60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin eswcim
afiyet olsun yakışırsana

teşekkür ederim canım ama bida hepsini bi günde yemem, etkiliyo walla beni

canım olabilir ama muz yemediğim zamanlarda da dikkat ettim. ertesi gün oldu bu, sanırım tatlıdın oluyo diye düşündüm ben de

canım kahvaltı süper, maşallah rengarenk

ceza alanlar devrimci, hugocuk ve farmasi
geçmişi okuyunca anlarsın sebebini

bu arada süpersin kızzzzzzzzzzzz
senle aynı kilodayız şu anda
ben de dün 57,1 geldim de inanamadım, gittim komşunun tartısını aldım, o tartı hatta beni 200 gr eksik gösteriyo :))

ben de bu sabah tuvalete çıkamadığım için 57,5 geldim :))))))))))))))))))

Günaydın famircim kahvaltı süper afiyet olsun sabırlı ol kuşum aynen devam bak spor da yapıyosun gidecek hepsi gidecekkkkk:13:

Canım tebrik ederim fazlalık gitmiş inşallah hepsinden de sağlıkla kurtulursunn

Canım hoşgeldin hergün yediklerini varsa sporunu yaz paylaş bizimle önerilere uyarılara kulak ver ve tabii ki sen de düşüncelrini paylaşbizimle hepsinden krutulucazzz bu fazlalıkların yeterki düzenli burda olalım:13:

Canımmaşallah sana bence gayet güzel bir gün olmuş:13: tebrik ediyorum tatlım

tebrikler canım ,benimde ayın 7sinde 2 ay olacak bende 3 kilo verdim,biz yavaş verenler grbubundayız demmki,ama devam etmeliyiz yılmadan

Tabiiki devam ediceksiniz ediceeeez durmak yok yola devammmmm azimle kurtulucaz tüm fazlalıklardan:13::13:

Günaydın herkese;
Kahvaltım;
Tost (2 dilim ekmek,beyaz peynir)
domates
1 bardak yağsız süt
1 kuru incir

Ara;
1 çikolata (144 kkal)
yeşil çay

Pilates yapacağım birazdan.

Afiyet olsun prıeneceim kahvaltın güzelmiş kolaylıklar plateste

Afiyet olsun tatlım kaçamakları haketmiştin bence tebrik ediyorum:13:

Ama kardan adamı beğenmediiiiiiiiiiiim

evet şimdiyaptım kahvaltımı ondan önce
sirkeli su 1bardak
1bardak su
1yumurta
maydonoz
1biber
2bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şekersiz çay

Afiyet olsun kuzum güzelmiş kahvaltın gökkuşağı olmuş

:13::13::13::
65: balım tebrik ediyorum seniiiiii inşallah sağlıkla artık kalandan da kurtuluuup korumaya geçersin en kısa zamanda

Kahvaltında herzamanki gibi çokkk güzel afiyetler olsun

Günaydın kızlar kalanchoe ve esw tebrik ediyorum sizleri menülerde güzel afiyet olsun herkese. cezalarda yerinde olmuş... dönmelerini bekliyoruz kaldıkları yerden sadece paylaşımlarda bulunmaya devam

bana gelince bir hafta salmıştım beslenme düzensiz ve kaçamak dolu idi spor sıfırdı neredeyse..cuma günü hele çok kötü beslendim.kilo aldığımı yazmıştım.bu sabah tartıldım 67.4 bu kiloda benim kilo 1.1 kilo..
önce kilo aldığıma üzülmüştüm ama düşününce üzülmedim sonra 30 kilo vermişim 1 kilo aldığıma mı üzüleyim dedim
bardağın dolu tarafından bakarsak bana iyi ders oldu ama üç aydır hiç böyle salmamıştım salınca neler oluyor gördüm üstümde bir ağırlık vardı ki huzursuzdum da.. dün toparladım ama iyi beslendim harekette yaptım bugün yeni bir listeyle yola devam...

çok geç uyudum sabah kahvaltımı 10 da yaptım.su pekmez içmeyi unutmuşum hayret

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
bir küçük domates
bir küçük salatalık
iki üç dal maydonoz
2 dilim beyaz peynir
limonlu yeşil çay

e geç yapınca kahvaltıyı saatler bugün azcık değişik olur.ara öğünü 12 gibi yaparım..
bir yeşil elma yiyecem

artık çok dikkat edip iyi spor yapıcam fazlalıklarımı atıcam yine gelirim hoşçakalın

kızlaaaaaaaaaaaaaar hepimizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz,yağlardan fazlalıklardan kurtulduğumuz bir hafta diliyorum:13:

sabah kalkınca 1 bardak su içtim

kahvaltım:

1dilim tam buğday ekmeği

2kk yağsız beyaz peynir

1 domates

2 salatalık

1 büyükköy biberi

şimdi de yeşilçayımı demledim;çubuk tarçın,top karabiber ve karanfilli onu yudumluyorum

Bugün bir bulaşık tepesini eritmem lazım sonra yerleri süpürücem,kargolarım var ve spor yapıcammm:13:

tebrikler canım,harikasıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

afiyet olsun nerudacığımmmmm,öpüyorum seni

afiyet olsun canımmmmspor yapmak hem insanın kendini iyihistemesini sağlıyorhemde okadar ter döktüm üstüne ıvır zıvır şeylerle hebe etmeyeyim diyerek kendini frenlemene sebep oluyor.spora ağırlık ver,başarıcaz canımmmmmmm

canımm teşekkür ederim

walla sabah nesfiti yerken sen aklıma geldin, dedim neruda beğenmeyecek bunu, yine kardan adam diyecek ama geç kalkınca normal bi kahvaltıya zaman kalmadı malesef ((

canım çok teşekkür ederim
senin kalan kilocukların bi an önce gider inşallahhh :))
ayrıca 1 kilo için moralini bozmamana çok sevindim

insan eksiklerini görebiliyo hem bu şeklide

ayrıca kahvaltı da çok güzel, afiyet olsun canım

eswcim tbrkederimseni
tşkler nerudacım famircim

sağol canımm, darısı başına inşallaaahh

canım afiyet olsun, yine maşallah renkli bi kahvaltı olmuş :)))

ayrıca kolay gelsin şimdiden, makine geldi, rahatladım walla, at içine yıkasın, ne büyük kolaylıkmış :)))))

Merhaba bayanlar nasılsınız.

Sabah 1 bardak elma sirkeli su
1 bardak normal su içtim
ve kahvaltımı simitle yaptım(bu ara yoğunluktan böyle oluyor)

Bu gün tartılma günümdü 1 hafta sonunda 700 gr daha gitmiş
geçen pazartesi 65,1 kg idim bugün 64,4 olmuşum....

tebrikler canımmmmmm

Teşekkür ederim canım saol, ama ticker da değişiklik yapamadım, ben hazırlmadığım için

neyse kazen abi konunun uzamasini istemiyo...

bende kahvaltimi yaptim erkenden...pilateste bitti az önce

kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum..benim kilo durdu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…