kıskanma beya niye gısganıyon çalış seninde olurkıs farmasi bu senin kızın dimi aynı sen valla burda aynı sana benzettim bu cimcimeyi
kıskanma beya niye gısganıyon çalış seninde olurkıs farmasi bu senin kızın dimi aynı sen valla burda aynı sana benzettim bu cimcimeyi
gostcuğum hoşgeldin sevgili diyetsyenimiz.nasılsın?nasıl gidio?merhabaaaaaa
bende.... ölçülü ölçülü şeyler yemek kasar benii ...yapamayınca da moralim bozulur gib geliobenim için zor bir diyet,her zman bu ölçüleri bu yemekelri hazırlyamam ben,çorba olmamısda benim için çok zorrrsana kolaylıklar diliyorummmmmmm
farmasiye benzettiğin iyi olmuş beraber yaptık zaten farmasiyle biz bunu,ttöbeeeeeeeeeeeeee,töbeeeeeeeeeeeeeeee
Famir senin güzellik gün gün daha da güzelleşiyor ve büyüyor..
Ama ben onun bebeklik halini nanaklarını bi ısırmak istiyorum..
Geçmişe gidelim...
farmasiye benzettiğin iyi olmuş beraber yaptık zaten farmasiyle biz bunu,ttöbeeeeeeeeeeeeee,töbeeeeeeeeeeeeeeee
öldürdün sen beni gülmekten öldürdün yaaha famir ha farmasi ne olacak dimi
hoşgeldin canım nasılsın bakiyim bugün keyfin yerindemi yavrukuşum
famircik çok güzel bi kız olacak bu valla
gostcuğum hoşgeldin sevgili diyetsyenimiz.nasılsın?nasıl gidio?
cnm sana bişiler sorucam özelden msj atıorum cvplarsan sevnrim?
bende.... ölçülü ölçülü şeyler yemek kasar benii ...yapamayınca da moralim bozulur gib gelio
bu gün hava çok güzelll ama ben kendimi pek iyi hissetmiyroum kendimi çok ağırlaşmış ve kilo almış gibi hissediyorum hemen gidip tartılıcam. birde benim omur ilik problemim vardı lise çağımda birden 15 kilo vermiş metobolizmamı bozmuş ve kalsiyum eksikliğim olunca üstüne bide habure ağır çantalar taşıyına disklerimde sorun oluşmuştu, 45 kilocuk cılız bişi kalmıştım sırtıma destek için kilo aldırmıştı doktor birde düzenli yapmam gereken egzersizler vermişti. kilo alıp egzersiz ve tedaviye cevap verince rahatlamıştım ama yine sırtım ağrımaya başladı korkuyorum yine aynı sorunu yaşamaktan, dokttoum bundan sonra korkulacak birşey yok demişti her sporuda fazla zorlanmamak kaydı ile yapabileceğimi söylemişti ama yinede korkuyorum randevu aldım bakalım yarın kontrole gidicem kilo vericem diye sancılı günlere geri dönmiyim
bu gün hava çok güzelll ama ben kendimi pek iyi hissetmiyroum kendimi çok ağırlaşmış ve kilo almış gibi hissediyorum hemen gidip tartılıcam. birde benim omur ilik problemim vardı lise çağımda birden 15 kilo vermiş metobolizmamı bozmuş ve kalsiyum eksikliğim olunca üstüne bide habure ağır çantalar taşıyına disklerimde sorun oluşmuştu, 45 kilocuk cılız bişi kalmıştım sırtıma destek için kilo aldırmıştı doktor birde düzenli yapmam gereken egzersizler vermişti. kilo alıp egzersiz ve tedaviye cevap verince rahatlamıştım ama yine sırtım ağrımaya başladı korkuyorum yine aynı sorunu yaşamaktan, dokttoum bundan sonra korkulacak birşey yok demişti her sporuda fazla zorlanmamak kaydı ile yapabileceğimi söylemişti ama yinede korkuyorum randevu aldım bakalım yarın kontrole gidicem kilo vericem diye sancılı günlere geri dönmiyim
anladım canım onunla ilgili olabilr.geçmiş olsun şimdiden kolay gelsnnlkalanchoe
kalpkalbe karşıymış
ben şeker hastası değilim ama kan tahlili sonuçlarımda kolestrol ve trigliserid fazla çıktı...canım bana yasak bu sebzeler belki başka hastalara bunu demiyodur..ama kaç gün yasak olacak onu bilmıyorum.ilk 10 gun yasak oldugu kesin.cuma gunu unutmazsam sorarım......
yok bebişim özel deilde kendimle ilgili olunca özelden yazmak istedim.ben şimdi korumaya başladım ya onunla ilgili sordum canım.özel bişey değilse burda yazışın bizde öğreniriz yeni şeyler demi ama
cevaplarımm tabikii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?