60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım gözüne sahip ol öyle olduk olmadık yerde kalmasın yapışıcak o börekler her bi yanıan bak demedi deme ne güzel yemişsin işte ohh portakal da yenmiş tamamdır daha neee şşşşşş

hı? çok güzel olmuşşş yani doydum çünkü yoğurtla yiyince tıkıyo acayip sütle yiyince asla doymuyorum ama 1 kase yoğurtla yiyince çok fena tıkıyo 5 te 1 portakal yiycem ama iyiyim şuan gerçekten çok tok tutuyo tarçınlı yoğurt içiene nesfit

Sen de regl falan mı olucaksın ondan mı acıkıyosun acaba çok

afiyet olsun tatlım .yorumumda yazayım öle gtcem artık söz

ayy cnm kıyamam sana:26:.salata yoğurt fln olmayınca doymamış olablrsn 2 dilim ekmek doyurrdu aslında ama.böreklere hiiiiiç takılma canımm.boşveeeeerr. kapat gözünü.gözün onlarda kaldığı içinde doymamış olablrsn cnm

Sağolasın.Arada abarttım bugün.Diğer öğünlerim eskisi gibi.
Akşama sütle tahıllı gevrek yesem iyi olacak sanki.Ne dersin?
oluır cnm güzel olur o da az gelrse salata fln yersn güzel olur

her börek çıktığınde böyle oluyorum zaten,aççççtatlıya dayanıyorum elimin tersiyle itiyorum ama hamurişi çok fena çoookkkkkk,unutmalıyım,unutmalıyım,düşünmemliyim

Kızım uyudu, o yanımdayken bulaşık makinasını yerleştiremiyor sürekli eline birşeyleri alıyor. Şimdi yapmalıyım ama canım istemiyor.

slm kızlar ben geldim
1saat uzay yaptım 7,8dakkamekik çektim
şimdi portakallıyogurt 1,5ceviz ve tarçınlı

herkese afiyet olsun

Kızım uyudu, o yanımdayken bulaşık makinasını yerleştiremiyor sürekli eline birşeyleri alıyor. Şimdi yapmalıyım ama canım istemiyor.

eveetttt,yap hemencecik prieneciğim hem kızın uyanınca ona daha fazla zamn ayırmış olursun benim kızm 3,5 yaşında şimdilerde onunla beraber yerleştiriyorz,o kaşıkları çatalları ayrı ayrı koyarimika tabakları yerleştiri,seninkide büyüsün annesi beraber yaparsınız yardım eder sana

her börek çıktığınde böyle oluyorum zaten,aççççtatlıya dayanıyorum elimin tersiyle itiyorum ama hamurişi çok fena çoookkkkkk,unutmalıyım,unutmalıyım,düşünmemliyim

Canım benim yaaa lütfen kendine hakim ol balı bak negüzel incecik olucaz yazın önünden fıstık gibi hatunlar geçerken bu börekleri yesen aklına gelecekler o zaman neler hissediceksin ya kızın anneee sen neden bu ablalar gibi değilsin dese mesela çok damardan oldu ama bunları düşünmen lazım canım incecik bir fıtık olmak istiyosan 1 dilim böreğe yenik düşemezsin

slm kızlar ben geldim
1saat uzay yaptım 7,8dakkamekik çektim
şimdi portakallıyogurt 1,5ceviz ve tarçınlı

herkese afiyet olsun

Ohh maşallah canım ne güzel yapmışsın sporunu ben de birazdan leslie yapıcam inşallah 3 mil afiyet olsun ara da çok gzüelmiş ben de 1 portakal yiycem birazdan

