Afiyet olsun canımın içi ne güzel bir duygu değil mi:13::13:
merhaba arkadaslar,
isten geldim 1 saat lesliemi yaptim:))))kendimi cok dinc hissediyorum ve sporumu yaptigim icin huzurlu.Gelelim yiyip ictiklerime
#sabah ac karnina 700ml su,1 tk zeytinyagi
Kahvalti:
1,5 dilim yagsiz lop peyniri
1 tk light krem peynir
1 kivi
1/4 parca ceviz(kizimin kahvaltisina koyarken attim agzima :)))
havuc,domates sögüs
ara:1 orta boy elma,2 yk yogurt,tarcin
1 az sütlü sekersiz filtre kahve
ara 2:1 ufak mandalina
ögle:3 yk kadar konserve balik(dünkü avuc ici köfte ölcüsünden sonra yk. ölcüsünü kullanmaya karar verdim cünkü benim köfte ölcümde en fazla bir yemek kasigi ölcüsü kadar arkadaslar)
6 yk sebze sote
1 dilim esmer ekmek
4 yk karisik salata(yagsiz-tuzsuz)
toplamda simdiye kadar 1,7lt su ictim,icmeye devam....
simdi siizlerinkine göz atacagim,herkese kolay kilo vermeler diliyorum.Henüz gecmise bakmadim kilo veren arkaslar olduysa pesin pesin tebrik ediyorum,kutluyorum ve darisi digerlerine ve bana diyorum))
selaaam bende sizdenim artık, bir ara düzenli kilo veriyordum sonra almaya başladım şuan tekrar aldım ve 66 kiloyum boyumda 1.70 baayaa bir fazlalık var listemi söyleyeyim;
Sabah; 2 dilim ekmek, çay, peynir ve domates
Öğlen; Makarna, Yanında yoğurt veya Cacık. Bazen okulda olduğum için hamurişleri veya tatlılar kaçırabiliyorum.
Akşam; Evde hangi sebze varsa yanında salatayla.
Yatarkende 1 porsiyon meyve
eveet bayanlar tatlıyı çok sık kaçırdığım için kilo alıyorum galbaa
kızlar akşam 40 dk plastes yaptım ama ondan önce yediğim baklavayı ve 1 adet çikolatayı söylemiyorum bile bugünde tahin helvası yedim.tatlı istemedikçe önüme geliyo
yok cnm estağfrullah.yolladım tatlım özeline bak bakalım.birde yazmadım ama benm yediğimn içinde muhtemelen krema vardı ama ben koymadım evde yaparken tabi.:)afiyet olsunoo öyleyse süperdir tabi
ben de anneannemin yetiştirdiği domatesin fasülyenin tadını daha başka yerde bulamadım walla
afiyet olsun tatlım o zaman sana
waaaay, şeflerle yarışıyo demek benim arkadaşım, süper :)))
bekliyorum canım
kocişe yapayım bende izin dönüşünde, inşallah becerebilirirm :)
kahvaltının renklnemesi lazım cnmm zeytn maydonoz marul kuru meyve bal pekmez vs.merhaba arkadaslar,
isten geldim 1 saat lesliemi yaptim:))))kendimi cok dinc hissediyorum ve sporumu yaptigim icin huzurlu.Gelelim yiyip ictiklerime
Kahvalti:
1 tk light krem peynir
1 kivi
havuc,domates sögüs
ögle:3 yk kadar konserve balik(dünkü avuc ici köfte ölcüsünden sonra yk. ölcüsünü kullanmaya karar verdim cünkü benim köfte ölcümde en fazla bir yemek kasigi ölcüsü kadar arkadaslar)
6 yk sebze sote
1 dilim esmer ekmek
simdi siizlerinkine göz atacagim,herkese kolay kilo vermeler diliyorum.Henüz gecmise bakmadim kilo veren arkaslar olduysa pesin pesin tebrik ediyorum,kutluyorum ve darisi digerlerine ve bana diyorum))
ayy evet bacımmmmmmm,işim çok kimin nazarı değdi ha kimin kimin kim kimmmmmmüsait olayım hemencik yazıcam,doymadım zati
öğle yemeğim kızlar
1 kepçe sebzeli bulgurlu yoğurt çorbası
2 kaşık havuçlu z.yağlı kereviz
5-6 yeme kaşığı kurubiber 3-4 tane kuru domatesi yarım yemek kaşığı yağda çevirp
üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt döktüm. ımmmmmm:) nefis kelimesi zayıf kalır yanında
1 dilim kepekli ekmek
merhaba arkadaslar,
Kahvalti:
1 tk light krem peynir
1 kivi
havuc,domates sögüs
6 yk sebze sote
1 dilim esmer ekmek
güzei gidiyorsun tebrikler canım,sbah sadece peynir mi yedin valla neruda görmesin,şimdi kara gözlükleriyle gelirrr
sabah zeytinyağını içiyorsun galiba ama neden,eğer sindirim sisitemi içnse sirkeli suyu tavsiye ederim,hem kaloriszi hemde inanılmaz etkili
züppeerrr bir duygu kuşummmmm sen çok iyi anlıyorsundur beni
kızlar akşam 40 dk plastes yaptım ama ondan önce yediğim baklavayı ve 1 adet çikolatayı söylemiyorum bile bugünde tahin helvası yedim.tatlı istemedikçe önüme geliyo
ay ben de spor yapmak istiyorum, özellikle de plates..
