60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok az canımcım yahu,doydun mu şimdi sen bunula,akşam yemeği olarak yenebilir nesfit ama öğle için çok az değil mi,benim fikrim tabi,doyduysan problem yok

sagolcanım alıştım ben böyle yemege 10geçerken yedigimden kahvaltıyı eegeç yiyiruz akşamada çokarasıolmuyo ozman gece nesfityersem daha çok açkırım ben aslında gecler uzun canım benimkzımda 2den aşaya yatmıyo akşam yiyorum

buarada 70lik lesliyiy yaptım
şimdi yeşil çayımı içiyorum

katıl bize canımmm,birbirimize yardımcı olalım

arkadaslar bir mecalim var,yardimci olur musunuz??????

aksam yemeginde lahana dolmasi var ama ben kac tane yemem gerektigini bilemiyorum.Bana yardimci olur musunuz?yaninda yogurt ve salatyla kac adet yiyebilirim acaba?Dolmalarin cogu orta parmagimin uzunlugunda,kocaman kocaman gegiller yani...

offfcanımı çektirdin
akşam pirinçli yiyecek hiç yemesen iyi tabi ama lahana dolmasını da yemezsen toplum seni dışlar..
bence sen yoğurdu ve salatayı doldur tabağında öncelikle onları ye, yavaş yavaş ye doydukça lahanalardan da canın çekmeyebilir..

cnm hoşgeldin yediğin içtiğin yaptığın sporu yaz bizden kopma gün günne takip et gerisi gelir.
yed,klerine gelnce sana göre çok kaçırmışsın ama bence çok çok çok yeters,iz cnm et yemeği sebze yemeği çorba slata yoğurt olmalı meyve olmalı.bende önceleri yemeyince kilşo verilir sanırdım ama deilmiş.biz burda özellke bn gerçekten burda sağlıklı beslenmeyi öğrenioruz. sende bizm menülerimzden örnek alablrsn cnm.aramzıda diyetsyene gidenler var hatta birde diyetsyenimiz var ama okulu nedeyle pek giremiro.kolay gelsn cnm

cnm yaprak sarma lahana sarmanın 4 tanesi 1 dilim ekmek edio.ona göre hesapla ye cnm.afiyet olsun.

ya cok özür dilerim,aksam yemegine bana gel dicem ama ben tr de bile yasamiyorum (

pirincli yapmadim,bulgurla yaparim ben hep.Ekmek yemicem zaten,ben ce birkac tane yiyebilirim ama kac tane?

ok kalanchoecim 4 tane yerim yeter o zaman,sagol canim

yaprak sarmasının 4 adeti 1 dlm ekmek ediyor canım ona göre hesaplayabilirsin,ondanda 3 adeti 1 dlm eder canım sanırım

Anladım canım bak ben de bilmiyodum toplamda 1 bardak süt 1 bardak yoğurt yiyorum yani ve yağsızından yiyorum içiyorum çok değil bence ama önceden bukadar yemiyodum ben sanırım vücut ondan teki veriyodur ama kalsiyum iyi geldi yine de tırnaklarım çok güzel uzuyo ve sert sert yani demek ihtiyacım da varmış,aertık doktorun dediklerini yaparsın inşallah şifa olur canım benim

Canım afiyet olsun bence de sarma 3-4 tane yiyebilirsin hem de bulgurluymuş daha ne

Kızlaaaaaar ben geldim napıyosunuz bakkiiiim

Ben dışarıdaki işlerimi halettim kargolar manav v.s çokk soğukmuş çokk dondum valla çok uzaklara gidemedim

Şimdi bi ara yapıcam sonra da 1 saat falan yürüycem inşallah koşu bandında

hoşgeldin canım sgok tabi akr geliyo bende10,15kaar eblebi aldım suyumla

sen geldin ben gidiyormuyum,offffff özledim kız senineyse yarın doya doya yazışırız olurmuöpüyorum hepinizi bayanlarrrrrrrrrrrrrrrr,iyi akşamlar diliyorum hepinizeeeee,yarın sabah görüşürüz

1 portakal yiyorum tarçınlı sonra da spooooooooooooooor

sagolun yardimlariniz icin arkadaslar,böylelikle sayenizde birseyi daha nekadar tüketmem gerektigini ögrenmis oldum.Hicbirseye yasak yok burada sadece ölcülü yemek var,yasasinnnnnnnnnnnnnn.
Birseyin adi yasak olunca ben nedense onu daha cok yemek istiyorum,hic aklimdan cikmiyor,deli oluyorum adeta.Ama en zararli seyden bile catalin ucuyla tadina bakabilecegimi bilmek beni öyle rahatlatiyorki,böyle düsününce veremeyecegim hicbir kilo yok gibi geliyor.Bilmem bana katilir,onaylar misiniz?

ikindi aram:16.30 1 elma(dilimlenip,üzerine tarcin serpilmis),1/2 cay bardagi light-tarcinli süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…