şekeri az değilmiydi aşurenin. ben normal yaptım eşime göre. az falan değildi.
Koca bir tencereye 8 yk koydum.Bence az şekerli oldu ama eşime normal geldi, o da fazla şekerli yemez çünkü.
sagolcanım salata yemem diyomdum 4tane yapınca köfte herzman bulamaıyoz artık salatalık filan yerim yanında sagolunbence fikir çok güzel yanında salata ve yoğurt yemeyi özellikle unutma bacımmmmmmmmmmm
sütümün içine atmadım da yemedim de 53 kg aklıma gelince valla
iyi mi yemedim işte yemiyeceğim 53 kilom benim canım kilom senden vazgeçemem bir çikolata parçasına değişmem seni
yine çok eğlendim Allah iyiliğini versin düşün tabii düşün mantıklı yani
Canım sen iç o mis gibi tarçınlı Türk kahveli sütü lokum falan istemez zaten canın tarçın Allahın bir mucizesi bence
Aaaaa ben de akşama ızgara köfte yapıcam yanına da boool salata tatlım salata da ye biraz ya da haşlanmış sebze falan kuru kuru yeme bence ama sen bilirsin tabii
aa gerçketenmisenne kadar yiyecen bakem sanada afiyet olsun
ohooocanım ben koca bi tencereye yarım paket buğdaydan yaptım 1 kiloya yakın şeker gitti. seninki az şekerli seviyomuş o zaman.
kızlar bugün üç kişi bana ne kadar zayıflamışsın dedi .
birisi arkandan tanıyamadım seni dedi
biri hocam çok zayıflamışsın nasıl oldu bu dedi
bir diğeri ya süper olmuşsun dedi kabanımla bile farketti açtırdı baktı gerçekten harika olmuşsun süper dedi durdu
Evet tatlıyı pek sevmez.
Şimdi diyete başladı, ben ona koçluk yapıyorum :)
Haftasonu yapmam dedi.
Çayımı istediğim kadar içerim dedi. Şekersiz içiyor zaten.
Akşam yemek sonrası çekirdek,kuruyemiş yerdi yemiyor.
1 paket mısır yerdi yarıya düşürdü.
Kahvaltı etmezdi.Sabah tost yapıyorum, yanında 1 bardak süt içiyor.Ben hazırlamazsam hayatta kahvaltı etmez haftaiçi
sagolcanım salata yemem diyomdum 4tane yapınca köfte herzman bulamaıyoz artık salatalık filan yerim yanında sagolun
yine çok eğlendim Allah iyiliğini versin düşün tabii düşün mantıklı yani
aa gerçketenmisenne kadar yiyecen bakem sanada afiyet olsun
Valla tatlım sanırım 4 tane falan yerim ama çok büyük olmazlar ceviz kadar toplar yapar yassıltırım öyle 4 tane yerim yanında da bol salata yerim yoğurt yerim tamamdır ben akşamları ekmek bulgur pek yemiyorum gündüz kullanıyorum akrbonhidrat hakkımı ama bakalım belki bu akşam 1 dilim ekmek yerimçünkü sabah yedim bi dilimöğlen de 1 dilime denk gelecek kadar nesfit yedim yoğurtla bugün süt yerine de akşam yemeğinde yoğurt yiycem normalde günde bir bardak süt bir bardak yoğurt yiyiodum bugün süt içmem 2 kase yoğurt yerim 1 ini yedim 1i kaldı
iyi akşamlar kızlar
pek giremedim 2 gündür iyisiniz inş.
farmasi ve nerude tebrikler kilo vermişsiniz
bende bu akşam için patatesli havuçlu karnıbahar koydum ocaga bu arada bir bakım dedim
bu aralar canımın istediğini yiyorum sporum yok hafta basına kadar hocalarımızın macı oldugundan herhalde veremem ben 2 hafta kadar durma dönemine girdim
bitanem hoşgeldin
nasılsın seni çok merak ettim bu aralar msn 'de de göremeyince seni.
iyisin değil mi canım ?
ya aslında şekeri oldukça azmış çünkü kocaman bir tencere sonuçta sana ne kadar düşer. dengelersin zaten. robot değilizya arada olur öyle şeyler üstelik sen gerçektende az şekerli yapıyosun meyveyle falan tatlandırıyorsun keklerin falan öyle oluyor. canım birde sen emzirdiğin için çok kalori yakıyorsunya o yüzden canın fazla çekiyordur. daha fazla yeme hissin oluşur yani normal bebek varya ondan birde pilates yapmayada çalışıyorsun o da var. normal bence sen emzirdiğin için diyetinde bize göre yanlış hatırlamıyorsam canım 500 kalori daha fazla alman lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?