en kısa zaman içinde bunu da bi düzene koyacağım kesin...
biraz acımasızca yorum yapayoımda bi daha o kadar çok yeme bari cnm. boşuna yapmışsın okadar pilatesi dicem malsef. o yediğin çikolata hiç yoksa 400 kalori + baklavayı da en az 150 diyelim.550 kaloriyi yürüyüş bandında kaç dk.yakıosun biliomusun cnm?cvbını yazmıycam çok fecii..
1 dilim yaşpastayı ertimek içinde 9 km yürümek gerekirmiş bunuda yazayım .dikkat etcnm senn sağlığın için sölüorum.yoksa istersen 1 tepsi baklava yersin cnm kolay gelsn
düzenli yapan birisi olarak şiddetle tavsiye ederim cnm.etkisini çok güzel görürorum
gecmis olsun canim,iyi bak kendineherkese merhaba kızlar yorumlar havada uçuşmuş
eminim herkes dört dörtlük beslenmişdir .
ben de dün yazdığım gibi pazartesi soğuk ortamda içtiğim soğuk sütün azizliğine uğradım .
bir de pazartesi ne kadar çok inceldiğim konusunda beni soğukta dakikalarca ayakta tutan öğrenci velisi ile kargocunun nazarı değdi galiba
ama çok mutluyum gene de her hayırda şer her şerde hayır varmış gittim 3 gün rapor aldım 15 tatile erken girdim oğlanlarla evdeyim
yok famircim sadece peynir yemedim,bir parca ceviz ki zeytinyagi ictigim icin daha fazla yememeye dikkat ediyorum cok yagli olmasin diye sonra bir kivi yedim,c vitamini deposu sonra domates,havuc valla evde bunlar vardigüzei gidiyorsun tebrikler canım,sbah sadece peynir mi yedin valla neruda görmesin,şimdi kara gözlükleriyle gelirrr
sabah zeytinyağını içiyorsun galiba ama neden,eğer sindirim sisitemi içnse sirkeli suyu tavsiye ederim,hem kaloriszi hemde inanılmaz etkili
afiyet olsun canım
ohh sporu da yapmışsın, süpersin
yapmadiysan darisi sana tatlim)
canım sen de biliyosun bak nedenini
bu arada hoşgeldin :))
sana da bi aferim
yok cnm estağfrullah.yolladım tatlım özeline bak bakalım.birde yazmadım ama benm yediğimn içinde muhtemelen krema vardı ama ben koymadım evde yaparken tabi.:)afiyet olsun
kahvaltının renklnemesi lazım cnmm zeytn maydonoz marul kuru meyve bal pekmez vs.
canim zeytin yemiyorum cünkü yagini iciyorum,kabizligim icin onun disinda bir taze meyvem,1 parca cevizim,domates,havuc sögüsüm var.Yine de mi yetmez diyorsun :)))
o o o ben ben olabilrmiyim acebaaa?:26::26::26:çok özür eğer ben nazar değdimse..Allah ım geri alırorum lütfennnn:26:
Afiyet olsun cicim çok sağlıklı,zangin,doyurucu,besleyici olmuş:13:
Canım bayıldım bayıldımmmm herşey mükemmmmeeelllll sen bu gidişle ooo bomba olucaksın bombaa:13:
agzindan bal damliyor,aminnnn canim benim,hep beraber insallah,elimden geleni yapmaya calisiyorum,sizlerde cok yardimci oluyorsunuz bana,sagoluun.
canim sana ben simdiden iyi yolculuklar diliyorum ve cok güzel,keyifli zaman gecirmeni,anladigim kadariyla ailenin yanina gidiyorsun,özlem gidereceksin bol bol,senin adina cok sevindim.Darisi da bana insallah
Aaaa ne varmış kızın kahvaltısında hemen kara gözlüklerime takmış bakkk al sana:82::82::82::82:mis gibi ceviz yemiş,kivi yemiş,domates söğüş yemiş sen bunları görmedin mi bşka birine yorum yaptın da ben yanlış mı anladım yahu
Yani daha tam olarak o sevinci yaşamadım ama tabiiki yavaş yavaş oluyo ama daha uzuuun bir yol var inşallah başarıyla finale ulaşıcaz canımmm benim azmin elinden hiç bişey kurtulmaz,sabır,azimmm,istikrar!tamamdır bu iş:)
kalanchoe sağol canım
eve gidince tarif defterime not edeyim artık :))))
bu arada 1 elma yedim kızlar
bi tane de sunta bisküvi
öğünlerimde 1 dilim ekmek yetiyo ama sonra acıkıyorum, ben de sunta yiyorum aralarda, nasıl sizce?
