Evet ben de okudum şimdi çok gü<el gerçekten vücudu da darısı başımızabana inanılmaz gibi geliyodu öyle bir vücut ama kilo vermeye başlayıp da selülitler falan azaldıkça hiç de inanılmaz olmadığını görmeye başladım; sabır ve azimle olabilceceğine inandım yani tabi daha alakm yok o kadınla da amanedn olmasın yaniii çokşükür şimdilik veriyorum çünkü fazlam çokkk ama istediğim kiloya ulaşana kadar hiç olmamasını dilemekle beraber olur da durursa kilo vermem ben de sanırım o tür yöntemlere başvururum ama ben zaten hergün aynı saattte aynı sporu yapmıyorum bazen koşu bandı bazen leslie bazen uzaya gidiyorum belki o yüzden alışmaz vücudum yani umarımmm
kandırıkçı davşan bilmesen hiç aynı saatte tartılın vücuttaki su kaybı tartıdaki rakamları etkiler diyosunya. bilmesen bunları nerden bileceksin davşancık
beynimde bir ışık yandı
mmmmmmmmmmm benimde son zamnalarda en sevdiğim karışım bu afiyet olsun canımmmmmmmmmmmm
terzi kendi söküğünü dikemezmiş burda bi kişi bilenem bana hugo senin spora bünyen alışmıştır ondan veremiyosundur demedi benimde aklıma gelmedi ayyy kimse benimlen ilgilenmiyo
çok içmeyeyim bence de.. şimdi eve gidince tartılacağım bakalım suyun ne kadarı bünyede kalmış..
Ya işte düzenli spor yapabilsem, hiçbişiden korkmam Hugocuk..
Spor yapamadığımdan herşey... Oğlum biraz daha büyüdükten sonra spor hayatıma da başlayabilirim tekrar.. Umarım yani..
işte ben de onu soruyorum neden nedennnn nedennnn....
k,ilolar gittikçe seninde benimde spor yapan herkesin öyle olacak vücudu ben çok beyendim kadını. yani olmaz ama olursa haberim olsun antrenörlerden çaldığım bilgileri sanada derim. sır gibi saklıyorlar ama benden kaçmaz bikaç yemek sağlıklı yemek tarifi karşılığı öğrendim bilgileri sanada söylerim olursa sorun. olmaza zaten bişey yok sanmam ama olursa
Mersi canımın içi evet benim de kurtarıcım bu karışımmmhemçok güzel hem çokkk doyucu
bir lezzet kumkuması
Sen nerdesin Allah aşkınaaaaa:87: dizi falan izliyosun cozuttun iyice
Yaa hugocuk gerçekten benim hiç aklıma gelmedi yani senin böyle bişeyi düşünemeyeceğini de düşünemedim daha doğrusu yani düzenli spor yapıyosun geçmişte de yapmışsın yaa hiç ondan olabilceğini düşünmedim gerçi dedim arada azaltsan mı falan diye ama değişiklik aklıma gelmedi bence şimdi ağırlık falan da olunca farkedecektir
:26::26::26::26::26: ya terliyosun ya da bilmiyorum başka nasıl atıcaksın ki alıştın da tuvalete gittiğinin farkında mı değilsin acaba
ycl şişkoyum ben şişkoyum deme kız vereceğim de. üzme kendini. hee geçen hafta famir çok üzülüyodu baktı veriyo düzeldi moral bozmamak inatla devam etmek lazım. akşama kociş spor konusunda yardımcı olacakmış bana. bakalım yeni bişeyler yapmaya çalışıyoruz. gerçi onun eline kaldımsa yandık allah kolaylık versin hiç acımaz
albüme foto ekledim kızlar bi zamanlar spor yaparken ben fotosu...
ortada topsuz olan benim...
bide şimdiki halimi eklerim ama evden burda foto yok hiç..
vayyyyyyyyyyyyyyyy,dedektif hügo seniii,küçük yemler attın ve tuzağa düşürdün ha seni gidiiiiiiiiiiiiiiiiii
:82: göremiyom :82:
çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşacılmıyo kız hani nerde
farmasiciğim çook teşekkür ederim hayatım ! desteğin ve tavsiyelerin için. tavsiyelerini 11 kilo veren bir arkadaşım olarak çook ciddiye alacağımdan emin olabilirsin.günaydın canım ablana mutluluklar dilerim onun mutlu günü sana mutsuzluk olmuş yeme içme konusunda ama sana tavsiyem arkana değil daima her ne olursa olsun önüne çizdiğin yola bak. ve her ne konuda olursa olsun aldığın kararlarına bazen sahip çıkmamışsan da bunlar o kararlarını kökünden atmana değil tam tersine hatalarından ders çıkarıp sonuna kadar o kararlarını yeniden gözden geçirip uygulamana vesile olsun canım. arada öyle bahsettiğin şeyleri hiç mi yaşamadık elbette yaşadık ve belki de yaşayacağız da onları ödül ya da kaçamak olarak adlandırıp aynen yola devam ediyoruz. bu yolculukta sana sonsuz başarılar diliyorum tatlım ve sen güne harika bir kahvaltıyla başlayarak zaten ne kadar azimli ve kararlı olduğunu göstermişsin.
bugün daha hafif öğünlerle dengeleyebilir spor aktivitelerini artırabilir böylelikle yediklerini yakıp ve de yağa dönüşüp sana kilo olarak dönmesini engelleyebilirsin
k,ilolar gittikçe seninde benimde spor yapan herkesin öyle olacak vücudu ben çok beyendim kadını. yani olmaz ama olursa haberim olsun antrenörlerden çaldığım bilgileri sanada derim. sır gibi saklıyorlar ama benden kaçmaz bikaç yemek sağlıklı yemek tarifi karşılığı öğrendim bilgileri sanada söylerim olursa sorun. olmaza zaten bişey yok sanmam ama olursa
okulum yok ya ,iş oladığı vakiterde dizi izliyom bendebir yer gök aşkım var kızz,başka dizi izlemiyorum ,eee evdede 3 saatimi ona harcayamam tabi öğle arasında ve iş olmadığında izliyorum işte tabi 1 bölümü 2 günde ancak bitirebiliyorum ama
şimcik oldu sanırım... beceriksizim aynı zamanda sanırım...
Çıkıyorum kızlar az sonra..
Akşama girebilirsem görüşürüz.. hem de foto eklerim.. şişko ben fotosu..
öptüm sizi..
Çıkıyorum kızlar az sonra..
Akşama girebilirsem görüşürüz.. hem de foto eklerim.. şişko ben fotosu..
öptüm sizi..
Tamam bekliyorummm mutlaka tiyolara bayılırımsağol hugocukcuum
Hımmmmmmmm ben de 1 kadın 1 erkeği izliyorum netten çokk eğlenceliler yaaaaa
benn de gördüüüüüüüüüm gerçi foto biraz küçük ama olsun belli yani incecik sportiff bir insan evladıymışsın ama geçmişin böyleyse gene olursun hiçç üzülme azimle tekrar eski haline dönersin temelin sağlam bikere
4 yıl önceki halin her nekadar oturur vaziyette de olsan gayet ii görünüyorrrr
senden de böyle bir dizi izlen beklenirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?