önerilerin için teşekkürler canım... ben sizin gibi ölçü ölçü yemek yiyemem hiç yapamdım yapamam da. yapsam zaten böyle olmazdım :) ama ben aç kalarak zayıflayanlardan değilim. sonra da bir kase yoğurt yedim. şu türk kahvesini deniycem güzel gibi duruyor. çikolatayı da canım çok isterse oğlumunkilerden bir ısırık alırım artık :)
afiyet olsun cnmkızlar akşam menümde
brüksel lahanalı hindi göğüs eti
pirinç pilavı ( biraz tereyağı da koyacağım)
tarhana çorbası aşkım için
bir de dünden kalma karnıbahar yemeğim var
yanına salata yoğurt ya da ayran söğüş vs böyle olacak nasipse
merhaba NERUDA;
işte önemli olan az ve sık yemek sen becerebiliyosun ama bazen ben işin ucunu kaçırıyorum. sen kaç kilosun?
ooffffff offffff ben ne desem şimdi sana canım ya
sen en iyisi gel bana biz de akşam edelim bugün
ya annesi artık çocuksuz gibi davranmak yok öyle ya da çocuğu büyümüşler gibi
benle de oyna diyor kuzucuk ne yapsın can sıkıntısından
selamlarhızınıza yetişilmiyor kızlar sık uğrayamıyorum ben bildirim yapıp çıkmak durumunda kalıyorum kalabalıklaşınca da herkese tek tek yazmak çok zor menülere hızlıca baktım herkese afiyet olsun
priene pilates için yazdıkların için teşekkür ederim.
kalanchoe ve nerudacım yorumlarınız için sizlere de teşekkür ederim.kalanchoe canım ben daha kilo vermek istiyorum karnımda var hala fazlalık ondan yürüyüşü ve pilatesi birarada yapmak zorundayım.yürüyüşü hergün yapmamam kilo vermemi zorlaştırır.zaten artık eski hızda veremiyorum.
pilatesi ise sevdim hergün yapmak ağır gelmiyor şimdilik.yalnız dün biraz fazla oldu dizimi izlerken ufak aralar verip 1,5 saatte pilates ve mekik hareketleri yaptım.bilgilendirdiğin için sağol
ve farmasi hoşgeldin canımfotoğraflara baktım çok fit gözüküyorsun
günlük raporumu sunayım şimdi de ;
Sabah kahvaltım ;
1 dilim Kızarmış tam buğday ve kepek ekmeği
Bir salatalık
Bir domates
2 dilim az yağlı beyaz peynir
1 kupa siyah çay (açık şekersiz)
Ara 3 tane diyet bisküvi
Öğlen sarktı birazcık 2 buçuk gibi yedim.
4,5 yk kaşığı midye makarna (yağsız)
1 kase yoğurt
Havuç salatası iki damla z.yağı ile.
sonrada bir limonlu yeşil çay içtim.
Ara
Bir yeşil elma
Bir bardak light süt
Akşam ise
fırında levrek yiyecem ufak olduğu için iki tane de yiyebilirim
Mevsim salatası yaparım
1 dilim kepek ekmeği (normalde balıkla 2 dilim ekmek yiyordum ben listemde öyleydi öğlen makarna yediğim için kestim ekmeği.)
gece ara öğününde ise bir ufak armut yiyecem.evde muzda var bir parça da ondan yiyebikirim canım çekti.muayyen günümde geldi gecikti bu kez stresten mi anlamadım :44: tatlı bir meyve yersem tatlı isteğimi indirgemiş olurum
bu arada artık sabahları kalkınca 3 tane siyah kuru kayısı yiyecem.günkurusu diye geçiyor.suyu 2,5 litreye tamamlıcam.
hareket anlamında ise bugün daha yeni oturdum evden yürüyerek gittim yine dışarı gezdim onu saymıyorum yine gelince de yürüyüş yaptım biraz bugün toplamda 1,5 saat yürüdüm.vitrin bakma ayarında değildi amatempolu :) birden 1,5 saat ağır gelirdi bu dinlenerek olunca yormadı
pilates yapıcam yarım saat mekik harekelerimi de yaparım genel egzersizlerimi de tabi..
