kızlarcım akşam menümü yazayım size(henüz yemedim)
1 kepçe bulgurlu yoğurtlu sebze çorbası
3-4 kaşık z.yağlı kereviz
2-3 kaşık papates oturtmasının kıymasından
yarım dilim börek yada yarım dilim ekmek
bol salata( havuç mor lahana marul dereotu taze nane maydonoz yağsız ekşilii)
yoğurt
şimdi leslie yapıcam duş muş sonra kociş gelir inş. öpüorum sizi sağlıklı kalın hoş kalın.yarın görüşmek üzere Allah a emanet olun
famircim hamurişi börek gibi şeylere dayanamıyosan çaresi var. esmer undan yap canım böreklerini hamur işlerini. kepek un veya tambuğdayunu veya çavdarunu. yağını çok koyma tamamdır.. margarin yerine sıvı yağ koy. mesela esmer undan hamur yapıp incecik aç içine ıspanak peynir falan koy gözleme yap. veya esmer undan herşey olur hem tok tutar hem iştah açmaz. hemde kendin yapıp yediğin için başka yerde görsen istemez canın. nasılsa istediğin zaman yapıp yiyeceksin ama bunu yapmazsan herzaman gözün kalır mutsuz olursun. böyle dene istersen tatlı yapacaksan pekmezli kuru meyveli yaparsın esmer unlu
ayy hugocuğum gelmiş hoşgeldin diyeyim sanada öle dieyim.bende diorum ne zmandır kepekli unlu bi krep yapayım içine peynir maydonoz fln sararım kahvaltıda yrerim.zaten evde beyaz un yok benm çorbalarada kepekli un koyuorum.çokda güzel oluo.öpütm cnm seni çıkıorum ben
h.g hugocuk nasıl gidiyo diyet gittinmi doktora yakında zayıflama varmı
ay hugocuk hoşgeldin canım
karnımı acıktırdınız walla :))
dürüm kulağa çok hoş geliyo
denemek lazım walla :)))
sabah
zeytinyağlı baharatlı 2 küçük salatalık
1 yumurta
3 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
akşam
1 tabak pırasa ve 1 kase yoğurt
ayyy nerudaaaa:18::18::18:ne güzel yazmışsınnnnbendemi yemiyim şimdiiii :84::84:ama çok az yağlı.çok mis kokuo.çok güzel ben yaptım.valla tırnaklarımda temiz sabah duş aldım.ellerimde pamuk gibi.öle ssakalım filan da yok:18:ama yinede yemesemmiiiii
Örnek bir ara öğün işte.
kızlarcım akşam menümü yazayım size(henüz yemedim)
1 kepçe bulgurlu yoğurtlu sebze çorbası
3-4 kaşık z.yağlı kereviz
2-3 kaşık papates oturtmasının kıymasından
yarım dilim börek yada yarım dilim ekmek
bol salata( havuç mor lahana marul dereotu taze nane maydonoz yağsız ekşilii)
yoğurt
şimdi leslie yapıcam duş muş sonra kociş gelir inş. öpüorum sizi sağlıklı kalın hoş kalın.yarın görüşmek üzere Allah a emanet olun
çok hoş oluyo. herşeyi evde yapıp yiyebilme fikri biyere gittiğimizde ve herşeyi yiyebilme düşüncesi insanı rahatlatıyo. hiçbişeyde gözün kalmıyo. zaten herşeyi yapıp yersin. dışardaysanda olduki yağlı bişey geldi o zmanda etrafına çaktırmadan fazla yağını peçeteyle alacaksın. ama ben kendi dürümümü kendim yaparım böyle severim kepek unlu az yağlı içine istediğimi koyarak yaparım dışarda sadece ızgara yerim. veya pizza yiyeceksem ayranla ve salatayla yerim iştahım açılmaz böylece ertesi güün rahat devam ederim diyetime
ay hugocuk hoşgeldin canım
karnımı acıktırdınız walla :))
dürüm kulağa çok hoş geliyo
denemek lazım walla :)))
net gitti veda edemedim. nerudacım çok sağol bebişim. ya famirde böyle sorun varya. şimdi yememem lazım diye düşünüp stres yapıyo mutsuz oluyo üzülüyo. aslında arada yapsa yese dediğimiz gibi böylece gördüğünde yiyemiyorum diye düşünüp üzülmez istediği zaman yapıp yiyebilir hem iştahıda açılmayacağına göre çok yiyemez aslında arada yiyebilir aslında çünkü tatlı yemeden duruyo ama hamurişini çok seviyo bence arada yerse mutlu olur sıkılmaz. bu sefer yemezse kendini tutamayıp birgün saldırabilir çok kaçırabilir bence böye yapsın arada ödül versin değilmi. esmer un iştahınıda açmaz rahat eder ertesi gün iştah sorunu olmaz
ayın 20 sinde gideceğim. 2 haftadır toparlanamadım. halsizlik anca geçti. yedimde yedim. tatlı şekerli yoktu. 1 gram bile almamışım 2 hafta diyet ve spor olmamasına rağmen. dün başladım tekrar listeme canım
iyi akşamlar kızlar
akşam menümü yazayım.. gene çok komik..
kuru fasulye
mercimekli bulgur pilavı
biraz da salata yerim...
kaçar kaşık yesem acaba...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?