60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yemeğimi yedim geldim.. hemen yazayım..
2 kaşık erişte
1 kaşık havuç,1 kaşık kıvırcık
ve 1 küçük dilim kadayıf

Daha ilk günden yaptığıma bak...
kızın bana da bi daha yapmayayım... :18:

Afiyet olsun canım çok güzel kahvaltın ama yeşillik bişeyler,domates-biber falan da olsa daha süper olurdu

cnm çok karbonhidrat yüklemesi olmuş hemde kadayıf şerbetli çok şekerli bi tatlı 1-2 çatal alıp bıraksaydın ya keşke.baksana ne dicem bir tatlı canavarı olarak ben 1 dilim yaşpastayı eritmek için 9 km boyunca yürümek gerektiğni öğrendiğmde tatlılardan baya uzaklaştım bu arada kilo vermeyede başladım kilo verdkçe uzaklaştım uzaklaştkça kilo verdim.arada tabiki yiorum ama 2-3 kaşık.1-2 çatal.öle 1 dilim fln deil.ok?
bu arada hauvç kıvırcık istedğin kadar uyiyebilrdn cnm. et sebze fln da yok en azından onlardan yesseydin işyerindesin biliorum ama sağlıksız bi menü olmuş telafi edersin inş. akşama

slm kızlar yarım saat yürürüm diye cıktım tam 2 saat gezdik arkadaşla

öğlen:
8 yk kadar bulgurlu ıspanak yemeği
yarım domates
yarım salatalık
1 çarliston biber
1 büyük ayran

ve bu sabah 66,200 kiloyu gördüm 100 gr daha gitmiş cok mutlu oldum

iyi eyleniyormusunuz demek...sizler demiyormuydunuz artik uzatmayin diye...bravo takdir ediyorum sizleri....

valla benim hiç etegim yok boy sorunumda yok etek giymeyi hiçsevmem açık giymeyide sizin işiniz zor valla damlar kızkanıyo işte manken gibide karııs olunc aadamda n eetsin

walla canım kıskansın tamam ama ben 50 yaşına geldikten sonra sanki giyinebilicem böyle
ben de sevmem zaten açık giyinmeyi, sadece sıfır yaka değildir kıyafetlerim, atlet de giyerim hep ama ona rağmen azıcık açıldı mı atlet, papaz oluruz hemen

ya benim ailem karışmaz benim nasıl giyindiğime, ben kararını biliyorum zaten ama kocişin ailesi o konuda biraz mazbut, o da öyle, deli ediyo beni

bi keresinde k.validem bana bi kazak almıştı, hiç beğenmemiştim, ama eminim sırf benim kıyafetlerimin inadına aldı o kazağı, sıfır yaka, acaip çirkin bişeydi çünkü, ben de verilecek kıyafetlerin arasına doldurup evden gönderdim geçen sene, sadece 1 kez yanına giderken giymiştim ilk aldığında, sonra hiç elimi sürmediydim kazağa

gençken giymicem de ne zaman giycem dimi ama :)))))

canım kahvaltı güzel ama domates salatalık falan da ekleyeilirdin sanki

ya çok az yemişsin, bu ne böyle 1 kaşık ondan 2 kaşık bundan
salatayı daha fazla yiyebilirdin
1 dilim ekmek de yiyebilirdin bence
o tatlı hiç olmamış zaten

dün gece bir kaçamak yaptım bir tane süt dilimi yedim, çok pişmanım :'(((

sen de biliyosun zaten kabahatini :)

oh maşallah
yürüyüş de çok güzel gram da olsa kilo vermen de :)))
ayrıca afiyetk olsun canım

çok küçüktü dilim canım.. yarım aldım alırken zaten...
İşte ne bulursam onu yemeğe çalışıyorum... elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum..
Akşama da evde ne var bakalım... Umarım telafi edebilirim.. olmazsa sadece salata yerim..

kızlarrr öğle yemeğinde

1 tabak kıymalı ıspanak
2-3 kaşık da yoğurt yedim

yaa çok hafif hissediyorum
yaşasınnnn

bu topikten bi kovmadiniz kalmisti..istedigiz oldu..bari diyer topiklerde rahat birakin bizi..hayret ya..

devrimci noluyo
bu topik seni rahatsız ediyosa bakmazsın buraya olur biter, kişisel derdin varsa bunu da böyle ulu orta yazarak tadımızı kaçırmana gerek yok, özelden belirtebilirsin
ayrıca sizin gittiğiniz topik sizin malınız değilki gelmeyin diyebiliyosun
sen burdan ayrıldın diye biz sana gelme mi dedik, aksine ara sıra uğrayın dedik

burda senin sorun yaşamadığın sana destek olmaya çalışan bi sürü insan oldu sen bu topikteyken, kimseye böyle haksızlık yapamazsın böyle çirkin bi üslupla

afiyet olsun cnm çok güzel

tabiki hicbir topik kimsenin mali deyil..ama mesaj bana ait deyilmi...bana soruldumu bu mesaji kopyalayip arkadaslara gösterebilirmiyim diye...burda herkez istedi sekilde mesaj yaziyo..burdan kimse kopyalayipta baska bir topige tasimiyo..bu güzel bir davranismi sence..ayrica ben orda kimseyi kötülemedim..burda hala cok sevdigim arkadaslarim var..eyr benim yazdigim o mesajdan üzerine alinan varsa onun sorunu..

hepinizin menüsü harika kızlar.. aç kalarak yada tek tip beslenerek kilo verlilemiceğine ikna olmuşsunuz. bende pirinç lapası yiyim bugün dedim. soğan domates biber doğradım baharatladım falan ama yiyemedm. akşam yoğurtla karıştırıp yiyebilirm umarım. :18:

kızlarrr öğle yemeğinde

1 tabak kıymalı ıspanak
2-3 kaşık da yoğurt yedim

yaa çok hafif hissediyorum
yaşasınnnn

afiyet olsun canım
uçma kız şu yağ reklamlarındaki gibi

devrimci sana özelden yazmaya çalıştım ama kutu dolu, bi bakarmısın?

cnm biz zaten buraya geldiğimzde de öle bi niyetimiz yoktu ikna olup gelmiştik ama sen olamamışsın gib geldi bana.:26irinç lapası nie yiyceksnki? güzelce sebze yemeği ye et bakliyat tavuk balık ye.illa pirinç yemek istiosan 2 kaşık pilav = 1 dilim ekmek eder. ona göre yersin cnm.ömür boyu lapa mı yiceksn?:26:sağlıklı beslenelim herşyden yiyelim dimi cnm.benm nacizane önerilerim bunlar sen bilrsn yinede

Öğlen yemeğim
1 Tabak salata bol sirkeli
Lokantada doğru dürüst yemek yoktu yine 4 adet köfte yedim
1 dilim ekmek
3-4 çatal cevizli süt helvası yedim (10-15 gündür tatlı yemiyodum )
bir şişe su içtim şimdi bir kupa çay içiyorum
saat 3-4 gibi bir elma yiyicem... hepine bol bol kilo vermeler.Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…