60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım paltes kaçta başlıyo
haftaiçi hergün, tv8de 10:30 da.

Çok güzel kahvaltı, afiyet olsun.
57 olmuşsun tebrik ederim. Sanırım 55 olmayı planlıyorun tokken 57 gelebilmek için. Yakında olursun eminim.

Günaydın, kahvaltın yine çok güzel.
Sürekli kargolarım var diyorsun, işinle mi alakalı?

Ben de sabah 60,5 gelmiştim.
Az önce pilates sonrası tuvaletten sonra 60,4 geldim.
Kahvaltı,ara öğüne rağmen.
Bugün de dikkat edersem yarın daha güzel bir rakamla karşılaşacağımı umuyorum:

Balımm aldığın kararlardan ötürü tebrik ediyorum seni:13:inşallah kurtulacaksın tüm fazlalıklardannnn hep beraber kurtulucaz yeter ki azimli,sabırlı olalım bak nekadar kilo vermisşin ne kalmış ki biraz sabır aynen yola devam canımmm gidecek hepsi gidecek:13:

afiyet olsun nerudacığımmmmm,öpüyorum seni

Canım benim ben de öpüyorummmm yanaklardannn mis misss ohhh başka tatlıya gerek var mı:13:

evet rüyana da gireyim nesfit yediğin günlerin gecesinde ki sabah erkenden uyan güzeeelce kahvaltını yap

balım tebrik ediyorum hepsi gidecek merak etme hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklarımızdannnnn:13::13:

Teşekkür ederim canım saol, ama ticker da değişiklik yapamadım, ben hazırlmadığım için

sen boyunu da yaz canım ben yapayım san aistersen linki veririm sana burdan sen de yapıştırırsın

Ben bugün ölçtüm;
bel : 77 cm (göbek deliğinden 3 parmak üstü)
göbek: 85 cm
popo: 101 cm

Önceden kaçtı unuttum. Bunları da yazsam iyi olurdu.
Ama göbeğim popoya yakındı diye hatırlıyorum.

sanmiyorum canim..hic keyfim yok..cok sevdigim arkadaslarimda ceza aldi haksiz yere..

neyse kazen abi konunun uzamasini istemiyo...

bende kahvaltimi yaptim erkenden...pilateste bitti az önce

kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum..benim kilo durdu galiba..

canım takma kafana
pilatesle sıkılaşmışsındır emin ol
geçen hafta benimki de durmuştu ama sonra yine başladım vermeye, ara sıra böyle olması normal o yüzden sıkma canını sen

yeşil çayımı içiyorumm

afiyet olsun canım

ay çok güldüm kız sana
demek rüyama da girip beni erkenden uyandırıcan :))))
olur tamam, uyar bana

bu arada 1 saat önce 1 yeşil elma ile ara yapmıştım
ayrıca az önce de bi tane tarçınlı ıhlamur içtim

tebrk ederim cnm gerisi de sağlıklı bi şeklde gitsin inş...
Günaydın herkese;
Kahvaltım;
Tost (2 dilim ekmek,beyaz peynir)
domates
1 bardak yağsız süt
1 kuru incir

Ara;
1 çikolata (144 kkal)
yeşil çay

Pilates yapacağım birazdan.
afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm bende seni tebrk ederim az kaldı az hedefimize ulaşıcaz inş.

evet cnm valla bende inanamadım ilk tartıda 57.1 i görünce ne biliyim bu hafta veremmeişimdir die düşünmüştm ama vermişim sporun etkisi çok büyük bence kızlar vakti olan herkes yapsın mutlaka.kendine ufacık bi vakit ayrsın.ben çok iianıorum sporun ve pilatesn etkisine gördüm çünkü onaylıorum

saol cnm teşk.darısı başınıza aafiyet olsun kjolay gelsn

afiyet olsun cnmmmmmmm süper kahvaltın ve de teşekkr ederimdarısı başınaa
ama göbeyimde sanki biraz sikilasma var...pilatesin faydasi oldu sanki
cnm pilatesin çok büyük etkisi var benmde göbeğim sıkışalmaya başladı yürürken sallanmıo artık ve incelmeye başladı.

kızlar hepinize çok teşkkr ederim.ne olduysa sizin sayenzde desteğiyle oldu.pilatesimide yaptım .çizelgemi deiştreym.yine fazla yazıcam çizelgeme daha çok motive olayım die.ceza alanlara üzüldüm.neyse gereksiz yere uzamasın konu.bence topiğimize nazar değdi her gelen burası çok sıcak çok güzel bi ortam diyp duruodu ama yine öle olucak eminm .hepizni öpüorum mutfağa idiorum

Teşekkür ederim prıenecım kahvaltıma övgü için ben evden çalışıyorum şu ara e-ticaretle uğraşıyorum 1 sene öncesine kadar bir firmada eğitmen olarak çalışıyodum ama özel sektör çekişmeler,tartışmalar hiç bana göre değil inşallah kendi işimi geliştirip devam etmek istiyorum kendi internet sitemle uğraşıyorum şuan bakalım inşallah güzel satışlar olur da ben de kendi işimde devam ederim

balım tebrik ediyorum hepsi gidecek merak etme hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklarımızdannnnn:13::13:

sen boyunu da yaz canım ben yapayım san aistersen linki veririm sana burdan sen de yapıştırırsın

