60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok hafif olmuş ne güzel.
Vallahi benimki de bana hafif geldi 18 zeytine rağmen :))

Canım çook tatlı istedi, 2 kuru kayısı yedim az önce.

Sağol canım afiyet olsun ya zeytin minik minik gidiyo farketmeden çekirdek gibi bişey ben de mesela çekirdek yesem hiiiç farketmem 100 mü oldu 200 mü

Kayısıyı da tebrik ediyorum

Merhaba bende zayıflamak istiyorum yaaa.....
10 kilo vermem lazım 67 kiloyum ve daha 26 yaşındayımm beğendiklerimi alamıyorum giydiklerimi yakıştıramıyorum offf offfff

10 kilo vermem lazım 67 kiloyum ve daha 26 yaşındayımm beğendiklerimi alamıyorum giydiklerimi yakıştıramıyorum offf offfff

Canım benim hoşgeldin zayıflarsın yeter ki site sabret sağlıklı beslen ve spor yap olmayacak bir şey değil buraya düzenli girip yediklerini paylaşırsan bizimle menülerimizi önerilerimizi takip edersen olur yaşında küçük sayılır kolay da verirsin önemli olan karar vermek ve uygulamak:13:

geldm cnm.dr.çok güzel ilgilendi muayne etti ilgilendi sorular sordu adet düzensizliği tüylenme fln varmı dedi yok dedim varsa hormon bozukluğu olabilr dicektm dedi.ağızdan alınan bi antibiyotik +krem+ şampuan verdi.ekstra kozmetik ürünler yazdı.sağlıklı beslenmeden fln bahsetti(içimden pfffff ben biliorum zaten dr.cuğum dedim)bişi öğrend,m ama süt ve süt ürünlerinin aşırı tüketimi svlce yaparmış.sabah öğle akşam ye ama aralarda yeme dedi.3 aylık tedavi verdi ayda bir kontrole gtcem düzelrse devam düzelmezse hormonlarıma bakıcak.herşey etkilio cnm stress hava şartları vs.belkide snnde yağların gidio ya kalanlarda yüzünden fışkrııodur
Öğle yemeğim

5yk bamya yemeği (şükür bitti)

1 kase yoğurt

2 yk nohutlu bulgur pilavı

1 tane yeşil köy biberi

şimdiyedigim öglem yemegim şöyle
light yogurt
4kaşık nesfit
yarım portakal
tarçın hepisini akrıştırıdm yedim
afiyet olsun kızlar pek güzel pek...
hoşgeldn cnm buraya sıkı sarıl yediğini içtiğini bizmle paylaş ve gerçekten inan .gerisi gelir inş.kolay gelsn

selam...herkese,saglikli mutlu,huzurlu ve kilolarin gittigi bir hafta diliyorum arkasaslar:)))

sabah kalkinca 700 ml su,1 tk zeytinyagi
kahvalti:
1 meyveli yogurt(150 gr)
icine 2 yk müsli
1/4 ceviz
1/2 kk kasar(attim agzima öylesine,dayanamadim ((

ara:1 portakal,1 kuru kayisi,1/4 ceviz
sütlü-sekersiz filtre kahve(iste oldugum sürece ictim),
1 lt su
ögle:
3 yk sebze yemegi
2 köfte kadar et
2 dilim ekmek(sabah yemeyince midir nedir 1 dilim yetmedi arkadaslar (
4 yk yagsiz-tuzsuz salata

isten gelince 1 saat lesli yaptim.Böyle...
simdi gecmise bakayim biraz.

kalonche..umarim buda alay konusu olmaz ama benim yüzümde svilceler cikti son günlerde...dedigin gibi sütten yogurttanmi oldu aceba..

menün çok güzelmiş canımcım,harika gidiyorsun

Ayyyy inşaallah yarından itibaren yediklerimi yaptıklarımı yazıcam inş. zayıflarım hepinizi öptüm

afiet olsunnn,evet zeytin baya bir fazla kaçmış,hayırdır günlerdir zetin yemedinde çokmu canın istediki acaba

afiyet olsun cnm

kalonche..umarim buda alay konusu olmaz ama benim yüzümde svilceler cikti son günlerde...dedigin gibi sütten yogurttanmi oldu aceba..
cnm valla kızartma çerez kuru yemiş cips fln yapar derler ya hep onları biliodum ama süt yoğurdu bende ilk defa duydum. ama aşırı tüketilmesi halnde oluomuş.olablr belki çok tüketiomuydun sen?stres ten fln da olabrl cnm benm yüzümde bişi yoktu ya sınav stresi mahvetti beni.sonra evlendim şehr değişkliği fln derken ondan oldu benmki biliorum.neyse umarım sennde geçer cnm temz tut jel le yıka temzleme sütyle temzle hergün bakalım inş geçer

arkadaşlar artık alınganlıklar,laf çarpmalar birsin yahu,offffffffffffff iyice sıktı yani

stressdende olabilir..evde stressden bol nevar..ama yogurt peynir sütde cok tüketiyorum..ögrendigim iyi oldu ...öpüyorum canim..

kızlar merhaba, ahhh ben kafamı nerelerde vuraaaam nerelere çarpam..
bayadır girmiyodum kk ya iş yoğunluğundan dolayı, yurt dışındaydım.. şimdi geldim tr ye, ve haliyle aldığım kiloları vermek için burdan sizlerden zamanın aldığım güçle ve gazla kilo vermeyi hedefledim..
Fakat ne yazık ki önceden 50-59 kilo arasındakilerin grubundaki faaliyetlerimi artık 60-69 kilo arasındakiler grubunda devam ettireceğimmmm
offf şiştim balon gibi çevremdeki herkesler de farkında... hamile misin diyenler, maşallah diyenler.. herkes görüyor tabi ama kafaya koydum zayıflayacağım. nolur gazlayın beni biraz.. detoks mu yapsam 2 günlük olanlardan..
Bugün yediklerim,
sabah 1 gevrek, 1 dilim kaşar peyniri
öğlen kuru fasulye az pilav
arada 1 tanecik cik cik kurabiye
akşam sadece çorba içeyim diyorum çok kaçırdım ilk günden çünkü

şimdiyedigim öglem yemegim şöyle
light yogurt
4kaşık nesfit
yarım portakal
tarçın hepisini akrıştırıdm yedim

çok az canımcım yahu,doydun mu şimdi sen bunula,akşam yemeği olarak yenebilir nesfit ama öğle için çok az değil mi,benim fikrim tabi,doyduysan problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…