Afiyet olsun hugocuk...
ah ah... çok özeniyorum sana valla ...
canımm öncelikle çok güzel olmuşsun popon küçücük olmuş valla imrendim hemde çoook.yeniden merhaba kızlar
sabah ve öğlen kahvaltımı yazayım
1 dilim kepek ekmek
1 tk bal
1 kk keçi peyniri
1 kk kaşar peyniri
5 zeytin
tavada sosisli yumurta ( 1 yumurta 5 dilim sosis)
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
1 yeşil biber
250 ml çok açık şekersiz çay
Bu arada ben öğlen yemeğimi yanımda getirdim bugün...
ohhh afiyet olsunnnnnnn,yediğin zaman
bende öğle salata ve sebze yemeği yiycem..patlıcan
1 dilim k ekmeği
harika kahvaltınla gene listenin üst sıralarındasın hocahanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın kızlarrrrr
kahvaltımmmmm
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 yumrta havuç yeşil biber taze soğanlı 1/2 tk yağ ile omlet
3 yeşil zeytn,1 siyah zeytn
1 /2 tk acı sos
1/2 kk kyun peyniri
1/2 kk tulum peyniri
2 tk yoğurt
2 kuru kayısı
geçmişe göz atıp pilatesi bekliiiiiciiiimm.maxiplusssss var bugün pilatess teeee
canım benim çok teşekkür ederim geçen günkü biraz beyin fırtınasından sonra bunları almaya karar verdim verdiğin fikir için sana çok teşekkür ederim canım benim tez zamanda aynı duyguları yaşaman dileğimleGünaydın herkese,
Az önce kahvaltı yapabildim, geç uyandım.
Farmasi, çok yakışmış pantalonların maşallah.
Kahvaltım;
1,5 bardak yağlı süt
1/2 ev yapımı poğaça
6 zeytin
1/2 kk peynir
küçük parça kek 1,5 kk kadardır yine de
Neonita tebrikler bayağı kilo vermişsin.
Famir, 2 tk sütlü tatlı yemişsin sadece :) Öyle üzüldüğünü görünce ben de ne kadar ne yedi acaba demiştim.
Ben o kadar yediklerimi yazmıyorum bile :)
afiyet istiyorum,bende böyle bir kahvaltı istiyorum,mmmmmmmmm acıktım valla2. mandalinamaı yiyeyim bari bende
evet öyleyimmsen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi
canımm öncelikle çok güzel olmuşsun popon küçücük olmuş valla imrendim hemde çoook.
benim alınacak ne çok yolum var :26:
bu arada kavvaltı- ögle yemegi melezin süper ve iştah açıcı görünüyor. bana kalırsa sende daha verecek kilo kalmamış gibi ama en iyisini tabi ki sen biliyorsun. çıp çıtır olacaksın belli ki kararlısın.
bu arada kk ne demek kibrit kutusu mu yoksa bişi kaşıgı mı
afiyet olsun şimdiden
ay benim menüye bakın allah aşkına bunlar adamı deli eder
düğün çorba
zeytinyağlı barbunya
kabak musakka
yoğurt
ee ne kadar yicem ben şimdi bunlardan,garip bir menü olamışmı
kahvaltım
1 sekersız çay
1dılım bugday ekmeğı
4 tane zeytın
1 tane domates
1 tane biber
masallah farmasi süper görünüyorsun....azmin sonu zafer kanitlamis oldun bravo sana
yoo bence güzel. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek olur. 3 kaşık barbunya 3 kaşık musakka alırsın veya musakka veya barbunyadan birini seçip 6 kaış yersin yanına yoğurt olur çok tok tutar yeterkş yağı fazla olmasın. fazlaysa süz canım
Bu arada ben öğlen yemeğimi yanımda getirdim bugün...
yakında sende kilo verdikçe daha çok azmedeceksin. sen spora özen gaza gel canım bana bak ben nasıl düzenli yapıyorum sende gaza gel bana bakarak sende yap hergün spor adına ne yaptınsa nasıl yaptınsa süresiyle yaz bana bende yazarım artık senin için burda herkes spor yaptığımı biliyo pek bazen süresini içeriğini yazmıyorum ama senin için yazarım. dün 6 kilo ağırlık koydum sırt çantama tempolu 50 dakika yürüdüm. ardından yarım saatten fazla ebru ile canlı streç yaptım bugün koşmadım sadece pilates yaptım canım
kepçe kaşığı
yakında sende kilo verdikçe daha çok azmedeceksin. sen spora özen gaza gel canım bana bak ben nasıl düzenli yapıyorum sende gaza gel bana bakarak sende yap hergün spor adına ne yaptınsa nasıl yaptınsa süresiyle yaz bana bende yazarım artık senin için burda herkes spor yaptığımı biliyo pek bazen süresini içeriğini yazmıyorum ama senin için yazarım. dün 6 kilo ağırlık koydum sırt çantama tempolu 50 dakika yürüdüm. ardından yarım saatten fazla ebru ile canlı streç yaptım bugün koşmadım sadece pilates yaptım canım
bende yanımda ara ögün olarak bişiler getirdim. merak etmeyin 3 parçalı tavuk gögsü ya da haşlanmış igrenc havuçlar değil
bir kase ketentohumlu yogurt, bir miktar yagsız peynirle bir dilim esmer ekmek. az oncede bakkala gidip fındık badem beyaz leblebi filan aldım. bunları işyerine getiriyorum yoksa akşam abartırım diye korkuyorum eve kurt gibi aç gidersem kötü olur çünkü.
ögle menüm şu olacak.
tavuksuyu çorba
kapuska
fırın makarna
salata..
tavuksuyu çorba kremalı görünüyor hiç yemiimmi yoksa bi kepçe aliim mi:18:
kapuskayı severim abanabilir miyim ?
fırın makarnadan accık tatsam da ekmek yemesem ?
salata yerim bugün bol bol az yaglı tabi. hı ne dersiniz ? :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?