60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öyleyim dimi hügocuğummmmmm,çok söz dinliyorumm ne derseniz yapıyorummmmmm

evet eskiye göre sende çok fark var zaten tatlıya düşkün olmaman avantaj. hamur işlerinide biliyosun artık nasıl yapacağını elbette gidecek 8 kilocuk. yanlız hafta içi çalışıyosun hafta sonu muhakkak iki gün sporunu yap asla ihmal etme. belki spor az geldiği için yavaş verirsin ama verirsin yaza kadar merak etme pes etme olurmu canım

canlı görünmek bir başka oluyor 14 yaşındaki öğrencilerimin yanında sınıf arkadaşları gibi duruyorum desem abartmış olmam

famirciikk senin fazlalıklar nerede toplanıyo belli bölge varmı. mesela göbek varmı. yumuşakmı sertmi karnın

canlı görünmek bir başka oluyor 14 yaşındaki öğrencilerimin yanında sınıf arkadaşları gibi duruyorum desem abartmış olmam

bende 52 olmak istiyorumm
bide birşey sorcam şuan nasıl hssediyosun.. yani benm kemiklerim çok iri.. hala kilolu oldğm halde rahatsz oluyorum. yere oturamıyorum mesela.. yere yatıp spor yaparken acı hssediyorum kemiklerim batıyor

canım ben de levreğin yarısını ancak yiyorum çupradan 4-5 yk et çıktı 250-300grlıktı onu yedim ama levrek büyük bende ancak yiyiorum yarsını işte 4-5yk et oluyor benim yediğim

bende öyleyim dimi hügocuğummmmmm,çok söz dinliyorumm ne derseniz yapıyorummmmmm

sen miiiiiiiiiiiiiiiiiii sen var ya seeeeeeeeeeeeen sen ne cadısıııııııııııııııııııııııın

özeline bak kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım benim kemik yapım o kadar ince ki
mesela 7 yaşındaki oğlumun bileği benimki kadar onun boyu 135 cm ben 160 cm
platesi çok sevdim tek zorlandığım hareket oturup iki bacağı açıp öne eğilme hareketi başımı yere koyamıyorum.
tekli bacaklarda başımı dizime çok rahat koyuyorum
acıma olmuyor kemiklerimde

kız senin yağlar gitmiş ondan canım ondan öyle oluyo. sporla kasta yapmışsın o yüzden vücut ağırlığın fazla. 52 kilo sende az olur çok. çünkü yağın fazla değil senin. 60 kilo ideal olur sporla. yağın az senin. neyse bakalım hayırlısı ile 60 ol bakalım nasıl olacaksın.

geçen bi dergide mankenin vücut ölçüleri vardı. boyu 170 kilo 50 bedeni 36 idi.

canım ya göbeğim gtse başka birşey istemiyorm.. yani bacaklarım fazla kalın değil ve kalçam yok denecek kadar az..
sorun üst tarafta göbek ve göğüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…