60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun hugocuk...
ah ah... çok özeniyorum sana valla ...

yakında sende kilo verdikçe daha çok azmedeceksin. sen spora özen gaza gel canım bana bak ben nasıl düzenli yapıyorum sende gaza gel bana bakarak sende yap hergün spor adına ne yaptınsa nasıl yaptınsa süresiyle yaz bana bende yazarım artık senin için burda herkes spor yaptığımı biliyo pek bazen süresini içeriğini yazmıyorum ama senin için yazarım. dün 6 kilo ağırlık koydum sırt çantama tempolu 50 dakika yürüdüm. ardından yarım saatten fazla ebru ile canlı streç yaptım bugün koşmadım sadece pilates yaptım canım

canımm öncelikle çok güzel olmuşsun popon küçücük olmuş valla imrendim hemde çoook.
benim alınacak ne çok yolum var :26:
bu arada kavvaltı- ögle yemegi melezin süper ve iştah açıcı görünüyor. bana kalırsa sende daha verecek kilo kalmamış gibi ama en iyisini tabi ki sen biliyorsun. çıp çıtır olacaksın belli ki kararlısın.
bu arada kk ne demek kibrit kutusu mu yoksa bişi kaşıgı mı

Bu arada ben öğlen yemeğimi yanımda getirdim bugün...

afiyet olsun şimdiden
ay benim menüye bakın allah aşkına bunlar adamı deli eder
düğün çorba
zeytinyağlı barbunya
kabak musakka
yoğurt

ee ne kadar yicem ben şimdi bunlardan,garip bir menü olamışmı

ohhh afiyet olsunnnnnnn,yediğin zaman
bende öğle salata ve sebze yemeği yiycem..patlıcan
1 dilim k ekmeği

afiyet olsun bebecim. ben yazın patlıcanı biberi falan fırınlıyorum közleniyo yani. sonra doğruyorum biberi falan. domatesi sarımsağı ve 1 yemek kaşığı yağda soteliyorum üzerine döküyorum güzel oluyo. bir nevi kızartma gibi geliyo bana kızartma yemediğimden yazın böyle mevsim sebzelerini bu şekilde yaparım. bazen sadece yoğurtlarım. eşim yazın yer benim canım çeker kızartma sevmem böyle yapıyorum. yani eskiden çok severdim ama bırakalı uzun zaman oldu kızartma midemi bulandırıyor

harika kahvaltınla gene listenin üst sıralarındasın hocahanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim çok teşekkür ederim geçen günkü biraz beyin fırtınasından sonra bunları almaya karar verdim verdiğin fikir için sana çok teşekkür ederim canım benim tez zamanda aynı duyguları yaşaman dileğimle
kahvaltında afiyet olsun

afiyet istiyorum,bende böyle bir kahvaltı istiyorum,mmmmmmmmm acıktım valla2. mandalinamaı yiyeyim bari bende

gel zümrem gel ne demek hazırlarım ben sana istediğin gibi bir kahvaltı

evet öyleyimmsen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi

heee öyle burda herkes hanım hanımcık. nerudada çok eğlenceli mutluluk veriyo insana çok güzel motive ediyo bence motivasyonu azalan nerudaya takılsın

kepçe kaşığı

GÜNAYDIN KIZLARR

kahvaltıM

1kupa sekersız çay
1dılım bugday ekmeğı
4 tane zeytın
1 tane domates
1 tane biber

Son düzenleme:

yoo bence güzel. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek olur. 3 kaşık barbunya 3 kaşık musakka alırsın veya musakka veya barbunyadan birini seçip 6 kaış yersin yanına yoğurt olur çok tok tutar yeterkş yağı fazla olmasın. fazlaysa süz canım

masallah farmasi süper görünüyorsun....azmin sonu zafer kanitlamis oldun bravo sana

sağolasın bitanem herşey için Allah razı olsun senden hakkın ödenmez bugüne geldimse bunda emeğin payın çok biliyorsun değil mi ?
ilk bu forumda senin fotoğraflarını gördüm ben ve de ben de gerçekten bir ışık yaktın belki haberin yoktu ama gerçekten müthiş bir ilham verdin anlatmakla olmuyordu görsellik lazımdı ve bunu sen bizlere sunarak bu şekilde başarıların yaşanmasına belki farkında olmadan vesile oldun çok teşekkür ederim canım Allah senden çok çok razı olsun

Son düzenleme:

ayyyyyyyy çorbayı fazla içim nolur.1,5 kepçe olsun.çok acıktım bugun yine.musakka yerim ozaman barbunyaya ne kadar yağ attılarkim bilir,kabakta kıymalıdır ama en azından sıcak bişey girer mideme,yourdumu ara öğünde yerim belkim,sağol hügocuğummmmmm

Bu arada ben öğlen yemeğimi yanımda getirdim bugün...

bende yanımda ara ögün olarak bişiler getirdim. merak etmeyin 3 parçalı tavuk gögsü ya da haşlanmış igrenc havuçlar değil
bir kase ketentohumlu yogurt, bir miktar yagsız peynirle bir dilim esmer ekmek. az oncede bakkala gidip fındık badem beyaz leblebi filan aldım. bunları işyerine getiriyorum yoksa akşam abartırım diye korkuyorum eve kurt gibi aç gidersem kötü olur çünkü.
ögle menüm şu olacak.
tavuksuyu çorba
kapuska
fırın makarna
salata..
tavuksuyu çorba kremalı görünüyor hiç yemiimmi yoksa bi kepçe aliim mi:18:
kapuskayı severim abanabilir miyim ?
fırın makarnadan accık tatsam da ekmek yemesem ?
salata yerim bugün bol bol az yaglı tabi. hı ne dersiniz ? :44::44::44:

Sağol canım benim.. ben de öğlende çıkıp yürüyeceğim gene..
[

QUOTE=famir;17555469]afiyet olsun şimdiden
ay benim menüye bakın allah aşkına bunlar adamı deli eder
düğün çorba
zeytinyağlı barbunya
kabak musakka
yoğurt

ee ne kadar yicem ben şimdi bunlardan,garip bir menü olamışmı[/QUOTE]

Sağol Famir.. Sana da afiyet olsun.. Biraz garip olmuş hakkatten..

kepçe kaşığı

teşekkür ederim canım...yazarım tabiki nasıl spor yaptığımı...

sorular süper yayarım kepçe çorba iç,5 yk kapuska ye makarnaya hiç dokunma derim başamel sosunda bir sürü un,süt,yağ koymuşlardır 1 dlm ekmek ye yanında bol bol da salata yersen doyarsın zaten

kahvaltıdan sonraki ara öğünde
1 mandalina yedim
aradan 1,5 saat geçti şimdide 200 ml süt içtimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…