60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[/B] afiyet olsun her iki öğün de çok güzelmiş gerçekten geç de afiyet olsun
Akşam;

1 ton balıklı dürüm (light tonla, domates,soğan)
roka
çay

Ara;
1 portakal yiyeceğim.
daha ne olsun çok hoşmuş

dün yorgunluktan uyudum kaldım
her zamanki gibi et süt sebze dengesi muhafaza edilmiş gerçekten 10 üzerinden 10 bir menü olmuş

kalkınca 250 ml ılık su içtim
kahvaltımı işlerim var biir sürü not girme işlemleri kaparto bakım vs o sebepten aceleye getirdim ve de sağlıklı olmadığını biliyorum ama tek çıkar yol günün erken vakti diye yedim biraz da kaçamak olsun dedim bugün

2 kk peynirli börek
3 kk ıslak kek
250 ml şekersiz çay

canlar her türlü yoruma açığım valla menümü yerden yere vurabilirsiniz şimdiden çok teşekkürler

gny kızlar

artıkkızdıgım bişeyi söylemek istiyorum yeter artıkya kim kimin derdidikimgitggitkim geldi şöyşe böyle mesleleri bırakınya biz burya mot,ve için geliyoruz ve hergün aynı şeyleri görmek işstemiyorum giden gitsin kaln klasın lütfen artık topigin özüne geçelim yok bundan yok şundan neyse ney giden arkadaşlar lütfen yazıp yazıp çıkmayın orda mutluysanız lütfen ordakalın bizim huzurumuzda bozuluyo herkes nerde iyise orda kalsınya negüzel şurda yazışıyoduk herşey nkekadar kötüye döndü lütfenartık susun

ben make le olan tartışmanın ne olduğunu da taaa aylar öncesinde 1. takımda yaşadığın sorunları da çok iyi biliyorum... senin make le aylar öncesi sorunların vardı zaten... hugocuğun ne dediğini bilmiyorum çünkü o senin make le olan tartışmanı bilmiyor... 1. takımdan dakovulmuştun zaten...bence rabbim sana şifa versin... biz çok şükür çok iyiyiz... ne sonrdan gördük, ne de psikolojimiz bozuk, ne durmadan hava atıyoruz, ne de başkalarını küçük görüyoruz...
neyse uzatmıcam görüyorum sen hala hatanı anlamamakta ısrarcısın... ne kadar konuşursan konuş karşındakinin anladığı kadar anlatırsın söznü bir kez daha doğrulamış oluyoruz...anlamadığını görüyorum ve sana hayırlı günler diliyorum...

bak farmasi ben o zaman yeni tanıyordum seni. makeup ordaki tartışmayı buraya koymuş. anlamadık ne olduğunu reklammı şakamı anlamadık bile. ben o yüzden onu tanımıyordum o y
zden sana dedim aferin diye. maşallah hafızan bayağı kuvvetli. sonra okudum mesajı. daha önce aranızda bir sürtüşme olmuş sizin. sen zayıfladıktan sonra ona demişsin beni hatırladınmı diye. bizim topikte kimler nasıl zayıflıyor gel gör yazmışsın ben zayıfladım yazmışsın. sen sorunlu olduğun birine inadına yazmışsın yani. o da kızmış sende hakaret ettin. bak farmasi senin dolabındaki peynirler toptancıdan aldığınız kutu kutu çikolatalar bilmem ne pastanelerinden aldığın tatlılar falan bizi ilgilendirmiyor. evinde herşey olabilir bende olabilirde olmayabilirde. sen dediğin gibi çok rahat yaşıyor olabilirsin bense yaşayabilirmde yaşamayabilirmde. bunu söylemem. haa şu var biri sana marka sorar söylersin veya bişey almışsındır dersin ama üzerine basa basa dersen elbette böyle olur. beni araya koyma. zayıflama topiğinde künefe resminin ne işi var. mahsus yapıyorsun. devrimden özür dilemek yerine iradesiz şeklinde imalarda bulunuyorsun. biz tatlı yemiyoruz sen yiyorsun. tercih yani. ama ballandıra ballandıra neden alatıyorsun. hadş anlattın neden sürekli marka veriyorsun. evde bilmem ne markanın baklavası var yazıyorsun. o marka olunca lightmı oluyor. dahamı az kalorili oluyor. haa belki daha güzeldir o ayrı belki daha kalitelidir bişey diyemem ama o zaman gurme sayfasına yazılmalı değilmi. bak ben şimdi çok fakirim diyelim. evimde temizlikçim bakıcım yok. yani senin dediğn gibi hayat kolay değil bana. erkenden kalktım temizlik yapıyorum. o dediğin markanın baklavasını hiç yemedim. dolabımda çeşit çeşit peynir yok kutu kutu toptancıdan alınmış çikolatalar yok ay sonunu zor getiriyorum senin hayatına özendim imrendim ne olacak şimdi