çabuk toparlandığımı düşünüyorum.bugün kendimi daha bi iyi bi enerjik hissettim. uzun oldu herkese kolay gelsin görüşmek üzere...
cnm o vücut vücut kitle indeksi.boyunu yazıosun o hesaplıobu arada çizelgem olmuş mu ya,bazılarınızda BMI yazıyor bende niye yok dikkatimi çekti:)kusur kalmayayım dimi
selamlarhızınıza yetişilmiyor kızlar sık uğrayamıyorum ben bildirim yapıp çıkmak durumunda kalıyorum kalabalıklaşınca da herkese tek tek yazmak çok zor menülere hızlıca baktım herkese afiyet olsun
priene pilates için yazdıkların için teşekkür ederim.
kalanchoe ve nerudacım yorumlarınız için sizlere de teşekkür ederim.kalanchoe canım ben daha kilo vermek istiyorum karnımda var hala fazlalık ondan yürüyüşü ve pilatesi birarada yapmak zorundayım.yürüyüşü hergün yapmamam kilo vermemi zorlaştırır.zaten artık eski hızda veremiyorum.
pilatesi ise sevdim hergün yapmak ağır gelmiyor şimdilik.yalnız dün biraz fazla oldu dizimi izlerken ufak aralar verip 1,5 saatte pilates ve mekik hareketleri yaptım.bilgilendirdiğin için sağol
ve farmasi hoşgeldin canımfotoğraflara baktım çok fit gözüküyorsun
günlük raporumu sunayım şimdi de ;
Sabah kahvaltım ;
1 dilim Kızarmış tam buğday ve kepek ekmeği
Bir salatalık
Bir domates
2 dilim az yağlı beyaz peynir
1 kupa siyah çay (açık şekersiz)
Ara 3 tane diyet bisküvi
Öğlen sarktı birazcık 2 buçuk gibi yedim.
4,5 yk kaşığı midye makarna (yağsız)
1 kase yoğurt
Havuç salatası iki damla z.yağı ile.
sonrada bir limonlu yeşil çay içtim.
Ara
Bir yeşil elma
Bir bardak light süt
Akşam ise
fırında levrek yiyecem ufak olduğu için iki tane de yiyebilirim
Mevsim salatası yaparım
1 dilim kepek ekmeği (normalde balıkla 2 dilim ekmek yiyordum ben listemde öyleydi öğlen makarna yediğim için kestim ekmeği.)
gece ara öğününde ise bir ufak armut yiyecem.evde muzda var bir parça da ondan yiyebikirim canım çekti.muayyen günümde geldi gecikti bu kez stresten mi anlamadım :44: tatlı bir meyve yersem tatlı isteğimi indirgemiş olurum
bu arada artık sabahları kalkınca 3 tane siyah kuru kayısı yiyecem.günkurusu diye geçiyor.suyu 2,5 litreye tamamlıcam.
hareket anlamında ise bugün daha yeni oturdum evden yürüyerek gittim yine dışarı gezdim onu saymıyorum yine gelince de yürüyüş yaptım biraz bugün toplamda 1,5 saat yürüdüm.vitrin bakma ayarında değildi amatempolu :) birden 1,5 saat ağır gelirdi bu dinlenerek olunca yormadı
pilates yapıcam yarım saat mekik harekelerimi de yaparım genel egzersizlerimi de tabi..
çabuk toparlandığımı düşünüyorum.bugün kendimi daha bi iyi bi enerjik hissettim. uzun oldu herkese kolay gelsin görüşmek üzere...
afiyet olsun cnm 1 dilim ekmek artı 4 kaşık pilav bana fazla geldi cnm akşam yemeği için.iyi akşamlar bayanlar
15:00 da
1 elma
1 lt su
akşam:
1 dilim çavdar ekmeği
3 yemek kaşıgı et sote
4 yemek kaşıgı bulgur pilavı
bolca karışık salata(marul,yeşil soğan,havuç,lahana,domates,salatalık)
1 bardak ayran
bu gün 1,5 lt su içtim 500 ml daha içecegim
artık akşam yemeğine salata ile başlıyorum karnımı baya salata ile doyuruyorum daha sonra yemeğimi yiyorum çok daha iyi olacagını düşünüyorum menümü yazdım ben bir geçmişe bakayım
kızlar bu arada artık sadece samimi bulduğum gerçekten fikrlerine önem verdiğim bana önem verdiğini hissetiğim arkadaşlarıma yorum yazıcam.yeni gelenelere de hoşgelmişler derim baktım gerçten burda kalıolar ve bişi öğrenmek istiolar o zman yazarım yoksa yazmıcam artık. okadar yazıorum her gelene gidene herkes anlamak istediği gibi anlıo sanırım.neyse ortamı germek istemiorum.kimse kırılmasın. kimse de üstüne alınmasın canlarım.ben sadece yazıp rahatlamak istedim.bu arada yorum yazmayı unuttuklarım arada atladıklarım olursa sakın yanlış anlamyın .gördüğüm an yazarım yorum.,
akşam yemeğim:
1 kepçe bulgurlu yoğurtlu sebze çorbası
2kaşık pataes oturtmasının kıymasından
2 kaşık z.yağlı kereviz
2 kaşık z.yağlı barbunya
1dilim kepek ekmek
bol salata ve yoğurt
yemeyi düşünüorum.
