60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

k,ilolar gittikçe seninde benimde spor yapan herkesin öyle olacak vücudu ben çok beyendim kadını. yani olmaz ama olursa haberim olsun antrenörlerden çaldığım bilgileri sanada derim. sır gibi saklıyorlar ama benden kaçmaz bikaç yemek sağlıklı yemek tarifi karşılığı öğrendim bilgileri sanada söylerim olursa sorun. olmaza zaten bişey yok sanmam ama olursa

mmmmmmmmmmm benimde son zamnalarda en sevdiğim karışım bu afiyet olsun canımmmmmmmmmmmm

Mersi canımın içi evet benim de kurtarıcım bu karışımmm hemçok güzel hem çokkk doyucu
bir lezzet kumkuması

Sen nerdesin Allah aşkınaaaaa:87: dizi falan izliyosun cozuttun iyice

terzi kendi söküğünü dikemezmiş burda bi kişi bilenem bana hugo senin spora bünyen alışmıştır ondan veremiyosundur demedi benimde aklıma gelmedi ayyy kimse benimlen ilgilenmiyo

Yaa hugocuk gerçekten benim hiç aklıma gelmedi yani senin böyle bişeyi düşünemeyeceğini de düşünemedim daha doğrusu yani düzenli spor yapıyosun geçmişte de yapmışsın yaa hiç ondan olabilceğini düşünmedim gerçi dedim arada azaltsan mı falan diye ama değişiklik aklıma gelmedi bence şimdi ağırlık falan da olunca farkedecektir

:26::26::26::26::26: ya terliyosun ya da bilmiyorum başka nasıl atıcaksın ki alıştın da tuvalete gittiğinin farkında mı değilsin acaba

vayyyyyyyyyyyyyyyy,dedektif hügo seniii,küçük yemler attın ve tuzağa düşürdün ha seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiii

ycl şişkoyum ben şişkoyum deme kız vereceğim de. üzme kendini. hee geçen hafta famir çok üzülüyodu baktı veriyo düzeldi moral bozmamak inatla devam etmek lazım. akşama kociş spor konusunda yardımcı olacakmış bana. bakalım yeni bişeyler yapmaya çalışıyoruz. gerçi onun eline kaldımsa yandık allah kolaylık versin hiç acımaz

okulum yok ya ,iş oladığı vakiterde dizi izliyom bendebir yer gök aşkım var kızz,başka dizi izlemiyorum ,eee evdede 3 saatimi ona harcayamam tabi öğle arasında ve iş olmadığında izliyorum işte tabi 1 bölümü 2 günde ancak bitirebiliyorum ama

evet ya hep ablamın cozutuk tartısı yüzünden hem benim yeni aldığım tartıdan 1 kiloda fazla gösteriyormuşşşşş

albüme foto ekledim kızlar bi zamanlar spor yaparken ben fotosu...
ortada topsuz olan benim...
bide şimdiki halimi eklerim ama evden burda foto yok hiç..

vayyyyyyyyyyyyyyyy,dedektif hügo seniii,küçük yemler attın ve tuzağa düşürdün ha seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiii

tabikide kızım işin uzmanından biligi alıyoruz. geçen genç bi antrenörle tanıştım kilo almaya çalışıyo konuştuk bayağı anlatıyo falan dedim bunları biliyorum sen bana diğer şeyleri anlat dedi güldü sustu. baktım niyeti yok. yemeklerden konu açıldı yağsız kas gelişimi için tatlıdan uzak duruyorum ama çokta seviyorum şu dönemde kilo almak istiyorum napsam falan diyodu hemen dedim var yolu kek seviyomusun dedim atladı hemen. o zaman dedim sen bana sorduklarımı cevapla ben sana anlatayım dedim döküldü buu. bende ona pekmezli kekleri anlattım falan teşekkür etti. karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk dostça
yaaww öyle kıskançlarki herşeyi söylemiyorlar tabiki insanlar yağlı olsun spor salonlarından çıkmasın onlarda para alsın demi
hepsi böyle değildir ama bazıları böyle.

Çıkıyorum kızlar az sonra..
Akşama girebilirsem görüşürüz.. hem de foto eklerim.. şişko ben fotosu..
öptüm sizi..

farmasiciğim çook teşekkür ederim hayatım ! desteğin ve tavsiyelerin için. tavsiyelerini 11 kilo veren bir arkadaşım olarak çook ciddiye alacağımdan emin olabilirsin.
Ben zaten haftasonu kaçırdım diye kendimi üzmedim. neredeyse hemen her haftasonu kaçıyor ipin ucu az çok. hatta bu sefer epey kendimi tuttum bile diyebilirim. ablamın mutluluğu bana mutsuzluk olarak dönmicek inşalla. bugün çok hafif atlatıyorum zaten. sadece eşimle birtakım sorunlar yaşıyoruz bu moralimi çok bozuyor ama kendimi yemeğe vermedim şimdilik.
sabah yazmıştım kalan menülerimi de akşama bütün olarak yazarım

Tamam bekliyorummm mutlaka tiyolara bayılırımsağol hugocukcuum

Hımmmmmmmm ben de 1 kadın 1 erkeği izliyorum netten çokk eğlenceliler yaaaaa

şimcik oldu sanırım... beceriksizim aynı zamanda sanırım...

benn de gördüüüüüüüüüm gerçi foto biraz küçük ama olsun belli yani incecik sportiff bir insan evladıymışsın ama geçmişin böyleyse gene olursun hiçç üzülme azimle tekrar eski haline dönersin temelin sağlam bikere

Çıkıyorum kızlar az sonra..
Akşama girebilirsem görüşürüz.. hem de foto eklerim.. şişko ben fotosu..
öptüm sizi..

ortadaki topsuz olan sensin dimi çok güzelmişti ama üzülme spora ne yap et vakit ayır derim ben gerisi boş spor spor spor canım muhakkak vakit ayır gece bile olsa yapmaya çalış gün aşırı yap canım

senden de böyle bir dizi izlen beklenirdi zaten

4 yıl önceki halin her nekadar oturur vaziyette de olsan gayet ii görünüyorrrr

tabi canım oturunca kilolr belli oluyo genelde yağlar. ayaktayken daha ince gözüküyo insan oturur vaziyette yağlar varsa çıkar. maşallahı varmış. hımm kızayım azıcık o zaman spora devam etsin dimi ne yapıp edip akşamları spora vakit ayırsın demi.
spor konusunda iyi olan biri kilolu olmamalı. hımm spora başlatalım zorlayalım seni istersen olurmu ycl :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…