haftaiçi hergün, tv8de 10:30 da.afiyet olsun canım paltes kaçta başlıyo
günaydın kızlaaar nasılsınz bakalım?
ben çok iyiyim çünkü güzel haberlerle geldim.
cumartesi tartılma günümdü ve sabah aç karnına çıplak57.1 geldimm..
ayyyyy nasıl sevndm anlatamamm tartıyı alıp bağrıma basasım geldi
duş aldım giyindim saçlarım ıslakken tartıldım57.7 çıktım.kahvaltıdan sonra 58.6 çıktım.çok mutluyum Allah herkese nasip etsin canlarım darısı başınıza.inşşşş..tokkken 57 çıkana kadar devam muhtemelen 1- 1.5 hafta sürer heralde.sonra korumaya geçerim inş.
başka kilo veren varmı okumadım geçmişi .ama ceza alanlar fln olmuş?kimler?noldu?ben yokken.okuycam geçmişi pilatesten sonra inş.
kahvaltımıda yazayım
1 kupa şekrsz çay
1.5 dilime yakın kepekli ekmek
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
1 dal nane
2 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil bibier
1 kuru incir
1 kk beyaz peynir
1 tk çörekotlu tulum peynir
2 tk yoğurt
pilatesten sonra burdayım inş.
kızlaaaaaaaaaaaaaar hepimizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz,yağlardan fazlalıklardan kurtulduğumuz bir hafta diliyorum:13:
sabah kalkınca 1 bardak su içtim
kahvaltım:
1dilim tam buğday ekmeği
2kk yağsız beyaz peynir
1 domates
2 salatalık
1 büyükköy biberi
şimdi de yeşilçayımı demledim;çubuk tarçın,top karabiber ve karanfilli onu yudumluyorum
Bugün bir bulaşık tepesini eritmem lazımsonra yerleri süpürücem,kargolarım var ve spor yapıcammm:13:
Günaydın kızlarkalanchoe ve esw tebrik ediyorum sizleri menülerde güzel afiyet olsun herkese. cezalarda yerinde olmuş... dönmelerini bekliyoruz kaldıkları yerden sadece paylaşımlarda bulunmaya devam
bana gelince bir hafta salmıştım beslenme düzensiz ve kaçamak dolu idi spor sıfırdı neredeyse..cuma günü hele çok kötü beslendim.kilo aldığımı yazmıştım.bu sabah tartıldım 67.4 bu kiloda benim kilo1.1 kilo..
önce kilo aldığıma üzülmüştüm ama düşününce üzülmedim sonra 30 kilo vermişim 1 kilo aldığıma mı üzüleyim dedim
bardağın dolu tarafından bakarsak bana iyi ders oldu ama üç aydır hiç böyle salmamıştım salınca neler oluyor gördümüstümde bir ağırlık vardı ki huzursuzdum da.. dün toparladım ama iyi beslendim harekette yaptım bugün yeni bir listeyle yola devam...
çok geç uyudum sabah kahvaltımı 10 da yaptım.su pekmez içmeyi unutmuşum hayret
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
bir küçük domates
bir küçük salatalık
iki üç dal maydonoz
2 dilim beyaz peynir
limonlu yeşil çay
e geç yapınca kahvaltıyı saatler bugün azcık değişik olur.ara öğünü 12 gibi yaparım..
bir yeşil elma yiyecem
artık çok dikkat edip iyi spor yapıcam fazlalıklarımı atıcamyine gelirim hoşçakalın
afiyet olsun nerudacığımmmmm,öpüyorum seni
canımm teşekkür ederim
walla sabah nesfiti yerken sen aklıma geldin, dedim neruda beğenmeyecek bunu, yine kardan adam diyecek ama geç kalkınca normal bi kahvaltıya zaman kalmadı malesef((
canım çok teşekkür ederim
senin kalan kilocukların bi an önce gider inşallahhh :))
ayrıca 1 kilo için moralini bozmamana çok sevindim
insan eksiklerini görebiliyo hem bu şeklide
ayrıca kahvaltı da çok güzel, afiyet olsun canım
sağol canımm, darısı başına inşallaaahh
canım afiyet olsun, yine maşallah renkli bi kahvaltı olmuş :)))
ayrıca kolay gelsin şimdiden, makine geldi, rahatladım walla, at içine yıkasın, ne büyük kolaylıkmış :)))))
Merhaba bayanlar nasılsınız.
