olabilir canım ya ben bu hafta hiç tavuk yemediğimi farkettim de hemen patatse-havuç-soğan falan koydu beraber haşlandılar bi kepçe suyundan biraz tavuğundan yanında brokoli yoğurt ohhh misss :13:
icimdeki diyetimi bosmamisligin huzuruyla yaziyorum ikindi ve aksam menümü.Bugün günümüz vardi da ondan arkadaslar.:))))
ikindi:
1 kahve(sütlü sekersiz)
2 kuru kayisi
1 tam ceviz(kayisinin arasinda yedim)
1 lokma kizimin simitinden(susamsiz simitti)
yemekten önce 1/2 dilim ananas yedim.
aksam:
öglenki menünün aynisi
5 yk karnabahar
2 köfte kadar balik
1 dilim ekmek
2 dilim pancar tursusu
3 kasik yogurt
bugün 45 dak.step yaptim(güne gitmeden önce) ve gün boyu toplamda 2,7 su ictim.1 tane kocaman kupayla da yesil cay.
simdi yazilanlara biraz göz atayim
Afiyet olsun balım ve deeeeee tebrik ediyorum seni sınavı başarıyla geçmiş,günü hasarsız atlatmışsınyalnız tatlım sen kilo vermiştin yanlış hatırlamıyosam neden çizelgeni değiştirmiyosun çok motive eden bişey ooo
ya kızlar anlamadığım birşey var ya
benim eski tartımla yeni aldığım tartı ilk günlerde aynı ölçümü veriyorlardı .
sonra eski tartımla yeni tartım arasında farklar oluşmaya başladı . eski tartım yeni tartımdan 100 gr hatta 500 - 600 gr ve de 1 kg civarında fazla farkla ölçüm yapıyordu
daha bu sabah da öyle 51.5 kg yi görünce de çok sevindim çok da şaşırdım.
bütün gün boyunca da öyle ölçtü.hatta 51.2 yi bile gördüm.
kendimde hafifleme hissetiğim için sorun görmedim ama biraz önce benim yeni tartı eski tartımla aynı ölçmeye başladı yani 54.4 kg Allah Allah valla çok şaşırdım . hangisi doğru hangisi yanlış ya da ne yapmamı önerirsiniz canlar aklım durdu resmen :26::26:
icimdeki diyetimi bosmamisligin huzuruyla yaziyorum ikindi ve aksam menümü.Bugün günümüz vardi da ondan arkadaslar.:))))
ikindi:
1 kahve(sütlü sekersiz)
2 kuru kayisi
1 tam ceviz(kayisinin arasinda yedim)
1 lokma kizimin simitinden(susamsiz simitti)
yemekten önce 1/2 dilim ananas yedim.
aksam:
öglenki menünün aynisi
5 yk karnabahar
2 köfte kadar balik
1 dilim ekmek
2 dilim pancar tursusu
3 kasik yogurt
bugün 45 dak.step yaptim(güne gitmeden önce) ve gün boyu toplamda 2,7 su ictim.1 tane kocaman kupayla da yesil cay.
simdi yazilanlara biraz göz atayim
slm kızlar... nasılsınız görüşmeyeli...
dün ben 100 gr fazla çıktım diye bütün gün kendimi yemeğe verdim... bu gün regl oldum meğer onun şişkinliğiymiş... neyse bakalım bu gün çok dikkat ettim bakalım...
sabah kahvaltım
1 bardak ılık su 4 kuru kayısı
1 yumurta
1 kepek ekmeği
1 bardak yeşil çay
5-6 yaprak marul
yarım greyfurt
ara yok malesef kocişimle kamerada görüştüm onu bırakıp ara yapmaya gidemedim
öğle
8 kaşık taze fasulye
3 kaşık tarhana çorbası
2 dilim kepek ekmeği
ara 3 tane altınbaşak bisküvi
1 bardak yeşil çay
1 kk peynir
akşam
8 kaşık patlıcan yemeği
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk eti
2 kaşık pilav
1 dilim kepek ekmeği
yemekten sonra 500 ml su içtim bu gün toplam 1,5 litre su içtim... baya alışıyorum suya çok şükür...
canim haklisin,tartildigim gün degistirmeye calistim o zaman beceremedim öylece de kaldi.Tekrar ugrasmam lazim,bu is saglikli beslenmekten kat kat zor nerudacim,halledecegim ama...
kızlar akşam menümü yazmamıştım
1 kepçe tavuk suyuna çorba (şehriye yok pul biber ve naneli tavuk suyu denebilir)
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğüs
1 pasta tabağı limonlu brokoli
1 kase lıght yoğurt
kızlar akşam menümü yazmamıştım
1 kepçe tavuk suyuna çorba (şehriye yok pul biber ve naneli tavuk suyu denebilir)
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğüs
1 pasta tabağı limonlu brokoli
1 kase lıght yoğurt
Afiyet olsun.
Çok hafif bir mönü olmuş. Ekmek bile yememişsin.
İyi geceler herkese.
Dilerim ki hepimiz uyurken çok kalori harcayalım :)
anlamayan arkadaslar ilerde anlar..benim zamanla anladigim gibi..burda herseyden önce kasitli ve hic hos olmayan yapilan seyler görüyorum..buda benim hic tarzim deyil..benim tarzima yakismayan seylerdende uzak durmak daha iyidir...benimde kisiligim bu..
sen sorunun ne olduğunu bile anlamamışsın ki.. kaldı ki devrimcinin o gün künefe arayıp da bulamadığını onun yerine bitter yediğini ben de biliyorum hugocuk da... işte her şey ozaman başladı zaten ya... senin her yediğini ballandıra ballandıra anlatman.. işte sorun bu...kızcağızın canı çekti ama bulamadı... işte bizim sana aylardır anlatmak istediğimiz bu.... herkes seninle aynı şartlarda aynı zenginlikte olamaz...senin burada yazdığın bir çok şey insanın gururunu kırıyor... haa yeni gelen arkadaşlarımız bizimle aynı fikirde değil biliyorum çünkü onlar öncesini yaşamadılar...burada son mesajında cevap verirken gösterdiğin ehemmiyeti keşke başından beri her mesajında gösterseydin...
sen make lle kavga ettin ,kaltın kıza patates çuvalı dedin yaa... senin ne haddine... hani senin kibarlığın madem... make zaten sinirlidir senin yüzünden ban yedi... muhtemelen bu gün de beni zıvanadan çıkarıp bana ban yedireceksin....
bir de şu var irade meselesi... hani sürekli bize iradesiz diyosun ya... biz şeker hastasıyız... allah düşmanımın başına vermesin... bu bizim irademizle alakalı değil tatlı bişeyin tadına bakınca insülin hormonumuz gerisini istiyor...napalım yani... allah sana vermediği için şükredeceğine bizimle dalga geçiyorsun...
aslında daha söyleyecek çok şey var ama neyse... senin seven insanlarda biraz sonra bana saldırıya geçecek o yüzden kimseyle ikili çatışma içine girmek istemiyorum...kimseyle senin yüzünden tartışmak istemiyorum... haa bir de benim de tartı için yardım istediğim mesajı da bulacağım diye uğraşma.. dedim ya az önce ben sorun bende sanıp geçinmeye çalışıyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?