hoşgeldin eswcim
afiyet olsun yakışırsana
Size de afiyet olsun,
Ben de üzüldüm cezalaraBelki giremeseler de misafir olarak okuyorlardır bilemiyorum.
Ben de hergün tuvalete çıkamayabiliyorum.
Muzun da etkisi olabilir.
Pilatese az kaldı...
eslacım senin adına da çok sevindim canım
devamı gelir inşallah :
günaydın kızlaaar nasılsınz bakalım?
ben çok iyiyim çünkü güzel haberlerle geldim.
cumartesi tartılma günümdü ve sabah aç karnına çıplak57.1 geldimm..
ayyyyy nasıl sevndm anlatamamm tartıyı alıp bağrıma basasım geldi
duş aldım giyindim saçlarım ıslakken tartıldım57.7 çıktım.kahvaltıdan sonra 58.6 çıktım.çok mutluyum Allah herkese nasip etsin canlarım darısı başınıza.inşşşş..tokkken 57 çıkana kadar devam muhtemelen 1- 1.5 hafta sürer heralde.sonra korumaya geçerim inş.
başka kilo veren varmı okumadım geçmişi .ama ceza alanlar fln olmuş?kimler?noldu?ben yokken.okuycam geçmişi pilatesten sonra inş.
kahvaltımıda yazayım
1 kupa şekrsz çay
1.5 dilime yakın kepekli ekmek
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
1 dal nane
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil bibier
1 kuru incir
1 kk beyaz peynir
1 tk çörekotlu tulum peynir
2 tk yoğurt
pilatesten sonra burdayım inş.
evet şimdiyaptım kahvaltımı ondan önce
sirkeli su 1bardak
1bardak su
1yumurta
maydonoz
1biber
2bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şekersiz çay
herkese günayddddddddddddddddııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bayanlar,neler neler yaptınız bakalım ben yokken,haftasonu burda olmamak çok canımı sıkıyor valla.ara öğünler,ana menü saatlerim birbirien giriyoryine de iyi tarafı hiç kaçamaksız ,bol sporlu güzel bir haftasonu geçirdim ama 1 gr bile veremeden
çok yavaş veren bir bünyem var bu nedenle pes etmek yok yola devammmmmmmmmmmmm
haftasonu meyvemi sebzemi sütümü ekmeğimi kararında yedim ,günde 45 dk kadar 5.4 temposunda yürüdümm
bugun yediklerimmmm
sabah
1 çk çökelek peynir
1 yumurta
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekmeği
ara
1 mandalina
günaydın kızlarr. geçen cuma diyetisyene gittim. hastayken aldıgım 1 kiloyu vermişim bir haftada. vucudumu kuyafetlerimi bayağı rahatlamış hissediyorum. 2 ay oldu diyetisyene başladıgım. toplam 3 kilo verebildim. dogum kontrol hapı kullanmayı bıraktım bugunden itibaren. belki öylece daha rahat ve kolay kilo verebilirim. işşallahhhhh:)
Herkese merhaba bugün bende yediklerime dikkat etmeye başladım ve yarından itibaren de spor yapacağım. Daha önce hep başlarım demiştim ama o gün hiç gelmemişti. Dün bir tanıdığı gördüm 2 çocuk annesi ama hala zayıf ben ise tek çocuktan sonra 62 kg da kaldım veremedim.
Sizin yazdıklarınızı okuyuncaya kadar da az yiyen biri olduğumu düşünürdüm ama değilmişim. Hırslı bir insan değilim ama bu benim başarım olacak nisan da kızım 3 yaşını bitirecek ve partiye gelenler bana ' aaa sana ne olmuş' diyecek.
Herkese başarılar.
iyi aksamlar herkese,gerci kimsecikler yok su anda
bugün 2 ara yaptim ve aksam yemegi yedim.Gec kahvaltidan ve pazar olmasindan dolayi böyle oldu.
