60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

prienecim hediyeni düşün ve ona göre motive ol tatlım
ne güzel işte.

ben de eşimle gelin olduğum yıl 52 kiloya düşmek adına iddiaya girmiş ve kazanmıştım. öyle olunca insan daha bir hırsla veriyor kiloyu :9:

prienecim hediyeni düşün ve ona göre motive ol tatlım
ne güzel işte.

ben de eşimle gelin olduğum yıl 52 kiloya düşmek adına iddiaya girmiş ve kazanmıştım. öyle olunca insan daha bir hırsla veriyor kiloyu :9:

Aslında hediyeler çok motive edemiyor beni. Çok istediğim bir şey olması lazım.Hediye seçerken de bayağı düşündüm ama...
Öyle altın,pırlanta da gözüm olmayınca zor oluyor :)
Aslında yüzüklerim olmuyor parmaklarıma.57 kilo hediyesi yüzük olabilir.Kilo verince olurlar mı bilmiyorum.
Belki de istediğim kiloda olmak en büyük ödül bana ve eşimin iltifatları.

Aslında hediyeler çok motive edemiyor beni. Çok istediğim bir şey olması lazım.Hediye seçerken de bayağı düşündüm ama...
Öyle altın,pırlanta da gözüm olmayınca zor oluyor :)
Aslında yüzüklerim olmuyor parmaklarıma.57 kilo hediyesi yüzük olabilir.Kilo verince olurlar mı bilmiyorum.
Belki de istediğim kiloda olmak en büyük ödül bana ve eşimin iltifatları.

gelinliğimi giymeden önceki 52 kiloya düşme zamanımda hediyem bir bileklik olmuştu hala çok severek eşimin hatırası diye kullanırım sevimli bir anısı var sonuçta.

bundan 2 yıl önceki kilo vermemde ise kondüsyon bisikletimin parasını eşim ödemişti :9:

şimdiki fazlalıklarımdan kurtulma operasyonunu ben kendi kendime şu anki profilimde görünen gri
adil ışıktan aldığım 1 Beden pantalonumun içerisine mutlaka gireceğim düşüncesiyle hırs yaptım sonuçta da başarılı oldum.hatta albümdeki resimlerime bakarsan görebilirsin potlu bile duruyor çok hoşuma gitti.acaba kendime nasıl bir ödül alayım sence ?senden fikir alabilir miyim ? :34::16:

Son düzenleme:
gelinliğimi giymeden önceki 52 kiloya düşme zamanımda hediyem bir bileklik olmuştu hala çok severek eşimin hatırası diye kullanırım sevimli bir anısı var sonuçta.

bundan 2 yıl önceki kilo vermemde ise kondüsyon bisikletimin parasını eşim ödemişti :9:

şimdiki fazlalıklarımdan kurtulma operasyonunu ben kendi kendime şu anki profilimde görünen gri
adil ışıktan aldığım 1 Beden pantalonumun içerisine mutlaka gireceğim düşüncesiyle hırs yaptım sonuçta da başarılı oldum.hatta albümdeki resimlerime bakarsan görebilirsin potlu bile duruyor çok hoşuma gitti.acaba kendime nasıl bir ödül alayım sence ?senden fikir alabilir miyim ? :34::16:

En iyi sen bilirsin ne istediğini.
Ben 61 kiloda deri cüzdan ve kartlık aldım hediye olarak.
59 da eşofman takımı alacağız.
57 ye karar vermedim.
55 de netbook.
55 ten aşağı inersem daha büyük bir hediye bulmam gerekecek :)

İstediğin ve ertelediğin bir şey varsa onu al bence.
Ben çıkıyorum,kızım uyanmak üzere.
Görüşmek üzere.
Yarına sağlıklı beslenerek başlamak istiyorum.

En iyi sen bilirsin ne istediğini.
Ben 61 kiloda deri cüzdan ve kartlık aldım hediye olarak.
59 da eşofman takımı alacağız.
57 ye karar vermedim.
55 de netbook.
55 ten aşağı inersem daha büyük bir hediye bulmam gerekecek :)

İstediğin ve ertelediğin bir şey varsa onu al bence.
Ben çıkıyorum,kızım uyanmak üzere.
Görüşmek üzere.
Yarına sağlıklı beslenerek başlamak istiyorum.

tamam canım verdiğin fikir için çok teşekkür ederim.
kızı öpüver .herşey gönlünce olsun bitanem inşallah :16:

Merhaba herkese..
Sabah iyi kahvaltı yaptım ama sonrası gelmedi gene..
Sabah 2 dilim ekmek
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
1 çk tereyağ
2 bardak çay

sonra ilk arada
5 yk nesfit tam tahıllı yarım bardak süt

sonrası yok işte.. öğlen falan ..
denim 1/2 çay bardağı kadar leblebi attım ağzıma o kadar..
akşama yerim anca bişiler..

akşam menüm

1 dilim kepek ekmek
2 köfte ( 1 tane köftenin büyüklüğü 1 kk dan küçük)
4 yk salata
450 ml ayran

30 adet kabak çekirdeği
2 tatlı kaşığı kazandibi yedim.

