60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar genelde 2- 3 gibi uyuyorum e böyle olunca da 10 da kalkıyorum. sizce güne geç başlamam kilo vermemi geciktirir mi?
birde şu çikolataya nasıl karşı koyacağımı anlatın bana. uff dayanamıyorum ona.

sagol canım sanada afiyet olsun

Kahvaltı sonrası;
1 mandalina yedim

Pilates yaptım

Ara;
1/2 simit
5 zeytin
1 kuru incir
1 bardak çay

Öğle;
5 yk kabak yemeği
3yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
2 kuru kayısı

Afiyet olsun tatlım çokk güzelmiş menün ya ben perşembe antebe gidicem 4 günlüğüne inşallah geleyim de pazartesiden sonra görüşelim artık inşallah

kızlar genelde 2- 3 gibi uyuyorum e böyle olunca da 10 da kalkıyorum. sizce güne geç başlamam kilo vermemi geciktirir mi?

Canım valla ben de öyle ama çokşükür veriyorum inşallah da böyle devam eder güzel güzel gider hepsi,yani yaşam tarzım bu 1-2 gibi yatıyorum 9.30 gibikahvaltı yapıyorum genelde, ona göre ayarlıyorum menülerimi,aralarımı tam yapıyorum yani önemli olan az ve sık yiyerek metabolizmayı hızlı tutumak tabii spor daçok etkili bunda yani tabii erken yatıp erken kalkmak sağlıklı bir vücut için önemli, ama benim de düzenibu 1 gibi yatıyorum bazen 2 ve 9 gibi kalkıp 9.30-10 gibi kahvaltı yapıyorum ama vermekle ilgili bir sorun yaşamıyorum çokşükür

Kahvaltı sonrası;
1 mandalina yedim

Pilates yaptım

Ara;
1/2 simit
5 zeytin
1 kuru incir
1 bardak çay

Öğle;
5 yk kabak yemeği
3yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
2 kuru kayısı

Afiyet olsun çokgüzel bence

Kızlar ben de öğle yemeğimi yazayım

3yk nohutlu bulgur pilavı

3yk yoğurt

1 minik kutu lıght ton balığı

bol soğanlı yeşil salata

ayrı ayrı yazdım ama ben bunların hepsini karıştırdım ve kocaman bir kase salata olarak yedimçok da nefis oldu ekstra yağ-tuz koymadım,yoğurt,balık, pilav tuzunu verdi zaten

afiyet olsun cnm sabah güzel ama 1 kase yayla çorbası öğle yemeğinmi eğer öyleyse çok az cnm.:26:böyle kilo veremezsin .ancak kas ve su kaybın olur ve kısa süre de de geri alırsın.bende senn gibi yemeyerek kilo verilir sanıodum ama deilmiş öğrendim sende burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsn cnm.öğle akşam salata yoğurt olmalı et yemeği sebze yemeği bakliyat tavuk balık olmalı cnm meyvenide eksk etme.yoksa güçsüz kalırsın kansızlık olur vs. sağlık sorunları ile karşılaşırsın mazalaaaahh.

ayy gelirim gelmem mi.5 şubatta gelicem inş. uğrayayım sanada

cnm bende 12-12.30 - 01.00 gibi uyuorum sabah ta eşimi geçrdkten sonra tekrar uyuorum 1 saat daha bende 9.15 - 9.30 gibi( bazen 10.00 u buluyo)uyanıorum.erken kalkmak metabolizmayı çalşıtrıır ama erken kalkamıosak ta bu kilo veremeyeceğimiz anlamına gelmez bak ben verdim meselabirde ben çikolata canavrıydım cnm yemeyeceğim kilo vereceğim die aklına yaz.başta zor gelir ama lışırsın canın tatlı sitediğinde sütlü tarçınlı türk kahvesi iç şekersiz. tarçın tatlı iştahını acaip bastırıo.burdaki herkes denedi tecrübe etti be onaylıo.meyveleri tabağa doğrayıp içine ceviz tarçın bazende 2 kaşık yoğurt koyup yersende tatlı iştahını kapatr.çok canın çekrse hafta da bi gün 1 kk kadar bitter çikolata yada normalde olur bitter olursa daha iyi ye.ama arkasını getrmeyeceksen.ağzıma bılaşırsa yerm diosan şimdilk hiç yeme.:26:zaten kilo verdiğini gördükçe yemyceksn merak etme.benm aklıma tatlıyı geri çevirebileceğim.tatlısız çikolatasız bir gün geçirebilceğim hayattaa gelmezdi ama çok şükür Allahıma oldu.sen de inanıosan eğer olur

Kahvaltı sonrası;
1 mandalina yedim

Pilates yaptım

Ara;
1/2 simit
5 zeytin
1 kuru incir
1 bardak çay

Öğle;
5 yk kabak yemeği
3yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
2 kuru kayısı
afiyet olsun cnm çok güzel olmuş menün

teşekkürler farmasi
boy: 1,65
kilo: 64
hedefim 59
fazla değil 5 kilo ama biraz göbek var doğumdan sonra bir türlü kurtulamadığım şu gıcık göbeğim...

anladım canım çikolatayı bir disiplin altına aldın mı göbek de kalmaz bak spora da başlamışsın
tatlı krizlerini daha çok yaş ve kuru meyvelerle giderebilirsin.
ben ve çoğu arkadaşım tatlı da yiyiyoruz ama 1 tk 2 tk ölçüsünde 5- 10 gr umarım anlatabilmişimdir

afiyet olsun çok güzel

kalkabilme şansın varsa erken kalkmaya bak canım yoksa da bu kilo vermiyeceğin anlamına gelmiyor tabiki.
bende olan yılların alışkanlığı yaş 34 ama ben kendimi bildim bileli erken kalkarım tatillerde bile saat 07 30 a kadar uyuduğumu bilmem.bu yapı meselesi canım ben gün ışığında fazla vakit geçirmeyi sevenlerdenim. öğle uykusu da bilmem.
ama erken kalkmanın metabolizmayı harekete geçirdiği doğru ama . tek faktör değil elbette.

afiyet olsun canım hepsi çok güzel olmuş

Kahvaltı sonrası;
1 mandalina yedim

Pilates yaptım

Ara;
1/2 simit
5 zeytin
1 kuru incir
1 bardak çay

Öğle;
5 yk kabak yemeği
3yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
2 kuru kayısı

afiyet olsun canım gayet ölçülü ve de dengeli olmuş

canım afiyet olsun
ben de ton balığı koyduğum zaman yağ eklemiyorum salataya

canım gel tabi beklerim :)))))
umreye gidiyosunuz o zaman
onun için mi geleceksin?

ayrıca çok da güzel anlatmışsın her şeyi :)))

nihayet elmamı yiyorum :)))))
acıkmışım yaf

1.5 portakal
1/2 kahve fincanı beyaz leblebi yiyiyorum

inş. cnm görüşelim valla.çok iyi olur bakıyım sen nasıl güzel olmuşsun kilo vernce dünya gözüyle bi görüyüm

afiyet olsun cnm çok güzel olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…