60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah devamı gelir canım güzel dileklerine katılıyorum.. bilgisayarı açtığımda mutlaka uğruyorum ama internet bilgisayar çok zamanımı alıyor.sınavlara da hazırlanıyorum..malum öğrenciyiz... anca yazıp çıkabilir aralarda da katılabilirim sohbetlerinize desteğin için teşekkür ederim

Evet nerudacım başladım tekrar daha dikkatliyim.
Kızımı yiyorum bol bol, hem çok tatlı hem de 0 kalori.

Oyyyoo yenmez mi yaa maşallah plates videosu aklımda hala çokk tatlı en güzel tatlı

herkese iyi akşamlar
bu akşam da gezmeye gidicez

öğle yemeğimi saat 4e doğru yedim
2 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
ton balıklı salata
kabak vardı bide tabağıma da koymuştum ama canım istemedi yemedim
ekmek yok

akşam yemeği olarak da ekmeksiz 3 yk pilav koyduğum salatanın kalanını yedim
belki orda ikramlardan falan yerim

bugün spor apmadım ama temizlik onun yerine geçer sanırım

Anlıyorum canım tabii imkanların dahilinde her zaman gel bekleriz burası ayrı bir sorumluluk duygusu ve motivasyon verdiğinden düzeninin sürdürmen açısından etkili olur diye düşündüğüm için önerdim ama tabii sınavlar da çokk önemli Başarılar dilerim tatlım

iyi akşamlar herkese

saat 16 da 1 elma 1 portakal yedim
saat 18 de 1 levrek , salata yedim

oluurr mesela bugünü yazar mısın

canım tekrar yazmaya üşendim kusura bakma canım bu şekilde yazdım

tabi canım ben bugün anneme yardım ettim ev işlerinde bugünkü yürüyüşümün belki 5 misli yoruldum çok yoruyor ev işleri bir de böyle eğilip kalkma eşyaların yerini değiştirme çok enerji harcatıyor inan bana öğle yemeğinde yediklerini eritmiştir bu ev işleri

ya kızlar anlamadığım birşey var ya
benim eski tartımla yeni aldığım tartı ilk günlerde aynı ölçümü veriyorlardı .
sonra eski tartımla yeni tartım arasında farklar oluşmaya başladı . eski tartım yeni tartımdan 100 gr hatta 500 - 600 gr ve de 1 kg civarında fazla farkla ölçüm yapıyordu
daha bu sabah da öyle 51.5 kg yi görünce de çok sevindim çok da şaşırdım.
bütün gün boyunca da öyle ölçtü.hatta 51.2 yi bile gördüm.
kendimde hafifleme hissetiğim için sorun görmedim ama biraz önce benim yeni tartı eski tartımla aynı ölçmeye başladı yani 54.4 kg Allah Allah valla çok şaşırdım . hangisi doğru hangisi yanlış ya da ne yapmamı önerirsiniz canlar aklım durdu resmen :26::26:

walla canım ben de banyo tuvalet silip toz alma falan derken baya yoruldum
baya terledim spor yapmışım gibi
senin de ellerine sağlık canım

farmasiciim canım bence bugün tartılma artık yarın sabah su içmeden aç karınla bir tartıl istersen

slm kızlar
bügünyediklerim
nesfitöglene yakın
ara
yeşil elme
sonra
1saat lesli
ara
çeyrek muz
1avuçleblebi
sonra pzara gttim
akşam menüm
1küçüktabak susuz karnıbahar yemegi
yogutyagsız
2köftekdar haşlanmıştavuk gögsü

Canım benim afiyet olsun bence de spor sayılır ev temizliği çok yoruyo ellerine sağlık (ya ben sanki bu mesajı daha önce de yazdım )

canım tekrar yazmaya üşendim kusura bakma canım bu şekilde yazdım

ben şimdi çıkıyorum herkese iyi akşamlar

Canım sağolll menü için bence çokkk güzel inşallah gidecek tüm fazlalıklar görüşmek üzre tatlım iyi akşmalar

Balım afiyet olsun ben de haşlanmış tavuk yiycem akşam:13: ama yanında karnıbahar değil de brokoli yiycem ben eh aynı menü sayılır ayrıca yoğurt yemişsin tebrik ediyorum canımın içi

Farmasicim bence de bugün tartılma canım benim sen yani sabah bi kalkınca tuvalatten sonra falan bi tartıl bakalım :26: başka bişey gelmiyo aklıma valla ama bence sabah bis akin sakin tartıl

slm kızlar... nasılsınız görüşmeyeli...
dün ben 100 gr fazla çıktım diye bütün gün kendimi yemeğe verdim... bu gün regl oldum meğer onun şişkinliğiymiş... neyse bakalım bu gün çok dikkat ettim bakalım...
sabah kahvaltım
1 bardak ılık su 4 kuru kayısı
1 yumurta
1 kepek ekmeği
1 bardak yeşil çay
5-6 yaprak marul
yarım greyfurt

ara yok malesef kocişimle kamerada görüştüm onu bırakıp ara yapmaya gidemedim

öğle
8 kaşık taze fasulye
3 kaşık tarhana çorbası
2 dilim kepek ekmeği

ara 3 tane altınbaşak bisküvi
1 bardak yeşil çay
1 kk peynir

akşam
8 kaşık patlıcan yemeği
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış yağsız tuzsuz tavuk eti
2 kaşık pilav
1 dilim kepek ekmeği

yemekten sonra 500 ml su içtim bu gün toplam 1,5 litre su içtim... baya alışıyorum suya çok şükür...

Balım afiyet olsun ben de haşlanmış tavuk yiycem akşam:13: ama yanında karnıbahar değil de brokoli yiycem ben eh aynı menü sayılır ayrıca yoğurt yemişsin tebrik ediyorum canımın içi
afiyet olsun canım... bu gün haşlama tavuk günü sanırım her kes tavuk yemiş...

afiyet olsun canım... bu gün haşlama tavuk günü sanırım her kes tavuk yemiş...

olabilir canım ya ben bu hafta hiç tavuk yemediğimi farkettim de hemen patatse-havuç-soğan falan koydu beraber haşlandılar bi kepçe suyundan biraz tavuğundan yanında brokoli yoğurt ohhh misss:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…