Günaydın...
İyi haftalar olsun.. Bol bol kilo verelim bu hafta inşallah...
Sabah 300 ml su içerek güne başladım...
günaydın canlar tüm dostlarımın gününün iyilik ve güzelliğe dair her ne varsa onlarla dopdolu olmasını temenni ediyorum
kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su
kendimi bugün çok formda ve fit hissediyorum, güzel güneşli bir günün enerjisiyle başladım güne umarım bütün aynı neşe ,pozitif enerji ,sağlık ve,mutluluk ve huzurla geçer.
birazdan annemin son iğnesini yaptırmaya götüreceğim.
sonra da kahvaltımı yapar ölçülerini yazmaya gelirim inşallah.
günaydın afiyet olsun canım
zümrem famircim sana da günaydın. günün aydınlık ve huzur dolu olsun nasılsın ?
Famir tebrik ederim
Maşallaaahhhhh sana :))) Darısı tüm isteyenlerin başına
herkese günayydddddddddddddııııııııııııııııııııııınnn
dün nihayet eşim geldikten sonra tartımı almaya gidebildikkkk,akşam tok karnıma 66 kiloydumisabah tarıldım 65,7 çıktım,kimsecikler yokken meydan benimken alttakileri rahatsız etmeden tepineyim birazzzzzzzzzzzzzzz
en sevindiren durumda problensiz olammadı tabi,Allahım ben neden kilo veremiyorum diye bunalıma girmek üzereydim,çok şükür bişeyim yokmuşşşbende normal bir insanmışımmm
kahavltımı yazayım öyleyse
yine 6 dk içindehazırlayıp yediğim kahvaltım
1 dlm kepek ekmeği
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi(bu kivi kalonchenin kahvaltıısnda görmüştüm,enretasan bir tat oldu)
kahvaltı süper zümrem ama verdiğin haber hepsinden daha bi SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRHARİKASIN YA TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER
canım bu benim herzamanki normal halim kendimi bildim bileli nerdeyse hep sabahları ve de bütün gün böyleyimdir abartısız çünkü benim mutluluğun tek şartı sağlıklı olmak ama bunu lafta bırakmayıp gerçekten hissederek yaşadığımdan olsa gerek bir de koç burcuyum malum hep kuduruk hep kuduruk hep enerjikGünaydın Herkeze;
Farmasi ne bu enerji yaa
P.tesi P.tesi enerjimi olurmuş gölzerim kapanıo uykusuzluktan
Hafta sonu misafirlerim vardı eşimin doğumgünü fln anasını ağlattım yemenin ama 400 gr vermişim
Sabah tartıda 69,2 çıktım
Koşturmaktan heralde kilo almamış vermişim değişik
Bugünde sabah bir toğ ekmeğin içine peynir ezme sürdüm onu yiyorum şekersiz çay ile birlikte :))
sağol canım günaydınnn,oğulların çokkk tatlı maşşalahhhhhözellikle büyük olana bayıldımmmm
herkese günayydddddddddddddııııııııııııııııııııııınnn
dün nihayet eşim geldikten sonra tartımı almaya gidebildikkkk,akşam tok karnıma 66 kiloydumisabah tarıldım 65,7 çıktım,kimsecikler yokken meydan benimken alttakileri rahatsız etmeden tepineyim birazzzzzzzzzzzzzzz
en sevindiren durumda problensiz olammadı tabi,Allahım ben neden kilo veremiyorum diye bunalıma girmek üzereydim,çok şükür bişeyim yokmuşşşbende normal bir insanmışımmm
kahavltımı yazayım öyleyse
yine 6 dk içindehazırlayıp yediğim kahvaltım
1 dlm kepek ekmeği
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kivi(bu kivi kalonchenin kahvaltıısnda görmüştüm,enretasan bir tat oldu)
yuffi mibu hangi yöenin sevinme nidası acaba teşekkür ederimmm,darısı başınızaaaaaaaaa
famircim tebrik ederim canıminşallah böyle devam eder hep
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği peynir domates 1 çay kaşığı tahinpekmez
Çene yapmaktan kahvaltımı yazmamışım...
1 kk beyaz beynir
1 domates
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
şimdi de su içmeye devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?