xxycim kusura bakma. tüm arkadaşlar kusura bakmayın. ismim geçti yazdım açıklık getirdim. herkese kolay zayıflamalar dilerim. hepinizi çok seviyorum. bundan sorada görüşürüz inşallah. allah bebişine sağlık versin canım benim. banada sağlıklı bi bebişi kucağıma almayı allah nasip etsin inşallah

boş ver canım yorma kendini.. hadi biz topiğimize gidelim herkes rahatlasın...

kızlar okuduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim

burada en çok yaptığım bir hatayı da gördüm hergün tartılmak ben de belli periyotta ölçülmeye karar verdim

Kilo verirken doğru bilgilerden faydalanın
Kilo vermek için eski bilgileri güncelleyin!
Diyetin sonunda zafer çığlıkları atmak istiyorsanız sürekli tartılmayın!

Her gün tartılmayın ve yemek yemek için midenizin zil çalmasını beklemeyin. Kilo vermekle ilgili eski moda, boş inanışları unutun, bilgilerinizi güncelleyerek fazlalıklarınızdan kolayca kurtulun..

Kilo kaybetmek, arabanızın anahtarlarını kaybetmekten daha kolay olabilir. Bunu için birkaç dakikanızı bize ayırmanız yeter... (Bize güvenin, biz doktoruz!) Kilo vermekle ilgili boş inanışları bir kenara bırakırsanız, fazla kilolarınızdan çok daha kolay kurtulursunuz. İşte güncellemeniz gereken diyet bilgileri:

SAATE BAĞLI KALMAYIN

Saatin acıktığınızı söylemesine izin vermeyin:
Gün içinde belli saatlerde yemek; tüm gün içinde daha az yemenize, daha fazla kalori yakmanıza, damarlarınızda daha az kötü kolesterol oluşmasına yardımcı olur. Öğünleri atlamak veya belirsiz saatlerde yemek yemek ise metabolizmanızı yavaşlatıp, vücudunuzun yağ ve kalori biriktirmesine neden olur.

BELİNİZİ DE ÖLÇMEYİN

Her gün tartılmayın:
Araştırmalar, hedefledikleri kiloyu verdikten sonra düzenli olarak tartılan insanların daha az tartılanlara oranla kilolarını daha iyi koruduklarını gösteriyor. Ama burada önemli bir kelime devreye giriyor: Sonra... Kilo vermeye çalışırken, en küçük başarınızı ya da başarısızlığınızı göz önüne seren baskül en iyi arkadaşınızın olmayabilir! Ancak hedeflediğiniz kiloya ulaştıktan 'sonra', her gün tartılmak ya da bel ölçünüzü almak; ideal kilonuzu uzun süre korumanın en iyi yollarından biridir.

Metabolizma hızı yükselsin
İki saatte bir birşeyler atıştırın... Sık aralıklarla küçük miktarlarda sağlıklı besinler yiyerek, enerjinizi ve metabolizmanızı yüksek tutun. Eğer çok aç değilseniz, bir parça meyve ya da sebze yiyebilirsiniz. Sağlıklı yağ ve protein içeren lif oranı yüksek, şekersiz bir kraker ya da bisküvi de böyle zamanlar için ideal bir seçim olacaktır.