Boy 160
başladığım kilo 69,2
şu anda 64,4
hedef 59
teşekkür ederim canım

sen devamet nesfitle kahvaltıya her defasında da beni düşün bikaç güne gelirim rüyana

Sağol tatlım inşallah:13:hepberaber tüm fazlalıklardan kurtulucaz ben de inanıyorum ve görüyoruz da zaten ehr hafta sonuçlarıhepsi gidecek fazlalıkların hepsi inşallah:13:

evet canım çok az kaldı
ben de 57,1 çıkmama rağmen 57,5 yaptım ve dediğin gibi tartıda tok haldeyken ve giyinikken 57yi görene kadar da devam edicem, sonra korumaya alıcam kendimi :)

ayrıca pilates gerçekten faydalı, ben düzenli yapamama rağmen hissediyorum farkını

nazar konusunda da haklısın canım, inşallah yine eskisi gibi olur burası

canım inşallah herşey istediğin gibi olur :))
işlerin yolunda gider hep

bende sağlıklı beslenmeye ilk başladığımda ölçmemiştim ama bi ara hugocukla yazışırken sormuştu ölçmüştüm 1 ay kadar yada daha fazla önceydi die hatrlıorum.
göğüs 90
bel 76
göbek (göbek deliğinin3 parmak aşağısı) 88
basen 102 iydi die hatlıorum

şimdi göğüs 90
bel 65 :)
göbek 84 :)
basen 96 :) olmuş bende az önce ölçtüm

tamam tamam, bundan sonra daha erken kalkmaya çalışcam

kız maşallahh
belin ne kadar incelmiş, süpersin walla
diğer ölçüler de çok iyi
darısı başıma inşallah :)

ay bende daha düzenli yapmalıyım bu pilatesi
haftaya 2 haftalık izne ayrılıcam, k.validemlerde olucam, sabahları canlı canlı yapmak istiyorum evde olduğum günlerde ama dalga geçeceklerini düşünüyorum benle ama bakalım inşallah orda da devam ederim, eşim diyo annemi de başlat diye ama yapamaz zaten o kadar göbekle

kızlar ben yemeğe gidiyorum
hepinize şimdiden afiyet olsun
öğleden sonra görüşmek üzere

Ne güzell.
Çok az kalmış 90-60-90 olmana. Pilatesle çok yakındır.

supermiş canım benim maşallah sana darısı başıma inşallah özellikle basende!!!!!

Canım benim çoooooook teşekkür ederim inşallah Allah hayırlı uğurlu kazançlar versin inşallah

teşekkür ederim canım kesinlikle katılıyorum :13::13: asılıcam bakalım hep beraber

İnşallah eswcim sağol zaaflarını da öğreniyorsun sanada afiyetler olsun

kargo işi benimde dikkatimi çekmişti priene umarım güzel bir rakamla karşılaşırsın gramlarla veriyorsun sanırım hedeflediğin kiloya az kalmış kolay gelsin

Nerudacım nerudacım teşekkür ederim desteğini görmek güzel inşallah hep beraber doğru söylüyorsun

saol cnm teşk.darısı başınıza aafiyet olsun kjolay gelsn

teşekkür ederim canım

ayrıca pilates gerçekten faydalı, ben düzenli yapamama rağmen hissediyorum farkını

canım pek hissedemiyorum ben :44: istikrarlı gitmedim ara ara yaptım ona mı ki daha beklemeli miyim galiba zaten 3 haftadan sonra sonuç görülüyormuş.bende pilatesi yaza kadar düzenli olarak sürdürmeyi planlıyorum bakalım

wowwww tam istediğim rakam 65 bel incelmesi süpermiş tebrik ederim canım pilatesi ne kadar zamandır yapıyorsun haftanın kaç günü bel incelmesi pilates sayesinde mi neler yapıyorsun bel için paylaşırsan sevinirim.benim bel sorunlu da senin eski halindeki gibi 76 benim : kıvrımın daha çok olmasını istiyorum

Son düzenleme:
saol cnm inş darısı başına pilates gerçekten süper bişi keşke daha önceden hiç bırakmasaydım neyse ileriye bakalım.kilo vermekle yetmio iş tabi vücudu da şekllendrmek lazım pilatesle olucak inş.
sus kız duymasın kaynannacığın belkide sana imrenir yapar

Ne güzell.
Çok az kalmış 90-60-90 olmana. Pilatesle çok yakındır.

inş.cnm ya basenlerim ve göbeğim fena görünüo belimde ince olunca sanırım.şekllenmesi gerek yoksa ben yazın nasıl bikni giyerim
supermiş canım benim maşallah sana darısı başıma inşallah özellikle basende!!!!!

Canım benim çoooooook teşekkür ederim inşallah Allah hayırlı uğurlu kazançlar versin inşallah

inş cnm isteyen herkesin Allah gönlüne göre versin hedeflerimize ulaşalım mutlu mutlu şekllenelim manken olalım ama kupkuru olmayalım şekillii güzel oalalım
bir mink ara öğün bi kupa karanfilli karabiberli yeşilçay
yanında yarım ayva
1 kuru incir
yarım yk kuru üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…