60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldn cnm.dışarı gerçekten soğuk hem yağmur hem rüzgar hem soğuk...dr.un söledklerini yapcm inş tedaviyi uygulayyaım ilaçlarda ağır gelmez inş.mideni rahatsız edebilr biraz demişti.inş. olmaz öle bişi.

sen geldin ben gidiyormuyum,offffff özledim kız senineyse yarın doya doya yazışırız olurmuöpüyorum hepinizi bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,iyi akşamlar diliyorum hepinizeeeee,yarın sabah görüşürüz
güle güle tatlım kaçamaksızzzz akşamlarrrr muckkkk

bende mink bi ara yaptım 1/2 fincan beyaz leblebi , 1 kuru incir

sen geldin ben gidiyormuyum,offffff özledim kız senineyse yarın doya doya yazışırız olurmuöpüyorum hepinizi bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,iyi akşamlar diliyorum hepinizeeeee,yarın sabah görüşürüz

Yaa evet senin mesai bitmiştir yarın güzelgüzel görüşürüz inşallah canım öpücükleeer iyi akşamlarrr:13:

Tabiiki aynen katılıyorum hem de:13::13::13:

İnşallah şifa olur canım buarada seninçizelgede kaplumbağ balık kafalı gibi olmuşdedimbu garip yaratık ne meğer öyle üst süte gelmişler ver de bari sağa kaysın düzelsin

hosgeldin tatlim,burasi da cok soguk kar yagiyor hatta.
kolay gelsin,yaglarin erisin insallah

iyi aksamlar famircim..

arkadasım evlenırken 56 kıloydum su an 64 kıloyum 1 senelık evlıyım 6 aydır bu haldeyım...ne oluyorda boyle oluyoruz anlamıyorum...sanırım annelerımızın yaptıgı yemekler bazen bızı cekmıyor yemıyoduk ama sımdı secım bıze aıt ve bız ne ıstersek onu yapıyoruz sevdıgımız seylerıde yaptıgımız ıcın yıyoruz...ben bunu dusunuorum artık cunku annemın evınde ben hıc ıs yapmıyordum hareket sıfırdı ve zayıftım sımdı hem hareket var hemde kılo(((

cnm zaten önceleri ondan kilo veremioduk ya verioduk belki aslında ama yağ deil kas ve su verioduk.sonra hoooooooooooopp geri geliodu kilolar.ama şimdi sağlıklı beslenmeyi öğrenioruz burda düşünsene herşey yasak olsa diyet listelerindeki gibi patates kzıartması tatlı makrna pilav herşey yasak olsa yemycez yemycez sonra saldırcaz kiloları verdkten sonra ve yyince geri alıcaz .zaten diyetslerin çoğuda yasak olmasın hiç bişi dio geçen dinledim hatta yasak koyarsanız bi yerden sonra saldırısınız daha kötü olur dedi.yicez ama ölçülü az az kararında bırakıcaz.bırakmazsak kararında kilo veremeyeceğimizi hatrlıcaz hemennn

İnşallah şifa olur canım buarada seninçizelgede kaplumbağ balık kafalı gibi olmuşdedimbu garip yaratık ne meğer öyle üst süte gelmişler ver de bari sağa kaysın düzelsin
kaysın cnm kaysınnn en sağa kaysın inşşş.....hepimiznki...
leslie yapıcam kızlar geöürşrüz

kızlar herkese yeniden merhaba herkese sağlıklı mutlu huzurlu akşamlar diliyorum akşam hazırlığımdan önce bütün gün yediğimi , içtiğimi paylaşayım istedim.

sabah kalkınca 250 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin-pekmez
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
250 ml şekersiz çay

okuldaki öğleden önceki aralarım

ara 100 ml şekersiz çay
ara yarım paket maviyeşil light çubuk kraker
200 ml muzlu süt

öğle menüm

2.5 avuç içi kadar kıymalı pide
250 ml ayran

okulda

ara 100 ml şekersiz çay
ara 1 elma

okul çıkışı annemde

1 zeytin büyüklüğünde haşlanmış patates
3 zeytin büyüklüğünde haşlanmış hindi eti

evde

1.5 kk ıslak kek
3 fındık
3 badem

şimdi 1 portakal

afiyet olsun senlik ne denebilirki ben yemekleri yaptım am artık bacakarım agrıyohe iş bitmiyoya

afiyet olsun senlik ne denebilirki ben yemekleri yaptım am artık bacakarım agrıyohe iş bitmiyoya

teşekkür ederim bitanem
geçmiş olsun sana kolay değil evde çocukla koşuşturmak bütün gün Allah yardımcın olsun canım benim

akşam menümü yazam bende 7gibi yiyecem
1kepçe mercmek çorbası
3,4kaşıkıspanak 2kaşık yogurtla
yeşil salata

kızlar sabah bir tartıldım 68 i görünce çok sevindim 2 kg gitmiş inş yarın sabah 70 i görmem...

tebrik ederim inşallah dilediğin gibi olur herşey
sence 68 çıkmasının nedeni ne olabilir detoks filan mı yaptın ?:26:

kızlar sabah bir tartıldım 68 i görünce çok sevindim 2 kg gitmiş inş yarın sabah 70 i görmem...

şimdi 1 portakal daha yiyiyorum
akşama kıymalı pide
makarna
patatesli havuçlu karnıbahar yemeği
tavuk baget var ölçülerini sonra inşallah yazarım

Son düzenleme:
tekrar hoşgeldn ve afiyet olsun cnm

oo çok güzel tebrkler cnm Allah devamını nasip etsn inş.

kızlar bende leslie mi yaptım 3 mil.duşa gtcem kociş gelir birazdan akşam yemeğimi yazayım size:
1.5 kepçe bulgurlu sebze çorbası
3 kaşık bulgurlu pirinçli pırasa
1 kaşık z.yağlı kereviz
1 kaşık z.yağlı barbunya
3 kaşık yoğurt
bi parça turşu
ekmek yemeyi düşünmüorum çorbada ve pırasada bulgurlar var die.

birde kızlar ben sanırım hepinize göre akşamyemekten sonra çok atıştırıoum bi kaç gün size akşamdan sonraları yedklerimide bi yazayımda bi bakın bakalım.genelde meyve yağsız patlamış mısır kuruyemiş oluo zararlı bişi deil aslında ama ne bilim yazayım yinede içim rahat etsin.
herkese iyi akşamlar öptümmmmmm hepinzi yarın görüşmek üzere inşşş.

hoşbuldum canımcım
akşam menün çok renkli çok besleyici ve de dengeli dört dörtlük daha ne olsun afiyet olsun şimdiden canım .
sporunu da ne güzel yapıyorsun harikasın valla.
ben ne yersem yazıyorum açık seçik canımcım

Son düzenleme:
yemekten sonra görüşmek üzere kızlar sağlıkla ve hoşçakalın

afiet olsunnn,evet zeytin baya bir fazla kaçmış,hayırdır günlerdir zetin yemedinde çokmu canın istediki acaba

Hemen hergün yiyorum da tarhanayla zeytine bayılırım.

Neruda, özel mesaj kutuna bakar mısın? 2 mesaj attım sana.

Neyse ki uzaklaştırma cezası kısaymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…