60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canımmmmmm oruç muyuz burdanot aldım hügocuğum hügo isimli dosyama kaydettim

minik oğluşum yemekten sonra uyudu
büyük oğluşumla planladığımız gibi derslere devam
kardeşiyle beraber kuzucuğum tatilin tadını çıkarıyor beraber tv seyrediyorlar,oyun oynuyorlar,bilgisayarlarında vakit geçiriyorlar ,boyama yapıyorlar.
büyük kuzucuğum minik kuzucuğuma sayıları 30 a kadar öğretmiş bile, kendisi maşallah o kadar hırslı kendisiyle yarışan bir çocuk ki kardeşine harfleri öğretmeye kalkmış dedim sayıları öğret ama harfleri öğretme anneciğim diyorum bana aynen dediği laf şu benim kardeşim o kadar iyi olmalı ki sınıfındaki diğer arkadaşlarının önüne geçmeli 1. olmalı diyor , öldürdü beni boyundan büyük aklıyla fikriyle .....ikisi aynı cins ve de aralarındaki yaş farkı az olunca arkadaş gibiler Rabbim bir ömür boyu geçimlerini daim etsin inşallah.ikisi de birbirine o kadar düşkün ki büyük oğlum harçlıklarıyla okul kantininden küçüğe de birşeyler alır,küçük dedesiyle çarşıya çıksa abisini düşünür ona birşeyler mutlaka aldırır abime de alalım dede diyormuş kıyamam kuzucuklarıma

Son düzenleme:

akşam menümde

levrek ve mercimek çorbası salata var

nugyacım kek çok güzel olmuş canım tavsiye ederim birde bunu pırasalı yapıyorum veya patatesli o da çok güzel oluyo canım. muhakkak denemelisin canım

nugyacım kek çok güzel olmuş canım tavsiye ederim birde bunu pırasalı yapıyorum veya patatesli o da çok güzel oluyo canım. muhakkak denemelisin canım

tahmin edebiliyorum canım güzel olmuştur.pırasalı ve patateslide severim ben.denerim canım bu konuda baya bi ustayım çünkü

karnım öyle bi acıktı ki
kazınmasından midem bulandı
bende bi elma aldım ama çok fena oldum yaaa (

kızlar ilk 2 foto 79 kilo.. 3. foto 66 4. foto 65 kilo

ooooowwwwwwwwwww
süperrrrrrrrrrrrrrrr
çok güzel olmuşsun canım
maşallah inan o kadar fark varki canım aynı insan olduğunu anlamak bile zor canım seni tanıyamayan çok oluyodur kesin

GizzEm acaba ilk fotodaki ağaçtan zayıflamayımı dilemiştin öyleyse bulıyım o ağacı
ne güzl olmuşsun

ooooowwwwwwwwwww
süperrrrrrrrrrrrrrrr
çok güzel olmuşsun canım
maşallah inan o kadar fark varki canım aynı insan olduğunu anlamak bile zor canım seni tanıyamayan çok oluyodur kesin

evet uzun süredir görmeyenler çok şaşırıyo tabi buda bana büyük bir morel oluyo.. çok yüksek motivasyon oluyoo :)
hepinize teşekkür ederimm

evet uzun süredir görmeyenler çok şaşırıyo tabi buda bana büyük bir morel oluyo.. çok yüksek motivasyon oluyoo :)
hepinize teşekkür ederimm

sende bize moral oldunn,demekki isteyince oluyormuş,harikasın canımmmmm,çok da güzelsin maşallah

akşam menümde

levrek ve mercimek çorbası salata var

ay farmasi ben de tam sana hiç balık yemiyomusunuz siz sevmiyo musunu diye soracaktım aklımdaydıbak yiycekmişsin hiç görmüyodum da

kızlar öğle yemeğim maşallah bu ara i tokluk avr bende canım sitemiyo ama yiyiorum tabii yemeden olmazzzz

1 adet 250-300gr lık çupra

bol rokalı-maydonozlu yeşil salata

1 dilim çok tahıllı ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…