60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmm tebrik ederim seni kilo vermene çooooooooooooooookkk sevindimmmmmm:65::46::46::46::46::46::46:
yaaaa ben dedimya pek güvenmiyorum butartıya aslında ben güveniyorumda ablam aklımı bulandırmıştı şimdide yok benim bu tartım doğru diyooooo,Allahımmmmm ya deli eder adamı eeeee madem öyle ne beni bunalıma sokuyon dimi:59:yeni tartı alana kadar değiştirmicem sanırımmm

Ya Alllaaaahımmmmmmmmmmmmm:47::47::47: ikisinde de vermiş görünüyosun işte daha neee al ozaman atrtı al hemen:47::47::47:

Hımmmmmmmm 2 dilim ekmekolmuş aradakiyle beraber sabah kaçdilim vardı ki ekmek gerçiçorba da şehriyeli:1: sen 3 de ekmeğe:1: ama afiyet olsun bence gayet güzel bir menü:16::nazar:

korkaaaaaaaaaaakkorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:47::47::60::60:rüyanda beni görürsün diyemi kalmıyosun evde tek:60::60::60:

Canım tatlı krizine en güzel çözüm tarçınlı-Türk kahvelisüt hemen hergün içiyorum ben ayrıca yoğurtla tarçınla portakalı da karışıtırp yiyince kesiyo ttalı isteğini ve nefissssss oluyooo eğer tatlıyı parça yiyince arkası geliyosa hiç yeme derimen azından bir süre

Yazdııııııım kurabiyeleri yazmıştımpazartesiakşam hatta antepte yapmadım geldim istanbulda yaptımkaçamağı yazmıştım:60::60: ekmek kadayıfını yazmadım mı aceeebaaaaa işte yazdım o zaman gördünüz benim anlım açık hem de enseme kadarrrrr:60::60::60:

evlenince insanda alışkanlık oluyor sanırım ben tek de yatamıyorum artıkkkk:59:senden korkan senin gibi olsuunn kızzzzzzzzzzzz:27:senin gibi şöyle 63 kilo olurum hemi ii olurrrrr:9:

evlenince insanda alışkanlık oluyor sanırım ben tek de yatamıyorum artıkkkk:59:senden korkan senin gibi olsuunn kızzzzzzzzzzzz:27:senin gibi şöyle 63 kilo olurum hemi ii olurrrrr:9:

:16::16::16:mersi cicimmm sen zaten şimdi de benim gibisindir boyun varr seninnn benden uzunsun:8: ama ol tabii 60 ol inaşllah ben de olıyıııım sen de ooolll ben sonra da 55 olayım inşallahhhh:32::13::nazar:

Ya Alllaaaahımmmmmmmmmmmmm:47::47::47: ikisinde de vermiş görünüyosun işte daha neee al ozaman atrtı al hemen:47::47::47:

anacım bir çıkamadım ki dışarı napim,bu hafta sonu alacaktım eşim işime taş koydu bende onun pirinç pilavına taş koymazsaaaam banadaaaaaa famir demesinlerrrr(demiyorlar zati:9:)
değitiremm mi kızzzz,ozman 66,9 yapayımmmmm:61:sabah 66 çıkmıştım ama birazcık cıbıldak tartıldım iç çamaşıırm vardı,eski kilolarım kıyafetli olanlardııı,bu nedenlede az çıkmış olabilirmmm:61:,
öfffff ne çok konu:61:ştummm dimi,uuzn süredir kilo vermediğimden kilo çizelgesi yapmayıda unuttum ii mi dur bi bakem öyleyse

anacım bir çıkamadım ki dışarı napim,bu hafta sonu alacaktım eşim işime taş koydu bende onun pirinç pilavına taş koymazsaaaam banadaaaaaa famir demesinlerrrr(demiyorlar zati:9:)
değitiremm mi kızzzz,ozman 66,9 yapayımmmmm:61:sabah 66 çıkmıştım ama birazcık cıbıldak tartıldım iç çamaşıırm vardı,eski kilolarım kıyafetli olanlardııı,bu nedenlede az çıkmış olabilirmmm:61:,
öfffff ne çok konu:61:ştummm dimi,uuzn süredir kilo vermediğimden kilo çizelgesi yapmayıda unuttum ii mi dur bi bakem öyleyse

kız tabi çıbıldak tartılacan giysiyle tartılmıyoz ki biz

kızlaaarrrrrr şükür bugun sabah 67 yi tekrar gördüm.fazlamı kıstım ne bugun tatlı krizine girdim bir parca irmik tatlısı yedim.aranızda düzenli kilo veren varmı ne kadar sürede ne kadar kilo veriliyor.bben bir hafta 69 oluyom ertesi hafta 67 anlamadım....

arada 1 elma yedim

şimdi de öğle yemeği yedim
öğlen menüm

2 dilim beyaz ekmek ve 3 ince dilim kaşar peynirinden oluşan ketçaplı tost
250 ml süt içerisine 2 tatlı kaşığı nesguik koydum , içtim .

akşama

tavuk ciğeri
taze fasulye
makarna var
yanında büyük ihtimalle yoğurt ya da ayran salata kornişon olur .:16:

arada 1 elma yedim

öğlen menüm

akşama

tavuk ciğeri
taze fasulye
makarna var

afiyet olsun canım menün çok güzel

arada 1 elma yedim

öğlen menüm

akşama

tavuk ciğeri
taze fasulye
makarna var

Afiyet olsun farmasiciiiiim güzelmiş değişiklik:16:

