60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım benim bi de yoğurt olsaymış keşke bak yoğurdu-sütü ihmal etmeeeee

içiyorum ve yiyorum nerşum,akşamları sütü sindiremiyorum diye iş yerine getiriyorum bende 200ml olanlardan öğle sonrası ara öğünümde yiyorum,sen ne yicen bakimmmm

canım yorumun için tesekkür ederim.öğlen yemeğimi hazırlıyorum.2 tane bağet but.1 kase salata( 1 çay kaşığı yağ koydum).1 dilim tam buğday ekmeği ve büyük bir bardak portakal suyu hazırlıyorum.yemeğini yiyen herkese afiyet olsun

içiyorum ve yiyorum nerşum,akşamları sütü sindiremiyorum diye iş yerine getiriyorum bende 200ml olanlardan öğle sonrası ara öğünümde yiyorum,sen ne yicen bakimmmm

Anladım canımafiyet olsunnn benim öğle yemeğim 14.30 gibi olur henüz karar vermedim bi bakıcam neler var kabak yemeği falan yapıcam yetişirse ondan yerim sanırım şimdi biraz aev işleri var bulaşık,çamaşır falan...kömürün de tuvaleti krilenmiş onu temizliycem sonra yemek yerim inşallahh

Bugün uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadım. 11.30da 3 tane diyet bisküvi yedim şimdi de kflakes yedim. Daha 1 lt su içtim ama bugün 4 ltyi tamamlıcam inş :)

Famir tebrikler kilo verdiğini bile hissetmediğini söylemiştin bak ne güzel de vermişsin canımdoğru yoldasın demek ki aynen devam.

slm özlem sporun gayet güzel de yemeklerin bana çok az geldi bence uzun süreli bu yeme programını uygulama derim güçsüz kalabilirsin.kilo veriyim derken sağlığından olma canım.
Bugün uyuyakaldığım için kahvaltı yapamadım. 11.30da 3 tane diyet bisküvi yedim şimdi de kflakes yedim. Daha 1 lt su içtim ama bugün 4 ltyi tamamlıcam inş :)

4 litre çok değil mi canım dikkat et bence suyun fazlası da zararlı diye biliyorum.

sağol canımmmmmmmmmm,darısı senin ve tüm arkadaşlarımın başına,durmak yok yola devammmmmmmmmmm

öğleden sonraki ara öğünüm
200 ml süt

saat 16.30 gibide 1 mandalina yicemmm
yer gök aşkı izliyorum,bu nedenle pek sesim çıkmıyor ama bakıyorumda kimsenin çıkmıyor,nereye gitti bu miller ayol.nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa,prieneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,nugyaaaaaaaaaaaaaaaaaa,farmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hugoooooooooooooooooooooooo,kaloncklliilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Herkesler buraları terk-i diyar eylemiş Famir galiba..

Ben de şimdi küçük 1 elma yiyorum...
Sonra da birazcık leblebi yerim..

ara öğünde 5 fındık
4 badem yemiştim

öğlen menüm

10 yk yumurtalı makarna
4 yk yoğurt
1/4 soğan
1 küçük kornişon
1 küçük domates
1 yeşil biber

kız ne bağırıyon çocuk uyuyor ,uyandıracaksın

afiyet olsun ara öğünler güzelmiş bu arada
ev işleri ve de çocuklarla epey zamanım geçiyor bugün

Herkesler buraları terk-i diyar eylemiş Famir galiba..

Ben de şimdi küçük 1 elma yiyorum...
Sonra da birazcık leblebi yerim..

sana da afiyet olsun bacım
gayet güzel

amin canım inşallah herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır inşallah.

kızlar bi bakın yaw olamaz böyle güzellik kadın kilo vermiş spor hocası olmuş yaw üstelik ne kadar güzel olmuş kaslı kaslı ahanda hayalim işte bakem bende pilatesle kardiyo ağırlık falan filan böyle olabilecemmi. bu arada benim bacaklarda böyle artık tek üstüm bu kadar iyi değil biraz kilo var o yüzden kaslarım bu kadar belirgin değil ama bacaklar aynı hemen hemen belki bu kadar ince değildir zaten incelmesede olur ama kasların görünümü şekli aynı sayılır demek bayağı yol katetmişim

Süpersin hugocuk sen o zaman...
Ben de bi zamanlar bu kadar kaslı değil ama aynen böyle fittim..
hatta spor salonunda plates derslerinde öğretmene yardımcılık yaptım..
2 ay falan dersleri ben idare ettim...
işte bu yüzden bu halim bana çookk koyuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…