60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 yemek kaşığı makarna 1 dilim ekmek demek ona göre ayarla canım makarnayı. ama fırın makarna yağlı kremalı falan olabiliyo dikkat et iştah açabilir kapuskayı yağsız al. varsa yağı peçeteyle basır biraz kimseye çaktırmadan al yağını yağını alırsan 5-6 kaşık yersin. veya makarnada yersin ekmek yemezsin olur aslında o zaman 4 kaışı yesen 2 dilim ekmek eder ama ben yemezdim acıktırır iştah açar gün içinde. seviyosan eğer evinde kepekli makarnadan az yağlı fırında yap arada kendine ye. o zaman başka yerde gördüğünde canın istemez. ben öyle yapıyorum bende seviyorum. kepekli makarnayı haşlıyorum. üzerine kepekli undan yağsız beşamel sos yapıyorum karabiberli azcık tepsiyi yağlayıp fırınlıyorum çok seviyorum hemde çok tok tutuyo. beşamel sos için süte unu ekliyorum çırpıyoum pişiriyorum hemen oluyo ben beşamel soslarımı kepek undan yaparım yağsız böyle seviyorum. diyet bitsin yazın kepekunlu beşamel sostan firiında patlıcan kapuska yapacağım ama patlıcanları kızartmadan yapacağım

topişşşş kzımmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmsağol canım ,kendimi kaybettim bir an

Annesi ben senin o tombuş kızını hrttttık hırttıııkkk ısırırım maşallahhhhh Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun kızını da ailenizi de

evet öyleyimmsen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi

yok ben vahşi kediyi gördümmmm beğeniyorum vahşi de severim ben hanımsın tabii canııııımmmm cadı hanım

heee öyle burda herkes hanım hanımcık. nerudada çok eğlenceli mutluluk veriyo insana çok güzel motive ediyo bence motivasyonu azalan nerudaya takılsın

buyruuuuuuuuun benimmmmmmmm

kepçe kaşığı

Allah seni kahretmesinnnnn senin çk yı da unutmadık daha çorba kaşığı yapmış ya kısaltmayıııı diyorum bu ne çay kaşığı mı neee

sorular süper yayarım kepçe çorba iç,5 yk kapuska ye makarnaya hiç dokunma derim başamel sosunda bir sürü un,süt,yağ koymuşlardır 1 dlm ekmek ye yanında bol bol da salata yersen doyarsın zaten

eheheh superimdir ben gebermiim emii
ya sende beni kopardın az önce. kepçe kaşıı ne yaa. ne komik kızsın yaww, alllah mistakını versin emi
peki makarna almiim şimdi yalnız bunnarı kaşıkla ölçünce tabldot sırasındakiler bu rejime girdi kafayıda sıyıdır dicekler. bizim yemekçi abla sagolsun bizim fabrikadaki beden ile çalışan agır işçiler ile biz oturup popo büyütenleri aynı kefeye koyar. bolkepçeden doldurur da doldurur.

çok teşekkürler tatlım benim tez zamanda başına inşallah
Farmasi sağol canım yorumların için...
ay bide spor yapabilsem var ya ben kesin zayıflarım bu gazla he
sen de sağol canımcım
yorum için çok teşekkürler evet popiş baya gitti eşim diyor önceden yastıktı şimdi fincan oldular
1 kk kibrit kutusu demek canım

biliyorum vere vere verecek kilo kalmadı ama hayırlısı giderse de gitsinler canım gitmek isteyene kal demiyeceğim

canım ben olsam 1 kepçe çorba
diğerlerinden de 3 er kaşık yerdim yoğurttan da 4 kaşık

kepçe kaşığı
kız zümrem doğru yönlendirsene ilahi 1kepçe peynir ha
GÜNAYDIN KIZLARR

kahvaltıM

1kupa sekersız çay
1dılım bugday ekmeğı
4 tane zeytın
1 tane domates
1 tane biber
afiyet olsun çok hoş olmuş

canım ben olsam 1 kepçe çorba
kapuskada pirinç varsa 3 kaşık yoksa 5 kaşık
fırın makarna 2 kk ölçüsünde
salatayı 8 kaşık yerdim

Allah seni kahretmesinnnnn senin çk yı da unutmadık daha çorba kaşığı yapmış ya kısaltmayıııı diyorum bu ne çay kaşığı mı neee
çk yi çorba kaşıı olarak mı yazmış sizde çay kaşıı olarak mı anlamıştınız ahahha valla tıkalı burnum açıldı gülüyorum diye ahahhaha

