60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

al sana 1 kaşık2 kaşık yemiş işte kız senin yüüzndennnnnnnnnnnnnnnn

Ya ama en fazla 1 yemek kaşığı dedi bi kere.. ben okadar da yemedim.. 2 tk. dolu dolu bile değil..
neden mi.. çünkü güzel değildi..

afiyet olsun ne demek ya valla içtenlikle yazdım onları
ama iki kaşık yemişsin sevindim biri sanırım ben,m içindi değil mi?

1 yemek kaşığı aldım.. sonra yarısını tabakta bıraktım yani.. 2 tk olmuştur diye düşündüm ama..
sen deseydin senin için yerdim kalanını da canım.. ne demek lafı olmaz yani...

evet canımcım akşam yaptım bugün için.2 gündür aldığımda biraz dar ve sıkan kıyafetleri ve şimdi giydiğimde gayet rahat olan kıyafetleri giydiğimden oooooo vavvvvvvvvvvv aygün hanım sizmisiniz bu diyor bana
sadece salata ve kepek ekmeği yesem nasıl olur :44:
az olur canım burda herşeyden yiyeceğiz ama az yiyeceğiz biraz daha renklendir menülerini canım
kızlar bu arada öğlen menüm

3 yk havuçlu barbunya
4 yk bulgurlu ıspanak
4 yk yoğurt
afiyet olsun farmasi
ben hiçde iyi günde kötü günde demedim valla,... kızı ..... ,.... oğlu ..... ile evlenmeyi kabul ediyormusun dedi sadece evet dedim bende o kadar,verilmiş bir sözüm yok
senin nikah memurunun acelesi vermış belkide soramamış sana
yemeğimi yedim
5 6yk çorba içtim
2 çatal pilav aldım
azıcıkta kırmızı et
nasıl :44:
az canım bu menü ekmekte yeseydin keşke
Afiyet olsun canım ve çok teşekkür ederim düşünmem yeterli canım...

öğlen menüsü
yarım kepçe çorba
2 yk piyaz
havuç, kıvırcık salata
2 tk irmik helvası

az canım menün çorba bir kepçe olabilirdi

ayyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana Allah herşeyin en güzeli güzel gönlüne göre versin canım benim sağolasın tamamdır daha ne olsun o 1 tk nın biri benim işte olmuş olmuş hem deeeeeeeeeeeeee süper olmuş

öğle yemeğim
bir kepçe tel şehriye çorbası
3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsünü körili domatesli soteledim getirdim
3 yk yoğurt
1,5 dilim kepek ekmek
kızlar 2 gündür karnım çok fena şiş regli olacam sanırsam hafifte ağrım var gelse bari bi an önce patlayacam nerdeyse

bana gelene kaaaaaadddddddddddddaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
nie canım 5.6 kilo verdin az mııı?bende 7 kilo verdim ne fark varki aramızda.verdikmi verdik işte oooohhh

afiyet olsun hep beraber

yemeğimi yedim
5 6yk çorba içtim
2 çatal pilav aldım
azıcıkta kırmızı et
nasıl :44:
çok ama çok az yetersiz bir menü üzülerek sölüorum

Afiyet olsun canım ve çok teşekkür ederim düşünmem yeterli canım...

öğlen menüsü
yarım kepçe çorba
2 yk piyaz
havuç, kıvırcık salata
2 tk irmik helvası

sennkide çok az ycl cim et yem,osun bari çorbayı iç 1-2 kepçe yada piyazı ye 4-5 kaşık:44:

şimdilk ben kaçıorum kızlar öğle yemeği hazır yemek vaktine kadar çıkıp dolaşayım biraz öptümm sizlerrriii
kuskuslu havuçlu çorba kıymalı patates yemeği salata ve kıymalı dürüm var yediğim zman ölçüleri yazarım :80::80:

afiyet olsun ve de geçmiş olsun
ben pek ekmek yiyemediğim için sadece ekmekler benim için fazla sizlerin öyle beslendiğini biliyorum

slmkızlar malum kzızmdı annmeldi kaynnamlardı iş bitmiyo anca geldim yeşil çayımı aldımda
kahvaltım
1yumurta
az peynir
3,4tane domates
3,4tane salatalık
2 zeytin
1lokma helva
şekersiz çay

slmkızlar malum kzızmdı annmeldi kaynnamlardı iş bitmiyo anca geldim yeşil çayımı aldımda
kahvaltım
1yumurta
az peynir
3,4tane domates
3,4tane salatalık
2 zeytin
1lokma helva
şekersiz çay

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn talımmmmmmmmmmmbenimmmmmmmmmmm
harika gidiyorsun kahvaltın çok güzel

herkeze afiyet olsun çok güzel çok yazılmış okuyamadım ama baktıgımda iyidi genelde

balım çok tbrkederim seni maşşlah maşşlah

kızlar gene uğrarım inşallah şimdilik hoşça ve de sağlıklı kalın çok öptümmmmmmmmmmmmmm

tşkler farmisim senden harika ne olabilirki bak sana yetişecem ma daha çok va kilo :))))))))))))))))))999

yetişeceksin yetişeceksinnn hemmm deeeeeeeeeee fazlasıyla geçeceksin bileeeeeeeeeeeee tatlımmmmmmmmmm ben seni beklerim sen bekle hatta kilo al de yeter alırım bile senin hatrına dağlar dayanmazzzzzzzzzzz bitanem

kızlar merhaba bende sonunda sizlerle zayıflamaya karar verdim. şu an 67 6 arasında gelip gidiyorum. bebeğim 4 aylık ve artık yeter hiçbir kıyafetim olmuyor önümüzde yaz biliyorsunuzki ve bizde erken rezervasyonla tmmuzda tatile gideceğiz ve ben bu kilolarla denize filan giremem tabiki. 2 hafta önce 70 kiloydum kendi çabalarımla 68 e düştüm. kendi menümü yazayım

sabah
yeşil çay
peynir ama lor peynir
domates salatalık

ara öğün
meyve

öğle
sebze yemeği bir tabak
yağsız yoğurt

ara öğün
kuru incir veya kuru kayısı

akşam
tavuk veya et veyasebze yemeği
yoğurt salata

saat 9 gibi nescafe veya meyve

inş 3 aya kadar 52 olurum allahım lütfennnnnn

selam kızlarr,
ögle yemeğinden geldim az önce, aralarımla beraber menümü yaziiim.
ara 09.15 : 1 kaç tane fındık fıstık, bir yeşilçay
ara :10.45 1 portakal
ara : 11:00 formçayı, az fındık fıstık

öğle 12.20
7-8 yk sebze çorbası bol patates vardı içinde
4 kaşık bulgur pilavı
çok çok bol salata az yag ile
4/3 oranında rulo köfte dilimi
patates püreside vardı almadım.

bugün aralarım doyurucu olduğu için ögle yemeğine kurt gibi inmedim. nasıl güzel olmuş mu ? :26::26::26::26:

saba hiç bişi yememişin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…