Yorgunlar kolay risk alır
Uykusuzluk, kumar masasında kaybettirir!
Uykusuzluk mu çekiyorsunuz? Bunun olumsuz sonuçlarına katlanmak istemiyorsanız, ciddi kararlar vermeniz gereken yerlerden uzak durun. 'Gözlerinizin kapanmaması', kötü kararlar almanıza, yanlış seçimler yapmanıza ve beyninizin 'hatalardan ders çıkaran' bölümünde çanların çalmasına neden olabilir.

Hata yaptırıyor

Uykusuzluk aslında içmek gibidir ve kendinizi ne kadar iyi hissederseniz hissedin; çok fazla alkol sizi hiçbir konuda daha iyi yapmaz! Yapılan araştırmalar; uykusuzların kumar oynarken alkollülere oranla daha fazla çok hata yapıp, daha az öğrendiklerini gösteriyor.

Uykusuzluk; beyindeki kötü karar ve kayıplardan ders çıkarılmasını sağlayan bölümün daha az çalışmasına neden olur. Pişmanlıkla ilgili duyguların gelişmesini de engelliyor.

Yeterli uyku uyumak ise tüm bunları tersine çevirebiliyor. Doğru miktarda uyku; zayıf kalmanıza yardımcı olup diyabet geliştirme riskinizi azaltır.

Bir kadehten fazlası zarar!
'Azı karar, çoğu zarar' sözü, içkinin olumsuz etkilerini çok iyi tanımlıyor. Bir kadehten fazlası, önce karaciğeri sonra da beyin ve kalbi vuruyor..

Cuma akşamı bir kadehten fazla içki içmenin vücudunuzda nasıl bir darbe yarattığını merak ediyorsanız, işte size 'içeride' olan bitenlerin listesi...

Kararında (gecede yarım ya da bir kadeh) içmek, damarların yaşlanmasından kaynaklanan krizlerden, Alzheimer ve bunamadan korur.

Kontrol edilemez

İki kadeh alkol ise hücrelerarası iletişime sekte vurur. Davranışlarınızı ve vücut fonksiyonlarınızı kontrol etmenizi engeller. (Feneri nerede söndürdüğünüzü hatırlamamanızı açıklayan bir durum!)

'Aşırı derecede' yani iki kadehten fazla içmek; öğrenme yeteneğinizi, problem çözme, bilgileri değerlendirme becerinizi, görsel ve fiziksel becerilerinizi ve diğer ön-lob fonksiyonlarını mahveder.

Kalp atışı artar

Kararında içki içmek; özellikle 40 yaşın üstündeki erkekler ve menopoza girmiş kadınların kalp ve damar hastalığı riskini düşürür.

Alkolün ikinci kadehi, kalp atışınızı ve nefes alış verişinizi belirgin ölçüde yavaşlatır. Kalp kasının çalışmasını bozar.

Aşırı içmek ise düzensiz kalp atışına, ertesi gün kan basıncının yükselmesine ve trigliserid oranını artırarak koroner kalp hastalığına yol açar.

Karaciğerin işini yapmasını önler
Karaciğer bir kadeh alkolü bir saatte sindiriyor...

Kararında içmenin karaciğere, bilinen bir yararı yoktur. Karaciğer, saatte ancak bir duble içkiyi sindirebilir. Bu süreçte alınan ekstra alkol, vücutta dolaşmayı sürdürür...

İki kadeh alkolün karaciğerde çözülmesi için vücut karbondioksit ve su gibi yan ürünlere ihtiyaç duyar...