2 arada disaridaydim
1 cevizli kuru kayisi,1 lokma simit ve 1 tane de yanima aldigim su sekersiz henüz meshur olmayan kurabiyemden.
aksam:
5 yk sebze yemegi
2 köfte kadar hindi eti
1 orta boy haslanmis patates
3 kasik yogurt
salata
spor yapmadim ama evde yatmadimda 2,5 saat disarida dolastik ailecek ve disarisi korkunc ayazdi.
toplamda 2,2 su ictim.2 koca kupada yesil cay.2.sini hala yudumlamaktayim
ögleden sonraya bir göz atayim,neler yemis icmissiniz,bir sonraki gün icin cok faydasi oluyor bana.
tebrikler canım ,benimde ayın 7sinde 2 ay olacak bende 3 kilo verdim,biz yavaş verenler grbubundayız demmki,ama devam etmeliyiz yılmadan
Günaydın herkese;
Kahvaltım;
Tost (2 dilim ekmek,beyaz peynir)
domates
1 bardak yağsız süt
1 kuru incir
Ara;
1 çikolata (144 kkal)
yeşil çay
Pilates yapacağım birazdan.
herkese günaydınlaaarrrr
dün biraz bakmıştım geçmişe, ceza almış kızlar, üzüldüm böyle olmasına ama yapacak bişi yok bu saatten sonra da bu cezalar ne kadar süreyle oluyo ki?
kızlar bu sabah tuvalete çıkamadım dün akşam yediklerimden sonra
ben tatlı yiyince tuvalete çıkamıyorum onu farkettim
dün akşam komşuda yemekteydik
yemekten 1.5 saat önce 1 kk kek ve 2 çatal pasta yedim
güveçte tavuk yaptık fırında, herkese 1 güveç düşecek şekilde
walla güvecimi bitirdim, yanında 3 yk bulgur pilavı ve 3 yk havuç salatası yedim ekmeksiz
daha sonra fırında sütlaçtan 2 tk yedim
meyve olarak da 1 mandalina ve 1/3 muz yedim
sabah da aç karna elma sirkemi içip bi kase nesfit yedim, kardanadam
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
ayrıca sabah tuvalete çıkamadığım için 57,5 geldim kendi tartımda
komşununkinde 57,3 geldim
ay sürekli tartılmıcam walla artık
evet şimdiyaptım kahvaltımı ondan önce
sirkeli su 1bardak
1bardak su
1yumurta
maydonoz
1biber
2bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şekersiz çay
duş aldım giyindim saçlarım ıslakken tartıldım57.7 çıktım.kahvaltıdan sonra 58.6 çıktım.çok mutluyum Allah herkese nasip etsin canlarım darısı başınıza.inşşşş..tokkken 57 çıkana kadar devam muhtemelen 1- 1.5 hafta sürer heralde.sonra korumaya geçerim inş.
başka kilo veren varmı okumadım geçmişi .ama ceza alanlar fln olmuş?kimler?noldu?ben yokken.okuycam geçmişi pilatesten sonra inş.
kahvaltımıda yazayım
1 kupa şekrsz çay
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
1 dal nane
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil bibier
1 kuru incir
1 kk beyaz peynir
2 tk yoğurt
kahvaltımıda yazayım
1 kupa şekrsz çay
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
1 dal nane
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil bibier
1 kuru incir
1 kk beyaz peynir
2 tk yoğurt
kızlaaaaaaaaaaaaaar hepimizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz,yağlardan fazlalıklardan kurtulduğumuz bir hafta diliyorum:13:
sabah kalkınca 1 bardak su içtim
kahvaltım:
1dilim tam buğday ekmeği
2kk yağsız beyaz peynir
1 domates
2 salatalık
1 büyükköy biberi
şimdi de yeşilçayımı demledim;çubuk tarçın,top karabiber ve karanfilli onu yudumluyorum
Bugün bir bulaşık tepesini eritmem lazımsonra yerleri süpürücem,kargolarım var ve spor yapıcammm:13:
Günaydın kızlarkalanchoe ve esw tebrik ediyorum sizleri menülerde güzel afiyet olsun herkese. cezalarda yerinde olmuş... dönmelerini bekliyoruz kaldıkları yerden sadece paylaşımlarda bulunmaya devam
bana gelince bir hafta salmıştım beslenme düzensiz ve kaçamak dolu idi spor sıfırdı neredeyse..cuma günü hele çok kötü beslendim.kilo aldığımı yazmıştım.bu sabah tartıldım 67.4 bu kiloda benim kilo1.1 kilo..
önce kilo aldığıma üzülmüştüm ama düşününce üzülmedim sonra 30 kilo vermişim 1 kilo aldığıma mı üzüleyim dedim
bardağın dolu tarafından bakarsak bana iyi ders oldu ama üç aydır hiç böyle salmamıştım salınca neler oluyor gördümüstümde bir ağırlık vardı ki huzursuzdum da.. dün toparladım ama iyi beslendim harekette yaptım bugün yeni bir listeyle yola devam...