Sabah 1 bardak elma sirkeli su
1 bardak normal su içtim
ve kahvaltımı simitle yaptım(bu ara yoğunluktan böyle oluyor)
Bu gün tartılma günümdü 1 hafta sonunda 700 gr daha gitmiş
geçen pazartesi 65,1 kg idim bugün 64,4 olmuşum....
Teşekkür ederim canım saol, ama ticker da değişiklik yapamadım, ben hazırlmadığım için
sanmiyorum canim..hic keyfim yok..cok sevdigim arkadaslarimda ceza aldi haksiz yere..
neyse kazen abi konunun uzamasini istemiyo...
bende kahvaltimi yaptim erkenden...pilateste bitti az önce
kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum..benim kilo durdu galiba..
yeşil çayımı içiyorumm
Balımm aldığın kararlardan ötürü tebrik ediyorum seni:13: inşallah kurtulacaksın tüm fazlalıklardannnn hep beraber kurtulucaz yeter ki azimli,sabırlı olalım bak nekadar kilo vermisşin ne kalmış ki biraz sabır aynen yola devam canımmm gidecek hepsi gidecek :13:
Canım benim ben de öpüyorummmmyanaklardannn mis misss ohhh başka tatlıya gerek var mı :13:
evet rüyana da gireyim nesfit yediğin günlerin gecesinde ki sabah erkenden uyan güzeeelce kahvaltını yap
balım tebrik ediyorum hepsi gidecek merak etme hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklarımızdannnnn:13::13:
sen boyunu da yaz canım ben yapayım san aistersen linki veririm sana burdan sen de yapıştırırsın
tebrk ederim cnmgünaydın kızlarr. geçen cuma diyetisyene gittim. hastayken aldıgım 1 kiloyu vermişim bir haftada. vucudumu kuyafetlerimi bayağı rahatlamış hissediyorum. 2 ay oldu diyetisyene başladıgım. toplam 3 kilo verebildim. dogum kontrol hapı kullanmayı bıraktım bugunden itibaren. belki öylece daha rahat ve kolay kilo verebilirim. işşallahhhhh:)
afiyet olsun cnmGünaydın herkese;
Kahvaltım;
Tost (2 dilim ekmek,beyaz peynir)
domates
1 bardak yağsız süt
1 kuru incir
Ara;
1 çikolata (144 kkal)
yeşil çay
Pilates yapacağım birazdan.
afiyet olsun cnm bende seni tebrk ederimherkese günaydınlaaarrrr
dün biraz bakmıştım geçmişe, ceza almış kızlar, üzüldüm böyle olmasına ama yapacak bişi yok bu saatten sonra da bu cezalar ne kadar süreyle oluyo ki?
kızlar bu sabah tuvalete çıkamadım dün akşam yediklerimden sonra
ben tatlı yiyince tuvalete çıkamıyorum onu farkettim
dün akşam komşuda yemekteydik
yemekten 1.5 saat önce 1 kk kek ve 2 çatal pasta yedim
güveçte tavuk yaptık fırında, herkese 1 güveç düşecek şekilde
walla güvecimi bitirdim, yanında 3 yk bulgur pilavı ve 3 yk havuç salatası yedim ekmeksiz
daha sonra fırında sütlaçtan 2 tk yedim
meyve olarak da 1 mandalina ve 1/3 muz yedim
sabah da aç karna elma sirkemi içip bi kase nesfit yedim, kardanadam
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
ayrıca sabah tuvalete çıkamadığım için 57,5 geldim kendi tartımda
komşununkinde 57,3 geldim
ay sürekli tartılmıcam walla artık
evet cnm valla bende inanamadım ilk tartıda 57.1 i görünce ne biliyim bu hafta veremmeişimdir die düşünmüştm ama vermişim sporun etkisi çok büyük bence kızlar vakti olan herkes yapsın mutlaka.kendine ufacık bi vakit ayrsın.ben çok iianıorum sporun ve pilatesn etkisine gördüm çünkü onaylıorumteşekkür ederim canım ama bida hepsini bi günde yemem, etkiliyo walla beni
