afiyet olsun her iki öğün de çok güzelmiş gerçekten geç de afiyet olsunicimdeki diyetimi bosmamisligin huzuruyla yaziyorum ikindi ve aksam menümü.Bugün günümüz vardi da ondan arkadaslar.:))))
ikindi:
1 kahve(sütlü sekersiz)
2 kuru kayisi
1 tam ceviz(kayisinin arasinda yedim)
1 lokma kizimin simitinden(susamsiz simitti)
yemekten önce 1/2 dilim ananas yedim.
aksam:
öglenki menünün aynisi
5 yk karnabahar
2 köfte kadar balik
1 dilim ekmek
2 dilim pancar tursusu
3 kasik yogurt
bugün 45 dak.step yaptim(güne gitmeden önce) ve gün boyu toplamda 2,7 su ictim.1 tane kocaman kupayla da yesil cay.
simdi yazilanlara biraz göz atayim
daha ne olsun çok hoşmuşAkşam;
1 ton balıklı dürüm (light tonla, domates,soğan)
roka
çay
Ara;
1 portakal yiyeceğim.
kızlar akşam menümü yazmamıştım
1 kepçe tavuk suyuna çorba (şehriye yok pul biber ve naneli tavuk suyu denebilir)
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğüs
1 pasta tabağı limonlu brokoli
1 kase lıght yoğurt
canım Rabbim herkesle beraber size şifalar versin hem de acilen
makeup a gelince topiğinde kısır döngü içerisindeydi onu ben buraya da arada gel bak çok güzel listeler var faydalanmaya bak dedim başladı hakarete onun üzerine dedim anladın mı
kimse durduk yere birbirine kırıcı laf etmez en azından ben etmem.
herkes işine geldiği yerden lafı alıp oradan satıyor.bilebildiğin kadarını bilirsin aynen öncesini buradakilere yazıdığın gibi senin de makeup ile olan yazışmanın başını bilmediğin belli.
hugocuk da üstelik iyi yapmışsın haddini bildirmişsin diye mesajlar yazıyordu foruma
Allahım yarabbim gerçekten sizinle adam gibi birşey yazılmaz .
tekrar geçmiş olsun .
bak farmasi ben o zaman yeni tanıyordum seni. makeup ordaki tartışmayı buraya koymuş. anlamadık ne olduğunu reklammı şakamı anlamadık bile. ben o yüzden onu tanımıyordum o y
zden sana dedim aferin diye. maşallah hafızan bayağı kuvvetli. sonra okudum mesajı. daha önce aranızda bir sürtüşme olmuş sizin. sen zayıfladıktan sonra ona demişsin beni hatırladınmı diye. bizim topikte kimler nasıl zayıflıyor gel gör yazmışsın ben zayıfladım yazmışsın. sen sorunlu olduğun birine inadına yazmışsın yani. o da kızmış sende hakaret ettin. bak farmasi senin dolabındaki peynirler toptancıdan aldığınız kutu kutu çikolatalar bilmem ne pastanelerinden aldığın tatlılar falan bizi ilgilendirmiyor. evinde herşey olabilir bende olabilirde olmayabilirde. sen dediğin gibi çok rahat yaşıyor olabilirsin bense yaşayabilirmde yaşamayabilirmde. bunu söylemem. haa şu var biri sana marka sorar söylersin veya bişey almışsındır dersin ama üzerine basa basa dersen elbette böyle olur. beni araya koyma. zayıflama topiğinde künefe resminin ne işi var. mahsus yapıyorsun. devrimden özür dilemek yerine iradesiz şeklinde imalarda bulunuyorsun. biz tatlı yemiyoruz sen yiyorsun. tercih yani. ama ballandıra ballandıra neden alatıyorsun. hadş anlattın neden sürekli marka veriyorsun. evde bilmem ne markanın baklavası var yazıyorsun. o marka olunca lightmı oluyor. dahamı az kalorili oluyor. haa belki daha güzeldir o ayrı belki daha kalitelidir bişey diyemem ama o zaman gurme sayfasına yazılmalı değilmi. bak ben şimdi çok fakirim diyelim. evimde temizlikçim bakıcım yok. yani senin dediğn gibi hayat kolay değil bana. erkenden kalktım temizlik yapıyorum. o dediğin markanın baklavasını hiç yemedim. dolabımda çeşit çeşit peynir yok kutu kutu toptancıdan alınmış çikolatalar yok ay sonunu zor getiriyorum senin hayatına özendim imrendim ne olacak şimdi
