ya ama amamsnden kayantıyoruuuuz hızlı iletişimiçiiin amasen kullanmıyosun kiii olsa senle de kaynatırııııızzzz sana da anlatırım he rbişeyi hem nedne benim sporumaaa yemee me yorum yapılmıyo bakiiiiiim hepbir alınganlıkkkk :84::84:
canımçok sağollllll inşallah haber vericem söz ama sana satmam canın sağolsun hediye ederim sen du at güzel satışlarım olsun sevdiklerime de hediye edeyimmm
kurtarmamı seni bebeeeemm.afiyet olsun oohhh bi sürü de iş yapmışsın sporunu yapmışsın
kapı komşu deilizde karşı komşuyuz ahahahahahao avrupa yakası ben anadolu
hoşgeldn tosticim ne var ne yok?nasıl gidio;?kilo almadın inşallah?
inşallah canım yacanımcım bende evimi ve sizleri cok özledim ama burda da cok mutluyum ailemin yanında 20 şubatta evime gidiyorum inş. eskisi gibi spora ve diyete devam inş. o zaman daha sık görüşeceğiz
hoşbulduk canım iyilik güzellik sen nasılsın yok kılo almadım gerçi burda ki tartı ne denli doğru bilmiyorum ama aynı cıkarıyor eve gidince tam olarak belli olur ama almış gibi hissetmiyorum kendimi burda ki avantajımda cok geziyor olmam yarın karşıya geçicem eltimlere gidicem birazda orda dolanıcam yürüyüş oluyor sanırım ondan dolayo kilo almadım
ara öğüncüğüm
1 bardak tarçınlı süt
1/2 fincan dan az kuru üzüm
acıkmamıştım ama ara olsun die yedim
şimdi callanetics e başlıorum inş.
57 dk.sürüo
1 saat sonra yazacak durumda olurum inş...
yaaaa ne varsa komşu da var bak yapmış güzel güzel yorumları yaptığıma yediğime sağolll çiçeeeeeeeeeemiş çok yapmadım daaa ama spor güzel olduuu çok iyi hissediyorummm bir enerji bir enerjiii maşallah
dün 69dum bugün 71((doğumdan sonra aranıza katılacam
ee bu kilolar havadan gelmedi heralde.aha daaaaaaaaaaa bir özsüt hastası ev daha çıktı burda
işte yine ayrılık vakti geldi de çattıııı,bugun buradasınnn yarınnnnnnnnnn şuardaaaaaaaa aaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ömür geçiyorrrrrrrrrrrrr.pek bir hüzünelndim pek bir duygulandım pek bir cancağızım kırıldıküne kelimeler kifayetsiz kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrryarın ölmezde sağ kalırsak görüşmek üzere dostlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
yahu doğdu bile teyzesi sen görmüyor musun benim profilimdeki yeni çocuğu
hııııııııı evet evet hızlı iletişim burda baya geç gidiyo demi msjlar getiren götüren var eee kapıdaki askerde okuyo bir yamuk varmı kontrol ediyo tabi nerden baksan 3 gün sürüyo msjın gelmesi,evet çok geçerli bir mazeret olmuş devam edin öyleyseeeeeeeeeeee
nerudacım olurmu hiç bebem dostluk ayrı ticaret ayrı. senin gelir kaynağın bu. para vermeden alamam sadece indirim yaparsın arkadaş hatrına. ama çok ama çok beyendim ben seviyorum böyle bakır ürünleri. önümüzdeki ay kocişi kandırıp almaya çalışacağım canım
iyi akşamlar canım benim büyük oğlanla veda edeyim sanaişte yine ayrılık vakti geldi de çattıııı,bugun buradasınnn yarınnnnnnnnnn şuardaaaaaaaa aaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ömür geçiyorrrrrrrrrrrrr.pek bir hüzünelndim pek bir duygulandım pek bir cancağızım kırıldıküne kelimeler kifayetsiz kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrryarın ölmezde sağ kalırsak görüşmek üzere dostlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
ee bu kilolar havadan gelmedi heralde.
yaa farmasi bu bebek çok güzel maşallah ben çok çocuk deliisi biri değilim ama bu nasıl çatmış kaşları öyle karakterli bakıyo yirim ben onu ısırımm ısırım yaaa
neler de yazmış yaaaaa oyyyyyyy küsermiş deeeeeeeee canım benim ama bak sana da yazıyorummm geldiğimden beri sana çalışıyorum yahuuuuu:82::82::82: çiçeeeeeeeem fambığııııııııııııııııııım topraaaaaaaaaaaaaaaaammmmm alıp atma bakiyim o kafanıııı sana seranat yapıyım da birazzzz belki affedersinnn
Canım benim tabii ki yaparımm sözzzz indirimin en indirimi sana gelsinnnnnbeğenmen de benim için çok önemli teşekkür ediyorum
allah bağışlasın 15 dk içinde düşündünüz planı yaptınız hallettiniz yani nur topu gibi maşşallah
işte yine ayrılık vakti geldi de çattıııı,bugun buradasınnn yarınnnnnnnnnn şuardaaaaaaaa aaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ömür geçiyorrrrrrrrrrrrr.pek bir hüzünelndim pek bir duygulandım pek bir cancağızım kırıldıküne kelimeler kifayetsiz kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrryarın ölmezde sağ kalırsak görüşmek üzere dostlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar canım benim büyük oğlanla veda edeyim sana
canım o bebek şimdi bu afacan işte
iyi farmasicim kilo durumum almadım sanırım burdaki tartıya göre aynıyım 10 günüm kaldı burda 10 günde almazsam eve gidince spora devam edicem tabi 60 olana kadar seninde resimlerini gördüm cok daha güzel görünüyorsun bu resimlerde kıyafette fark ettiriyor kiloyu bunlar daha ii olmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?