çok geç uyudum sabah kahvaltımı 10 da yaptım.su pekmez içmeyi unutmuşum hayret
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
bir küçük domates
bir küçük salatalık
iki üç dal maydonoz
2 dilim beyaz peynir
limonlu yeşil çay
e geç yapınca kahvaltıyı saatler bugün azcık değişik olur.ara öğünü 12 gibi yaparım..
bir yeşil elma yiyecem
artık çok dikkat edip iyi spor yapıcam fazlalıklarımı atıcamyine gelirim hoşçakalın
Günaydın famircim kahvaltı süper afiyet olsunsabırlı ol kuşum aynen devam bak spor da yapıyosun gidecek hepsi gidecekkkkk :13:
Canım tebrik ederim fazlalık gitmiş inşallah hepsinden de sağlıkla kurtulursunn
anım hoşgeldinhergün yediklerini varsa sporunu yaz paylaş bizimle önerilere uyarılara kulak ver ve tabii ki sen de düşüncelrini paylaşbizimle hepsinden krutulucazzz bu fazlalıkların yeterki düzenli burda olalım :13:
Canımmaşallah sana bence gayet güzel bir gün olmuş:13: tebrik ediyorum tatlım
Tabiiki devam ediceksiniz ediceeeez durmak yok yola devammmmm azimle kurtulucaz tüm fazlalıklardan:13: :13:
Afiyet olsun prıeneceim kahvaltın güzelmiş kolaylıklar plateste
Afiyet olsun tatlım kaçamakları haketmiştin bence tebrik ediyorum:13:
Ama kardan adamı beğenmediiiiiiiiiiiim
Afiyet olsun kuzum güzelmiş kahvaltın gökkuşağı olmuş
:13::13::13: :
65: balım tebrik ediyorum seniiiiii inşallah sağlıkla artık kalandan da kurtuluuup korumaya geçersin en kısa zamanda
Kahvaltında herzamanki gibi çokkk güzel afiyetler olsun
Günaydın kızlarkalanchoe ve esw tebrik ediyorum sizleri menülerde güzel afiyet olsun herkese. cezalarda yerinde olmuş... dönmelerini bekliyoruz kaldıkları yerden sadece paylaşımlarda bulunmaya devam
bana gelince bir hafta salmıştım beslenme düzensiz ve kaçamak dolu idi spor sıfırdı neredeyse..cuma günü hele çok kötü beslendim.kilo aldığımı yazmıştım.bu sabah tartıldım 67.4 bu kiloda benim kilo1.1 kilo..
önce kilo aldığıma üzülmüştüm ama düşününce üzülmedim sonra 30 kilo vermişim 1 kilo aldığıma mı üzüleyim dedim
bardağın dolu tarafından bakarsak bana iyi ders oldu ama üç aydır hiç böyle salmamıştım salınca neler oluyor gördümüstümde bir ağırlık vardı ki huzursuzdum da.. dün toparladım ama iyi beslendim harekette yaptım bugün yeni bir listeyle yola devam...
çok geç uyudum sabah kahvaltımı 10 da yaptım.su pekmez içmeyi unutmuşum hayret
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
bir küçük domates
bir küçük salatalık
iki üç dal maydonoz
2 dilim beyaz peynir
limonlu yeşil çay
e geç yapınca kahvaltıyı saatler bugün azcık değişik olur.ara öğünü 12 gibi yaparım..
bir yeşil elma yiyecem
artık çok dikkat edip iyi spor yapıcam fazlalıklarımı atıcamyine gelirim hoşçakalın
eswcim tbrkederimseni
tşkler nerudacım famircim
kızlaaaaaaaaaaaaaar hepimizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz,yağlardan fazlalıklardan kurtulduğumuz bir hafta diliyorum:13:
sabah kalkınca 1 bardak su içtim
kahvaltım:
1dilim tam buğday ekmeği
2kk yağsız beyaz peynir
1 domates
2 salatalık
1 büyükköy biberi
şimdi de yeşilçayımı demledim;çubuk tarçın,top karabiber ve karanfilli onu yudumluyorum
Bugün bir bulaşık tepesini eritmem lazımsonra yerleri süpürücem,kargolarım var ve spor yapıcammm:13:
Merhaba bayanlar nasılsınız.
Sabah 1 bardak elma sirkeli su
1 bardak normal su içtim
ve kahvaltımı simitle yaptım(bu ara yoğunluktan böyle oluyor)
Bu gün tartılma günümdü 1 hafta sonunda 700 gr daha gitmiş
geçen pazartesi 65,1 kg idim bugün 64,4 olmuşum....
yeşil çayımı içiyorumm
alistinmi canim yesil caya artik..yeşil çayımı içiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?