60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şaka maka varya bu neruda cadısı ne zman ki benim öğle arası vaktim geliyor,ne zmanki mesaimin biteceği vakit oluyor ozaman geliyo haaaaaaaaaaa,kız noluyu sana şu saçını başını dağıtayımda gör sen

benimkide 1.78 83 kilo olmuş 8 kilo aldı ramazandan sonra...ama yediğini bilir... bizde böyle derler...çok yiyor anlamında...ama hemen verir şimdi takmış kafaya akşamları yemiyor spor yapacak..ben 3 kilo verene kadar o maşallah 7-8 kilo verir

hep bana çalışıyon haaaaaaaaaaaçok seviyon beni dimiiiibak kafamı bozma güpletirim bitane heeeeeeeeeeeeeee

sevme miiiiiiiiiiiiiii sevmemiiiiiiiiiiiiiiii tabiki de seviyorum deliiiiiiiiiiiiiiiimanyakkkkkkkk

ben biraz ortadan yok olayım ,enerjim kalmıyo sonra neruda cadısı benle ilgilenmiyosun diyo,şu uzaydan gelene kadar biraz dinelneyim bariii

faaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiir pabıcı yarııııııııııııım çık dışarıya oynayalııııııııııııııııııııııım dinledinmi miziklerini izledin mi dizileriniii ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim

ne var yaaaa ne gülüosun yaaa. ühühüüü kızlar şuna bşi deyin yaa benle uğraşıyooo

o öyle canım iyi saatte olsunsalar kendisi bir de ben yoktummm uğraşacak kimse yok sen şasnlıkişi olmuşsun

aaaaaaaaaaa ben de çalıyorum bateri hem bateri hem keman çalıyorum amakemanda daha iyiyim bateri 3yıldır falan açlıyorum ama son 2-3 aydır hiç gdemedim stüdyoya çalışmaya gidiyodum gideedim hiçç

biliyorum canım yaa ama nasıl bir meret bu çözemedim güya birayı bırakmak için bu yola başvurdum daha beter oldum keşke sadece bira göbeğim olsaydıda bu kadar şişmesedim
ayy öle deme yaa bak bende de göbüşş var o kadar zor erioki bu illet.7 kilo verdim ama 4-5 cm inceldi 2 ayda.daha bir 10-15 cm gitmesi lazım...pilatese devammmmm
kızz nie öle diosun ben çok severimm süper olur ben elmada doğruorum çok güzel oluo

canımcım o uzaya gtti sonra yemek yedi sonra ev sahibi gelecekti o gelmiştr gelir şimdi.

işlerimi hallettim

30 -35 dakika da kondüsyon bisikletime bindim ohhhhhhhhhhh
birazdan da yemeğimi yaparım

anaaaaaaaaam neler yapmış yawww ya yazdım yaaa çık oynayalım dediiiiimo zaman aaall sana :84::84::84::84:

ya da yok yaaaaaaazaten gidiceksin birazdan özlerimmm

hay senin sevgi sözcüğü napim emi,elaleme bebeeeeeeeeem,sevgi kelebeğimm,atom karıncam,nugişim bana deliimanyak haaaaaaaaaaa

bugün dizim yok kilpde izlemedim,çalışıyoz heralde burda,devlet boşunamı para ödüyo allah allah,zati herşey benim tepemde:95:

canım kolikoliçiciiiiiimkurtardın beni off nası vurdu kafama kafama yaaaaaaaaaaaa

yemeeeemi yedimmm

6yk kabak yamaği ( şükür bitiiii )

1 kase yoğurt

1 dilimçok tahıllı ekmek

2 tane köy biberi

30dk uzaya gittim üstüne 5.4 hızda 20dk koşu bandıııııııııııı 50dk sporumu yaptıııım duşumu aldıııııııııııııııııım ev sahibim geldi onunlaoturmam gerekti birazzzzz böyyleböyle işleeerrrr balığı çıkardımbuzluktanakşama levrek ve bolll salata var menümde inşallah bugün dışarı çıkmıycammm kargo yokk...şimdi 2-3 bulaşık yıkmamam lazım ama sonrayıkarım yeeği yapmadan önce ayrıca çamaşır attım makineye falan flannnnnnnn

Bizimki de gençliğinde sakaryada yıldızlar alt kümede oynamış bileginden sakatlanınca bırakmış. yani bir hakan sükür olabilirmiş. tanıştıımızda minicik bi göbee vardı nişanlandık her gece gezmeler özsütler pastalar börekler o 25 ben 7 kilo aldım.
ben beşini verdim o hala 100 kilo. diyorum kilo ver ama dinleyenim yok ki

kapı komşusunuz sanırım,ohhhhhhhhhhhh herbirşeyinizi biliyonuz yaniiiiiii,bende gariban gariban bekliyom burda bir çift laf edeyim deyüüüüüüüüüüüüüüüü

famirrrrrrrrrrrrrrrrr gene bana bez lazım olacak kız gülmekten altıma yapacam sayende çalış anacım çalış belki bunlar bu kadar uzun son mesailerin olacaktır kimbilir öğretmen olrak atanırsan bacım en geç saat 15 00 de paydos
hele ikili öğretim yapan bir okul olursa 12 00 de paydossssssssssss
sonra sana da derler tatilde de devlet size para veriyor diye
sen de ben gibi tatili kaldırdılar da biz mi gitmedik gitsek evden çıktığımız her güne mesaii olacak tatil olmasın da okula gidelim der oturtursun milleti

nerudacım enstrüman çalman çok hoş canım. acaba bu yönde iş baksan çalışsan hem seviyosunda kendinide geliştirirsin bence.
benim eşim bateride çok iyidir ama malesef türküye şartlarında zor yani bugün var yarın yok hesabı. mesleğini yapıyo o yüzden

erkekler bize göre daha şanslı kas oranları fazla yağ miktarları daha az oluyo ve bu yüzden daha hızlı çalışıyo metabolizmaları daha hızlı kilo veriyorlar

oyyy kıyamam olsun işleyen demir ışıldarmışşşşş serserüüüüüüüüüüüüüüüü

gelmiş bileeeee

geldim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

işlerimi hallettim

30 -35 dakika da kondüsyon bisikletime bindim ohhhhhhhhhhh
birazdan da yemeğimi yaparım

ohhh maşallah farmasicim sporlar yapılmışşşş bu çirkind ekimm fotodaki şapkası dakendiside çokçirkinmiş annesiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…