60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet istiyorum,bende böyle bir kahvaltı istiyorum,mmmmmmmmm acıktım valla2. mandalinamaı yiyeyim bari bende

afiyet olsun farmasicim tam benlik bir kahvaltıı

süper bir kahvaltı ile yine karşınızda kalonchelnliiiiiiiiiiiiiiiiiiiafiyet olsunnnnnnnnn
saol bebişiiiiim ....sende altı üstü 1 tk tatlı yemişsin nolmuş sanki hergün yemiosan ya olur arada öleee.bende dün akşam yemeğinde eşime yaptğım tatlıdan aldım 1 tk.hem benmkinn altı helvalıydı:26:
bide çayın yanında
1 kuru erik 2 badem 3 fındık yedim.nç nç nç nç akşam akşam yenrmi onlar hiçççç:18::18:ama yedim:26:

afiyet olsun canımm tenrk ederim ayrıca ama kahvaltını renklendir bence kellogs a çok takılma derim ben.

afiyet olsun canım.inş benmde bebğim olduğu zman senn gibi kilo verebilirim .çok güzel gidiosun maşallaahh

pilatesi yaptık kızlarrr.valla süper ötesiydi.leslie yi aratmadı karın bacaklar kalçalar çok güzel çalıştı .çok mutlu oluorum böle güzel çalışınca...

canım yürüyerek 40 dakika gitmek çok iyi. aslında o yüzden yağ yakacaksın. düzenli yürüdüğün haftalar bence eksta koşu bandına ihtiyacın olmaz daha ziyade egzersizler iyi gelir canım. oradaki hocalarada yürüdüğünü söyle canım onlarda ona göre ayarlasınlar. yürüdüğün için eğer pilates yaptırıyorlarsa sadece pilates olur aslında tüm vücudunu çalıştıryo. ama yoksada egzersizler çok iyi gelir canım. yanlız bişey soracağım canım yere uzanıp yattığında yüzyukarı yattığında kaburga kemiklerin çıkıyomu belli oluyomu. bunu şunun için soruyorum canım kaburgalar açık olduğunda karın çalışırken yeterli verim alınmıyo karına çok yük binmiyo bu yüzden kaburgaları kapatmak lazım karına yük bindirmek için. bianda kapanmaz ama düzenli egzersizlerini yapınca kaburgalar kapanıyo. ebru şallı hergün kaburgaları nasıl kapatacağını egzersizle gösteriyor. üstelik çok kolay eğer internetten ebru şallının pilates videasuna bakarsan ilk baş pilatese başlarken gösteriyor canım. bunu hergün yaparsan kaburgan kapanır daha ince gösteriyor açık kaburga kilolu gösteriyor.

ara öğünde bir çay bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi içtim. kuru incir yemeği unuttum şimdi yiyeceğim. pilateside yaptım. bayağı açılmışım bugün daha kolay kaldırdım bacaklarımı

akşam yediğim için canım sıkıldı sadece yoksa tatlıyı tamamen kesmek istemiyorum zaten ben,ara ara yerim böyle,hem 5 kilo verdim dimi artık esmer undan hamurişi yapıp yerim belki bu hafta sonu, az yoğururum fazlasını buzluğu atarım 1 tanecik poğaça yerim bu hafta sonu küçük olanından inşallah,hayalime bak yaaaaaaaaaaaa

öğlen yemeğinde körili tavuk sote yaptım biberli soğanlı. yanına yeşilsalata yağsız fesleğenli ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşama nohut yapıcam kendime

bugun aksam yemeyım bıraz gec kaldım herhalde :)

1 kase çorba
2 yk makarna
salata

bıde aksamdan sonra ıkı saate bı nelerı onerırsınız aparatif olarak

Canım hergün yedikç edüzenli yazmaya çalış kahvaltı öğle ara akşam ne varsa herşeyi yaz ki güzelce yorum yapalım öneri getirelim

Aralarda mesela 1 meyve 2yk yoğurt ya da 3-4 fındık badem 2 kuru kayısı ya da 1 kahve fincanı beyaz leblebi yanında 1 meyve gibi şeyler yiyebilirsin en sağlıkları ve aklıma gelenler bunlar

Canımmm harika bir kahvaltııı afiyet olsun inşallah daha iyisindir bugün buarada işim kendi işim evet şuanda da kendi sitemi yapmakla meşgulum yakında oradan da satışlara başlıycam inşallah yani çook paralar kazanmıyorumama evde boş boş oturmaktan iyidir ve bir gelir işte çokşükür