Acıktım ben yiyorum yemeğimi...
4 yk barbunya
2 yk yoğurtlu haşlanmış karnabahar
3 yk portakalla pişmiş karnabahar, brokoli..
1 dilimkepek ekmeği

merhaba kızlar bende zayıflama istiyorum 69 kg ve boyumda 1.69 bende katılabilirmiyim aranıza???
hoşgeldin canım ne demek buyur gel aramıza sıkışırız forumda yerimiz var
kahvaltıdan sonraki ara öğünde
1 mandalina yedim
aradan 1,5 saat geçti şimdide 200 ml süt içtimmmm

afiyet olsun zümreciğim

alah allah ben yemekleri kaşıkla yemiyorum ki gızımmmmmmmm,çorbayı kaşıkla içiyorum sadece bu nedenle çorba kaşığı dedim,hem çayıma şekerde atmam çay kaşığı da ne işe yarıyor ki
sanırım bu kısaltma çok yemek tarifi veren programları izlememden kaynaklanıyor,Ah o oktay usta yok mu
sağol cicim Allah senide ,senin ailenide yavuklunuda kaynananıda korusun belarrdan inaşllaaaaaaaaaaahhhh

olsun canım napalım akşamda olsa arada oluo böle ki bnm genelde akşama oluo çok yanlış ama gündüz yemiorum trk başına olunca ama akşak eşimde olunca kaçıo bazen.tmm ödülün olsun senn poğaça yap şöle sıcacıkkende ye ohhh mis gibi bir bardak çayla.

öğlen yemeğinde körili tavuk sote yaptım biberli soğanlı. yanına yeşilsalata yağsız fesleğenli ve 1 dilim çavdar ekmeği. akşama nohut yapıcam kendime
afiyet olsun bebişmmm

evet cnm biliorum normalde yağ yaktırmaz kardio gibi ama maxi plus tayken kardio gibi oluo kendide sölüo zaten.normalde dinlene dinlene yapıo çoğu zman.ama maxi süper oluo.benmde karnım çok süper oldu bugünn.hepsini yaptım karın hareketlerinin hemde hiç bırakmadan dinlenmeden.çok mutluyummmm

evet öyleyimmsen beni beğen miyomusun ,hem hügocuğum beni çok hanım bulmuş bi sen göremedin içimdeki uysal kediyi
ben de pek bi beğeniorumm fambığımmmm

GÜNAYDIN KIZLARR

kahvaltıM

1kupa sekersız çay
1dılım bugday ekmeğı
4 tane zeytın
1 tane domates
1 tane biber
afiyet olsun canım biraz daha renklenebilr kahvaltın yoğurt peynir maydonoz dereotu havuç kuru erik kayısı hafta 2-3 kez yumurta gibi ekleyebilrsn.

afiyet olsun şimdidençorba alma bence keremalıysa boşver.kapuska al salata al bol 2 kaşık makarna al yada onun yerine 1 dilim ekmek al

merhaba kızlar bende zayıflama istiyorum 69 kg ve boyumda 1.69 bende katılabilirmiyim aranıza???
hoşgeldn canım tabiki katılablrsn ne dmek bizi takip et yedklerini içtklerini yaptığüın sporu yaz.devam et gerisi gelir merak etme
kahvaltıdan sonraki ara öğünde
1 mandalina yedim
aradan 1,5 saat geçti şimdide 200 ml süt içtimmmm
afiyet olsun bebikkkkk.benmde ara öğüncüğüm yaklaşıoo ne yesem ne yeseeeeeemmmmm

kızlar daha erken ama bahar geliyo. aman bahar sendromuna dikkat iştahlar açılmasın sıkı tutun işi

kalanchoecim bende hepsini yapıyorum zor diye atlamıyorum inatla devam ediyorum. ebruyla aynı yapabilmek için. toplu olanları yerde bile yapmaya çalışıyorum valla tüm egzersizleri bende yaptım

öğlen yemeği yiyeceklere afiyet olsun kızlar görüşmek üzere

bende seni canımmmmmmmmmm

nugyacım bende deniz ürünlerine bayılırım. midye sonra karides kalamar bayılırım. özellikle ahtapot salatasını çok severim valla en sevdiğim yemekler deniz ürünleridir. balıktan bile daha çok severim. bi ahtapot salatası yeter bana doymak için o derece severim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…