canım olabilir ama muz yemediğim zamanlarda da dikkat ettim. ertesi gün oldu bu, sanırım tatlıdın oluyo diye düşündüm ben de
canım kahvaltı süper, maşallah rengarenk
ceza alanlar devrimci, hugocuk ve farmasi
geçmişi okuyunca anlarsın sebebini
bu arada süpersin kızzzzzzzzzzzz
senle aynı kilodayız şu anda
ben de dün 57,1 geldim de inanamadım, gittim komşunun tartısını aldım, o tartı hatta beni 200 gr eksik gösteriyo :))
ben de bu sabah tuvalete çıkamadığım için 57,5 geldim :))))))))))))))))))
saol cnm teşk.darısı başınıza aafiyet olsun kjolay gelsnGünaydın kızlarkalanchoe ve esw tebrik ediyorum sizleri menülerde güzel afiyet olsun herkese. cezalarda yerinde olmuş... dönmelerini bekliyoruz kaldıkları yerden sadece paylaşımlarda bulunmaya devam
bana gelince bir hafta salmıştım beslenme düzensiz ve kaçamak dolu idi spor sıfırdı neredeyse..cuma günü hele çok kötü beslendim.kilo aldığımı yazmıştım.bu sabah tartıldım 67.4 bu kiloda benim kilo1.1 kilo..
önce kilo aldığıma üzülmüştüm ama düşününce üzülmedim sonra 30 kilo vermişim 1 kilo aldığıma mı üzüleyim dedim
bardağın dolu tarafından bakarsak bana iyi ders oldu ama üç aydır hiç böyle salmamıştım salınca neler oluyor gördümüstümde bir ağırlık vardı ki huzursuzdum da.. dün toparladım ama iyi beslendim harekette yaptım bugün yeni bir listeyle yola devam...
çok geç uyudum sabah kahvaltımı 10 da yaptım.su pekmez içmeyi unutmuşum hayret
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
bir küçük domates
bir küçük salatalık
iki üç dal maydonoz
2 dilim beyaz peynir
limonlu yeşil çay
e geç yapınca kahvaltıyı saatler bugün azcık değişik olur.ara öğünü 12 gibi yaparım..
bir yeşil elma yiyecem
artık çok dikkat edip iyi spor yapıcam fazlalıklarımı atıcamyine gelirim hoşçakalın
afiyet olsun cnmmmmmmm süper kahvaltınkızlaaaaaaaaaaaaaar hepimizeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da inceldiğimiz,yağlardan fazlalıklardan kurtulduğumuz bir hafta diliyorum:13:
sabah kalkınca 1 bardak su içtim
kahvaltım:
1dilim tam buğday ekmeği
2kk yağsız beyaz peynir
1 domates
2 salatalık
1 büyükköy biberi
şimdi de yeşilçayımı demledim;çubuk tarçın,top karabiber ve karanfilli onu yudumluyorum
Bugün bir bulaşık tepesini eritmem lazımsonra yerleri süpürücem,kargolarım var ve spor yapıcammm:13:
cnm pilatesin çok büyük etkisi var benmde göbeğim sıkışalmaya başladı yürürken sallanmıo artık ve incelmeye başladı.ama göbeyimde sanki biraz sikilasma var...pilatesin faydasi oldu sanki
haftaiçi hergün, tv8de 10:30 da.
Çok güzel kahvaltı, afiyet olsun.
57 olmuşsun tebrik ederim. Sanırım 55 olmayı planlıyorun tokken 57 gelebilmek için. Yakında olursun eminim.
Günaydın, kahvaltın yine çok güzel.
Sürekli kargolarım var diyorsun, işinle mi alakalı?
Ben de sabah 60,5 gelmiştim.
Az önce pilates sonrası tuvaletten sonra 60,4 geldim.
Kahvaltı,ara öğüne rağmen.