İki kadehten fazla içmek; karaciğerin yağları sindirmesini engeller. Bu da karaciğer yağlanmasına ve alkol kaynaklı hepatite yol açar. Bu durum, karaciğerin fonksiyonunu engelleyen siroz hastalığına da dönüşebilir.

tşkederim canım yagerek yok böyle şeylere kimsenin huzuru bozulmasın istedim sagolcanımallahsana şöyle tatlısaglıklı kıvırcıksaçlı bi kız versin en kısa zmanda kendine iyi bak

Arkadaşlar bu tartışmaların tam kapandı bitti derken devam etmesi hiç hiç hoş olmuyor...lütfen özelden hallediniz kişisel meselelerinizi...

xxh.ydxx

artık kızdıgım bişeyi söylemek istiyorum yeter artıkya kim kimin derdidikimgitggitkim geldi şöyşe böyle mesleleri bırakınya biz burya mot,ve için geliyoruz ve hergün aynı şeyleri görmek işstemiyorum giden gitsin kaln klasın lütfen artık topigin özüne geçelim yok bundan yok

katılıyorum...moral bozukken moral bulmaya geliyoruz karşılaştığımız manzara...karışmayalım diyoruz ama bize zarar veriyor..hiçbirşey olmamış gibi de menümüzü yazamıyoruz ki..ben bu tartışmalar sürerken bildirimlerde bulunmama kararı aldım...

[/B]
hugocuk ne kadar çok karnını ağrıtmışım senin
daha muhatap olmam senin gibi biriyle Allah çarşına göre pazar versin

hülyacım sonuna kadar haklısın valla güzel nokta koydun bu meseleye teşekkür ederim kendi adıma bundan sonra söz bana hakaret edilse bile daha yazmam muhatap alıpta.
çok teşekkürler

tşkederim canım yagerek yok böyle şeylere kimsenin huzuru bozulmasın istedim sagolcanımallahsana şöyle tatlısaglıklı kıvırcıksaçlı bi kız versin en kısa zmanda kendine iyi bak

biliyorum canım. o yüzden zaten yazdım. herkesin hatrı var burda bende. başka topiğe gittim diye burddaki dostlukları unutacak değilimki. beni seven herkesi tüm arkadaşlarımı bende seviyorum. görünce mutlu oluyorum

kızlar şimdilik sağlıkla ve de hoşçakalın
kaçamaksız mutlu huzurlu yağların verildiği fazlalıkların ebediyyen bizden gittiği bir pazar günü dileğimle canlar

Son düzenleme:
arzuhalcim spor konusunda senden motive oluyordum o yüzden arada bizim topiğede gel canım bazen konsantrasyon eksikliğim oluyo senden gaza gelirim. neruda esw kalanchoe xxy spor konusunda arada gelin gaz verin olurmu kızlar

herkese günaydınlarr

dün akşam misafirlikte sadece 1 kk mozaik pasta yedim, kalan ikramları kocişe sattım walla :)))

eve gelince de 1 elma yedim, yatmadan da elma sirkemi içtim tabi

sabah kahvaltımı yazayım hemencik
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yk dün yaptığım lorlu salatadan
1 kaşarlı yumurtadan omlet
2 yeşil zeytin
3 çk bal
2 çk tahin pekmez ve 3 bardak çay
o zaten şekersiz

kızlar 1 ara verdim geldim bugün bu kaporta bakım işinin bitmesi lazım yoksa dolunayı kaçıracağım

Son düzenleme:
esw cim kahvaltın çok şık
o 1 kk mozaik pasta da bu beden kitle indeksine valla yakışır.
dün bi ara şaşkınlıkla birlikte sevindirik oldum ama tartının azizliğine uğramışım meğer
buna şükür hiç olmazsa 53 lerdeyim değil mi ama bardağın dolu tarafından bakıyorum olaya .
topiğin mankeni canım benim

arada
3badem 3 fındık 250 ml su

zil çaldı kızlar işime geri dönüyorum
pc açık ama ikinci teneffüste görüşürüz

Herkese günaydın,
Kahvaltım;
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kk tulum peyniri
2 çok çok ince dilim pastırma
3 zeytin
1 tk bal
1 sivri biber
domates
çay

Ara;
1 kivi
1,5 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…