yeniden merhaba canlar
öğlen menüm
sıcacık tarhana çorbası istedi canım bu karlı güzel havadaçocuklarla beraber yedik
2 kepçe nohutlu et suyu ile yapılmış tarhana çorbası
1 dilim kıtır ekmek ( fırında kurutulmuş beyaz ekmek , çorbalara koymak için alıyorum fırından )
2- 3 yemek kaşığı pekmez
3 kk kadar beyaz ekmek ( pekmeze bandım yedim)
cnm bende pazrtesi çarşamba ve cuma günü akşama doğru 45 dk.leslie yapıorum.gün aşırı yapmak vücut açısından daha faydalıymış en 45 en fazla 1 saat olmalı.hafta içi her sabah ebru şallı ile pilates yapıorum 10.30 da başlıo 35-40 dk.sürüo. oda normal sıcaklığında cnm kalorifer yanıo işte öle oda yanipilates çok terletmez ama leslie hamamdan çıkmış gibi yapar adamı zaten.
oooohhhhh kujum kjummmmmm kujuuuuuuuuuuuummmm ...yoksa yoksa aman Tanrım yoksa biz kardeşmiyimz.yıllar önce kaybolna ikiz kardeşim senmisin yoksa ouuuuwwwhhhh...bende orta son ısnıftaydım sanırım bıraktığımda.
cnm yoğurt deilde çorbasıni içicem artık zehrlenrsem size söledim kurtarrsınız beni..töbe töbeeeee
olur olur bişi olmaz benm hafta sonlarıda malum genelde 2 öğün oluo aralar olmuo akşamdan sonra atıştrma bol oluo ama böle napıyım
afiyet olsun cnm
cnm yazdım sana yukarda araya kaynamasın
ialhiiiiiii famiirrrrr..sen memurdun de mi dur ben seni bi şikayet ediyim.hangi şehrdeydin sen bakıyım?gizli gizli hem bizimle yazış sonra cecli şarkısı dinle oohhh dinle cnm dinle katıl konsere kop coşşşş..
bende yemeğimi yiyim gariiii..yazarım size ölçülerimi.
Allahım yaaaaaaa ben onun ilk şarkısını çok severim ezberle sonra sınav yapalım gitmeden aman duyar muyar adam ayıp olmasın
Yaa tabi aman kayıp olmasın 1 dilim 5yk
Napalım idare edicez okadar artık azcık ucundan
yeniden merhaba canlar
öğlen menüm
sıcacık tarhana çorbası istedi canım bu karlı güzel havadaçocuklarla beraber yedik
2 kepçe nohutlu et suyu ile yapılmış tarhana çorbası
1 dilim kıtır ekmek ( fırında kurutulmuş beyaz ekmek , çorbalara koymak için alıyorum fırından )
2- 3 yemek kaşığı pekmez
3 kk kadar beyaz ekmek ( pekmeze bandım yedim)
canım afiyet olsun
suyu tek seferde mi içiyosun
ben sık sık ve az az içiyorum ve böylece günde rahat 3 lt su içiyorum
zaten tek seferde yarım lt su mideni genişletir, ama diğer türlü bi zararı olmaz sana
walla ben kullandıydım ondan bi halta yaramadı
hiiiiiiç tavsiye etmem o yüzden en güzeli herşeyden yeteri kadar yiyerek ve spor yaparak sağlıklı bi şekilde kilo vermek
teşekkürler canımcım yorumun için aynada giysi olmadan vücut hatlarım eskiye oranla o kadar çok değişti ki bu ben miyim diyorum keşke yüz yüze görüşebilsek sizlerle ama nafile .cnm şöle yapabilrsn yemek masası ayrı vede bi sehpa üzerine bi kaç çeşit pasta ve doğum güü pastasınıda orda kesersiniz mesela.evet oktay ustanın tarflerine bakabilrsin bi pilav fırında sebzeli tavuk baget önüne öorba slata yanına bi börek mesela.kolay gelsn cnm
ayyyyyyyy dem demeeeeee tereyağında yüzecek yumrtalar bayılırım ama yemem artık selülitlerim bu kadar gtmişken gtsin gelmesinnn kışşşkışşş
cnm çok güzel bence afiyet olsun sen de benm kafadansın herşeyi yiyerek devam bırakınca saldırmamk kiloları geri almamk için.
