Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramı yapıyorum
1yeşil elma
afiyet olsun canım
boy kilo hedef kilo nedir ?
sağol canım benimmm
canım ben senin memlekete yakınım, aksaraydayım ben :)
sen konyaya gelince geleyim bari ya da sen bana gelirsin :))
afiyet olsun hülyacım
ben de birazdan yicem önce bi yeşil çayımı içeyim :))
afiyet olsun
bebiş nasıl oldu bu arada canım
afiyet olsun canım
boy kilo hedef kilo nedir ?
Kahvaltı sonrası;
1 mandalina yedim
Pilates yaptım
Ara;
1/2 simit
5 zeytin
1 kuru incir
1 bardak çay
Öğle;
5 yk kabak yemeği
3yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
2 kuru kayısı
cnm umutsuz olma nie öle düşünüosan tamamen gider belki gitmezsede kocaman bi göbek yerine küçücük bi göbek olur dimi kar kar.10 cm incelse kar dimi.sen çabala gerisini düşünme şimdden böle düşürsen olmaz zaten.ölçtünmü göbeğini öleçblcek bi yerdeysen ölç bi bakalım göbek deliğinin 2 -3parmak aşağısı ve2-3 parmak yukarısını ölç bakalım.bide nerde toplanmış yağlar üst mü altmı göbek deliği etrafı mı?
eminim canım ölesindirrrr...maşllaaaahhh çalışkan öğrencim benm.sen ne okuodun bu arada ?
cnm onu bende duydum ama çiş rengi alınan sıvı miktarylada ilgili bence .direk onunla alakası olduğunu sanmıorum.
öğle yemeğim kızlar
1 kepçe yoğurtlu bulgurlu sebze çorbası
1/2 kaşık z.yağlı kerevz ( kazanla yapmışım mübarek bi 2 hafta gider heralde)
4-5 yemek kaşığı kadar fırında yağsız levrek
bol yeşillik
1 dilim ekmek.
çorbada da bulgur olunca çok doydum sanki.canım çay istedi.kendime çay yaptım hazmettrsin bari biraz:26:
kızlar genelde 2- 3 gibi uyuyorum e böyle olunca da 10 da kalkıyorum. sizce güne geç başlamam kilo vermemi geciktirir mi?
birde şu çikolataya nasıl karşı koyacağımı anlatın bana. uff dayanamıyorum ona.
Kahvaltı sonrası;
1 mandalina yedim
Pilates yaptım
Ara;
1/2 simit
5 zeytin
1 kuru incir
1 bardak çay
Öğle;
5 yk kabak yemeği
3yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
2 kuru kayısı
afiyet olsun cnm sabah güzel ama 1 kase yayla çorbası öğle yemeğinmi eğer öyleyse çok az cnm.:26:böyle kilo veremezsin .ancak kas ve su kaybın olur ve kısa süre de de geri alırsın.bende senn gibi yemeyerek kilo verilir sanıodum ama deilmiş öğrendim sende burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsn cnm.öğle akşam salata yoğurt olmalı et yemeği sebze yemeği bakliyat tavuk balık olmalı cnm meyvenide eksk etme.yoksa güçsüz kalırsın kansızlık olur vs. sağlık sorunları ile karşılaşırsın mazalaaaahh.kahvaltım;
1,5 dilim tam buğday ekm.
2 bardak çay( az şekerli)
3 ad. yeşil zeytin
peynir
2 ad. ceviz ve badem
kahvaltıdan önce 500ml su
şimdiye kadar 1 lt daha su içtim.
az önce de 1 kase yayla çorbası...
ayy gelirim gelmem mi.5 şubatta gelicem inş. uğrayayım sanadasağol canım benimmm
canım ben senin memlekete yakınım, aksaraydayım ben :)
sen konyaya gelince geleyim bari ya da sen bana gelirsin :))
afiyet olsun hülyacım
ben de birazdan yicem önce bi yeşil çayımı içeyim :))
cnm bende 12-12.30 - 01.00 gibi uyuorum sabah ta eşimi geçrdkten sonra tekrar uyuorum 1 saat daha bende 9.15 - 9.30 gibi( bazen 10.00 u buluyo)uyanıorum.erken kalkmak metabolizmayı çalşıtrıır ama erken kalkamıosak ta bu kilo veremeyeceğimiz anlamına gelmez bak ben verdim meselakızlar genelde 2- 3 gibi uyuyorum e böyle olunca da 10 da kalkıyorum. sizce güne geç başlamam kilo vermemi geciktirir mi?
afiyet olsun cnm çok güzel olmuş menünKahvaltı sonrası;
1 mandalina yedim
Pilates yaptım
Ara;
1/2 simit
5 zeytin
1 kuru incir
1 bardak çay
Öğle;
5 yk kabak yemeği
3yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
2 kuru kayısı
teşekkürler farmasi
boy: 1,65
kilo: 64
hedefim 59
fazla değil 5 kilo ama biraz göbek var doğumdan sonra bir türlü kurtulamadığım şu gıcık göbeğim...
