60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ilk 2 foto 79 kilo.. 3. foto 66 4. foto 65 kilo

gizemcim resmen evrim geçirmişsin sen güzelim tıpkı benim gibi çok güzel olmuşsun ama maşallah boyun kaç senin? şu anda benim kilo vermeye başladığımdan yaklaşık 1 kilo daha fazlasın sana kolaylıklar diliyorum tatlım

herkesin vucut yapısı farklı çünkü,gizemin şu anki hali hiç 64 gibi durmuyor 55 kiloyum dese inanırdım yani,herkesin vucut yapısı farklı,ve gizem çok zor olanı başarmışşşş,gerisini zaten başarır

çok teşekkürler canım.. umarım o kilolarıda görürüm

balık sevmez miyim hem de çok ama semt pazarına benim hoşuma gidecek tarzda balık gelmiyor canım ve de adam gibi balıkların fiyatı normalde büyük marketlerde 10 tl iken semt pazarında 15 tl den satılıyor.o yüzden uygun balığı gördüm mü burda pc başında eşime telefon ediyorum şu markette şu balık var diye dün de öyle yaptık sağolsun toplamış gelmiş levreklerle çipuraları .nerudacım 2 tane levrek yapıp 1 tanesinin yarısını yiyeceğim çünkü tanesi 450 gr . bana biri çok gelir nasıl sence ölçü canımcım ?

benim 4 ayda zayıflamam lazım ya nasıl olcakk isveç diyeti yapan varmı cidden işe yarıyosa baslıcam

yaşım 17
boyum 160 canım..
şuan 64 kiloyum canım.. hedefime bayavar aslında bide o zamn nasıl olcam kmblirr :)

boylarımız aynı yaşım senin tam 2 katı bana teyze de diyebilirsin topiğin en yaşısı sayılırım.
bence hedef kilonda fıstık olacaksın fıstıkkkkkkkk
Allah yardımcın olsun canımcım

evet haklısın canım bende yani 55 dese inanırım ama şu var gizemi tanıyorum sporunu hiç aksatmadı iradelide maşallah. sözde dinliyo çok tatlı. hergün yazar spor şunu yaptım diye. okulunda dersleri varsa bile ne yapar eder sporunu yapar. sağolsun spor konusunda benide motive ediyo. kendi küçük ama yaptığı iş büyük

benim 4 ayda zayıflamam lazım ya nasıl olcakk isveç diyeti yapan varmı cidden işe yarıyosa baslıcam

tatlım anladım ama o çok zor bir diyettir başarabileceğine inanıyormusun. hem yapıpta memnun kalanda çok bi işe yaramıyo diyende çok

giz3mm ben 170 boyumla bile 65 kilodayken tosun gibi görünüyorum bu nasıl görüntü

canım gizem hep spor yapıyo hergün. o yüzden yağ vermiş çok. kilodan ziyade vücudun yağ oranı ile alakalı. kilo az yağ oranı yüksekse insan yinede kilolu gözüküyo ama diyoruzya spor spor spor. gizemde spor mucizesi. spor yapa yapa yağlarını vermiş. 20 kilo az değil. sporsuz olsaydı hoş gözükmezdi

inşallah olurum canım sende ne güzel benm hedef kilomdasın .. kmblir ne güzel görünüyosundur..
çok teşekkür ederim hugocuk bugün sayende aşırı mutlu oldum.. platese senn sayende başladımm. çok teşekkür ederim.
giz3mm ben 170 boyumla bile 65 kilodayken tosun gibi görünüyorum bu nasıl görüntü

gizem ebru şallının sitesi var orda pilates videoları var ayrıca googlede ararsanda çıkar birsürü videosu. şimdilik sen canlı yap sonra internetten yaparsın canım

evet canım ben hergün mutlaka yürüyorum.. platese başlamadan öncede hergün kendimce hareketler yapardım netten videolardan, hiç boş durmazdım.. sarkma falanda olmadı.. ama dahada toparlanmak istiyorum ve platese başladım.. günde 100-200 mekik çekiyorum

bende öyleyim dimi hügocuğummmmmm,çok söz dinliyorumm ne derseniz yapıyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…