OOOOO famircannnn 66 yapmışızzzz heh aferin yap tabii bundan sonra da çıplakçıplak tartıl ve hep öyle değiştir tıckerını mademmmm bence olmuşsundur zatennn:nazar::13: kızıııım 5kg bu yaa hiçmi farketmiyosun kendinde hafiflik:47::47:

Ben de öğle yemeğimi yazayım kahvaltıyı geç yaptım da yemiycektimama kalmışşeyler vardı amaaan dedim yiyim gene de

1kepçe(10 yk)tarhana çorbası

2yk haşlanmış kuru fasulye (çorbaya koydum)

1 köfte kadar haşlanmış tavuk eti (onu da çorbaya koydum)

1 pasta tabağı haşlanmış karnıbahar

1kase yoğurt

1 dilim çok tahıllı ekmek

Bakyine çok yemişim gibi geldi delimiyim neee:60::60::60:

kızlaaarrrrrr şükür bugun sabah 67 yi tekrar gördüm.fazlamı kıstım ne bugun tatlı krizine girdim bir parca irmik tatlısı yedim.aranızda düzenli kilo veren varmı ne kadar sürede ne kadar kilo veriliyor.bben bir hafta 69 oluyom ertesi hafta 67 anlamadım....

Canımoalbilirçok kısınca kan şekeridüşer atlarsın tatlılara yap hemen bir tarçınlı türk kahveli süt höpürdetttt bak hiç kalmaz tatlı isteğin.Yani kişiye ve fazlalığına göre değişiyo tabii ama 500gr-1.300gr arası gidiyo haftada gördüğüm burdaki gidişler öyleydi ben en çok 1 haftada 2kg verdim ama hep öyle olmuyo tabii yani olur inşallah da ortalama 1kg gibi fazla azaldıkça tabii yavaşlayabiliyo ama herkese de yavaşlamaya da bilir çokşükür gidiyo işte 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11........20:60::60::60::nazar::nazar:hayırlısıyla sağlıkla inşallah:nazar::16::13::10::8:

selam kızlar nasılsınız? ben 70_79 kilo topğinden geliyorummm. düştüm artık 60'lı kilolara arada buraya da yazmak istiyorum kabul ederseniz eğer:61:

OOOOO famircannnn 66 yapmışızzzz heh aferin yap tabii bundan sonra da çıplakçıplak tartıl ve hep öyle değiştir tıckerını mademmmm bence olmuşsundur zatennn:nazar::13: kızıııım 5kg bu yaa hiçmi farketmiyosun kendinde hafiflik:47::47:

Ben de öğle yemeğimi yazayım kahvaltıyı geç yaptım da yemiycektimama kalmışşeyler vardı amaaan dedim yiyim gene de

1kepçe(10 yk)tarhana çorbası

2yk haşlanmış kuru fasulye (çorbaya koydum)

1 köfte kadar haşlanmış tavuk eti (onu da çorbaya koydum)

1 pasta tabağı haşlanmış karnıbahar

1kase yoğurt

1 dilim çok tahıllı ekmek

Bakyine çok yemişim gibi geldi delimiyim neee:60::60::60:

canım menün gerçekten çok süper olmuş afiyet olsun herşeyden ve azar azar çok dengeli ve de besleyici :nazar::nazar:

selam kızlar nasılsınız? ben 70_79 kilo topğinden geliyorummm. düştüm artık 60'lı kilolara arada buraya da yazmak istiyorum kabul ederseniz eğer:61:

Hoşgeldin canım tebrik ediyorumm:nazar::nazar::13::65::65:tabii katılabilrisin ne demek:16: çokkuralımı yok hergün yediklerimiz yaptıklarımız paylaşıyoruzz önerilerde bulunuyoruz herkes kendince bir gün belirliyor tatılıyor biz de kutluyoruz çılgıncaaa sen de inşallah hedefine bizlerle beraber ulaşırsın:16::13::nazar:

canım menün gerçekten çok süper olmuş afiyet olsun herşeyden ve azar azar çok dengeli ve de besleyici :nazar::nazar:

Teşekkür ederim farmasicim kalmış yemekler senfonisi oldu:1: herşeyden az az vardı ben de onları bir öğün olarak besteledim:60::60::60:

Hoşgeldin canım tebrik ediyorumm:nazar::nazar::13::65::65:tabii katılabilrisin ne demek:16: çokkuralımı yok hergün yediklerimiz yaptıklarımız paylaşıyoruzz önerilerde bulunuyoruz herkes kendince bir gün belirliyor tatılıyor biz de kutluyoruz çılgıncaaa sen de inşallah hedefine bizlerle beraber ulaşırsın:16::13::nazar:

teşekkür ediyorumm evlilik sonrası kilolarım malesef bunlar ama veriyorum iyi gidiyor .inşallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize:34:

merhaba canım hoşgeldin profildeki resim sana mı ait eğer öyleyse maşallah 22 yaşındaymışsın ama orta okullu liseli bir kız gibisin .Allah nazardan esirgesin :nazar::nazar:

merhaba canım hoşgeldin profildeki resim sana mı ait eğer öyleyse maşallah 22 yaşındaymışsın ama orta okullu liseli bir kız gibisin .Allah nazardan esirgesin :nazar::nazar:

hoşbuldum:)çok teşekkür ederim evet benim fotom yaşımdan küçük gösterdiğim söylenir hep:)

Back
X