xxycim kusura bakma. tüm arkadaşlar kusura bakmayın. ismim geçti yazdım açıklık getirdim. herkese kolay zayıflamalar dilerim. hepinizi çok seviyorum. bundan sorada görüşürüz inşallah. allah bebişine sağlık versin canım benim. banada sağlıklı bi bebişi kucağıma almayı allah nasip etsin inşallah
bak farmasi ben o zaman yeni tanıyordum seni. makeup ordaki tartışmayı buraya koymuş. anlamadık ne olduğunu reklammı şakamı anlamadık bile. ben o yüzden onu tanımıyordum o y
zden sana dedim aferin diye. maşallah hafızan bayağı kuvvetli. sonra okudum mesajı. daha önce aranızda bir sürtüşme olmuş sizin. sen zayıfladıktan sonra ona demişsin beni hatırladınmı diye. bizim topikte kimler nasıl zayıflıyor gel gör yazmışsın ben zayıfladım yazmışsın. sen sorunlu olduğun birine inadına yazmışsın yani. o da kızmış sende hakaret ettin. bak farmasi senin dolabındaki peynirler toptancıdan aldığınız kutu kutu çikolatalar bilmem ne pastanelerinden aldığın tatlılar falan bizi ilgilendirmiyor. evinde herşey olabilir bende olabilirde olmayabilirde. sen dediğin gibi çok rahat yaşıyor olabilirsin bense yaşayabilirmde yaşamayabilirmde. bunu söylemem. haa şu var biri sana marka sorar söylersin veya bişey almışsındır dersin ama üzerine basa basa dersen elbette böyle olur. beni araya koyma. zayıflama topiğinde künefe resminin ne işi var. mahsus yapıyorsun. devrimden özür dilemek yerine iradesiz şeklinde imalarda bulunuyorsun. biz tatlı yemiyoruz sen yiyorsun. tercih yani. ama ballandıra ballandıra neden alatıyorsun. hadş anlattın neden sürekli marka veriyorsun. evde bilmem ne markanın baklavası var yazıyorsun. o marka olunca lightmı oluyor. dahamı az kalorili oluyor. haa belki daha güzeldir o ayrı belki daha kalitelidir bişey diyemem ama o zaman gurme sayfasına yazılmalı değilmi. bak ben şimdi çok fakirim diyelim. evimde temizlikçim bakıcım yok. yani senin dediğn gibi hayat kolay değil bana. erkenden kalktım temizlik yapıyorum. o dediğin markanın baklavasını hiç yemedim. dolabımda çeşit çeşit peynir yok kutu kutu toptancıdan alınmış çikolatalar yok ay sonunu zor getiriyorum senin hayatına özendim imrendim ne olacak şimdi
gny kızlar
artıkkızdıgım bişeyi söylemek istiyorum yeter artıkya kim kimin derdidikimgitggitkim geldi şöyşe böyle mesleleri bırakınya biz burya mot,ve için geliyoruz ve hergün aynı şeyleri görmek işstemiyorum giden gitsin kaln klasın lütfen artık topigin özüne geçelim yok bundan yok şundan neyse ney giden arkadaşlar lütfen yazıp yazıp çıkmayın orda mutluysanız lütfen ordakalın bizim huzurumuzda bozuluyo herkes nerde iyise orda kalsınya negüzel şurda yazışıyoduk herşey nkekadar kötüye döndü lütfenartık susun
tşkederim canım yagerek yok böyle şeylere kimsenin huzuru bozulmasın istedim sagolcanımallahsana şöyle tatlısaglıklı kıvırcıksaçlı bi kız versin en kısa zmanda kendine iyi bak
esw cim kahvaltın çok şıkherkese günaydınlarr
dün akşam misafirlikte sadece 1 kk mozaik pasta yedim, kalan ikramları kocişe sattım walla :)))
eve gelince de 1 elma yedim, yatmadan da elma sirkemi içtim tabi
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yk dün yaptığım lorlu salatadan
1 kaşarlı yumurtadan omlet
2 yeşil zeytin
3 çk bal
2 çk tahin pekmez ve 3 bardak çay
o zaten şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?