rica ederim cnm afiyet olsun.sunta senn tercih,n cnm ben olsam ymem tatsız uzsuz sunta yiyeceğine leblebi kuru neyve fln ye bence daha sağlıklı hemkalanchoe sağol canım
eve gidince tarif defterime not edeyim artık :))))
bu arada 1 elma yedim kızlar
bi tane de sunta bisküvi
öğünlerimde 1 dilim ekmek yetiyo ama sonra acıkıyorum, ben de sunta yiyorum aralarda, nasıl sizce?
cnm içine canavar kaçmış gibi düşünme yaa:):):26:tahin helvasıda çok kalorilimi? kaç günde erir peki bun içimdekiler:84:
maşşalllaah afiyet olsun.sen gerçeten güzel yiyosun ve kiloda veriosun buna rağmen aynen devam ozman ne diyeyimÖğle menüm;
2 kepçe yağsız sebze çorbası (yemekten 30 dk önce)
4 yk kabak yemeği
2,5 yağsız köfte
1/2 patates
1/2 dilim ekmek
2 yk yoğurt
1/2 közlenmiş kırmızı biber
2-3 dal buharda pişmiş limonlu brokoli
Ara;
3 diyet bisküvi
1 bardak süt
1 kuru kayısı
Bunlar yetmedi bana
Çok tatlı istedi canım
Şimdi 4 badem yedim.3/2 fincan beyaz leblebi aldım onları yiyorum.
Maalesef dev bir ara öğün oldu.
Mutfağım çok dağınık ama toplayasım ve yemek yapasım yok hiç.
öğle yemeğim kızlar
1 kepçe sebzeli bulgurlu yoğurt çorbası
2 kaşık havuçlu z.yağlı kereviz
5-6 yeme kaşığı kurubiber 3-4 tane kuru domatesi yarım yemek kaşığı yağda çevirp
üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt döktüm. ımmmmmm:) nefis kelimesi zayıf kalır yanında
1 dilim kepekli ekmek
merhaba arkadaslar,
Kahvalti:
1 tk light krem peynir
1 kivi
havuc,domates sögüs
6 yk sebze sote
1 dilim esmer ekmek
Kızlar ben öğle yemeğimi yazmamışım nç nç nç
kardan adam yapalım burnuna yaban mersini takalıııım oldu
6yk sade nesfit
1 kase lıght yoğurt
10 tane miniiicik yaban mersini
2 tk keten tohumu
1 tk tarçın
hepsini karıştırdıııııım ve yedimmm bugün böyle oldu işim çok akşama brokoli,salata,yoğurt,tavuk falan yiycem sebze telafisi olur
öffffffffffffff,püöffffffffffffffffff kimseyi okuyamadım bugünnnnnnnn
öğle ne yedim hemen yazıyorum
1 kase ezogelin çorbası
4 çk zeytinyağlı pırasa yemeği
2 dlm kepek ekmeği
yine börek vardı yine gözüm kaldı,karnım hiç doymadı nedense
biraz önce 1 portakal yedimmmmm
Öğle menüm;
2 kepçe yağsız sebze çorbası (yemekten 30 dk önce)
4 yk kabak yemeği
2,5 yağsız köfte
1/2 patates
1/2 dilim ekmek
2 yk yoğurt
1/2 közlenmiş kırmızı biber
2-3 dal buharda pişmiş limonlu brokoli
Ara;
3 diyet bisküvi
1 bardak süt
1 kuru kayısı
Bunlar yetmedi bana
Çok tatlı istedi canım
Şimdi 4 badem yedim.3/2 fincan beyaz leblebi aldım onları yiyorum.
Maalesef dev bir ara öğün oldu.
Mutfağım çok dağınık ama toplayasım ve yemek yapasım yok hiç.
rica ederim cnm afiyet olsun.sunta senn tercih,n cnm ben olsam ymem tatsız uzsuz sunta yiyeceğine leblebi kuru neyve fln ye bence daha sağlıklı hem
cnm içine canavar kaçmış gibi düşünme yaa:):):26:
çok güldüm valla onu bilemem kaç günde erir amabundan sonrasına bak sen artık öncesine deil. cnm başta bizde çok yanlışlar yaptıkk.zamanla öğrndik.
maşşalllaah afiyet olsun.sen gerçeten güzel yiyosun ve kiloda veriosun buna rağmen aynen devam ozman ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?