Bende İstnbldan Kocaeline gittim , bnmki okul için. Evet kesinlikle İst gibi hareketli bir kentten buraya gelmek bana da yaramadı(
kocaeli de nerdesin canım...Alışamadım bi türlü istdan sonra çok ruhsuz geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende İstnbldan Kocaeline gittim , bnmki okul için. Evet kesinlikle İst gibi hareketli bir kentten buraya gelmek bana da yaramadı(
kocaeli de nerdesin canım...Alışamadım bi türlü istdan sonra çok ruhsuz geliyor.
Akşam yemegim
2kaşık kekşkek
4kaşıkssusuz etyemegi yagsız
light yogurt
1saat leslimiyaptım 200tanede mekik çektim
birazsonra kave ile leblebi yerin bukadar
günaydın canlar gününüz dünden daha aydınlık ,daha sağlıklı , mutlu , huzurlu, bereketli,neşeli, tüm kötülüklerden uzak, kilolardan ,yağlardan uzak,hedef kilolara daha bir yaklaşılmış, bol kahkahalı olsun inşallah .....
bugün çok mutluyum herşeyden ötesi sağlıklıyım, huzurluyum. ya hafiflediğimi hissediyorum bu aralar çok şükür sonsuz şükürler olsun Rabbime yanıltmıyor da. bugün tartıda yeniden 53 kg yi gördüm.![]()
kızlar gerçekten çok mutlu oldum şu 53 kg yi en azından bir müddet kilo vermesem de ama sadece korusam o kadar iyi olacakki.hayırlısı olsun bakalım.
darısı tüm dostların ve dost niyetlilerin başına canlarım
sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su
Farmasiciiim günaydınnnninşallah dediğin gibi dünden daha aydınlık bir gün olur bugün...daha sağlıklı,daha mutlu,daha huzurlu inşallah
:13:
veee tabii ki hedef kilolarımıza daha da çok yaklaştığımız bir gün olsun innnnşallah
Tebrik ediyorum hesabı düzlemişsin 53 süperrrrrrrrr:13:
:13::13::13: darısdımı başımıa tüm dostların başına Allah hepimizin gönlüne göre versinnn inşallah her şeyi tabii kiloları daaa
![]()
Herkese günaydınnnnnn sevgiler öpücükleeerrrr....bugün malum haftasonu kimsecikler yokkkama inşallah hepimiz için neşe dolu,,mutlu, huzurlu ve daha da inceldiğimiz bir gün olurrrr:13::13::13:
Kahvaltım yeni bitti bugün biraz geç oldu haftasonu biraz böye oluyor, canım klasik kahvaltı istemedi ben de...
kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 portakal
1 su bardağı yoğurt
1 tk tarçın
4yk nesfit i karıştırdım ve gayet doyurucu inanılmaz lezzetli bir kahvaltı yaptım
Nesfiti ben sütle yemiyorum o zaman doyurucu olmuyo benim için, ama yoğurtla yiyince inanılmaz doyuruyo yoğurdu önce portakalla karıştırıyorum; portakalın biraz suyunu sıkıyorum ssuyu yoğurtla karışsın diye, tarçın ekliyorum, nesfiti ekliyorum çokk lezzetli oluyo kesinlikle tavsiye ederim![]()
afiyet olsun canım arada değişiklik canı istiyor insanın ben de sıcak tip şeyleri daha çok sevip daha çok doyduğumu hissettiğim için ya çayla ya da çorba ile kahvaltı yapıyorum![]()
Evet farmasciğim hergün klasik kahvaltı istemiyor insanın canı bazen bi tost yanında portakal suyu süper olur mesela, ya da tarhana çorbasını,mercimek çorbasını daçok severimkahvaltıda sıcak sıcakAntep2te kahvaltıda paça içerler
benim pek öyle paça tarzı şeylerle aram yoktur ama annemler falan içerler lisede de okulda sabahları mercimek çorbası-paça falan çıkardı
çorba da vazgeçilmezdir bence kahvaltıda
wawwwwwwwwwwww paça mı dedin
bayılırım ben kelle -paça çorbasına,işkembe çorbasına
Merhaba Neruda,
2 yıl kadar önce evlendim ve 12 kilo aldım. Farklı yöntemler denedim fakat her seferinde 1 arpa boyu yol kat edemedim. Görüyorum ki 8.9 kg. vermişsin. Ne kadar sürede bu kiloyu verdiğin ve uyguladığın diyet hakkında bilgi vermeni rica edebilir miyim?
Merhaba Neruda,
2 yıl kadar önce evlendim ve 12 kilo aldım. Farklı yöntemler denedim fakat her seferinde 1 arpa boyu yol kat edemedim. Görüyorum ki 8.9 kg. vermişsin. Ne kadar sürede bu kiloyu verdiğin ve uyguladığın diyet hakkında bilgi vermeni rica edebilir miyim?
herkese günayddddddddddııııııııııııııııııınn,
nasılsınız bakalımmm canikolarımmmmmmmmmmmmm,bende iiyim çok şükür,umarım sizlerde iyisnizdirrr..sabah ablamın kafayı yemiş olan tartısında iç çamaşrlarımla tartıldım,66 kilo geldimyalanda olsa hoşuma gidiyor söyleeeeeeee dedim ve bir daha indim çıktım 65.9 çıktımmm
ablam bu tartı doğru diyor ama inanmıyorum ben tabi
neyse bakaım
şu ana kadar yediklerim
2 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates,salatalık
1 adet yumurta
ara
1 adet sarma
bakayım siz neler yapmısınzzzzz,hügocuğumu özledimmm ya ne zaman gelcekti pazartesimiydiki:44:
merhaba canımm,neruşumuz biraz yoğun o görene kadar ben söyleyyeim dedim
2 ay gibi bir sürede verdi,hergün düzenli sporunu yapar ve çok düzenli çok az kaçamaklı bir sağlıklı beslenme süresi geçirdi arkadaş,aynı dönemde başladık benden topu topu 4 kilo gitti ondan 9 kilosporların etkisi ve hareketli bir yaşamının etkiside var tabi
![]()