bende öyleyim dimi hügocuğummmmmm,çok söz dinliyorumm ne derseniz yapıyorummmmmm
inşallah olurum canımsende ne güzel benm hedef kilomdasın .. kmblir ne güzel görünüyosundur..
çok teşekkür ederim hugocuk bugün sayende aşırı mutlu oldum.. platese senn sayende başladımm. çok teşekkür ederim.
hayır canım keşke öyle olsa.
ne fuarı bu canım ?
otomobil fuarı mı diye de sormak geldi içimden
canlı görünmek bir başka oluyor 14 yaşındaki öğrencilerimin yanında sınıf arkadaşları gibi duruyorum desem abartmış olmam
canlı görünmek bir başka oluyor 14 yaşındaki öğrencilerimin yanında sınıf arkadaşları gibi duruyorum desem abartmış olmam
balık sevmez miyim hem de çok ama semt pazarına benim hoşuma gidecek tarzda balık gelmiyor canım ve de adam gibi balıkların fiyatı normalde büyük marketlerde 10 tl iken semt pazarında 15 tl den satılıyor.o yüzden uygun balığı gördüm mü burda pc başında eşime telefon ediyorum şu markette şu balık var diyedün de öyle yaptık sağolsun toplamış gelmiş levreklerle çipuraları .nerudacım 2 tane levrek yapıp 1 tanesinin yarısını yiyeceğim çünkü tanesi 450 gr . bana biri çok gelir nasıl sence ölçü canımcım ?
bende öyleyim dimi hügocuğummmmmm,çok söz dinliyorumm ne derseniz yapıyorummmmmm
famirciikk senin fazlalıklar nerede toplanıyo belli bölge varmı. mesela göbek varmı. yumuşakmı sertmi karnın
canım ben de levreğin yarısını ancak yiyorum çupradan 4-5 yk et çıktı 250-300grlıktı onu yedim ama levrek büyük bende ancak yiyiorum yarsını işte 4-5yk et oluyor benim yediğim
sen miiiiiiiiiiiiiiiiiii sen var ya seeeeeeeeeeeeen sen ne cadısıııııııııııııııııııııııın
bende 52 olmak istiyorumm
bide birşey sorcam şuan nasıl hssediyosun.. yani benm kemiklerim çok iri.. hala kilolu oldğm halde rahatsz oluyorum. yere oturamıyorum mesela.. yere yatıp spor yaparken acı hssediyorumkemiklerim batıyor
nugyacım bende isterim bende bendesüper seçim
bende 52 olmak istiyorumm
bide birşey sorcam şuan nasıl hssediyosun.. yani benm kemiklerim çok iri.. hala kilolu oldğm halde rahatsz oluyorum. yere oturamıyorum mesela.. yere yatıp spor yaparken acı hssediyorumkemiklerim batıyor
farmasimm gittikçe küçülüyorsunnnn,27-28 gibi duruyorum derken bugunde 14e mi düştünnnnn
kız senin yağlar gitmiş ondan canım ondan öyle oluyo. sporla kasta yapmışsın o yüzden vücut ağırlığın fazla. 52 kilo sende az olur çok. çünkü yağın fazla değil senin. 60 kilo ideal olur sporla. yağın az senin. neyse bakalım hayırlısı ile 60 ol bakalım nasıl olacaksın.
geçen bi dergide mankenin vücut ölçüleri vardı. boyu 170 kilo 50 bedeni 36 idi.
canım ya göbeğim gtse başka birşey istemiyorm.. yani bacaklarım fazla kalın değil ve kalçam yok denecek kadar az..
sorun üst tarafta göbek ve göğüs
özeline bak kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ara öğüncüm
1 muz tarçınlı
1 çaybardağı süt( o kadar kalmış yenisi açmadım gdeceğim için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?