Oyyyyyyy hamarat cicim benim ellerine sağlıkkkkkk 2tk bi şey değil ama hergün hergün 2tk olmaz şımarmaaaaaaaa en büyük tehlike kilo veriyorum diye kaçamakları abartmaktır sen yolun başında al önlemini tatlım bak maşallah süper gidiyosun o yorgunluğa spor da yapılmış tebrik ediyorum seni canımın içi:13:

Farmasi süpersin canımın içi özellikle koyu renk olan kot süper durmuş bacaklar falan incecik çok beğendim çok ilginç kot seni daha ince göstermiş genelde kumaş ince gösterir kot sende süper durmuş darısı hepimizin başına inşallahhhhh azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz sabır-inanç azim işte budur:13:

sen miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii noluyo peki burda içindeki fambık mı ortaya çıkıyo bastırılmış duygular bir yerde patlar tabiiiii

:13::13: canım süpersin tebrik ediyorummmm inşallah da böyle devam eder Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimiz de istediğimiz kilolara sağlıkla ulaşalım inşallah hep beraberrrr:13::13:

Oyy oyy ooooooy nefis nefisssss zengin lezzzetli ve sağlıklı bir kahvaltı dahaaaaaaaa afiyet olsun çiçeeeeeeeeeeeeem:13:

prıenecim nasılsın canım valla özledim seni çok görüşemiyoruz bu aralar afiyet olsun kahvaltın da çok kararında bence her şey var ama dengeliii:13: biraz karbonhidrat ağırlıklı ama sana bişey diyemiyorum emziriyosun diye tambilemiyorum o konuları

kilo kartımı değiştirme konusunda bana yardımcı olacak bir hayırsever var mı acaba?

ben oluruuuuuuuuuuuuuuuum yaz boy kaç ve kaç olmuştun 66.6 mı yaz ben yaparım

elbette 5 k,lo verdin azmı yani. ödüllendir kendini hafta sonu esmer undan poğaçacık yap ye canım. arada değişiklik motive olur yeterki sporunu bırakma gerisini bekle olacak zamanla

hügocuğum ebn baktım şu kaburga kapatma işine azıcık bir sürede yapıyor bunu yani hergün okadarxık yapmak yeterli mi sence,bende denicem artık benimde üst tarfım kalın

Afiyet olsun hugocuk...
ah ah... çok özeniyorum sana valla ...

kalanchoecim normalde pilates kardiyo değildir yağ yaktırmaz ama bu ebru sağolsun o kadar hızlı yaptırıyorki valla nabız yükseliyo yağ yaktırır yani maksi plus zamanlarda. kendide diyor zaten kardiyo gibi oldu diye. çok hızlı gidiyo çünkü terletiyo valla. pilates kardiyo değil ama ebrunun yaptırdığı sanırım kardiyo olabilir. hele karın çalıştırıken çıldırttı bugün

evet öyleyimmsen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi

öğlen yemeğinde körili tavuk sote yaptım biberli soğanlı. yanına yeşilsalata yağsız fesleğenli ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşama nohut yapıcam kendime

ohhh afiyet olsunnnnnnn,yediğin zaman
bende öğle salata ve sebze yemeği yiycem..patlıcan
1 dilim k ekmeği

hügocuğum ebn baktım şu kaburga kapatma işine azıcık bir sürede yapıyor bunu yani hergün okadarxık yapmak yeterli mi sence,bende denicem artık benimde üst tarfım kalın

bence sen biraz daha fazla yapabilirsin zaten çok kolay yatarak yapıyosun canım. yavaş yavaş kapanıyo benim eskiye göre daha kapalı. düzenli yap hergün işe yarar. evet kaburgalar açık olunca daha geniş gözüküyo üst taraf

merhaba canım iyi olmana sevindim
kahvaltı çok şık
herşey çok güzel olacak inşallah

ayyyyy ne güzel yeni cicilerini güle güle kullan o da ayrı bir zevk meselesi canım
Günaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin
ve işte şık bir kahvaltı daha karşımızda
afiyet olsun canım ben hepsini çok beğendim şahsen
miniği şöyle çok çok öpüver maşallah nazar değmesin

şahsen hiçbir fazlalık göremedim tatlım tam benlik
afiyet olsun
kahvaltı güzel olmuş daha ne olsun

kahvaltın çok yetersiz ve de dengeli sağlıklı değil canım
o simitin yanına peynir domates salatalık biber bal ya da pekmez olabilirdi illa simit yemem şart değil diyorsan kepek ya da tam buğday ekmeği çok daha sağlıklı ve şık olacaktır canım

kahvaltına en güzel yorumu sen yapmışsın zaten canım da ben kiloyu tebrik kısmına geçeyim tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…