60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95:yeter haaaaaaaaaaaaa bu ne ya yemek siyesini geçti kadayıflar,yengenler,kalmarlar,ahtapotlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy,bak Allah boşa mı yaratmış derim alır yerim haaaaaaaaaaaaaa küp kase küp kase

sabah ip atlama en az 30 kez yanlış yazmışım ama dediğim gibi ben 200 kez zıplıyorum

hatırladık tabiki hoşgeldin canımmmmmdaha çok yeni başlamışsın ama neler yedin peki neler yiyorsun adet döneminde su içmek nasıl işe yarıyor onu anlayamdım açaramısın

sağol canımmmmmmmmmmmmmmsana muallime desek ya,neruş gelince bunu kısaltır sevimli bir hale getiri oda olmamı hacı ya
olur bebik.nasıl istersenz ayarlayın bişi işte neruşla

olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııı,çevir anteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:):):):) kııızzz öldürcen sen beniiii muhaaaaaa

cnm hoşgeldin braz gayret ve çaba.kilo verdiğini gördükçe inan sende yemek istemiosun vücudunda alışıo bünyende bende eşime koyuorum akşmları abur cubur bayılır benmki ama ben hiç almıorum yada 1 tane alıp çekliorum.sende yaparsın.bizde burda zaten herşeyi yiyoruz ama sağlıklı ve ölçülü yioruz abrtmadan.şeker tuz meselesine gelnce ben çayı kahveyi şekersiz içerim 10 yıldır ama yediğim çikolataların tatlıların ve yemeklere koyduğum tuz üstüne tuzun haddi hesabı yoktur herşeye alışıo insan sende yaparsın emin ol ben yaptkten sonra herkes yaparyeterki buraya sıkı sarıl yiyip içtklerini akstamadan yaz kolay gelsn.

yağsız nası patlatıyosunz acaba:44:
tatlım ben teflon tencerede yapıorum hiç yağ koymuorum tuz çok az atıorum.arada sallıorum tencereyi hiç yapışmıo beyaz beyaz kocaman patlak patlak oluo süper

çaydaki şekeri azaltmaya çalış azaltarak olmuosa bi de bir anda keserek dene bi kaç günde alışırsın emin ol.

öğle yemeğim
1.5 -2 kepçe kadar tel şehriye çorba
(o kadar kalmıştı bitreyim dedim kepçem büyük deil)
3 kaşık kuru biber domates az yağda çevrdim
üstüne 2 yk sarımsaklı yoğurt
1 dilimden az kepekli ekmek
1 portakal

Son düzenleme:
adet döneminde su içmek vücuttan ödemi atmada yardımcı oluyor.onu bana dr da söylemişti suyu bol içicez özellikle adet döneminde.bu arada bu diyet bende akılda bırakmadı çocugumun yaşını bile yanlış hesaplar oldum.oldum 34 aylıkkyani 3 yaşına 2 ay var

sağol canım ,bende deneyeyim bir ara öyleyse kızımla yerizzzzzzzsen bi tek çorbamı içtin şincik,doydun yani eee hadi afiyet olsun ozamn

öylemi bugun regl oldum bende iş yerinde wcye gitmek hoşuma gitmiyor birde hasta hasta gitmeyim diye az içmiştim bugun,eeiçeyim bari hemencik.sağol canımmmmmmmmm

kalanchoe hoşbuldum.şekeri azaltmaya başladım ama en çok bunda zorlanıcamı biliyorum.haklısın birkaç gün az yiyince benim daha sonra anım hiç bişey yemek istemiyor.bu aradaa pko hastasıyım.ve pko hastalarının kilo vermesi daha zor.ama bne biraz şanslıyım bu konuda.biraz gayretle kolay kilo verebiliyorum.buranın bana katkı sağlayacağını düşünüyorum.teşvik anlamında ço khoşuma gitti:97:

hatırladık tabiki hoşgeldin canımmmmmdaha çok yeni başlamışsın ama neler yedin peki neler yiyorsun adet döneminde su içmek nasıl işe yarıyor onu anlayamdım açaramısın

canım adet döenminde su faydalı gibi bişey demedim aslında... sadece ben adet döneminde su içemezdim.gunde bi çay bardagı kadar anca içerdim.karnım şiştikçe sudan tıksınırdım.....ben bunu başaramazdım.son 1 haftadır deli gibi içiyorum.....

sabah
1 dilim ekmek
3 zeytın
azıcık peynır
istediğin kadar salata malzemesi
ve 1 tk reçel,yada pekmez,yada bal

Ara
meyve

öğlen
tavuk gögsu yada hindi gögsü yada biftek yada köfte (ama gramını tarta tarta....tabı buda kilonuza göre diyetisyen tarafından belirlenıyo)ben malzemeleri alıyorum tartarak buzdolabı poşetlerine dolduruyorum.gece buzluktan çıkarım sabah işe gıtmeden pişiriyorum
çorba yok (hatta diyetisyen unuttumu diye düşünmüştüm)
salata
azıcık yogurt

ara
2 uzun galeta
bir uçgen peynır
bir meyve

akşam
sebze yemegı salata
yogurt
çrba yok

ara
2 ceviz
3diyet biskuvi
2 meyve

birden yoğunlaştı işim takipte edemedim evet canım maden suyu şu şişede içtiğimiz sodalardan.bir şişe yada iki şişe döküyoruz üstüne bazen sadece sodayla bekletir bazen çok azda suyu koyar sodanın içine öyle bekletir

benim için zor bir diyet,her zman bu ölçüleri bu yemekelri hazırlyamam ben,çorba olmamısda benim için çok zorrrsana kolaylıklar diliyorummmmmmm

8.00 1 dilim ekmek 5 dilim salatalık ve domates 1 kk peynir 5 zeytin

11.30 1 spacial K çikolata (90 kalorlk olnlrı)

14.00 1 kase kflakes 1 bardak çorba

şimdiye kadar da 1.5 lt su

hoş geldn canım tabikide hatrladık hatta inan bugün aklıma geldin düzzenli giriodun çünkü foruma.diyetsyene gtimen iyi olmuşş.çoğu yazdığın evet bzmde bildklerimz sayılrı diyetsyenlerden duyduklarımız ama kırmızı lahana havuç turpvs. yasak olması çok ama çok ilginç.çüünkü hepside çok güzel vitamn dolu sebzeler.hani kısıtlasa az ye dese anlarımda yasak olması çok tuhaf sen şeker hastasımıydın yoksa? şeker içerio demişsin de?
bence onu bir dahaki gttiğinde sor canım.neden yasak die?ben hergün karışık mor lahana turp havuç yeşillk karışık salata yapıorum limonlu mesela.çok ilginç yaa.

sağol canım ,bende deneyeyim bir ara öyleyse kızımla yerizzzzzzzsen bi tek çorbamı içtin şincik,doydun yani eee hadi afiyet olsun ozamn
kıııııııııızzz kuru domates biberrrrrrrr vaaaaaaaaaaarrr hemde 3 kaşık hatta 3 kaşığı geçti az yağda çevrdim yoğurt döktüm üstüne çok da doydum sankiii şiştiiimmmmm:26::44:

kıskanma beya niye gısganıyon çalış seninde olur kıs farmasi bu senin kızın dimi aynı sen valla burda aynı sana benzettim bu cimcimeyi

famır ve hugocul hoşbuldummmmmmm demeyı unuttum sanırım

famır bende kagıdı ilk elime aldıgımda şaşırdım ama inankı çok rahat gidiyor....bıde spora başlasam tekrar süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…