60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olabilir canım ya ben bu hafta hiç tavuk yemediğimi farkettim de hemen patatse-havuç-soğan falan koydu beraber haşlandılar bi kepçe suyundan biraz tavuğundan yanında brokoli yoğurt ohhh misss:13:

ohhh afiyet olsun canım... süpermiş menü... yazdım bi kenara karnabahar yada brokolim olursa ben de böyle yapayım...

icimdeki diyetimi bosmamisligin huzuruyla yaziyorum ikindi ve aksam menümü.Bugün günümüz vardi da ondan arkadaslar.:))))

ikindi:
1 kahve(sütlü sekersiz)
2 kuru kayisi
1 tam ceviz(kayisinin arasinda yedim)
1 lokma kizimin simitinden(susamsiz simitti)

yemekten önce 1/2 dilim ananas yedim.

aksam:
öglenki menünün aynisi
5 yk karnabahar
2 köfte kadar balik
1 dilim ekmek
2 dilim pancar tursusu
3 kasik yogurt

bugün 45 dak.step yaptim(güne gitmeden önce) ve gün boyu toplamda 2,7 su ictim.1 tane kocaman kupayla da yesil cay.
simdi yazilanlara biraz göz atayim

Afiyet olsun balım ve deeeeee tebrik ediyorum seni sınavı başarıyla geçmiş,günü hasarsız atlatmışsın yalnız tatlım sen kilo vermiştin yanlış hatırlamıyosam neden çizelgeni değiştirmiyosun çok motive eden bişey ooo

canim haklisin,tartildigim gün degistirmeye calistim o zaman beceremedim öylece de kaldi.Tekrar ugrasmam lazim,bu is saglikli beslenmekten kat kat zor nerudacim,halledecegim ama...

Sabah aç karna ikisi ile de aynı yerde tartıl bence.
Sıfırlama yapıyorsa sıfırlayıp tartıl.Bazı tartıların üstüne az çıkıp inince sıfırlıyor.

Çok beğendim bu menüleri, afiyet olsun.

canim haklisin,tartildigim gün degistirmeye calistim o zaman beceremedim öylece de kaldi.Tekrar ugrasmam lazim,bu is saglikli beslenmekten kat kat zor nerudacim,halledecegim ama...

Canım yardımcı olurum ben de istersen sen boy-kilo yaz ben de yaparım senin için

kızlar akşam menümü yazmamıştım

1 kepçe tavuk suyuna çorba (şehriye yok pul biber ve naneli tavuk suyu denebilir)

3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğüs

1 pasta tabağı limonlu brokoli

1 kase lıght yoğurt

Afiyet olsun.
Çok hafif bir mönü olmuş. Ekmek bile yememişsin.

afiyetolsun canım çok güzel menü

Afiyet olsun.
Çok hafif bir mönü olmuş. Ekmek bile yememişsin.

Prienecim sağol ya ben biraz geç yiyiorum oy üzden gündüz kullanıyorumekmek haklarımı akşam karbonhidrat pek almıyorum ama gün içinde eksiksiz alıyorum hepsini

İyi geceler herkese.
Dilerim ki hepimiz uyurken çok kalori harcayalım :)

Eveeeet eveeet inşallah prıenecim güzel güzel gitsin kaloriler yağlar göbekler popolarrr:13:

İyi gecelr canım Güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve daha hafif bir güne başlaman dileğiyle...

anamm burada neler olmuş... bebemmm sen gidiyosunda bana neden haber vermiyosun bakem... biz eski guruptuk ben zaten sizin için geliyodum... vallahi ben de uzun zamandır rahatsızdım bazı şeylerden ama sizin için geliyodum.... sorun da ben de sanıp geçinmeyeçalışıyodum... neyse ben de size katılırım artık... burda neruda kalıyo ama o da gelse süper olucak...

herkese günaydın mutlu pazarlar canlar
kızlar bugün yeni aldığım ama henüz hiç kullanmadığım dijital mutfak terazimde su dolu kabı tarttım hani vardır ya plastik yağ kaplarından 5 lt lik işte onlardan 4.6 kg geldi.
iki dijitalde de tarttım ikisini de aynı yerde tarttım ikisinde de 4.6 kg geldi ben tartıldım ikisinde de 53.6 kg geldim. sonunda oh be dedim insan birgünde 1.5 kg verse hem de sağlıklıca ne güzel ama en önemlisi de kafa karışıklığımın gitmesi oldu ama şu bir gerçek ki yeni aldığım dijital arada kafayı yiyiyor bundan sonra o su dolu kabı kilerime koydum onunla aklıma takılınca önce bir ayar çekerim tartılarıma
hatta bir ara bu sabah su kabını tartıp kendimi tarttığımda yeni olan beni 49 göstermeye başladı bundan sonra yutmam bu numaralarını bu uyanık geçinen tartımın ahhhh ahhh ne varsa eskilerde var demekki diye boşuna dememişler
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum
bugün biraz kaporta bakım yapacağım anlarsınız ya:18::18::18::18: şu dolunay günlerini bende deneyeyim bakalım gerçekten işe yarayacak mı milletin o kadar öve öve anlattığına değecek mi

27-12-2010 16:15 Konu Sahibi : devrimc66
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

papatya

Giriş tarihi:May 2008
bugün künefe bulurum diye bi bakindim ama maleasef yok buralarda....baklava sam tatlisindan baska birsey yok....bende 2 kk kadar ince dilim bitter cikolata yedim........ohhh dünya varmis...gözüm acildi yav...afiyetle yedim...sonra sen aklima geldin..farmasim nekadar hakliymis dedim..hic pisman deyilim o bitterleri yedigime..enfes birsey...insan yasadigini anliyo.tatlisis hayat siya beyaz film gibi.

