i,kinci günaydın da benden olsun:) ben her gün tartıya çıkıyorum,motivasyonumu kaybetmeeyim diye,68 i gördüm bu sabah çok mutu oldum yaw,inş hedefime ulaşırım,kuzularım kalktı altlarını değişeyim,dünkü menümü yazamadım,birazdan onu yazayım,çok takip edemiyorum,okuyorum ama yazamıyprum işte,bir de eşim evde olunca pc bana kalmıyor hiç
günaydınnnnnnnnnnnnn ,hariksın tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrGüne güzel bir haberle başladımkilo vermişim bir hafta salmıştım kendimi bunun neticesinde kilo almıştım 1 küsüt geri vermişim çabucak ve üstüne kiloda gitmiş.sabah tartıldım 66.00
birde benim hedef kilom 56 idi fakat vücut yapım itibari ile iri kemikliyim ben.beni bilenlerden görüş aldım 56 nın kötü duracağını söylediler.zaten şu an karnımda az fazlalık var.62 ye çıkardım hedef kilomu.bu kiloya inip korumak istiyorum bir müddet gerekirse tekrar vermeye başlarım.çünkü ben 96 kilolardan bu kiloya düştüm sürekli bir kilo verme içerisinde de olmam sakıncalı olabilir.zaten çok hareketliyim günlük yaşamda da yürüyüşümü,pilatesimi yapıyorum mekikte çekiyorum sıkılaştırınca fit bi görüntü elde ederim ben biraz kafayı sayıya takmıştımtartıdaki rakamdan çok aynada nasıl gözüktüğümüz çok daha önemli gerçekten..
bunu da paylaşayım istedim.
şimdi kahvaltıma devam edeyim acıkmışım
günaydın canım,yağsız küçük bir tost iste,yada yarım simit ye olmazmı
günaydınnnnnnnnnnnnn ,hariksın tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bencede önemli olan nasıl göründüğün canımmmmm
İlk günaydın benden olsunherkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar günaydın günaydın günaydın
i,kinci günaydın da benden olsun:) ben her gün tartıya çıkıyorum,motivasyonumu kaybetmeeyim diye,68 i gördüm bu sabah çok mutu oldum yaw,inş hedefime ulaşırım,kuzularım kalktı altlarını değişeyim,dünkü menümü yazamadım,birazdan onu yazayım,çok takip edemiyorum,okuyorum ama yazamıyprum işte,bir de eşim evde olunca pc bana kalmıyor hiç
Güne güzel bir haberle başladımkilo vermişim bir hafta salmıştım kendimi bunun neticesinde kilo almıştım 1 küsüt geri vermişim çabucak ve üstüne kiloda gitmiş.sabah tartıldım 66.00
birde benim hedef kilom 56 idi fakat vücut yapım itibari ile iri kemikliyim ben.beni bilenlerden görüş aldım 56 nın kötü duracağını söylediler.zaten şu an karnımda az fazlalık var.62 ye çıkardım hedef kilomu.bu kiloya inip korumak istiyorum bir müddet gerekirse tekrar vermeye başlarım.çünkü ben 96 kilolardan bu kiloya düştüm sürekli bir kilo verme içerisinde de olmam sakıncalı olabilir.zaten çok hareketliyim günlük yaşamda da yürüyüşümü,pilatesimi yapıyorum mekikte çekiyorum sıkılaştırınca fit bi görüntü elde ederim ben biraz kafayı sayıya takmıştımtartıdaki rakamdan çok aynada nasıl gözüktüğümüz çok daha önemli gerçekten..
bunu da paylaşayım istedim.
şimdi kahvaltıma devam edeyim acıkmışım
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız bakalım ,nasıl gidiyor diyetlerrrrrrrr,dönüp okuyacağım müsait olduğumda ama ben şimdi dünkü menümü yazayım toptan
sabah
1yumurta
1kk beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekemği
ara
1 elma
öğle
1 kase ezogelin çorba
5 çk zeytinyağlı pıarsa
2 dlm kepek ekemği
ara
1 portakal
akşam
kocaaaaaaaa tabak salata(narekşili,içinde glikozda varmış ama attım valla hemde fazlasıyla:26:)
3 köfte büyüklüğünde tavuk(yağsız yavada yapılmış)
yarım kase ezogelin çorba
ara
5 badem
1,5 bardak süt
spor:45 dk 5.4 temposunda yürüyüş
dünü de kazsız belasız atlattım çok şükür
famircim hamurişi börek gibi şeylere dayanamıyosan çaresi var. esmer undan yap canım böreklerini hamur işlerini. kepek un veya tambuğdayunu veya çavdarunu. yağını çok koyma tamamdır.. margarin yerine sıvı yağ koy. mesela esmer undan hamur yapıp incecik aç içine ıspanak peynir falan koy gözleme yap. veya esmer undan herşey olur hem tok tutar hem iştah açmaz. hemde kendin yapıp yediğin için başka yerde görsen istemez canın. nasılsa istediğin zaman yapıp yiyeceksin ama bunu yapmazsan herzaman gözün kalır mutsuz olursun. böyle dene istersen tatlı yapacaksan pekmezli kuru meyveli yaparsın esmer unlu
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız bakalım ,nasıl gidiyor diyetlerrrrrrrr,dönüp okuyacağım müsait olduğumda ama ben şimdi dünkü menümü yazayım toptan
sabah
1yumurta
1kk beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekemği
ara
1 elma
öğle
1 kase ezogelin çorba
5 çk zeytinyağlı pıarsa
2 dlm kepek ekemği
ara
1 portakal
akşam
kocaaaaaaaa tabak salata(narekşili,içinde glikozda varmış ama attım valla hemde fazlasıyla:26:)
3 köfte büyüklüğünde tavuk(yağsız yavada yapılmış)
yarım kase ezogelin çorba
ara
5 badem
1,5 bardak süt
spor:45 dk 5.4 temposunda yürüyüş
dünü de kazsız belasız atlattım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?