hımmmm çok güzel canım benim kahvaltıma benziyor afiyet olsun
olacak artık canım telafi edersin artık bu hafta.ayrıca hayırlı uğurlu olsun ablana allah tamamını erdirsin canım.sabah kahvaltısıda güzel afiyet olsungünaydın kızlarrr nasılsınız ?
hatırlarsanız geçen perşembe şöyle bi görünmüştüm ilk olarak size. sonrada memlekete gittiğim için giremedim. ama döndümmmm..
aile arasında ablam nişanlandı. dolayısı ile böreklerrr keklerr dolmalarr ev baklavaları gırla gitti. dayanabildim mi ? tabi ki HAYIR !
ama akşam erken saatlerde yemeği bıraktım, sadece baklavadan bir kaç dilim yedim,diğerleri mükemmeldi dayanamadım :95::95::95:
ama bu sabah gördüm ki kilomda değişiklik yok,vermedim ama almadım da.. süper
artık bu hafta kilo verebilmek için daha çok çaba sarfetmem lazım. tatil bitti
vee kahvaltı menüm ;
4 cherry domates
1bebek salatalık
3-4 çatal yagsız peynir
bir kupa şekersiz çay
1,5 dilim ekmek.
hepinizi öpüyorummmm
Günaydın Herkeze;
Farmasi ne bu enerji yaa
P.tesi P.tesi enerjimi olurmuş gölzerim kapanıo uykusuzluktan
Hafta sonu misafirlerim vardı eşimin doğumgünü fln anasını ağlattım yemenin ama 400 gr vermişim
Sabah tartıda 69,2 çıktım
Koşturmaktan heralde kilo almamış vermişim değişik
Bugünde sabah bir toğ ekmeğin içine peynir ezme sürdüm onu yiyorum şekersiz çay ile birlikte :))
famircim gördünmü bak kilo veriyosun yılmak yok. yavaş yavaş verdiğine göre sağlıklı veriyosun canım. vakit buldukça sporda yapıyosun o zaman sorun yok. bi daha veremiyorum falan diye kendini üzme tamamımı şeker
nugyacım genel olarak sağlıklı beslendiğin için arada böyle şeyler yemek sorun olmaz hem zaten acele yok değilmi sıkmaya gerek yok canım.
ben bu ay hastalıktı dişti derken açıkçası düzenli listeme uyamadım arada kaçamaklara oldu malesef ama olsun sonuçta şimdi öyle abartı bişey kalmadı 5 k,lo verdimmi zaten ideal kilomda olacağım. 2 ayda versem yine yeter bana. ama önümüzdeki ay işi sıkı tutacağım bu ay biraz sıkı olmadı. sporda uyguladığım yeniliklere devam edicem bugün koşmadım dün tüm gün ev temizledim buraya bile gelemedim. yemekti temizlikti alışverişti derken saat 4 olmuş. sabahın 7 sinden 4 e kadar ayaktaydım çokta yoruldum sonra 1 saat kestirdim eşim geldi zaten.
sağol hügocuğum sağol canımmmmmmmmmmmmmm,senin katkınıda unutamam,hala senin öenrdiğin diyeti uyguluyorum ne de olsa,öpüyorum seni,sen zor olanı başardın zaten,gerisi kolay,sporda yapıyorsunnn,istediğin ölçülere ve kiloya ulaşman dileğiyleee
Herkese günaydın,
hafta sonu biraz yaramazlık yaptım ama diğer öğünlerde telafi etmeye çalıştım.
Bu sabah 45 dk tempolu yürüyüş.
Ardından 2 dilim uno light ekmek,
1 ince dilim peynir,
3 cherry domates,
iri bir tutam maydanoz yedim.
Spor sonrası tartıldım ne derece sağlıklı sonuç verir bilmiyorum ama 69 kiloyum bu sabah itibarı ile.
afiyet olsun canım,her zaman aynı tartıdığın yerde ve aynı saatte tartılman gerekiyor,yani herzman aç karnına sabah 7 tartılırken ,sonra aç karnına saat 10 tartılısan vücuttaki bu 3 saatlik su kaybı sonucunda daha az çıkabilirsin
Teşekkür ederim, verdiğin bilgi çok önemli. Ben daha ziyade spor sonrası kasların şişip su tutacağını düşünmüştüm.afiyet olsun canım,her zaman aynı tartıdığın yerde ve aynı saatte tartılman gerekiyor,yani herzman aç karnına sabah 7 tartılırken ,sonra aç karnına saat 10 tartılısan vücuttaki bu 3 saatlik su kaybı sonucunda daha az çıkabilirsin
kızzzzz bu ne bilinçli bir yaklaşım valla hayran kaldım sana
nerde eski famir nerde şimdiki famir bravo sana. evet doğru bazen su kaybında kilo vermiş gözükülür veya ödem varsa eğer eğer kilo almış gözükülebilir o yüzden fazlalıkların olduğu yerlerdeki değişimlere bakmak lazım
famir kızzz sevimli davşan yerim seni
eşinde sen kilo verince sana karşı değişim oldumu canım
famir kızzz sevimli davşan yerim seni
eşinde sen kilo verince sana karşı değişim oldumu canım
famir sen bu işi çözdün bebem
artıkın kilolar sana dayanmaz ama şunu hep hayatında bulundur boş zamanlarında sporunu hayat boyu yap canım sadece beslenmeyle sağlıklı yaşam eksik kalır sporla kan dolaşımın hızlanır pekçok faydası vardır hastalıklardan korur o yüzden ideal kilonda bile olsan sporunu vakit buldukça ömür boyu yap canım
pek bir değişttiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84:kilo aldığımı anında farkeden adam 5 kilo verdim hala farketmedi,deli eder adamı deliiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?