artik bende senin gibi yapacagim...tatlida tuzlusundanda yiyeceyim..ama sinirli tabi..

arkadaşlar burada girip girip siteye devrimc66 nın ya da hugocukun gitmelerini sanki onları mazlum da beni mezalimmiş gibi görmenize ya da göstermenize gerek yok ya burada herkes iradesinde özgür isteyen gider isteyen kalır .
lakin atladığımız bir konu daha varki ben bu konuda son kez yazıyorum artık sessiz kalmak istemiyorum madem gidenler ellerinden gelen çocuksu tüm numaralarını çektiler bende edebimi saygımı ya da sessizliğimi koruyayım demiştim ama deddiğim gibi son kez bu konuyla ilgili yazıyorum ve de burada samimiyetinize güvenerek devrimc66 nın bana özelden yazdığı mesajı yayınladım.tatlı konusundaki fikirlerini madem ortaya paylaşsaydın çekindiğin kimdi onu bana mesaj olarak attığı gün forumda hugocuk da vardı ondan mı çekindi bilemem. ben burada her zaman şeffaf olunması taraftarı olduğumu her zaman yazdım gene de yazıyorum sonuçta işin ucunda ölüm yok olsa ne olur.eleştiriye açık olmasak burada zaten işiimiz olmaz hadi gizledik sakladık kimi ne için niye kandırıyoruz öyle değil mi ?ya bunlar vallahi çocukça şeyler . genel bir forum amatörce şurada beslenme spor vs konularında birbirimizle paylaşımlarda bulunuyoruz ve de gayet güzel gidiyor amatör bile olsak sonuçlara baktığımızda geçen süre içerisinde bence harika sonuçlar aldık ve de inşallah almaya devam edeceğiz.
bazen toplumlarda kutuplaşmalar olur hani çocuklar oyun oynarken durup duruken mızıkçılık çıkarır ikilik ortamı çıkarırlar ya birisini günah keçisi yapmak isterler ya bu iş ona döndü.
son zamanlarda her ne yazdıysam sürekli laf çarpıttırılarak şahsıma iğneleyip durarak belki de topikten gitmem sağlanmaya çalışıldı ama tek diyeceğim şu herzamn dediğim gibi Allah biri de ben isem herkesin her konuda gönlüne niyetine göre misli misli versin .

sizleri bu mesajımla rahatsız ettiysem de çok çok özür diliyorum hepinizden ama taktığımdan değil ama sürekli birileri hakkınızda atıp tutarken bir süre sonra sessizliğizi bozmak istersiniz ya benimkisi işte öyle bir durum oldu ama içim çok ama çok rahatladı.
böyle lüzumsuz çocuksu hiç sevmediğim şeyleri yaşamak da varmış bunları yazmakla tekrar tekrar özür dilerim bunları buraya yazdığım için. sadece samimiyetinize binaen bilmenizi istedim ama çok rahatladım.

sen sorunun ne olduğunu bile anlamamışsın ki.. kaldı ki devrimcinin o gün künefe arayıp da bulamadığını onun yerine bitter yediğini ben de biliyorum hugocuk da... işte her şey ozaman başladı zaten ya... senin her yediğini ballandıra ballandıra anlatman.. işte sorun bu...kızcağızın canı çekti ama bulamadı... işte bizim sana aylardır anlatmak istediğimiz bu.... herkes seninle aynı şartlarda aynı zenginlikte olamaz...senin burada yazdığın bir çok şey insanın gururunu kırıyor... haa yeni gelen arkadaşlarımız bizimle aynı fikirde değil biliyorum çünkü onlar öncesini yaşamadılar...burada son mesajında cevap verirken gösterdiğin ehemmiyeti keşke başından beri her mesajında gösterseydin...
sen make lle kavga ettin ,kaltın kıza patates çuvalı dedin yaa... senin ne haddine... hani senin kibarlığın madem... make zaten sinirlidir senin yüzünden ban yedi... muhtemelen bu gün de beni zıvanadan çıkarıp bana ban yedireceksin....
bir de şu var irade meselesi... hani sürekli bize iradesiz diyosun ya... biz şeker hastasıyız... allah düşmanımın başına vermesin... bu bizim irademizle alakalı değil tatlı bişeyin tadına bakınca insülin hormonumuz gerisini istiyor...napalım yani... allah sana vermediği için şükredeceğine bizimle dalga geçiyorsun...
aslında daha söyleyecek çok şey var ama neyse... senin seven insanlarda biraz sonra bana saldırıya geçecek o yüzden kimseyle ikili çatışma içine girmek istemiyorum...kimseyle senin yüzünden tartışmak istemiyorum... haa bir de benim de tartı için yardım istediğim mesajı da bulacağım diye uğraşma.. dedim ya az önce ben sorun bende sanıp geçinmeye çalışıyordum...

canım Rabbim herkesle beraber size şifalar versin hem de acilen
makeup a gelince topiğinde kısır döngü içerisindeydi onu ben buraya da arada gel bak çok güzel listeler var faydalanmaya bak dedim başladı hakarete onun üzerine dedim anladın mı
kimse durduk yere birbirine kırıcı laf etmez en azından ben etmem.
herkes işine geldiği yerden lafı alıp oradan satıyor.bilebildiğin kadarını bilirsin aynen öncesini buradakilere yazıdığın gibi senin de makeup ile olan yazışmanın başını bilmediğin belli.
hugocuk da üstelik iyi yapmışsın haddini bildirmişsin diye mesajlar yazıyordu foruma
Allahım yarabbim gerçekten sizinle adam gibi birşey yazılmaz .
tekrar geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…