60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam yemegim
2kaşık kekşkek
4kaşıkssusuz etyemegi yagsız
light yogurt
1saat leslimiyaptım 200tanede mekik çektim
birazsonra kave ile leblebi yerin bukadar

Akşam yemegim
2kaşık kekşkek
4kaşıkssusuz etyemegi yagsız
light yogurt
1saat leslimiyaptım 200tanede mekik çektim
birazsonra kave ile leblebi yerin bukadar

hülyacım akşam yemeğin tam benlikmiş keşkek ha yanında etle hımmmmmmmmmm bayılırım :56::56: afiyet olsun canım o kadar kararında olmuşki kutlarım seni bitanem.
hele sporun harikasın seni spor konusunda çok takdir ediyorum küçük bebeğinle filan akşam demiyorsun aksatmıyorsun maşallah barekellah .Rabbim nazarlardan korusun. seni çok öpüyorum bitanem canım benim.:34::nazar::nazar::nazar::16:

Son düzenleme:
günaydın canlar gününüz dünden daha aydınlık ,daha sağlıklı , mutlu , huzurlu, bereketli,neşeli, tüm kötülüklerden uzak, kilolardan ,yağlardan uzak,hedef kilolara daha bir yaklaşılmış, bol kahkahalı olsun inşallah .....:16::16:

bugün çok mutluyum herşeyden ötesi sağlıklıyım, huzurluyum. ya hafiflediğimi hissediyorum bu aralar çok şükür sonsuz şükürler olsun Rabbime yanıltmıyor da. bugün tartıda yeniden 53 kg yi gördüm.:66::66::66::65::65::65::65::64::64::64::64::62::62: :62::62::62::36::36::36::36::36::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar gerçekten çok mutlu oldum şu 53 kg yi en azından bir müddet kilo vermesem de ama sadece korusam o kadar iyi olacakki.hayırlısı olsun bakalım.
darısı tüm dostların ve dost niyetlilerin başına canlarım:16::16::16:

sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su

Son düzenleme:
günaydın canlar gününüz dünden daha aydınlık ,daha sağlıklı , mutlu , huzurlu, bereketli,neşeli, tüm kötülüklerden uzak, kilolardan ,yağlardan uzak,hedef kilolara daha bir yaklaşılmış, bol kahkahalı olsun inşallah .....:16::16:

bugün çok mutluyum herşeyden ötesi sağlıklıyım, huzurluyum. ya hafiflediğimi hissediyorum bu aralar çok şükür sonsuz şükürler olsun Rabbime yanıltmıyor da. bugün tartıda yeniden 53 kg yi gördüm.:66::66::66::65::65::65::65::64::64::64::64::62::62: :62::62::62::36::36::36::36::36::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar gerçekten çok mutlu oldum şu 53 kg yi en azından bir müddet kilo vermesem de ama sadece korusam o kadar iyi olacakki.hayırlısı olsun bakalım.
darısı tüm dostların ve dost niyetlilerin başına canlarım:16::16::16:

sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su

Farmasiciiim günaydınnnn:16: inşallah dediğin gibi dünden daha aydınlık bir gün olur bugün...daha sağlıklı,daha mutlu,daha huzurlu inşallah:nazar::13::16: veee tabii ki hedef kilolarımıza daha da çok yaklaştığımız bir gün olsun innnnşallah:16::16:

Tebrik ediyorum hesabı düzlemişsin 53 süperrrrrrrrr:nazar::1::13::8::10::16::65::66::66::66::66::65::65::64::64::64::32::32::32::32::32::32::32::nazar::nazar::nazar::13::13::13: darısıı başıma tüm dostların başına Allah hepimizin gönlüne göre versinnn inşallah her şeyi tabii kiloları daaa:1:

Son düzenleme:
Farmasiciiim günaydınnnn:16: inşallah dediğin gibi dünden daha aydınlık bir gün olur bugün...daha sağlıklı,daha mutlu,daha huzurlu inşallah:nazar::13::16: veee tabii ki hedef kilolarımıza daha da çok yaklaştığımız bir gün olsun innnnşallah:16::16:

Tebrik ediyorum hesabı düzlemişsin 53 süperrrrrrrrr:nazar::1::13::8::10::16::65::66::66::66::66::65::65::64::64::64::32::32::32::32::32::32::32::nazar::nazar::nazar::13::13::13: darısdımı başımıa tüm dostların başına Allah hepimizin gönlüne göre versinnn inşallah her şeyi tabii kiloları daaa:1:

amin amin canımcım bu içten dileklerine içten kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum :65::65::65::65::65::64::64::64::66::66::66::62::62::62::32::32::32::32::9::9::9::9::16:

Herkese günaydınnnnnn sevgiler öpücükleeerrrr....bugün malum haftasonu kimsecikler yokkk:43: ama inşallah hepimiz için neşe dolu,,mutlu, huzurlu ve daha da inceldiğimiz bir gün olurrrr:13::13::13::16::16::16::54::54::54::nazar::nazar:

Kahvaltım yeni bitti bugün biraz geç oldu haftasonu biraz böye oluyor, canım klasik kahvaltı istemedi ben de...

kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı

1 portakal

1 su bardağı yoğurt

1 tk tarçın

4yk nesfit i karıştırdım ve gayet doyurucu inanılmaz lezzetli bir kahvaltı yaptım:56::nazar:

Nesfiti ben sütle yemiyorum o zaman doyurucu olmuyo benim için, ama yoğurtla yiyince inanılmaz doyuruyo yoğurdu önce portakalla karıştırıyorum; portakalın biraz suyunu sıkıyorum ssuyu yoğurtla karışsın diye, tarçın ekliyorum, nesfiti ekliyorum çokk lezzetli oluyo kesinlikle tavsiye ederim:56:

Herkese günaydınnnnnn sevgiler öpücükleeerrrr....bugün malum haftasonu kimsecikler yokkk:43: ama inşallah hepimiz için neşe dolu,,mutlu, huzurlu ve daha da inceldiğimiz bir gün olurrrr:13::13::13::16::16::16::54::54::54::nazar::nazar:

Kahvaltım yeni bitti bugün biraz geç oldu haftasonu biraz böye oluyor, canım klasik kahvaltı istemedi ben de...

kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı

1 portakal

1 su bardağı yoğurt

1 tk tarçın

4yk nesfit i karıştırdım ve gayet doyurucu inanılmaz lezzetli bir kahvaltı yaptım:56::nazar:

Nesfiti ben sütle yemiyorum o zaman doyurucu olmuyo benim için, ama yoğurtla yiyince inanılmaz doyuruyo yoğurdu önce portakalla karıştırıyorum; portakalın biraz suyunu sıkıyorum ssuyu yoğurtla karışsın diye, tarçın ekliyorum, nesfiti ekliyorum çokk lezzetli oluyo kesinlikle tavsiye ederim:56:

afiyet olsun canım arada değişiklik canı istiyor insanın ben de sıcak tip şeyleri daha çok sevip daha çok doyduğumu hissettiğim için ya çayla ya da çorba ile kahvaltı yapıyorum :16:

bugün de oldukça geç yaptım kahvaltımı oğluşlarımla o yüzden ilerleyen zamanlar gösterecek bakalım öğlen yemeği yiyip yemiyeceğimi :1::1:

kahvaltım

8 kk kadar katmer
1 haşlanmış yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 domates
1 yeşil biber
2 ceviz
3 çay kaşığı bal
250 ml şekersiz çay :16:

afiyet olsun canım arada değişiklik canı istiyor insanın ben de sıcak tip şeyleri daha çok sevip daha çok doyduğumu hissettiğim için ya çayla ya da çorba ile kahvaltı yapıyorum :16:

Evet farmasciğim hergün klasik kahvaltı istemiyor insanın canı bazen bi tost yanında portakal suyu süper olur mesela, ya da tarhana çorbasını,mercimek çorbasını daçok severimkahvaltıda sıcak sıcak:56: Antep2te kahvaltıda paça içerler:1::1:benim pek öyle paça tarzı şeylerle aram yoktur ama annemler falan içerler lisede de okulda sabahları mercimek çorbası-paça falan çıkardı:1: çorba da vazgeçilmezdir bence kahvaltıda

Evet farmasciğim hergün klasik kahvaltı istemiyor insanın canı bazen bi tost yanında portakal suyu süper olur mesela, ya da tarhana çorbasını,mercimek çorbasını daçok severimkahvaltıda sıcak sıcak:56: Antep2te kahvaltıda paça içerler:1::1:benim pek öyle paça tarzı şeylerle aram yoktur ama annemler falan içerler lisede de okulda sabahları mercimek çorbası-paça falan çıkardı:1: çorba da vazgeçilmezdir bence kahvaltıda

wawwwwwwwwwwww paça mı dedin :56::56::56::56:
bayılırım ben kelle -paça çorbasına,işkembe çorbasına:9:

wawwwwwwwwwwww paça mı dedin :56::56::56::56:
bayılırım ben kelle -paça çorbasına,işkembe çorbasına:9:

Ayyy sen de annemler gibisin:60::60:gecenin bi yarısı paça içmeye giderler bayılırlar ama ben kuzu eti bile yiyemem antepte de hep kuzu yeni dana pek yenmez ben gidince ancak dana eti alıyolar:60: bana kuzu eti kokuyo ya:78:

Merhaba Neruda,
2 yıl kadar önce evlendim ve 12 kilo aldım. Farklı yöntemler denedim fakat her seferinde 1 arpa boyu yol kat edemedim. Görüyorum ki 8.9 kg. vermişsin. Ne kadar sürede bu kiloyu verdiğin ve uyguladığın diyet hakkında bilgi vermeni rica edebilir miyim?

herkese günayddddddddddııııııııııııııııııınn,
nasılsınız bakalımmm canikolarımmmmmmmmmmmmm,bende iiyim çok şükür,umarım sizlerde iyisnizdirrr..sabah ablamın kafayı yemiş olan tartısında iç çamaşrlarımla tartıldım,66 kilo geldim:9:yalanda olsa hoşuma gidiyor söyleeeeeeee dedim ve bir daha indim çıktım 65.9 çıktımmm:60:ablam bu tartı doğru diyor ama inanmıyorum ben tabi
neyse bakaım
şu ana kadar yediklerim

2 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates,salatalık
1 adet yumurta

ara
1 adet sarma:9:

bakayım siz neler yapmısınzzzzz,hügocuğumu özledimmm ya ne zaman gelcekti pazartesimiydiki:44:

Merhaba Neruda,
2 yıl kadar önce evlendim ve 12 kilo aldım. Farklı yöntemler denedim fakat her seferinde 1 arpa boyu yol kat edemedim. Görüyorum ki 8.9 kg. vermişsin. Ne kadar sürede bu kiloyu verdiğin ve uyguladığın diyet hakkında bilgi vermeni rica edebilir miyim?

merhaba canımm,neruşumuz biraz yoğun o görene kadar ben söyleyyeim dedim
2 ay gibi bir sürede verdi,hergün düzenli sporunu yapar ve çok düzenli çok az kaçamaklı bir sağlıklı beslenme süresi geçirdi arkadaş,aynı dönemde başladık benden topu topu 4 kilo gitti ondan 9 kilo:nazar:sporların etkisi ve hareketli bir yaşamının etkiside var tabi:nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba Neruda,

Canım hoşgeldin öncelikle, ben de işten ayrılıp evde oturmaya başlayınca 1 yıli çinde aldım bu kiloları gerçi hiçbir zaman çok zayıf bir insan olmadım ama bu kadar hiçç olmamıştım ve benim de hayatım pek çok başarısız diyet denemesiyle doluydu...bundan 2 ay önce buradaki arkadaşları takip etmeye başlayıp,aralarına katıldığım güne çok çok şükrediyorum ve hepsine de tekrar tekrar teşekkür ediyorum tabii:16::nazar:

Burayı takip etmeye başladığımdan beri bu işin sabır,azim,inanç ve istikrar işi olduğunu öğrendim:13::65::16: ve 2 ay önce arkadaşların menülerni takip etmeye bilmediklerimi sormaya başlayarak bu süreçbaşladı ve çok şükür ki yolu yarıladım sayılır ama yılmaz yok sabır azim ve inançla kalan fazlalıklar da gidecek inşallah:65::nazar::13:

Neler yaptım?? Aslında burada herkes hergün yediklerini yazıyor düzenli olarak ve yaptığı sporlar varsa onları paylaşıyor önerilere kulak veriyor...ben geldiğimde benim şuanki halim gibi ve daha da fazla kilo vermiş arkadaşlarımız vardı ve hala da bizlerle birlikteler:16::13: bugün birinin de bana neler yaptığımı sorduğunu görek inanılmaz bir mutluluk:65:

Hepimiz ortak noktalarda buluşuyoruz ve sağlıklı besleniyoruz yani yasaklar yok ha tabii belirli rahatsızlıkları olan (insülindirenci v.b gibi)arkadaşlar farklı şeyler uygulayabiliyor mesela tatlı yiyince devamını getiren ya da beyaz ekmek,prinç yiyince duramayıpyine devamını getiren arkadaşlar onları tamamen keserek besleniyor ama kararında yiyebilen bir sağlık sorunu olmayan arkadaşlar her şeyden kararında olmak kaydıyla yiyior ama sonuçolarak hepimiz günde 6 öğün kesin yiyioruz hatta bazen 7-8:1: 3 ana 3 ara öğün yiyioruz genelde ve asla vazgeçilmez kurak kahvaltı ve günde 6 öğünü yemek yani daha z olmıycak ama aralar arta da bilir. kahvaltı yapmak kesinlikle günlük kan şekerini dengede tutumayı sağlıyor ve özellikle akşam saatlerinde abartılı yemeklere atlamamızı önlüyor:1: onun için kahvaltı çokçoköenmli ben eskiden kahvaltı yapmaz bütün gün ıvır zıvırla geçiştirir hatta aç gezer akşam da ne bulursma yerdim...şimdi inanır mısın kahvaltı yapınca diğer öğünleri bazen görev gibi yiyiorum açlık hiçolmuyor ama tabii bu 2 ayda bu duruma geldi ilk haftalar hatta ilk ay tabii düzenim oturana kadar yanlışlar da yaptım,çok acıktığım da oldu ama önemli olan hataların farkıan avrıp tekrarlamamk bu beslenme programının en önemli zöelliği bir kaçamak yapıldıysa amaaan nasıl olsa yedim herşey boşa gitti en iyi yiyim!!! dememek!!! yani evet arada canımız albette bişeyler istiycek ama bunları kararında yemek için çaba harcıyca ben mesela tatlıya özellikle çikolataya dayanamayn biyidim ve hala devamını getirme tehlikem olduğundan çok çok az ve nadir yiyiorum tam terbiye olamadım henüz:1: ama inan zamanla herşey değişiyor kendine inanamıyor ama bir okadar da gurur duyuyorsun sen de gerçekten kararlıysan emin ol burda olmakla çok doğru bir karar verdin özellikel tavsiyem hergün burda ol bizlerle yazış,yediklerini ya zmneülerimi takip et sorularını çekinmeden sor ve diyet yapmıyoruz!bunu sakın unutma bziler sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz ve sağlıkla zayıflıyoruz:65: sana da başarılar diliyorum soru sormak istersen sakın çekinme ben ve tüm arkadaşlarım sana zevkle yardımcı oluruz bunu bizzate yaşayan biri olarak garanti veriyorummm HOŞGELDİN:13::16::nazar:

herkese günayddddddddddııııııııııııııııııınn,
nasılsınız bakalımmm canikolarımmmmmmmmmmmmm,bende iiyim çok şükür,umarım sizlerde iyisnizdirrr..sabah ablamın kafayı yemiş olan tartısında iç çamaşrlarımla tartıldım,66 kilo geldim:9:yalanda olsa hoşuma gidiyor söyleeeeeeee dedim ve bir daha indim çıktım 65.9 çıktımmm:60:ablam bu tartı doğru diyor ama inanmıyorum ben tabi
neyse bakaım
şu ana kadar yediklerim

2 dlm tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
domates,salatalık
1 adet yumurta

ara
1 adet sarma:9:

bakayım siz neler yapmısınzzzzz,hügocuğumu özledimmm ya ne zaman gelcekti pazartesimiydiki:44:

Kızz deliiii tebrik ediyorum niye yalan olsun yaa tamam 3 yıllık da okadar da yanlış göstermez resmen olmuşsun işte bu ne ya veriyosun yine de şişman mı sanıyosun ne kendini:60::60::60: 71deeen 66ya düşmüşsün işte çıldırtma beni ya paronik kim sen mi ben mi:60::60: ben kutlarım arkadaş hiççç acımam:65::65::65::65::66::66::66::66::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::32::32::10::10::16::16::16:

merhaba canımm,neruşumuz biraz yoğun o görene kadar ben söyleyyeim dedim
2 ay gibi bir sürede verdi,hergün düzenli sporunu yapar ve çok düzenli çok az kaçamaklı bir sağlıklı beslenme süresi geçirdi arkadaş,aynı dönemde başladık benden topu topu 4 kilo gitti ondan 9 kilo:nazar:sporların etkisi ve hareketli bir yaşamının etkiside var tabi:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bak hala 4 diyo 71-66 5kg varrrr hakeme gözlüüüüüüüüüüüüüüük:51::51::51:

Mersicicim yerimeözetlemişsin amaben senin kadar özetleyemedim:1::1:dil pabuç ben de daha da yazardım daaaa biraz da sorunca ayazayım dedim:60::60: sen bikere benden sonra geldin abartma daha 2 ay olmadı ve 5kg süperrr boyund a benden uzun artık gerçeği gör tamam mıkilo veriyozuuunnnn vereceksin vereceğiiiiiiiizzzzzzzz:13::13::13::nazar::nazar::nazar::60::60:

Merhaba Famir,

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Sabah kahvaltını okudum. Diğer öğünlerde neler yiyor ya da yemiyorsun? Kalori hesabı yapıyor musun?

slm kızlar herkese tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah kahvaltım
1taneızgarada tavuk burger
peynir
salatalık domates,
şekersiz çay

700 gram vermişim bende bugünnnnnnnnnnnn:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
herkeze afiyet olsunnnnnnnnn
kiloverenleri tbrkediyorum
famircim sevindim adına
farmisini senide tbrk ediyorum

Back
X