Bugün de dikkat edersem yarın daha güzel bir rakamla karşılaşacağımı umuyorum:
balım tebrik ediyorum hepsi gidecek merak etme hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklarımızdannnnn:13::13:
sen boyunu da yaz canım ben yapayım san aistersen linki veririm sana burdan sen de yapıştırırsın
canım takma kafana
pilatesle sıkılaşmışsındır emin ol
geçen hafta benimki de durmuştu ama sonra yine başladım vermeye, ara sıra böyle olması normal o yüzden sıkma canını sen
afiyet olsun canım
ay çok güldüm kız sana
demek rüyama da girip beni erkenden uyandırıcan :))))
olur tamam, uyar bana
bu arada 1 saat önce 1 yeşil elma ile ara yapmıştım
ayrıca az önce de bi tane tarçınlı ıhlamur içtim
tebrk ederim cnmgerisi de sağlıklı bi şeklde gitsin inş...
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm bende seni tebrk ederimaz kaldı az hedefimize ulaşıcaz inş.
evet cnm valla bende inanamadım ilk tartıda 57.1 i görünce ne biliyim bu hafta veremmeişimdir die düşünmüştm ama vermişim sporun etkisi çok büyük bence kızlar vakti olan herkes yapsın mutlaka.kendine ufacık bi vakit ayrsın.ben çok iianıorum sporun ve pilatesn etkisine gördüm çünkü onaylıorum
saol cnm teşk.darısı başınıza aafiyet olsun kjolay gelsn
afiyet olsun cnmmmmmmm süper kahvaltınve de teşekkr ederimdarısı başınaa
cnm pilatesin çok büyük etkisi var benmde göbeğim sıkışalmaya başladı yürürken sallanmıo artık ve incelmeye başladı.
kızlar hepinize çok teşkkr ederim.ne olduysa sizin sayenzde desteğiyle oldu.pilatesimide yaptım .çizelgemi deiştreym.yine fazla yazıcam çizelgeme daha çok motive olayım die.ceza alanlara üzüldüm.neyse gereksiz yere uzamasın konu.bence topiğimize nazar değdi her gelen burası çok sıcak çok güzel bi ortam diyp duruodu ama yine öle olucak eminm .hepizni öpüorum mutfağa idiorum
tebrk ederim cnmgerisi de sağlıklı bi şeklde gitsin inş...
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm bende seni tebrk ederimaz kaldı az hedefimize ulaşıcaz inş.
evet cnm valla bende inanamadım ilk tartıda 57.1 i görünce ne biliyim bu hafta veremmeişimdir die düşünmüştm ama vermişim sporun etkisi çok büyük bence kızlar vakti olan herkes yapsın mutlaka.kendine ufacık bi vakit ayrsın.ben çok iianıorum sporun ve pilatesn etkisine gördüm çünkü onaylıorum
afiyet olsun cnmmmmmmm süper kahvaltınve de teşekkr ederimdarısı başınaa
cnm pilatesin çok büyük etkisi var benmde göbeğim sıkışalmaya başladı yürürken sallanmıo artık ve incelmeye başladı.
kızlar hepinize çok teşkkr ederim.ne olduysa sizin sayenzde desteğiyle oldu.pilatesimide yaptım .çizelgemi deiştreym.yine fazla yazıcam çizelgeme daha çok motive olayım die.ceza alanlara üzüldüm.neyse gereksiz yere uzamasın konu.bence topiğimize nazar değdi her gelen burası çok sıcak çok güzel bi ortam diyp duruodu ama yine öle olucak eminm .hepizni öpüorum mutfağa idiorum
Teşekkür ederim prıenecım kahvaltıma övgü içinben evden çalışıyorum şu ara e-ticaretle uğraşıyorum 1 sene öncesine kadar bir firmada eğitmen olarak çalışıyodum ama özel sektör çekişmeler,tartışmalar hiç bana göre değil inşallah kendi işimi geliştirip devam etmek istiyorum kendi internet sitemle uğraşıyorum şuan bakalım inşallah güzel satışlar olur da ben de kendi işimde devam ederim
Ben bugün ölçtüm;
bel : 77 cm (göbek deliğinden 3 parmak üstü)
göbek: 85 cm
popo: 101 cm
Önceden kaçtı unuttum. Bunları da yazsam iyi olurdu.
Ama göbeğim popoya yakındı diye hatırlıyorum.