Ya canım işte bazen benim de böyle oluyo ve canımın iş yapmak istemediği günler aynız amanda çok da yemek atıştırmak isitiyorum garip bi şekilde acaba nasıl bir bağlantı var :26: senind e öyle olmuş bugünçünkü neden acaba

ayyyyyyyyyyy evet haklısın nerudacığım küçücük çocuğa bu durumu nasıl açıklarım değil mi,hakikaten bunu hiç düşünmemiştim,ayyyyy sen çok yaşa emi Allahım yaaaaaaaaaaaaincecik kızlar evet yazın tiril tiril elbisler,offff tamam yemicem ,yemicemmmmmmmmmm,öpüyorum seni

ay kıyamam ben sana ya
nasıl da üzülmüş
tatlım acaba kendini bastırmaya çalıştığın için mi daa çok yiyosun
yememeliyim yememeliyi diye kendini kasmanas acaba daha mı az zararlı çıkarsın bu börek çıktığı günlerde

ya da börek çıktığı günlerde börek bittikten sonra yemekhaneye insen, arkadaşların haber verir sana
bir iki derkn bakarsın böreği sallamıyosun bile, o düşünsün artık sonrasını :)))))))

başka fikri olan varsa bi el atalım şu börek meselesine yaa, walla kıyamadım şimdi

Eder :) Şimdiden etmek istiyor ama. Yoğurdu beraber mayalıyoruz.Hemen çekmeceden çırpıcıyı bulup getiriyor beraber çırpıyoruz sütle yoğurdu.
Akşam yemeğinden önce de bayağı bir yardımı oldu tabi. 1 dk bile sürmedi mutfağa gidip gelmem masaya çıkmış.Su dolu sürahiyi boşaltmış.Hüüüp diyor,bardağa su koyacak aklınca. Her yer su oldu.
Laptopumun üstüne oturuyor bir de masaya tırmanıp.
Ben gidip hemencik toplayım bari mutfağı. Sen uyurken yap deyince etkili oldu :)

famircim 2 dilim ekmegin yerine 2kk börek yeseydin birbirini tutmazmiydi?hem de gözünün kaldigi börekten de yemis olurdu.Nacizane fikrim .
Bende de aksama ispanaklisi var ve ben ekmek yerine 1kk kadar yemeyi düsünüyordum,cok mu yanlis olur acep?

offf sebebini bilmiyorum çocukluğuma inmem lazım anacığım hep böreklemi besledi yoksa az mı veriyorduda içimde bastıramadığım bir açlık duygusu oluştu bilemiyorum bilemiyorummmmmmmevet bana bir el atın,kurtarın beni bu beladan valla kırk yıl kulunuz köleniz olurum:93:

gerisi geliyor o zamn canımcım,iştahım açık oluyor azıcık tadına baksam,akşam yine hamur işi arıyor gözlerimbunun etkisi bir kaç gün sürer bende.bir ara burda kendimi frenleyip börekten yemeyip gecenin bir yarısı poğaçalara,sarmalara saldırdığım çok oldu,arkadaşlar bilir:26:

maşşalah tombuklara hamarat olacaklar canımmm,neruda gibigünde 3 çeşit yemek yapacak onlarda

:44::44: hmm olabilir tabi, neden olmasın
acaba annen böreğe aş erdi de sana hamileyken yiyemedi, sen böyle hamurişi ve börek tutkunu mu oldun?

benim kociş de hiç doymaz da sağolsun, ona hep derim kesin annen bişeye aş erdi ama yiyemedi, sen de böyle aç doğdun diye

canım benim aklıma başka bişi gelmedi, azıcık ye bırak dicem onu yapmazsın, punduna getirip hepsini yersin sen o böreğin

napsak bilemedim walla

nerudanın dediği gibi onun popona göbeğine yapışacağını düşünsen acaba faydası olur mu yememen için, hı ?

anladim tatlim yesen de olmuyor,yemesende... fena bir durum ,insallah bu sefer zararsiz atlatirsin.Diren arkadasim,öyleyse 1 porsiyon böregin seni yipratmasina müsade etme

pierene yalniz degilsin canim ben de ikindi ögünümü oldukca abarttim sanirim ama benimde reglim devam ediyor istah ve tatli yeme istegi hala devam ediyor,bir bitseydi artik ((

yediklerim:
3 tk. meyveli yogurt
1 kuru kayisi
2 sekersiz-muzlu-elmali-yulafli kurabiyemden
1 sütlü-sekersiz granül kahve(kahve bugün 2 oldu (((
ve yesil cayimi yudumluyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…