60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım tebrik ediyorumm:nazar::nazar::13::65::65:tabii katılabilrisin ne demek:16: çokkuralımı yok hergün yediklerimiz yaptıklarımız paylaşıyoruzz önerilerde bulunuyoruz herkes kendince bir gün belirliyor tatılıyor biz de kutluyoruz çılgıncaaa sen de inşallah hedefine bizlerle beraber ulaşırsın:16::13::nazar:

teşekkür ediyorumm evlilik sonrası kilolarım malesef bunlar ama veriyorum iyi gidiyor .inşallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize:34:

Anladım canım burası genelde öyle ya evlilik sonrası ya bebek sonrası...benimkiler de işten ayrılma sonrası:1::1: vericez tatlım inşallahhh hepberaber daha keyifli daha güzel gidiyor gidecekkk:13::16:

kızlarr ben kendmi tanıtıyım dimi:) 22 yaşındayım 6 aylık evliyim ingilizce öğretmeniyim ama atanamadım henüz kpss mağduruyum:( hiç bi zaman çok zayıf olmadım 60_65 kiloydum hep ama kilomu pek göstermiorum avantajım bu benim evlendikten sonra iyice almaya başladım kilo ama artık bir dur dedim yaza eskisinden de ince girmek istiyorum:32::32:

evet 2010 haziranda mezun oldum ünvteden ağustosta da evlendm atanmadan yani 88liyim

oyyyyyyyy ben de 1977 liyim yaş 34 artık 7 ve 4 yaşlarında iki oğlum var
10 yılı aşkın süredir öğretmenlik yapıyorum.
darısı başına bitanem atanman dileğimle....:16:

oyyyyyyyy ben de 1977 liyim yaş 34 artık 7 ve 4 yaşlarında iki oğlum var
10 yılı aşkın süredir öğretmenlik yapıyorum.
darısı başına bitanem atanman dileğimle....:16:

abla diyim sana ozaman artık:) allah bağışlasın çocuklarını.. sınıf öğretmenimisin? inşallah atanırım ya tam bi işkenceydi bu sene kopya iptal derken rezil ettiler. kpss kursuna gidiyorum inşallah olur

abla diyim sana ozaman artık:) allah bağışlasın çocuklarını.. sınıf öğretmenimisin? inşallah atanırım ya tam bi işkenceydi bu sene kopya iptal derken rezil ettiler. kpss kursuna gidiyorum inşallah olur

nasıl istersen öyle hitap edebilirsin canım istersen teyze de sorun olmaz :9:
24 yaşında yeğenim bile var.
branşım coğrafya atamam sosyal bilgiler canımcım:16:
inşallah herşey gönlünce olur başarılar dilerim :16:

nasıl istersen öyle hitap edebilirsin canım istersen teyze de sorun olmaz :9:
24 yaşında yeğenim bile var.
branşım coğrafya atamam sosyal bilgiler canımcım:16:
inşallah herşey gönlünce olur başarılar dilerim :16:

:1::1: çok teşekkürlerrrr bu arada senin fotolarına baktım büyük değişim valla tebrik ediyorummmm:nazar:

olsun daha neeee ben 1.60 ım canım asıl hedefim 55 ama önce 59 olayım da inşallah hayırlısıyla hedefi 55 yapıcam:1::nazar:

ya hani hep bi standart kilo vardır ya insanların kafasında bir kadın 55 kilo olmalı ya da 50 kilo olmalı diye bence çok saçma okadar değişiyor ki kilo kişiden kişiye göre bazı insanlar 70 kilo ama 60 kilo gibi duruyor ya da tam tersi durumlar. aslında ben 63te bile çok zayıf oluyorum ama yine de hedefimi yüksek tutmaya çalıştım..

:1::1: çok teşekkürlerrrr bu arada senin fotolarına baktım büyük değişim valla tebrik ediyorummmm:nazar:

çok teşekkür ederim canım tez zamanda darısı başına inşallah
ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti .sonraki 3 ayda kendimi korumaya aldım ve 3 kilo daha gitti hala korumam devam ediyor ve ben 500 gr daha verdim.

benim hikayemi kısa ve öz şu sayfadan görebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4023.html

şimdilik hoşçakal canım görüşmek üzere :16:

ya hani hep bi standart kilo vardır ya insanların kafasında bir kadın 55 kilo olmalı ya da 50 kilo olmalı diye bence çok saçma okadar değişiyor ki kilo kişiden kişiye göre bazı insanlar 70 kilo ama 60 kilo gibi duruyor ya da tam tersi durumlar. aslında ben 63te bile çok zayıf oluyorum ama yine de hedefimi yüksek tutmaya çalıştım..

Aynen öyel...ben de çok zayıf olma hayalinde olmadım hiç 50 olayım falan demedim hiç 55 1.60 boy için normal bence bir de spor falan da yapınca ve sıkılaşma olunca çok daha fit ve olduğundan zayıf görünüyor insan kişiye vücut tipine göre çok değişiyor gerçekten:16:

ben bi ara yazın 75 kilo oldum kimse inanmıo ama 75 klioyum diyorum şaka falan sanıolar gerçekten kişiye göre çok değişiyor

iyi akşamlar kızlar..
haftasonu oldu böyle oldu..
bugün sürekli sokaklardaydım...
yemek falan yiyemedim gene..
haftaiçi daha iyimiş meğerse ...:26:

ben gene de yazayım yediklerimi...
sabah 8 de
2 dilim kepek ekmeği
yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
1 çaykaşığı fındık ezmesi
1 çaykaşığı tereyağ
2 bardak çay

sonra kuaföre gittim
işim çook uzundu.. ve de acılı :9:
eve geldiğimde saat 1 di
oğlumun yemek saati yani..
bu arada kaynanam gelmiş kardeşine gidecekmişiz söz vermişmiş..
neyse oğlanın yemeğini yapıp yedirip çıktık..
gittiğim yerde
1 yk karnabahar yoğurtlu
3 tane zeytinyağlı sarma
yarım dilim tahıllı ev yapımı ekmek
1 bardak çay

sonra eve geldik saat 4
5 yk nesfit azıcık süt

şimdi 1/2 çay bardağı beyaz leblebi yiyorum

akşama yemeğim yok..

oğlan uyanınca da alışverişe gideceğiz..
kocam dışarda yemek ister..
pizza falan diyo..
ben de kepekli yerim olmazsa 1-2 dilim :17:

amma uzun yazdım..
azıcık geçmişe bakim..:10:

merhaba kızlar hayırlı akşamlar

akşam menüm

1 yk makarna
1 elma dilimi patates
2 yk taze fasulye
2 kk kadar tavuk ciğeri
3 yk yoğurt