11 gr mag......m antep fıstıklı çikolata
1 adet kestane şekeri
500 ml su

Son düzenleme:
Kahvaltıdan sonra 11 gibi 4 tane diyet bisküvi 14.00 te K-flakes 16 gibi 1 tane muz yedim. Akşam yemeğinde dışarda olduğum için Mc'ten küçük çıtır ürümlerden yedim şimdi internetten baktım 353kcal mış. yatana kadar acıkırsam 1 tane elma yerim. Bugün fazla su içemedim 3 lt yi tamamlamaya çalışıyorum. Çok yürüdüm bugün :) bugün diyetimin 3. günü yarın tartılcam çok heycanlıyımmm :)))

günaydın kızlarrr nasılsınız ?
hatırlarsanız geçen perşembe şöyle bi görünmüştüm ilk olarak size. sonrada memlekete gittiğim için giremedim. ama döndümmmm..
aile arasında ablam nişanlandı. dolayısı ile böreklerrr keklerr dolmalarr ev baklavaları gırla gitti. dayanabildim mi ? tabi ki HAYIR !:14::14::14::14:
ama akşam erken saatlerde yemeği bıraktım, sadece baklavadan bir kaç dilim yedim,diğerleri mükemmeldi dayanamadım :95::95::95:
ama bu sabah gördüm ki kilomda değişiklik yok,vermedim ama almadım da.. süper:52::52::52::52:
artık bu hafta kilo verebilmek için daha çok çaba sarfetmem lazım. tatil bitti :51::51:
vee kahvaltı menüm ;
4 cherry domates
1bebek salatalık
3-4 çatal yagsız peynir
bir kupa şekersiz çay
1,5 dilim ekmek.

hepinizi öpüyorummmm:69:

günaydın kızlar :16: hafta sonu dişçi falan derken düzenim bozuldu malesef ama bugünden itibaren aynen devam :10:

günaydın kızlarrr nasılsınız ?
hatırlarsanız geçen perşembe şöyle bi görünmüştüm ilk olarak size. sonrada memlekete gittiğim için giremedim. ama döndümmmm..
aile arasında ablam nişanlandı. dolayısı ile böreklerrr keklerr dolmalarr ev baklavaları gırla gitti. dayanabildim mi ? tabi ki HAYIR !:14::14::14::14:
ama akşam erken saatlerde yemeği bıraktım, sadece baklavadan bir kaç dilim yedim,diğerleri mükemmeldi dayanamadım :95::95::95:
ama bu sabah gördüm ki kilomda değişiklik yok,vermedim ama almadım da.. süper:52::52::52::52:
artık bu hafta kilo verebilmek için daha çok çaba sarfetmem lazım. tatil bitti :51::51:
vee kahvaltı menüm ;
4 cherry domates
1bebek salatalık
3-4 çatal yagsız peynir
bir kupa şekersiz çay
1,5 dilim ekmek.

hepinizi öpüyorummmm:69:

günaydın canım ablana mutluluklar dilerim onun mutlu günü sana mutsuzluk olmuş yeme içme konusunda ama sana tavsiyem arkana değil daima her ne olursa olsun önüne çizdiğin yola bak. ve her ne konuda olursa olsun aldığın kararlarına bazen sahip çıkmamışsan da bunlar o kararlarını kökünden atmana değil tam tersine hatalarından ders çıkarıp sonuna kadar o kararlarını yeniden gözden geçirip uygulamana vesile olsun canım. arada öyle bahsettiğin şeyleri hiç mi yaşamadık elbette yaşadık ve belki de yaşayacağız da onları ödül ya da kaçamak olarak adlandırıp aynen yola devam ediyoruz. bu yolculukta sana sonsuz başarılar diliyorum tatlım ve sen güne harika bir kahvaltıyla başlayarak zaten ne kadar azimli ve kararlı olduğunu göstermişsin.:70::16:
bugün daha hafif öğünlerle dengeleyebilir spor aktivitelerini artırabilir böylelikle yediklerini yakıp ve de yağa dönüşüp sana kilo olarak dönmesini engelleyebilirsin :16:

Son düzenleme:
günaydın canlar tüm dostlarımın gününün iyilik ve güzelliğe dair her ne varsa onlarla dopdolu olmasını temenni ediyorum :16:

kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su

kendimi bugün çok formda ve fit hissediyorum, güzel güneşli bir günün enerjisiyle başladım güne umarım bütün aynı neşe ,pozitif enerji ,sağlık ve,mutluluk ve huzurla geçer.:9::9:
birazdan annemin son iğnesini yaptırmaya götüreceğim.
sonra da kahvaltımı yapar ölçülerini yazmaya gelirim inşallah.:34::16:

Günaydın...
İyi haftalar olsun.. Bol bol kilo verelim bu hafta inşallah...

Sabah 300 ml su içerek güne başladım...

Back
X