60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu fotoğraflar gizemin kilo vermeye başladığı zamanki hali eski fotolarını bulunca onlarıda koyacak. çok güzel zayıflamış değilmi kızlar yüzüde çökmemiş hiç yağ vermiş
ama sporuna çok dikkat eder hergün spor yapıyo pilatesede başladı yeni kısa zamanda ondanda sonuç alacak

canım senin sayende platesede başladım ama 3 gündür kendimi çok iyi hsediyorum iyiki başlamışım.. kızlar 62 kilo olnca 82 ve 62 lik fotoları koycam o zman dahada anlarsınz 20 kilo fark olacak çnküü :78:

canım senin sayende platesede başladım ama 3 gündür kendimi çok iyi hsediyorum iyiki başlamışım.. kızlar 62 kilo olnca 82 ve 62 lik fotoları koycam o zman dahada anlarsınz 20 kilo fark olacak çnküü :78:

canım bu fotolar bile herşeyi gösteriyo valla. çok sevindim bikere genç kızsın ve gençliğini yaşamak için kilolarıdna kurtulman çok güzel oldu. merak etme pilatesle çok hoş olacaksın. bende yapıyorum elimden geldiği kadar canım

ya 82 kilo oldktan snra kendimi acayip ktü ve dışlanmış hssettim dyet yapmasam 90lara yol vardıı.. aklım başıma erken geldi şükürrr.. tabi bu kadar uzun süre yapablmemin sebebi KK ve sizler.. sizin sayenzde kızlarr.. takımdakiler sayesndee.. hepinize teşekkürlerr

bu da benim diyete ilk başladığım zamnalardaki halimmmmmmmmmmmmmmdüşün yani şimdi nasıl oldum bir görsenizzzzzzzzzçok kilo verdim ya tanınmayacak bir haldeyimm

ya famir sorma bende aynı seningibi kimse tanıyamıo çok dğeiştim diyetten sonra

bu da benim diyete ilk başladığım zamnalardaki halimmmmmmmmmmmmmmdüşün yani şimdi nasıl oldum bir görsenizzzzzzzzzçok kilo verdim ya tanınmayacak bir haldeyimm

kız sen kilo vermedinmi. 3 kilo verdin illa fark vardır. arkadaş 20 kilo vermiş ondan fark çok tabikide

canım başlangıç kilomuz hemen hemen aynı. benimde 83 idi. sadece hedef farklı benim 62 senin 50lili rakamlar. ben ekimde başladım canım 4 ay doldu benimde.

Ayy safffffföldürürsün sen beniolsun canım gidecekkkk yavaş da olsa gidecek bak çerez yok, yumurta azzzz daha ne olsun:13:

inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın canım sende çok kilo vermişsin fark muhteşemdir kesinlikle. bende seni tebrik ediyorum bravoo

sağol canım elbette fark çok büyük. 13 kilo azmı ne kadar değiştiriyor insanı hele bide yağ olunca çok fark oluyo. :86:

kızz famircikk 8 kilo verilmeyecek bişey değilki canım verirsin acele etme yeterki millet 40 kilolar veriyo yılmdan sen 8 kiloyumu veremeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…