saat 3 gibide grissini etimek gibi bişiler yerim dayanamzmıyım :44:
hayır hiçte bilenem sen böyle düşünen karakterde biri değilsin
tam tersi eşini düşünen fedakar birisin pammık fambik
inşallah canım fazlalıkları verdim şimdi tek dileğim o sımsıkı olsun bacaklarım karnım inşalaahh canım.hiç ara vermeyeceğim inş. elimden geldiğince yapacağım .bugüne kadar hiç aksatmadım zaten.ayrıca dünkü callanetics de beni çok fena yaptı.bugün tutulmuş her yerim ama yılmak yok devam.bugün 2.seans kaldı 8 seans bakalım kaç cm inceleceğim.kalanchoecim merak etme yaza daha var. düzenli yapıyoruz özellikle karın günlerini kaçırmamak çok iyi oluyo. ayrıca streçte çok iyi. zaten ebru hemen hergün karın yaptırıyor sağolsun. yaza kadar dümdüz olur canım.
canım en büyük hatayı sende yapıosun öle slata etimek grrsiini ne bileyim çorba yemekle olmaz et süt sebze balık tavuk baklagil her şeyden yemelisin az yiyerek kilo verilmez ancak kas ve su kaybedersin kilo verdim sanırsın onlarıda kısa sürede geri alırsın ama dengeli ve sağlıklı beslenrsen yağ verirsin ve geri gelmez kiloların sağlıklı beslebndğin sürecesaat 3 gibide grissini etimek gibi bişiler yerim dayanamzmıyım :44:
afiyet olsun canım biraz daha y,yeblrdn yurmurta maydonoz dere otu kuru erik kayısı vs.merhaba kızlarrrr!!!! çizelgemi sonunda yapabildim :) sabah 4 tane light zeytin,az peynir,1tanede domates yedim a birde 1 dilim kepekli ekmek.Diyete yeni başlamak çok zor ama sonra alışıcam onu biliyorum.Aç değilim ama kalkıp bişiyler yemek istiyorum
ara öğünüm
1 kupa tarçınlı ayvalı ıhlamur
1 gevrek
110.gr.lık probiyotik yoğurt
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canım benimyemeğimi hazırladım geldimmmmmmmm
famirciğim canım zümrem valla arada böyle kaynatıyoruz ya valla çok hoş gülmekten yırtıldımişin esprisi bir yana Allah kocalarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin canım ne dedik iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta dedik Rabbim en kötü günlerimizi böyle etsin inşallah yavrularımıza da en az bizler kadar mutlu huzurlu sıkıntısız yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah Yüce Rabbim AMİNNNNNNNNNNNN
o kadar karbonhidrat alacağına çorba içsen olmuyor mu yan,herşeyden dengeli ve azar azar yiyoruz canım,arkadaşların menüleri sana örnek olacaktır,eskileri bir oku istersen,herşeyden yiyip çok da güzel kilo veren arkadaşlarımız var burda
yemeğimi hazırladım geldimmmmmmmm
famirciğim canım zümrem valla arada böyle kaynatıyoruz ya valla çok hoş gülmekten yırtıldımişin esprisi bir yana Allah kocalarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin canım ne dedik iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta dedik Rabbim en kötü günlerimizi böyle etsin inşallah yavrularımıza da en az bizler kadar mutlu huzurlu sıkıntısız yuvalar kurmayı nasip etsin inşallah Yüce Rabbim AMİNNNNNNNNNNNN
kızlar bu arada öğlen menüm
3 yk havuçlu barbunya
4 yk bulgurlu ıspanak
4 yk yoğurt
afiyet olsun hocahanım gevrek nedir anlamadım çünkü yöresel anlamda bir sürü şeye gevrek denilebiliyor da onun için sordum kusuruma bakma
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canım benim
mesela başharfi famiiiiiiiiiiiiiiiirrrr
ay canım benim ya kıyamam ben sana gel sen bana şu ışınlanma bir bulunsaydı ya ıspanakla barbunya yoğurt yedirirdim sana canım
kızlar bu arada öğlen menüm
3 yk havuçlu barbunya
4 yk bulgurlu ıspanak
4 yk yoğurt
kızlar karşımda siz önümde yemeklerim hep beraber masadayızyemeğimi yiyiyorum hep beraber yemekteyiz gibi oldu ne güzel
şiştttttttttt azıcık az yiyin kızlar kaçamak yok heeeeeee
kız ycl sadece en fazla 1 kaşık dedim o irmik helvasını
kötüyemeğimi yedim
5 6yk çorba içtim
2 çatal pilav aldım
azıcıkta kırmızı et
nasıl :44:
valla sözle denmemiş olmasa da gönül sözümde dedim ben aptallık mı ettim şimdi benben hiçde iyi günde kötü günde demedim valla,... kızı ..... ,.... oğlu ..... ile evlenmeyi kabul ediyormusun dedi sadece evet dedim bende o kadar,verilmiş bir sözüm yok
anladım bilgi için çok sağol hocahanımcım tam öğretmen hanıma yakışır açıklama olmuşafiyet olsun hocahanımcım.gevrek konya nın meşhur gevreği.grissini gibi bişi ama grissini gibi tatsız tuzsuz bişi deil.bunun hertürlüsü yapılır z.yağlı yağsız tere yağlı kenevirli haşhaşlı kaymaklı vs.benm yediğim kenevirli üstü susam çörekotlu.çok leziz bişi rast gelrseniz bi yerlerde mutlaka alın derim gerçi çok çeşitleri var yapan fırına firmaya göre değişbilio
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayemeğimi yedim
5 6yk çorba içtim
2 çatal pilav aldım
azıcıkta kırmızı et
nasıl :44:
Afiyet olsun canım ve çok teşekkür ederim düşünmem yeterli canım...
öğlen menüsü
yarım kepçe çorba
2 yk piyaz
havuç, kıvırcık salata
2 tk irmik helvası
kötühani bunun salatası hani bunun ekmeği,hani bunun yoğurdu
al sana 1 kaşık2 kaşık yemiş işte kız senin yüüzndennnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?