afiyet olsun tatlım
cnm bencede becel formum olsada o bir margarin bence de kulnnma
cnm valla bende dicem madem darılmam diosun.boyun kısa olduğu için sanırım mesela ben senden 4 kilo kadar daha fazlayım ama senden daha zayıf görünüorum:26::26:sana kilolusun demiorum gayet güzelsn ama düşüncemi sölüorum.kilona göre fazla gösteriosun gib geldi bana.ama foto makinesi açısı ışık vs.de deiştrr tabi.
cnm işte öle olmamlıymış. bütün yağlardan kullnılmalıymış mesela ben yemek yaparken biraz z.yağı biraz mısır özü koyuorum 1 tk kadar tereyağı.geçen tv de diyetsyen anlattı mesela dedi bir şişe mısır özü yağı aldınız o bitince ayçiçek yağı alın o bitince kanola yağı alın vs. böle dönüşümlü kullnılmalıymış cnm.
bende yemeklere asla margarin koymam.sadece misafrlere yaptığım pastalara o kadar
afiyet olsun canım ve de iyi eğlenceleryemeğimi yedim geldimmm
şuana kaadr yedikelrim
sabah
5 çk kellogs
yarım kase süt:26:neruda görmesin
ara
1 mandalina
öğle
2 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
3 adet sivri biber
yoğurdumu öğle yicem 1 dlm ekmek ile,akşam sporum yok iş çıkışı konsere gidicem mustafa cecelinin,akşam kaçta gelirim bilmiyorum akşama ne yicem şimdi ozaman ben :44:
afiyet olsun canım amayeniyim ama yorumlar mısınız kızlar?
1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak etli hamur yöreye ait
5 6 kaşık yoğurt
1 tanecil kemalpaşa tatlısı :) ekmek yok
afiyet olsun yediklerin çok normalKahvaltıdan sonra
2 kupa çay içtim tek şekerli ( inşallah öğlenden sonra şekersiz içicem)
bi pet şişe su içtim (500 ml)
Öğlende yemekte
4 adet ceviz büyüklüğünde köfte yedim
bir tabak bul turplu bol sirkeli salata
1 dilim ekmek
bir pet şişede su içtim (500 ml) Nasıl fazlamı ???
Bide bu seda sayanın Elmakromundan alıcam ne dersiniz???
abur cubur giderse göbek de gider inan banaKızlar kilomdan net emin değilim 56 da olabilir 54 te tartılsam iyi olck :) çayı şekerli içiyordum tek şekere indim o bile fark etti :) eylülde düğünüm varda şekilli vücudum olsun istiyorum göbek derdim var o gitse yeter canlar :) birde abur cubur maalesefki tüketiyorummmmm
afiyet olsun canım
sağolasın canımpeki peki
afiyet olsun canım
akşam ben de yapicim kendime
bide karnıbahar yapıcam inşallah kıymalı
dün minik bi tane aldım da kociş de olmayınca bana yeter dedim
benim düğün eylülde gitmez mi bu göbek dersiniz
Canım bi dikişte içimiyorum koyuyorum masama bir şişe suyu ara ara içiyorum. Karar verdim öğlenden önce ve öğlenden sonra ikişer şişe içicem bi şişede eve gidince içirim yeter herhalde.
bu elmakromuda kendim için değil eşim için düşünüyoduk kendisi 100 kilodur dabende karşıyım aslında biraz boğazının tut dedim neyse bide size sorayım dedim
ya bide geçen televizyonda bişi duydum tuvalete gittiğinizde kilo alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz diyodu adamın bir merakla bekledim dediki çişinizi yaptığınızda çişinizin rengi su rengine yazkınsa o gün kilo almamışsınızdır dedi benim bu gün su rengine yakındıhı ne dersiniz doğruluk payı varmıdır
Canım bi dikişte içimiyorum koyuyorum masama bir şişe suyu ara ara içiyorum. Karar verdim öğlenden önce ve öğlenden sonra ikişer şişe içicem bi şişede eve gidince içirim yeter herhalde.
bu elmakromuda kendim için değil eşim için düşünüyoduk kendisi 100 kilodur dabende karşıyım aslında biraz boğazının tut dedim neyse bide size sorayım dedim
ya bide geçen televizyonda bişi duydum tuvalete gittiğinizde kilo alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz diyodu adamın bir merakla bekledim dediki çişinizi yaptığınızda çişinizin rengi su rengine yazkınsa o gün kilo almamışsınızdır dedi benim bu gün su rengine yakındıhı ne dersiniz doğruluk payı varmıdır
canım o konuda bildiğimde şöyle idrar renginiz ne kadar açıksa yani dediğin gibi su rengiine yakınsa yeterli su içiyorsun anlamına gelir, eğer idrar rengi koyu ise yeterli su almıyorsun demektir .