Boy 160
başladığım kilo 69,2
şu anda 64,4
hedef 59
teşekkür ederim canım
sen devamet nesfitle kahvaltıya her defasında da beni düşün bikaç güne gelirim rüyana
Sağol tatlım inşallah:13: hepberaber tüm fazlalıklardan kurtulucaz ben de inanıyorum ve görüyoruz da zaten ehr hafta sonuçları hepsi gidecek fazlalıkların hepsi inşallah :13:
bende sağlıklı beslenmeye ilk başladığımda ölçmemiştim ama bi ara hugocukla yazışırken sormuştu ölçmüştüm 1 ay kadar yada daha fazla önceydi die hatrlıorum.
göğüs 90
bel 76
göbek (göbek deliğinin3 parmak aşağısı) 88
basen 102 iydi die hatlıorum
şimdi göğüs 90
bel 65 :)
göbek 84 :)
basen 96 :) olmuş bende az önce ölçtüm
bende sağlıklı beslenmeye ilk başladığımda ölçmemiştim ama bi ara hugocukla yazışırken sormuştu ölçmüştüm 1 ay kadar yada daha fazla önceydi die hatrlıorum.
göğüs 90
bel 76
şimdi göğüs 90
göğüs 90
bel 76
şimdi göğüs 90
evet canım çok az kaldı
ben de 57,1 çıkmama rağmen 57,5 yaptım ve dediğin gibi tartıda tok haldeyken ve giyinikken 57yi görene kadar da devam edicem, sonra korumaya alıcam kendimi :)
ayrıca pilates gerçekten faydalı, ben düzenli yapamama rağmen hissediyorum farkını
nazar konusunda da haklısın canım, inşallah yine eskisi gibi olur burası
canım inşallah herşey istediğin gibi olur :))
işlerin yolunda gider hep
tamam tamam, bundan sonra daha erken kalkmaya çalışcam
afiyet olsun canımmmmspor yapmak hem insanın kendini iyihistemesini sağlıyorhemde okadar ter döktüm üstüne ıvır zıvır şeylerle hebe etmeyeyim diyerek kendini frenlemene sebep oluyor.spora ağırlık ver,başarıcaz canımmmmmmm
canım çok teşekkür ederim
senin kalan kilocukların bi an önce gider inşallahhh :))
ayrıca 1 kilo için moralini bozmamana çok sevindim
insan eksiklerini görebiliyo hem bu şeklide
ayrıca kahvaltı da çok güzel, afiyet olsun canım
Sürekli kargolarım var diyorsun, işinle mi alakalı?
Ben de sabah 60,5 gelmiştim.
Az önce pilates sonrası tuvaletten sonra 60,4 geldim.
Kahvaltı,ara öğüne rağmen.
Bugün de dikkat edersem yarın daha güzel bir rakamla karşılaşacağımı umuyorum:
Balımm aldığın kararlardan ötürü tebrik ediyorum seni:13: inşallah kurtulacaksın tüm fazlalıklardannnn hep beraber kurtulucaz yeter ki azimli,sabırlı olalım bak nekadar kilo vermisşin ne kalmış ki biraz sabır aynen yola devam canımmm gidecek hepsi gidecek :13:
ayrıca pilates gerçekten faydalı, ben düzenli yapamama rağmen hissediyorum farkını
göğüs 90
bel 76
şimdi göğüs 90
saol cnm inş darısı başına pilates gerçekten süper bişi keşke daha önceden hiç bırakmasaydım neyse ileriye bakalım.kilo vermekle yetmio iş tabi vücudu da şekllendrmek lazım pilatesle olucak inş.kız maşallahh
belin ne kadar incelmiş, süpersin walla
diğer ölçüler de çok iyi
darısı başıma inşallah :)
ay bende daha düzenli yapmalıyım bu pilatesi
haftaya 2 haftalık izne ayrılıcam, k.validemlerde olucam, sabahları canlı canlı yapmak istiyorum evde olduğum günlerde ama dalga geçeceklerini düşünüyorum benle ama bakalım inşallah orda da devam ederim, eşim diyo annemi de başlat diye ama yapamaz zaten o kadar göbekle
Ne güzell.
Çok az kalmış 90-60-90 olmana. Pilatesle çok yakındır.
supermiş canım benim maşallah sana darısı başıma inşallah özellikle basende!!!!!
Canım benim çoooooook teşekkür ederim inşallah Allah hayırlı uğurlu kazançlar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?