hoşgeldin canım. aburcuburu bırakmalısın veya akşamları yağsız mısır patlat veya 1 yemek kaşığı yağla patlat arada yersin.merhaba.benide aranıza alırmısınız
diğer konuya yazdığım cevabı kopyalıyorum
63 kiloyum 1.68 boyundayım 8 kilo kadar vermek istiyorum.dün itibarıyla diyete ve elma sirkesi-bal-su karışımına başladım.elma sirkesi işe yararmı bilmiyorum ama kullananlar diyetle beraber işe yaradıgını söylüyor.evlendiğimde 50 kiloydum.üst üste 2 doğum yaptım .ilk bebeğimi doğum sonrası kaybettim moral bozukluğu ile kendimi iyice saldım derken yine hamile kaldım.doğumlardan sonra 80 kilonun üzerine çıktım.bi kısmı kendiliğinden gitti.75 e indim.sonra yediklerime dikkat ederek,özellikle abur cuburu hayatımdan çıkararak 63 e indim.
öyle ağır diyet listelerine pek uyamıyorum malesef ama yediklerime dikkat ediyorum.bu sabah 1 dilim kepek ekmeği,birazbeyaz peynir 3-4 zeytin yedim.
öğlen 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği-yarım dilim kepek ekmeği-ve yarım su bardağı yoğurt yedim.
birazdan ara öğün olarak 1 adet elma yicem
akşamları eşimle abur cubur yeme hastalığımız var ama birkaç gündür tam kesemesemde azalttım bunu nasıl tam kesicem bilmiyoum ama dü nsadece meyve yemeyi başardım:89:
merhaba.benide aranıza alırmısınız
diğer konuya yazdığım cevabı kopyalıyorum
63 kiloyum 1.68 boyundayım 8 kilo kadar vermek istiyorum.dün itibarıyla diyete ve elma sirkesi-bal-su karışımına başladım.elma sirkesi işe yararmı bilmiyorum ama kullananlar diyetle beraber işe yaradıgını söylüyor.evlendiğimde 50 kiloydum.üst üste 2 doğum yaptım .ilk bebeğimi doğum sonrası kaybettim moral bozukluğu ile kendimi iyice saldım derken yine hamile kaldım.doğumlardan sonra 80 kilonun üzerine çıktım.bi kısmı kendiliğinden gitti.75 e indim.sonra yediklerime dikkat ederek,özellikle abur cuburu hayatımdan çıkararak 63 e indim.
öyle ağır diyet listelerine pek uyamıyorum malesef ama yediklerime dikkat ediyorum.bu sabah 1 dilim kepek ekmeği,birazbeyaz peynir 3-4 zeytin yedim.
öğlen 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği-yarım dilim kepek ekmeği-ve yarım su bardağı yoğurt yedim.
birazdan ara öğün olarak 1 adet elma yicem
akşamları eşimle abur cubur yeme hastalığımız var ama birkaç gündür tam kesemesemde azalttım bunu nasıl tam kesicem bilmiyoum ama dü nsadece meyve yemeyi başardım:89:
hoşgeldin canım. aburcuburu bırakmalısın veya akşamları yağsız mısır patlat veya 1 yemek kaşığı yağla patlat arada yersin.
kızlar öğlen yemeği doğal olarak yok saat 11 civarlarında bir melez yemiştim ya
şimdi 18.5 gr toz salebi ile 250 ml süt ile karıştırdım içtim
olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııı,çevir anteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Famir beni işte kovcaklar he.. her seferinde kahkaha atıyorum...
yağsız nası patlatıyosunz acaba:44:
hımm tamam canım. eşin kalamar dolmasımı yapıyo nasıl yapıyo acaba. ahtapotun salatasına bayılırım en sevdiğim yemektir canım. onu versinler başka bişey istemem
afiyet olsun
Famir beni işte kovcaklar he.. her seferinde kahkaha atıyorum...
canım ihaleye gittiğinde kalamardanda satın alır bazen eve hep temizlenmiş olarak getirir.kalamarın gerçek şeklini gördünmü bilmiyorum değişik boylarda külaha benziyo şekli tabi onları sonra halka halka kesiyorlar galiba yuvarlak şeklini görmüş olabilirsin.külah gibi olanları yani daha işlenmemiş olanları sodalı suya koyar haşlarız biraz onları içine biraz karides haşlanmış,patates ve havuç küp küp doğranmış bezelye ve soğan koyar yağda biraz soteler bunları kalamarın içini doldurur.folyoya sarar fırına verir pişirir okadar lezzetli olurki eğer eşin bulabilirse o kalamarlardan dene derim canım
şekeri yavaş yavaş azalt canım. bianda olmaz ama yavaş yavaş azaltabilirsinhoşbuldum.şeker ve tuz benim için gerçekten büyük problem.tatlıyı çok aramasamda çayı kahveyi asla şekersiz içemiyorum ve çay tiryakisiyim.tuz desen yemeklerin üzerinden bile tuz ekliyorum:95:tuzu azalttım ama şeker konusunu napıcam hiç bilmiyorum.spor olarak yürüyebildiği mzamanlarda yürüyorum ama her zaman mümkün oolmuyor.32 aylık bi oğlum var ama evde bişeler yapmaya çalışıyorum.şimdi mekik aleti almayı düşünüyoruz.eşimle beraber kullanıcaz.birde pko hastasıyım .pko hastalarının kilo vermesi daha zordur ama ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım.biraz gayretle zayıflayabiliyorum.
nugya nerede kaldı benim kadayıfım madem yemiyorsun burada yiyecek bir kadayıf canavarı varrrrrrrrrrrrrrrrrrr değil mi ?
hoşbuldum.şeker ve tuz benim için gerçekten büyük problem.tatlıyı çok aramasamda çayı kahveyi asla şekersiz içemiyorum ve çay tiryakisiyim.tuz desen yemeklerin üzerinden bile tuz ekliyorum:95:tuzu azalttım ama şeker konusunu napıcam hiç bilmiyorum.spor olarak yürüyebildiği mzamanlarda yürüyorum ama her zaman mümkün oolmuyor.32 aylık bi oğlum var ama evde bişeler yapmaya çalışıyorum.şimdi mekik aleti almayı düşünüyoruz.eşimle beraber kullanıcaz.birde pko hastasıyım .pko hastalarının kilo vermesi daha zordur ama ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım.biraz gayretle zayıflayabiliyorum.
doğru diyosun farmasi zaten görünce kadayıfı aklıma sen geldin
32 aylık mıııııııay bizim iş yerinde bir kadın vardı oda ay ay hesaplardı Allahım ya yaşına girmiş artık ne ayı ayollll benimkide 45 aylık oldu sanırımmmmmm
canım geçmiş olsuuunnnnnnnnnn,uamrım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırızz,yediğini içtiğini yaz destek oluruz inşallah hem çok da aşırı bir kilon yok halldersin kısa sürede
32 aylık mıııııııay bizim iş yerinde bir kadın vardı oda ay ay hesaplardı Allahım ya yaşına girmiş artık ne ayı ayollll benimkide 45 aylık oldu sanırımmmmmm
canım geçmiş olsuuunnnnnnnnnn,uamrım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırızz,yediğini içtiğini yaz destek oluruz inşallah hem çok da aşırı bir kilon yok halldersin kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?