cnm umutsuz olma nie öle düşünüosan tamamen gider belki gitmezsede kocaman bi göbek yerine küçücük bi göbek olur dimi kar kar.10 cm incelse kar dimi.sen çabala gerisini düşünme şimdden böle düşürsen olmaz zaten.ölçtünmü göbeğini öleçblcek bi yerdeysen ölç bi bakalım göbek deliğinin 2 -3parmak aşağısı ve2-3 parmak yukarısını ölç bakalım.bide nerde toplanmış yağlar üst mü altmı göbek deliği etrafı mı?benim düğün eylülde gitmez mi bu göbek dersiniz
eminim canım ölesindirrrr...ben en masum ve en çok çalışan memurlardanım vallasınavlarım varken bir taraftan da ders çalışıyordum düşünün yani
cnm onu bende duydum ama çiş rengi alınan sıvı miktarylada ilgili bence .direk onunla alakası olduğunu sanmıorum.Canım bi dikişte içimiyorum koyuyorum masama bir şişe suyu ara ara içiyorum. Karar verdim öğlenden önce ve öğlenden sonra ikişer şişe içicem bi şişede eve gidince içirim yeter herhalde.
cnm umutsuz olma nie öle düşünüosan tamamen gider belki gitmezsede kocaman bi göbek yerine küçücük bi göbek olur dimi kar kar.10 cm incelse kar dimi.sen çabala gerisini düşünme şimdden böle düşürsen olmaz zaten.ölçtünmü göbeğini öleçblcek bi yerdeysen ölç bi bakalım göbek deliğinin 2 -3parmak aşağısı ve2-3 parmak yukarısını ölç bakalım.bide nerde toplanmış yağlar üst mü altmı göbek deliği etrafı mı?
eminim canım ölesindirrrr...maşllaaaahhh çalışkan öğrencim benm.sen ne okuodun bu arada ?
cnm onu bende duydum ama çiş rengi alınan sıvı miktarylada ilgili bence .direk onunla alakası olduğunu sanmıorum.
öğle yemeğim kızlar
1 kepçe yoğurtlu bulgurlu sebze çorbası
1/2 kaşık z.yağlı kerevz ( kazanla yapmışım mübarek bi 2 hafta gider heralde)
4-5 yemek kaşığı kadar fırında yağsız levrek
bol yeşillik
1 dilim ekmek.
çorbada da bulgur olunca çok doydum sanki.canım çay istedi.kendime çay yaptım hazmettrsin bari biraz:26:
cnm umutsuz olma nie öle düşünüosan tamamen gider belki gitmezsede kocaman bi göbek yerine küçücük bi göbek olur dimi kar kar.10 cm incelse kar dimi.sen çabala gerisini düşünme şimdden böle düşürsen olmaz zaten.ölçtünmü göbeğini öleçblcek bi yerdeysen ölç bi bakalım göbek deliğinin 2 -3parmak aşağısı ve2-3 parmak yukarısını ölç bakalım.bide nerde toplanmış yağlar üst mü altmı göbek deliği etrafı mı?
eminim canım ölesindirrrr...maşllaaaahhh çalışkan öğrencim benm.sen ne okuodun bu arada ?
cnm onu bende duydum ama çiş rengi alınan sıvı miktarylada ilgili bence .direk onunla alakası olduğunu sanmıorum.
öğle yemeğim kızlar
1 kepçe yoğurtlu bulgurlu sebze çorbası
1/2 kaşık z.yağlı kerevz ( kazanla yapmışım mübarek bi 2 hafta gider heralde)
4-5 yemek kaşığı kadar fırında yağsız levrek
bol yeşillik
1 dilim ekmek.
çorbada da bulgur olunca çok doydum sanki.canım çay istedi.kendime çay yaptım hazmettrsin bari biraz:26:
hemen atla gel cnm sana da koyarım yeterki buyur gelllbu arada sen hangi şerdeydin?
aramı yapıyorum
1yeşil elma
kahvaltım;
1,5 dilim tam buğday ekm.
2 bardak çay( az şekerli)
3 ad. yeşil zeytin
peynir
2 ad. ceviz ve badem
kahvaltıdan önce 500ml su
şimdiye kadar 1 lt daha su içtim.
az önce de 1 kase yayla çorbası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?