- 6 Ağustos 2010
- 40.217
- 71.935
- 798
Cuma dönecek inşallah.
O gelmeden 59 olayım da gelince 59 kilo hediyemi aldırayım :)
hadi bakalım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma dönecek inşallah.
O gelmeden 59 olayım da gelince 59 kilo hediyemi aldırayım :)
prienecim hediyeni düşün ve ona göre motive ol tatlım
ne güzel işte.
ben de eşimle gelin olduğum yıl 52 kiloya düşmek adına iddiaya girmiş ve kazanmıştım. öyle olunca insan daha bir hırsla veriyor kiloyu![]()
Aslında hediyeler çok motive edemiyor beni. Çok istediğim bir şey olması lazım.Hediye seçerken de bayağı düşündüm ama...
Öyle altın,pırlanta da gözüm olmayınca zor oluyor :)
Aslında yüzüklerim olmuyor parmaklarıma.57 kilo hediyesi yüzük olabilir.Kilo verince olurlar mı bilmiyorum.
Belki de istediğim kiloda olmak en büyük ödül bana ve eşimin iltifatları.
gelinliğimi giymeden önceki 52 kiloya düşme zamanımda hediyem bir bileklik olmuştu hala çok severek eşimin hatırası diye kullanırım sevimli bir anısı var sonuçta.
bundan 2 yıl önceki kilo vermemde ise kondüsyon bisikletimin parasını eşim ödemişti
şimdiki fazlalıklarımdan kurtulma operasyonunu ben kendi kendime şu anki profilimde görünen gri
adil ışıktan aldığım 1 Beden pantalonumun içerisine mutlaka gireceğim düşüncesiyle hırs yaptım sonuçta da başarılı oldum.hatta albümdeki resimlerime bakarsan görebilirsin potlu bile duruyor çok hoşuma gitti.acaba kendime nasıl bir ödül alayım sence ?senden fikir alabilir miyim ?![]()
En iyi sen bilirsin ne istediğini.
Ben 61 kiloda deri cüzdan ve kartlık aldım hediye olarak.
59 da eşofman takımı alacağız.
57 ye karar vermedim.
55 de netbook.
55 ten aşağı inersem daha büyük bir hediye bulmam gerekecek :)
İstediğin ve ertelediğin bir şey varsa onu al bence.
Ben çıkıyorum,kızım uyanmak üzere.
Görüşmek üzere.
Yarına sağlıklı beslenerek başlamak istiyorum.
günaydın kızlarrr nasılsınız ?
hatırlarsanız geçen perşembe şöyle bi görünmüştüm ilk olarak size. sonrada memlekete gittiğim için giremedim. ama döndümmmm..
aile arasında ablam nişanlandı. dolayısı ile böreklerrr keklerr dolmalarr ev baklavaları gırla gitti. dayanabildim mi ? tabi ki HAYIR !
ama akşam erken saatlerde yemeği bıraktım, sadece baklavadan bir kaç dilim yedim,diğerleri mükemmeldi dayanamadım :95::95::95:
ama bu sabah gördüm ki kilomda değişiklik yok,vermedim ama almadım da.. süper
artık bu hafta kilo verebilmek için daha çok çaba sarfetmem lazım. tatil bitti
vee kahvaltı menüm ;
4 cherry domates
1bebek salatalık
3-4 çatal yagsız peynir
bir kupa şekersiz çay
1,5 dilim ekmek.
hepinizi öpüyorummmm![]()
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği peynir domates 1 çay kaşığı tahinpekmez
günaydınnnn hügocuğummmmmmmmm,özledim seni kızzzzzzzzzzzzzzafiyet olsunnnn