kızlar ilk 2 foto 79 kilo.. 3. foto 66 4. foto 65 kilo
gizemcim resmen evrim geçirmişsin sen güzelim tıpkı benim gibiçok güzel olmuşsun ama maşallah boyun kaç senin? şu anda benim kilo vermeye başladığımdan yaklaşık 1 kilo daha fazlasın sana kolaylıklar diliyorum tatlım
gizemcim yaşın kaçtı bu arada ?
herkesin vucut yapısı farklı çünkü,gizemin şu anki hali hiç 64 gibi durmuyor 55 kiloyum dese inanırdım yani,herkesin vucut yapısı farklı,ve gizem çok zor olanı başarmışşşş,gerisini zaten başarır
gizem tebrik ederim canım çok güzel zayıflamışsın maşşallah
ay farmasi ben de tam sana hiç balık yemiyomusunuz siz sevmiyo musunu diye soracaktım aklımdaydıbak yiycekmişsin hiç görmüyodum da
kızlar öğle yemeğim maşallah bu ara i tokluk avr bende canım sitemiyo ama yiyiorum tabii yemeden olmazzzz
1 adet 250-300gr lık çupra
bol rokalı-maydonozlu yeşil salata
1 dilim çok tahıllı ekmek
yaşım 17
boyum 160 canım..
şuan 64 kiloyum canım.. hedefime bayavar aslında bide o zamn nasıl olcam kmblirr :)
herkesin vucut yapısı farklı çünkü,gizemin şu anki hali hiç 64 gibi durmuyor 55 kiloyum dese inanırdım yani,herkesin vucut yapısı farklı,ve gizem çok zor olanı başarmışşşş,gerisini zaten başarır
benim 4 ayda zayıflamam lazım ya nasıl olcakk isveç diyeti yapan varmı cidden işe yarıyosa baslıcam
giz3mm ben 170 boyumla bile 65 kilodayken tosun gibi görünüyorum bu nasıl görüntü
inşallah olurum canımboylarımız aynı yaşım senin tam 2 katı bana teyze de diyebilirsin topiğin en yaşısı sayılırım.
bence hedef kilonda fıstık olacaksın fıstıkkkkkkkk
Allah yardımcın olsun canımcım
çok teşekkür ederim hugocuk bugün sayende aşırı mutlu oldum.. platese senn sayende başladımm. çok teşekkür ederim.evet haklısın canım bende yani 55 dese inanırım ama şu var gizemi tanıyorum sporunu hiç aksatmadı iradelide maşallah. sözde dinliyo çok tatlı. hergün yazar spor şunu yaptım diye. okulunda dersleri varsa bile ne yapar eder sporunu yapar. sağolsun spor konusunda benide motive ediyo. kendi küçük ama yaptığı iş büyük
giz3mm ben 170 boyumla bile 65 kilodayken tosun gibi görünüyorum bu nasıl görüntü
canım gizem hep spor yapıyo hergün. o yüzden yağ vermiş çok. kilodan ziyade vücudun yağ oranı ile alakalı. kilo az yağ oranı yüksekse insan yinede kilolu gözüküyo ama diyoruzya spor spor spor. gizemde spor mucizesi. spor yapa yapa yağlarını vermiş. 20 kilo az değil. sporsuz olsaydı hoş gözükmezdi
gizem ebru şallının sitesi var orda pilates videoları var ayrıca googlede ararsanda çıkar birsürü videosu. şimdilik sen canlı yap sonra internetten yaparsın canım
evet haklısın canım bende yani 55 dese inanırım ama şu var gizemi tanıyorum sporunu hiç aksatmadı iradelide maşallah. sözde dinliyo çok tatlı. hergün yazar spor şunu yaptım diye. okulunda dersleri varsa bile ne yapar eder sporunu yapar. sağolsun spor konusunda benide motive ediyo. kendi küçük ama yaptığı iş büyük
bende öyleyim dimi hügocuğummmmmm,çok söz dinliyorumm ne derseniz yapıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?