Kızlar ben de öğle yemeğimi yazayım
3yk nohutlu bulgur pilavı
3yk yoğurt
1 minik kutu lıght ton balığı
bol soğanlı yeşil salata
ayrı ayrı yazdım ama ben bunların hepsini karıştırdım ve kocaman bir kase salata olarak yedimçok da nefis oldu ekstra yağ-tuz koymadım,yoğurt,balık, pilav tuzunu verdi zaten
kızlar genelde 2- 3 gibi uyuyorum e böyle olunca da 10 da kalkıyorum. sizce güne geç başlamam kilo vermemi geciktirir mi?
3yk yoğurt
bol soğanlı yeşil salata
ayrı ayrı yazdım ama ben bunların hepsini karıştırdım ve kocaman bir kase salata olarak yedimçok da nefis oldu ekstra yağ-tuz koymadım,yoğurt,balık, pilav tuzunu verdi zaten
Kahvaltı sonrası;
1 mandalina yedim
Pilates yaptım
Ara;
1/2 simit
5 zeytin
1 kuru incir
1 bardak çay
Öğle;
5 yk kabak yemeği
3yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
2 kuru kayısı
3yk yoğurt
bol soğanlı yeşil salata
afiyet olsun cnm sabah güzel ama 1 kase yayla çorbası öğle yemeğinmi eğer öyleyse çok az cnm.:26:böyle kilo veremezsin .ancak kas ve su kaybın olur ve kısa süre de de geri alırsın.bende senn gibi yemeyerek kilo verilir sanıodum ama deilmiş öğrendim sende burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsn cnm.öğle akşam salata yoğurt olmalı et yemeği sebze yemeği bakliyat tavuk balık olmalı cnm meyvenide eksk etme.yoksa güçsüz kalırsın kansızlık olur vs. sağlık sorunları ile karşılaşırsın mazalaaaahh.
ayy gelirim gelmem mi.5 şubatta gelicem inş. uğrayayım sanada
cnm bende 12-12.30 - 01.00 gibi uyuorum sabah ta eşimi geçrdkten sonra tekrar uyuorum 1 saat daha bende 9.15 - 9.30 gibi( bazen 10.00 u buluyo)uyanıorum.erken kalkmak metabolizmayı çalşıtrıır ama erken kalkamıosak ta bu kilo veremeyeceğimiz anlamına gelmez bak ben verdim meselabirde ben çikolata canavrıydım cnm yemeyeceğim kilo vereceğim die aklına yaz.başta zor gelir ama lışırsın canın tatlı sitediğinde sütlü tarçınlı türk kahvesi iç şekersiz. tarçın tatlı iştahını acaip bastırıo.
burdaki herkes denedi tecrübe etti be onaylıo.meyveleri tabağa doğrayıp içine ceviz tarçın bazende 2 kaşık yoğurt koyup yersende tatlı iştahını kapatr.çok canın çekrse hafta da bi gün 1 kk kadar bitter çikolata yada normalde olur bitter olursa daha iyi ye.ama arkasını getrmeyeceksen.ağzıma bılaşırsa yerm diosan şimdilk hiç yeme.:26:zaten kilo verdiğini gördükçe yemyceksn merak etme.benm aklıma tatlıyı geri çevirebileceğim.tatlısız çikolatasız bir gün geçirebilceğim hayattaa gelmezdi ama çok şükür Allahıma oldu.sen de inanıosan eğer olur
afiyet olsun cnm çok güzel olmuş menün![]()
inş. cnm görüşelim valla.çok iyi olur bakıyım sen nasıl güzel olmuşsun kilo vernce dünya gözüyle bi görüyümAfiyet olsun tatlım çokk güzelmiş menün ya ben perşembe antebe gidicem 4 günlüğüne inşallah geleyim de pazartesiden sonra görüşelim artık inşallah
Canım valla ben de öyleama çokşükür veriyorum inşallah da böyle devam eder güzel güzel gider hepsi,yani yaşam tarzım bu 1-2 gibi yatıyorum 9.30 gibikahvaltı yapıyorum genelde, ona göre ayarlıyorum menülerimi,aralarımı tam yapıyorum yani önemli olan az ve sık yiyerek metabolizmayı hızlı tutumak tabii spor daçok etkili bunda
yani tabii erken yatıp erken kalkmak sağlıklı bir vücut için önemli, ama benim de düzenibu
1 gibi yatıyorum bazen 2 ve 9 gibi kalkıp 9.30-10 gibi kahvaltı yapıyorum ama vermekle ilgili bir sorun yaşamıyorum çokşükür
Afiyet olsun çokgüzel bence![]()
afiyet olsun cnm çok güzel olmuşşşKızlar ben de öğle yemeğimi yazayım
3yk yoğurt
bol soğanlı yeşil salata