iyi akşamlar bayanlar
1 elma
1 lt su
akşam:
1 dilim çavdar ekmeği
3 yemek kaşıgı et sote
1 bardak ayran
artık akşam yemeğine salata ile başlıyorum karnımı baya salata ile doyuruyorum daha sonra yemeğimi yiyorum çok daha iyi olacagını düşünüyorum menümü yazdım ben bir geçmişe bakayım
iyi akşamlar bayanlar
1 elma
1 lt su
akşam:
1 dilim çavdar ekmeği
3 yemek kaşıgı et sote
1 bardak ayran
kızlar bu arada artık sadece samimi bulduğum gerçekten fikrlerine önem verdiğim bana önem verdiğini hissetiğim arkadaşlarıma yorum yazıcam.yeni gelenelere de hoşgelmişler derim baktım gerçten burda kalıolar ve bişi öğrenmek istiolar o zman yazarım yoksa yazmıcam artık. okadar yazıorum her gelene gidene herkes anlamak istediği gibi anlıo sanırım.neyse ortamı germek istemiorum.kimse kırılmasın. kimse de üstüne alınmasın canlarım.ben sadece yazıp rahatlamak istedim.bu arada yorum yazmayı unuttuklarım arada atladıklarım olursa sakın yanlış anlamyın .gördüğüm an yazarım yorum.,
akşam yemeğim:
2 kaşık z.yağlı kereviz
2 kaşık z.yağlı barbunya
1dilim kepek ekmek
bol salata ve yoğurt
yemeyi düşünüorum.
ben spordan önce 10,15tane leblemi yedim
45dakka 3 milyaptım
15dakkadamekik çektim
şimdigidip yemegimi hazırlayam salata yapacamdaha
salata
kıymalı ıspanak 3yemek kaşıgı
2kaşıkyada 3kaşık yogurt
1kepçede mercmek çorbası
canımcım aslında bende pilavla ekmek yemem ama bu akşam ete ekmek bandırasım geldiafiyet olsun cnm 1 dilim ekmek artı 4 kaşık pilav bana fazla geldi cnm akşam yemeği için.
gayet güzel olmuş canım menün afiyet olsunkızlar bu arada artık sadece samimi bulduğum gerçekten fikrlerine önem verdiğim bana önem verdiğini hissetiğim arkadaşlarıma yorum yazıcam.yeni gelenelere de hoşgelmişler derim baktım gerçten burda kalıolar ve bişi öğrenmek istiolar o zman yazarım yoksa yazmıcam artık. okadar yazıorum her gelene gidene herkes anlamak istediği gibi anlıo sanırım.neyse ortamı germek istemiorum.kimse kırılmasın. kimse de üstüne alınmasın canlarım.ben sadece yazıp rahatlamak istedim.bu arada yorum yazmayı unuttuklarım arada atladıklarım olursa sakın yanlış anlamyın .gördüğüm an yazarım yorum.,
akşam yemeğim:
2 kaşık z.yağlı kereviz
2 kaşık z.yağlı barbunya
1dilim kepek ekmek
bol salata ve yoğurt
yemeyi düşünüorum.
canım bende 64 ile enlenmiştim aynen dediğin gibi koçişle her akşam film karşısında abur cuburları yiye yiye 72 kilo olmuştum sporla verdim sonra yıne aldım 70 oldum şimdi yine spor yapıyorum 66,3 oldum yemene dikkat eder birazda hareketli olursan verirsen korkma canımcımslm bn yeni üye oldum :)
26 yaşındayım boyum 1.65 ve 67 kiloyumbirbuçuk yıllık evliyim evlendikten sonra hem doğum kontrol ilaçlarından hem de eşimle akşam abur cuburlarından 8 kilo aldım.çok zor kilo veriyorum yemeyi seviyorum..eşim daha da çok sevdiği için
sağolsun hiç de destek vermiyo zayıflamam içinbelki bu grupla gaza gelip spora da başlar veririm kiloları 55 kiloya düşmeden hamile kalmaktan çok korkuyorum şu anda bile hiçbşyi yakıştıramıyorm kendime öyle bişi olursa kesin depresyoma girerim
fazlasıyla doyuyorum farmasicim pilavla ekmek yemem aslında ama ete ekmek bandırasım geldi bu akşamafiyet olsun bitanem bulgurun yanında ekmek yemezsen doymuyor musun canımcım ?
salatanın bol olması isabetli çünkü yazın ben de en az 7-8 kaşık hemen hemen her akşam salata yiyiyordum ve de mükafatını baya kısa bir sürede aldım.ilk 2.5 ayda 8 kilo gitmişti .
salata yoğurt söğüş yiyecekler insanın midesini hemen dolduran ama bir o kadar da vitamin ve mineral açısından zengin yiyecekler.ben korumada olduğum için ilk zamanlar gibi pek yüklenmiyorum salataya ama bakacağız artık duruma
çok güzel tosticim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?